-
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
با سلام
پیشنهاد مفید و سازنده ای هست. و به خاطر آن کمال تشکر را از شما دارم.
نکته مهم این هست که پشت هر پیشنهاد و انتقاد یک بار اجرایی و ... نیاز هست که گاهی ما در این مورد بیشتر مشکل داریم.
مثلا همین پیشنهاد شما مستلزم این هست که یک عزیزی بیاید فهرستی از این برنامه ها را تهیه کند در یک فایل تکستی (متنی)برای ما ارسال کند.
این فایل به صورتی باشد که هر برنامه و ساعت پخش و شبکه مربوط دقیقا در یک سطر نوشته شود.
حالا بقیه کارهای کد بندی و تنظیمات را ما به عهده می گیریم.
همین مسئله در مورد کلمات قصار، جملات طنز ، لینکهای برگزیده، عکسهای برگزیده و .... هم صادق هست.
قبلا افرادی مثل ani ، setareh و keyvan در این مورد کمکهایی داشته اند که همین جا از آنها قدردانی و تشکر می کنم.
با تشکر
-
حرف شما کاملا درست هست اما خوشبختانه یا بدبختانه تعداد برنامه های مفید شبکه های ما به تعدادی نیست که تنظیم لیست و .....وقت زیادی نیاز داشته باشه البته باید بگردم لااقل ساعت دقیق همین دو تا برنامه رو پیدا کنم و برای شما ارسال کنم:72:
-
اطلاعیه در مورد مشکلات موقتی تالار همدردی
با سلام و عرض ادب خدمت بازدیدکنندگان محترم
احتراما به استحضار شما عزیزان می رساند طی روز گذشته تالار همدردی در بعضی ساعات به علت مشکلات فنی در دسترس نبوده است .
پشتیبان فنی تالار در حال حل مشکلات مذکور هست.
از اعضاء محترم هم تقاضا داریم جهت احتیاط، حتی المقدور از پستهایی که طی این روزها می زنند برای خود کپی تهیه کنند.
-
با سلام
من از امروز صبح با پیام هایی مشابه این پیام مواجه میشم . هر چی هم دورش میزنم بازم هم بهم گیر میده.
پیشاپیش از توضیحاتتون سپاسگذارم:72:
-
كامران هم امروز با همين مشكل مواجه شده كه فايروال سيستمش اجازه ورود به همدردي رو نميده::::
Reported Attack Site!
This web site at www.hamdardi.net has been reported as an attack site and has been
blocked based on your security preferences.
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/15010/...70a64ecc70.jpg[/img]
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/15010/...d13a9eedbb.jpg[/img]
-
با سلام
متاسفانه طی روزهای قبل تالار مورد حمله قرار گرفت که به کمک پشتیبان فنی تالار مشکل بر طرف شد. لیکن گزارش آن از طرف گوگل موجب انسداد سایت در مرورگر فایرفاکس گردید که درخواست رفع مشکل برای گوگل ارسال شده است و به زودی مسئله ورود از طریق فایرفاکس به تالار نیز مرتفع خواهد شد.
-
سلام خسته نباشید من از طریق فایر فوکس براحتی میام الانم با فایر اینجا هستم مشکلی هم ندارم.
-
RE: اطلاعیه در مورد مشکلات موقتی تالار همدردی
ظاهرا دسترسی به تالار از طریق Mozilla Firefox دوباره دچار مشکل شده
-
من همين الان امتحان كردم مشكلي نداشت...
-
نمی دونم مشکل از کجاست اما برای من این پیام رو نشون میده .
-
براي من هم ديگه باز نميشه و همين Eror رو ميده....:163:
-
با سلام خدمت مدیر عزیز...
مشکل مورد نظر در بیشتر کاربران ملاحظه شده... تا حدی که توانایی آنلاین و وصل شدن را ندارند ... لطفا پیگیری کنید.
با تشکر از شما
-
سلام
برای اینکه بتونید همچنان از firefox استفاده کنید روی لینک ignore this warning کلیک کنید.
-
سلام صبا عزیز ممنون از راهنمایتون. :72:
اما با این وجود مشکل به طور کامل بر طرف نمی شه و باید برای هر صفحه ای که باز می کنیم این گزینه رو بزنیم تا صفحه دیده بشه و از شکلک ها هم نمی شه استفاده کرد و همینطور رنگ بندی و تنظیم های نوشتاری .
