خدا دارم دق میکنم کمک کن
دلم تنگ شده لعنت به این زندگی پر درد من
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا دارم دق میکنم کمک کن
دلم تنگ شده لعنت به این زندگی پر درد من
خدایااااا
بهتره جای اینکه اینجا باهات دردودل کنم برم و نمازمو بخونم و اونجا حرفامو بهت بگم...
زندگی سخته گاهی ...الان توی سربالایی ام به تپه هایی از امید میرسم اما دلم قله میخواد...کجایی قله؟؟؟
خدایا..
صدات میزنم و مدام باهات حرف میزنم، ولی اکثر مواقع فقط با خودم حرف میزنم، بعد یه لحظه میگم یعنی الان واقعا یکی حرفمو شنید؟ و جالبه که اکثر مواقع جوابمو میدی. دقیقا پاسخم رو مقابلم قرار میدی. بعد میترسم، مثل کسی که میترسه باهات مواجه شه. فکر میکنم اگر یک لحظه فقط اونجوری که هستی، نه جوری که توی فکر و خیالمی، حس ات کنم، بند بند وجودم متلاشی میشه.... میترسم و باز طفره میرم و میگم یعنی تمام حرکات من یکی یکی دیده میشه؟ تمام حالات و افکار من یکی یکی درک میشه؟
میدونی خدایا! حالا دقیقا میدونم ، تو هستی، این منم که نیستم! و خیلی مسخره است وقتی میپرسم خدایا هستی؟!!! من غایب ام. همیشه غایب بود. تو حقیقی هستی و این منم که دروغینم! صبح تا شب چه میکنم؟ اصلا شب و روزی هست یا سال و ماه ها یک پارچه از جنس فرصت های منن؟ فردا و پس فردا چه معنی داره؟ دیروز و دو سال پیش چه معنی داره؟ الان کی هست؟ آیا واقعا من 24 سالمه؟ یا توی ساعت شنی من فرصت های آخره؟
مگه رویاها و سرگرمی ها میذارن من واقعی باشم؟ الان اونجایی که من غایب ام چه خبره؟
نه! تو یه جایی دور از من ، در عالم لاهوت و جبروت نیستی. این منم که تو عالم هپروتم!
خدایا دلم گرفته... پدربزرگم... خیلی دوستش دارم. خودت بهتر میدونی چه حالیه و هر روز ازت مرگ میطلبه. دعای مارو میشنوی و سلامتش میدی یا دعای اون رو و اجابتش میکنی؟ کاش بمونه تا قدرشو بیشتر بدونم. تا جور دیگه ای نگاش کنم، جور دیگه ای بشناسمش. توکلم به توست. بهمون آرامش بده، تویی که شک ندارم همین نزدیکی. خیلی نزدیک...
خدایاااااا
خدایا منو به خودم برگردون...از روی تو خجالت میکشم وقتی که خودم رو نمیبینم،وقتی عظمت انسانیم رو درک نمیکنم،وقتی گاهی چشم به روی شاهکارت میبندم!
خدایاااااا
اگه خیلی غمگینم بعضی روزا این غم منو به تو نزدیک تر کرده پس به خاطر اینکه امروز باز هم به تو نزدیکتر شدم شکرت .
دلم گرفت ،از تو خواهش کردم و تو پاسخم را با سکوت زیبایت دادی...به راستی که تو چه باشکوهی وصبور ...
