سلام دوست عزیز ""حنان""
ببینید من اتفاقا جزو آدمهایی هستم که اگه کسی رو تایید کنن ازش دور میشم ...اما باید اینو بگم همه به من لقب آدم سخت گیر دادن و شاید به سختی دختری با حرفهای عشوه انگیز و یا مهربانانه بتونه دلِ منو بدست بیاره .. بودن چند تا از دخترهای شرکت که خودشونو رسوا کردن اما باور کنید هیچ لذتی وجود نداشت که باهاشون باشم ...هم تو دانشگاه هم توی سر کار ... آدم جدی و فوق العاده سخت گیریم ..برای مثال برای تمام دوستام اگه دختری جلوشون گریه کنه می میرن اما گریه خانومها برام درد آور نیست ناراحت میشم اما از حرف منطقیم بر نمی گردم ...
من اگه دنبال تصدیق بودم اینجا نمی اومدم اما متاسفانه حرفهایی که اینجا شنیدم کلی بودن .... من مدتی توی داروسازی بودم یه ضربالمثل همیشه اونجا میزدن میگفتن به دو تا آدم مریض یه قرص نمیشه داد .
اما ""حنان"" حرفهای زیبا و قشنگ و غیر تکراری زدی ممنونم ... اما نگفتی چی شد که ترکش کردی برام مهمه که کدومتون اقدام کردین ... برام مهمه که مشکل پسره چی بود که شما میخواستین اصلاحش کنین ببینید من منتظره یکی مثل شما بودم که بهم از تجربش بگه ... ببینید شناخت خیلی مهمه اما باید دید طرف مقابل تا چه حد تصمیم گرفته ...
ازتون میخوام برام ماجرا رو تعریف کنید خواهش می کنم ...
.................................................. .................................................. .......................................
یاریم کن ... :72: