RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
سلام
اعضای خوب تالار شب یلدا به شما تبربک می گویم:72::72::72:
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار مدیر خوب همدردی خیلی خیلی دوستت دارم:72::72::72::
بچه ها تالار بهترین و بی نظیر و عا لی هستی من افتخار می کنم:72::72::72:
براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم
به به
بعد از مدتها نادیای عزیز رو می بینم اومده و پست هم ارسال کرده
*nadia* جان
جات این مدت خیلی خالی بود . دلم برای پستهای راهگشا و راهنمائی های مفیدت تنگ شده بود .
خوشحالم که هستی و امیدوارم که مستدام باشی :43::46:
راستی
کسی از یاسا ، ستایش باران ، فیلو سارا ، مامفرد .... خبری داره ؟
دلم براشون تنگ شده :43:. جاشون خالیه واقعاً :302:
.
سلام با اجازتون منم یه چیزی بگم؟
من خیلی دوست داشتم که نقاب وگردآفرید هم سر میزدند به تالار
واقعا جاشون خالیه ,هر چند که من باهاشون حرف نزدم ولی پست هاشونو تو تالار دیدم و از پست هاشون استفده کردم ....
پیتزا خوردن به بهای سوختن انگشت
امشب قرار بود پیتزا بخوریم.رفتم گرفتم تا اوردم سرد شده بود مال خودمو گذاشتم تو ماهی تابه گرم بشه.وقتی خواستم
بردارم بخورم حواسم نبود شستمو گذاشتم رو لبه ماهی تابه،سوخت.الآنم یه لیوان آب جلومه انگشتمو مرتب می کنم
توش دردش ساکت بشه.پیتزا از این نحس تر نخورده بودم.سیرمم که نشده تازه اشتهامم باز شده.قدیم پیتزا می خوردیم
3سانت قطرش بود دو سه پرشم اضافه می موند می بردیم خونه.ولی الآن برای اینکه سیر بشی باید دوتا بخوری.اندازه
نصف قیمت چند برابر شده.
یلدایی باشید .برکت و فراوانی و عشق یلدا در تک تک لحظات زندگی شما جاری.
سلام دوستان گلم
گفته بودم که از کارم استعفا دادم و دنبال کار بهتر که در حیطه تخصصیم باشه می گردم ، چند روز پیش رفتم مصاحبه و دیروز زنگ زدن و از اونجا منو دعوت به کار کردن ، یه شرکتی که از معتبر بودنش زیاد مطمئن نیستم ولی یه شرکت در زمینه پروِِژه های نفتی هست ، چیزی که چند ساله آرزومه کار کردن در این زمینه هست.
خیلی استرس دارم ، خیلی زیاد ، البته بیشتر استرسم از این بابت است که روحیه کمالگراییم اینجا موی دماغم نشه ، نمی دونم چیکار کنم
البته نخواستم واسه یه موردی که حتی اسمش رو نمی شه مشکل گذاشت ، تاپیک باز کنم ، ولی به قوت قلب دادن هاتون و یادآوری جمله هایی که همیشه برای خودم و همه استفاده می کنم ، احتیاج دارم:46:
آخ که چقدر عزیز دلی گل مریم :46:
عزیزم اولا تبریک به خاطر پیدا کردن کار :72:
دوم عزیزم این افکار را رها کن و طی زمان به خودت فرصت شناخت محیط کاری و ........را بده
تصمیم نگیر که آنجا را فورا متحول کنی و سرت به کار خودت باشه
بعدش هم بپر بغل آنی که هیچ چیزی نتونه موی دماغت بشه .
زندگی را سخت نگیر . مهم این بود که تو به شغل احتیاج داشتی و الان این رویا به حقیقت پیوسته . پس برای ذهنت صغری و کبری نچین .ممنون کائنات باش و بدان که به درخواستت از هستی رسیده ای . این را هم گفتم که بدونی روحیه و دقتت را می شناسم و از جنس آن با خبرم . در نتیجه بیش از این مته به خشخاش نکش دلبر .
می بینم که هاله نو عزیز به سلامتی دوره نقاحت روهم پشت سر گذاشته وشاهد حضورش درتالارهستیم.
خوشحالم هاله جان.
امیدوارم که همیشه سلامت باشی ودیگه هیچ وقت پات به بیمارستان نکشه.
مرسی عزیزم داملا جان از اینکه یادم کردی و دلم خوش به اینکه حداقل یک نفر یادش بود من کجا بودم
بخیر گذشت و اومدم ولی با یکم مشکل روحی و فکری که میخوام یه تاپیک باز کنم و بگم چمه البته اگه قفلش نکنن، شاید با حضور شما دوستان دوباره به خودم برگردم:72:
ممنون و موفق باشی
سلام خانم ها له نو خیلی خوشحا ل هستم بیماری خوب شده امیدوارم همیشه سلامت باشیدامیدوارم به فعا لیت در تالار ادامه بدهید:72::72::72:
اعضای خوب تالار از شنبه ساعت 8 شب اینترنت پر سرعت وصل می شود شنبه شب با قدرت به کار در تالار ادامه می دهم دلم برای بچه ها تالار خیلی تنگ شده است خانم فرشته مهربان خانم انی اقای کیوان خانم داملا خانم دختر مهربون اقای حامد خانم ها له نو خانم سر افرا ز اقای خارپشت خانم نازنین 1 خانم گل مریم خانم بی دل اقای بی بی و مدیر خوب همدردی دلم برای همه شما خیلی تنگ شده است خیلی خوشحا ل هستم اینترنت پر سرعت وصل می شود به تالار می ایم امیدوارم با کمک مدیران خوب تالار و مدیر خوب همدردی اعضای خوب تالار از تجربیات استفاده کنم امیدوارم در تالار همدردی مفید باشم
اعضای خوب تالار خیلی خیلی دوستت دارم:72::72:
مدیران خوب تالار و مدیر خوب همدردی خیلی خیلی دوستت دارم:72::72:
مدیران خوب تالار بهترین و بی نظیر و عا لی هستی:72::72:
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم