سلام خواستم تشکر کنم از دعاتون... الان حالم خوب هست و آرامش دارم...
ان شاالله یکم شلوغی و تلاطم فکرم که کم شد تاپیک می زنم.مثل اینکه خودم تنهایی نمی تونم و خیلی از چیزها برام حل نمی شن. بازم ممنون که دعام کردین
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خواستم تشکر کنم از دعاتون... الان حالم خوب هست و آرامش دارم...
ان شاالله یکم شلوغی و تلاطم فکرم که کم شد تاپیک می زنم.مثل اینکه خودم تنهایی نمی تونم و خیلی از چیزها برام حل نمی شن. بازم ممنون که دعام کردین
دوستانی که با ذکر یا قاضی الحاجات و یا خیرالناصرین آروم میشید ، دلتون شکست منو هم یاد کنید .
التماس دعا دارم.
سلام همدردیهای عزیز و گرامی
امروز ازتون تقاضا دارم برای بالهای صداقت عزیز صمیمانه دعا کنید که از یک مشکل جسمی که براش پیش اومده و امروز بخاطرش جراحی داشتند دعا کنید که بهبودی کامل پیدا کنند ....
دعای شما مثل همیشه معجزه خواهد کرد ان شاء الله
سلام خدمت همه دوستان عزیز
میلاد پیامبر عزیزمون را بهتون تبریک عرض می کنم.
مدتی نبودم و دوست نداشتم خدای نکرده روحیه نامناسبم را بهتون منتقل کنم...
خبر قابل عرضی ندارم شاید...
اما می خواستم بگم برام دعا کنید...خیلی زیاد به دعا محتاجم.
اما نکته مثبتی که در شرایطم هست اینه که برخلاف نا آرامی هایی که دارم یه آرامشی در ته دلم هست که مطمئنم سرچشمه اش دعاهای شماست...
احتمالا خیلی به این تالار سر نزنم .اگر یه وقت کلا منو ندیدین نگرانم نباشین.مشغولیتهایی دارم که تمرکز بیشتری می طلبد و صد البته دعا .
باز هم عید را خدمتتون تبریک عرض می کنم:72:
سلام به همه دوستان خوب همدردی
امیدوارم حال همگی خوب باشه
از حال من بپرسین میگم اصلا خوب نیستم... امیدوارم هیچ کس تو زندگیش درمونده نشه
ی زخم کهنه ای روی دلم هست ک ی مدتی بود بسته شده بود ولی چند ساعت پیش دوباره سرباز کرد
نمیدونم چرا هر چی دعا میکنم هیچ ی تغییر نمیکنه اشکهام امونم رو بریده...
الان حالم خیلی بده دیگه نمیدونم چی کار کنم؟چقدر دعا کنم؟خسته شدم نمیدونم ااصلا علت این غم تو زندگیمون چیه؟چرا؟...
گفتم بیام اینجا از شما عزیزان بخوام برام دعا کنید تا برای همیشه این مشکل حل شه
به خدا بگید طاقت بار این غصه ها رو نداره ...داره دق میکنه...خودت بگو چی کار کنه؟
معبودا چطور دعایت کنم من منم
و چطور امید از تو بردارم تو تویی
معبودا اگر تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی پس کیست که بخوانمش تا مرا اجابت کند
معبودا اگر از تو نخواهم تا به من رحم کنی پس کیست که از او بخواهم تا به من رحم کند
معبودا چنانچه دریا را بر موسی ع شکافتی و نجاتش دادی از تو میخواهم ک درود فرستی بر محمد و ال محمد
و مرا نجات دهی از انچه گرفتارم و گشایش فوری در کار من ایجاد کنی نه با مدت به فضل و رحمتت
ای مهربانترین مهربانان
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان
با امید برآورده شدن حاجات و رفع مشکلات همدردی ها
-----------
راستش من خیلی نگران یکی از دوستان همدردی هستم که مطمینم شرایط سختی رو داره و متاسفانه تاپیک هم نمیزنه.
همینجا از همه دوستان تقاضا دارم برای این یار همدردی دعا کنید که کارش راه بیافته.
ببخشید اگر نامی از ایشون و مشکلشوم نبردم ، گفتم شاید راضی نباشند.
اگر می خواید مخصوص دعاشون کنید یا به نیتشون چیزی بخونید، با عنوان شخص ستاره دار هم بگید ، خدا حواسش میشه.:18:
پیشاپیش از همتون تشکر می کنم.
سلام دوستان
راستش خیلی خیلی به دعا محتاجم...
ازتون می خوام از ته دلتون من را دعا کنید....
خیلی از لطفتون ممنونم.
سلام دوستای خوبم... مشکلی دارم که شدیدا نیاز دارم برام دعا کنید... مصباح الهدی و هلیا جون حتما دعاتون میکنم... ایشالا به حق مظلومیت سید الشهدا مشکلاتتون حل بشه... اقای محمد رضا برای دوستتون هم دعا میکنم... خدا صدای هممونو میشنوه....
فمن یتوکل علی الله فهو حسبه
برای من دعا کنید... خیلی درمونده ام... دعام کنید... خدایااااااا کمکم کن..
الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام دوستان گرانقدر
یه بنده خدایی از دوستان همدردی، که قبلا هم پست زدم، شدیدا به دعا و حمایت های معنوی ما احتیاج داره.
از من التماس دعا داشتن، که خودم رو لایق نمیبینم در حد شما دوستان.
-----
از همه تون که این پست رو میخونید، تقاضامندم با ذکر صد صلوات و فشردن کلید تشکر این پست، همدل و همیار این دوست عزیزمون باشیم.
ده نفر هم شرکت کنند، هزار صلوات خالصانه میشه، از همتون پیشاپیش ممنون.
-----------
مدیر و معاون و کمرنگ و پر رنگ و خداحافظی کرده و تازه وارد نداریم، هر که مقرب تره باید شرکت کنه.
هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند .
سلام به دوستای خوب همدردی
حقیقتش حال جسمی وروحیم بویژه حال روحیم ثابت و در تعادل نیست
در گوشه دعاهاتون یادی هم از من بکنید.
خدایا روح و جسم و قلب همه بنده هات رو قرین ارامشت خودت قرار بده.
آمین