خدای عزیزم
خدای خوبم
خالق من
اخه چرا
چرا اینجوری میکنی
چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
دلم خیلی گرفت
چرا طوری حکمتت رو نمیچرخونی که توش خوشحالی باشه
چرا همه درها رو میبندی
چرا وقتی فکر میکنم بالاخره منم در نظر گرفتی
فرصت ها رو جلو چشمم میاری ولی ازم میگیرش
قربونت بشم تو که نمیخوای بدی چرا اول جلو چشام میاریش بعد ازم میگیری
من که میدونم قدرتت از همه بالاتره
به مرگ خودم میدونم
چرا خدای من
گفتی بعد هر سختی اسونی هست
الان که بعد از هر سختی یه سختی بزرگتره
یه دردی که ادمو داغون میکنه
دارم ثانیه به ثانیه فک میکنم چرا اخه
چرا ازم میگیری
تو که نمیخوای بدی
چرا تو اوج داغون بودنم داغونترم میکنی
خدایا خسته ام
یه بار حکمتت رو به نفع من بچرخونی چی میشه
خدایا تو که میگفتی بیاین به سمتم من بیشتر میام سمت شما
پس چرا دور میشی ازم
خدایا امتحانات خیلی سختن
من تاب و توانشو ندارم
كفعمى در بلد الأمین دعائى مروىّ از حضرت امام موسى كاظم علیه السلام نقل كرده و فرموده عظیم الشّأن و سریع الإجابه است، و آن این است:
اَللّهُمَّ اِنّى اَطَعْتُكَ فى اَحَبِ
خدایا همانا من در محبوبترین
الْأَشْیآءِ اِلَیْكَ وَهُوَ التَّوْحیدُ، وَلَمْ اَعْصِكَ فى اَبْغَضِ الْأَشْیآءِ اِلَیْكَ وَهُوَ
چیزها در نزد تو كه عبارت از توحید و یگانگیت بود از تو پیروى كردم و در مبغوضترین چیزها در نزدت كه عبارتاز
الْكُفْرُ، فَاغْفِرْ لى ما بَیْنَهُما یا مَنْ اِلَیْهِ مَفَرّى آمِنّى مِمَّا فَزِعْتُ مِنْهُ
كفر بتو بود نافرمانیت نكردم پسآنچه دراین میان است ازگناهانم بیامرز اىكه بسوىاوست گریزگاه من مرااز آنچه به خاطر
اِلَیْكَ، اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الْكَثیرَ مِنْ مَعاصیكَ، وَاقْبَلْ مِنِّى الْیَسیرَ مِنْ
آن بسویت پناه آوردم امان بخش خدایا بیامرز گناهان بسیارم را و بپذیر از من
طاعَتِكَ، یا عُدَّتى دُونَ الْعُدَدِ، وَیا رَجآئى وَالْمُعْتَمَدَ، وَیا كَهْفى
طاعت اندكم را اى ذخیره در مقابل سایر ذخیرهها و اى مایه امید و تكیهگاه من و اى پناهگاه
وَالسَّنَدَ، وَیا واحِدُ یا اَحَدُ، یا قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ، اَللَّهُ الصَّمَدُ، لَمْ یَلِدْ وَلَمْ
ونگهبانم و اىیگانهاى یكتا اىآنكه دروصفخود به پیغمبرت گفتى بگو او خداى یكتا است خدا بىنیاز است، نزاید و نه
یُولَدْ، وَلَمْ یَكُنْ لَهُ كُفُواً اَحَدٌ، اَسْئَلُكَ بِحَقِّ مَنِ اصْطَفَیْتَهُمْ مِنْ خَلْقِكَ
زاییده شده و نیست برایش همتا و مانندى هیچكس از تو مىخواهم به حق آنانكه از میان خلق خود آنها را برگزیدى
وَلَمْ تَجْعَلْ فى خَلْقِكَ مِثْلَهُمْ اَحَداً، اَنْتُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَتَفْعَلَ
و در خلق خود هیچكس را مانند ایشان نكردى كه درود فرستى بر محمد و آل او و درباره من انجام دهى