-
باران عزیز :72: پیشنهاد من ،راهکار موقت بود.
تنها مرورگری که فعلا گیر نمیده Internet Explorer هست.
امیدوارم به مساعدت مدیر محترم مشکل هر چه سریعتر از پایه برطرف بشه.:72:
-
سلام؛
دوستان بنده از فایرفوکس استفاه میکنم و هیچ مشکلی ندارم؛ یعنی تا کنون به مشکلی برنخورده ام،
شاید به خاطر این باشد که هر چند وقت یکبار آدرس کوکی ها را پاک میکنم؛شما هم امتحان کنید شاید جواب داد.
ctrl+shift+delet
حتما" گزینه cookiesرا تیک بزنید و بعد گزینه clear
اما توجه کنید تمامی پسورد های شما که در حافظه فایرفوکس ثبت شده پاک میشود ، فقط پاک میشود و باید برای ورود به تالار باید دوباره نام کاربری و پسورد را وارد کنید؛
-
سلام :72:
کیوان گرامی ممنون از راهنماییتون. ولی من فکر میکنم ربطی به cookie نداره چون من 2 تا مرورگر دیگه هم رو نصب دارم و اونا هم warning میدن . و در ضمن فایرفاکس هم همه کوکی ها را پاک کردم ولی باز هم پیغام رو بهم نشون میده.
احتمالا مرورگر ها هم میدونند کی ناظمه کی عضو عادی:311:
-
والا شما ناظمی حتما firefox پارتی بازی می کنه :311:
من هم این کارو کردم اما مشکل همچنان سر جاش بود .
ظاهرا فقط explorer با همدردی سازگار شده و چاره ای نیست جز این که با محدودیت هاش و سرعتش که کمی پایین تر از firefox هست کنار بیایم :(
-
سلام تالار گفتگوي همدردي مي خواهم كليك كنم نوشته اين وبگاه ممكن است به رايانه شما اسيب وارد نمايد راهنمايي كنيد:72:
-
با سلام
حق با دوستان هست. مسئله به خاطر مشکل فنی تالار هست. که طی روزهای اخیر پیگیرش بودم و تقریبا بر طرف شده هست و بزودی امکان استفاده از فایرفاکس دوباره فراهم می شود.
هم اکنون مشکل برطرف شده و منتظر بررسی گوگل هستیم تا انسداد تالار برداشته شود.
اما فعلا دوستان می توانند از مرور گر Internet Explorer استفاده کنند.
-
[split]
سلام
نمی دونم مشکل از دستگا ه من یا خدایی نکرده از تالار.
چون امروز سه بار ورود زدم یه دفعه ستاره چشماشو باز کرده دیده افتاده بیرون:33::47:
نکنه شلوغ پلوغی های بیرون به تالار نیز اثر کرده .وجا تنگ شده !:302:
هرچند فکر نمی کنم تالار ازاین بابت مشکلی داشته باشه .چون یادم میاد یه زمانی اقای مدیر طرح ترافیک رو حل کردن و اتوبان های چندباند ایجاد کردند.
پس مشکل چیه ؟
یه مورد دیگه ام این که در بعضی تایپیک ها یه صفحه هست که گویا آخرین صفحه می باشده اماشماره یه صفحه دیگه وجود داره وقتی بازش می کنی پیام انجمن میاد .
مشکل این چیه ؟:162:
-
واما سومین مورد :
چگونه ست که نوارپیشرفت(عیدی که خیلی هم دوستش دارم ) در کنار پستهام و زیر آواتارم نشان داده نمی شه .
لطفا بررسی کنید .
مرسی
-
من از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنم. اصلا عکس و ... نمیشه تو پاسخها گذاشت و رنگ و... icon هاش موجود نیست! فقط سیاه و سفید با فونت کوچیک! شکلک ها هم که غایب اند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
حق با دوستان هست. مسئله به خاطر مشکل فنی تالار هست. که طی روزهای اخیر پیگیرش بودم و تقریبا بر طرف شده هست و بزودی امکان استفاده از فایرفاکس دوباره فراهم می شود.
هم اکنون مشکل برطرف شده و منتظر بررسی گوگل هستیم تا انسداد تالار برداشته شود.
اما فعلا دوستان می توانند از مرور گر Internet Explorer استفاده کنند.