بى ما اَنْتَ اَهْلُهُ، اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِالْوَحْدانِیَّهِ الْكُبْرى وَالْمُحَمَّدِیَّهِ
آنچه را تو شایسته آنى خدایا از تو خواهم به حق مقام وحدانیت و یكتایى بزرگ خودت و به مقام محمدى
الْبَیْضآءِ، وَالْعَلَوِیَّهِ الْعُلْیا، وَبِجَمیعِ مَا احْتَجَجْتَ بِهِ عَلى عِبادِكَ،
آن مقام تابنده و به مقام علوى آن مقام والا و به تمام حجتهاى خود بر بندگانت
وَبِالْإِسْمِ الَّذِى حَجَبْتَهُ عَنْخَلْقِكَ، فَلَمْ یَخْرُجْ مِنْكَ اِلاَّ اِلَیْكَ، صَلِعَلى
و به حق آن نامى كه از خلق خود پنهان داشتى كه اظهار نشود از تو مگر بخودت كه درود فرستى بر
مُحَمِّدٍ وَآلِهِ، وَاجْعَلْ لىمِنْ اَمْرى فَرَجاً وَمَخْرَجاً، وَارْزُقْنى مِنْحَیْثُ
محمد و آل محمد و براى من در كارم گشایش و راه نجاتى قرار دهى و به من روزى دهى از آنجا كه
اَحْتَسِبُ وَمِنْ حَیْثُ لااَحْتَسِبُ، اِنَّكَ تَرْزُقُ مَنْ تَشآءُ بِغَیْرِ حِسابٍ.
گمان دارم و از آنجا كه گمان ندارم كه تو روزى دهى هر كه را بخواهى بىحساب.
پس حاجت خود را بطلب
پروردگارا بهترین سرنوشتو برام رقم بزن
انقد دوستت دارم که هرچی برام نظر گرفتی هرچند سخته اما میگم راضیم عب نداره بخاطرت تحمل میکنم اما نمیدونم این سرنوشت بخاطر عشقت بمنه یا اینکه منورهاکردی
فقط ازت میخوام کمکم کنی
من لی غیرک ؟! من که ندارم کسی رو به غیرت...
قلبم می زنه با ضرب سینه زنی...میخونه عشق منی یا حسین...
توی کل دنیا فقط حسینه دلسوزمه...
منی که هر نفسم اسم تو گفتم...نکنه یه روزی از چشات بیفتم...:47:
به من مرده یه جون تازه دادی برای نوکریت بهم اجازه دادی...
اللهم اجعل محیای محیای من...
شکر خدایی که محبت اهل بیت رو دل هامون قرار داد...خدایا خیلی دلم گرفته امشب...نمی دونم چرا...
التماس دعا.
درد دل خصوصیه و میدونم درد دلم رو همه میخونن ولی دوست داشتم اینجا در مقابل همه با شما درد دل کنم که بقیه هم بدونن چقدر به کمک شما نیاز دارم.شاید اونا هم برام دعا کنند.
خدایا هیچ کسی نمیتونه موقعیت و شرایطم رو درک کنه، اما شما بهتر از خود من میدونی و درکم میکنی. به خدایی خودت قسمت میدم دستم رو بگیر و بذار در این شرایط فقط و فقط به خودت التماس کنم و با کمک خودت آرام بگیرم.
خدایا همیشه کمکم کردی،میدونم که بازم راه رو هموار میکنی اما چه کنم نمیتونم موانع و کمبودها رو نادیده بگیرم چون هستند.منو ببخش.منو ببخش اگر در جایی به ناحق رفتار بدی در حق کسی داشتم.من خام و بی تجربه ام ، ضعیف هستم اما سعی میکنم بهتر باشم و خطاهای خودمو اصلاح کنم پس بمن رحم کن ای که ارحم الراحمینی، به حق امام حسین که امروز عاشورای اوست و مقام انسانیت و عبودیت او، دستم رو بگیر و کمکم کن هر چه زودتر به آرامش برسم و اگر ناشکری کردم منو ببخش.
خدایا نور یقین و ایمان رو به دل پر اضطراب من بتابان که خیلی بهت احتیاج دارم.