این مشکل از دیروز برطرف شده،
من از دیروز دوباره دارم از فایرفاکس استفاده میکنم:310:
-
با سلام..
اعضایی محترم طبق مشاهدات مشکلات مطرح شده تا کنون حل شده اند . آیا بازهم مشکل باز نشدن عکس ها و عدم استفاده از مرورگرها را دارید؟؟
-
سلام....
ضمن عرض خسته نباشید...
در سیستم پرداخت اینترنتی.... 2 آیکون وجود دارد.....که در پاینن پررنگ شده است.:
ورود اطلاعات برای قسمتهایی که با * مشخص شده اند الزامی است.
اطلاعات کارت * شماره کارت - - - -
(در صورت فعال شدن فيلد پنجم ، لطفاً آن را پر نماييد)
* رمز اينترنتی
( لطفا از صحت کلمه عبور خود مطمئن شويد )
* کد سه یا چهار رقمی رو یا پشت کارت
*تاريخ انقضای کارت ماه سال
* عبارت زير را در کادر وارد نماييد.
(حساس به حروف کوچک و بزرگ)
سوال من:
1) عابر بانک ملت تاریخ انقضا ندارد..چگونه می توان از طریق ان اینترنتی پرداخت کرد؟
2)رمز اینترنتی چیست و چگونه می توان ان را بدست اورد؟
3)در ابتدای صفحه ورودی تالار در فرم پرداخت اینترنتی تالار قیمت ها و طول مدت عضویت هنوز همان اعداد قدیمی ست وی عیدی سال 89 تالار اتخاذ نشده است ..و موقع انتخاب پول واریزی و مدت شارژ همان قیمت های قدیمی ست نه آن قیمت ها که عیدی داده شده است پس چگونه می توان انتخاب کرد؟
ممنونم...:72:
-
سلام سارا خانم:72:
1) عابر بانک ملت تاریخ انقضا ندارد..چگونه می توان از طریق ان اینترنتی پرداخت کرد؟[/color]
هر عابر بانکی که تاریخ انقضا ندارد در قسمت تاریخ انقضا 1390/01/01را وارد نمایید.
2)رمز اینترنتی چیست و چگونه می توان ان را بدست اورد؟
برای دریافت رمز اینترنتی هم باید حضورا به شعبه ای که حسابتون رو در آنجا باز کردید مراجعه فرمایید و درخواست رمز اینترنتی و سایر رموز رو بدید .که کاربرد این رمز هم خریدهای اینترنتی و پرداخت صورت حسابها و انتقال وجه و ... است .اگر به بانک مراجعه کنید کارمند بانک سایر خدمات رو هم واستون توضیح میدن.
من فقط جواب این 2 تا سوالتون رو میدونستم
:325:
-
سلام دوستان
ازتون یه سوال داشتم...میدونم که تعداد ستاره هایی که پایین نام کاربری هر شخص قرارداره نشاندهنده میزان فعالیت اون کاربرهستش......حالا سوال من اینه که چرا بیشتر ستاره ها طلایی رنگ وبعضی از اونها آبی رنگن؟رنگ آبی نشونه چیه؟
-
سلام
این ستاره ها ویژه مدیران تالار است
http://img.farsup.com/images/57879716899419288569.jpg
این ستاره های متحرک هم مربوط به اعضایی است که از تمام انجمن های تالار استفاده نمیکنند(اعضائی که حساب کاربریشان فعال نیست.حق عضویت)
http://img.farsup.com/images/19032812099279070767.gifhttp://img.farsup.com/images/19032812099279070767.gifhttp://img.farsup.com/images/19032812099279070767.gif
ستاره های ابی هم ویژه اعضایی است که حق عضویت پرداخته اند
-
سلام !
من يه سوال داشتم چون خيلي وقته تو تالار نبودم!چطوريه كه بعضي از اعضا كه حق عضويت نپرداختن هم ميتونن جواب بدن ؟
اونا تو چه انجمنهائي حق فعاليت دارن؟من تا حالا اينو نميدونستم و تا وقتي شارژ نداشتم هم جائي نمي تونستم فعاليت كنم:302:بجز ارسال مطلب تو انجمنهاي ازدواج و...
ممنون ميشم جواب بدين!
با تشكر:72:
-
| خیلی تنها
سلام
ببخشید که مشکلم رو اینجا بیان میکنم ؛ اما من خیلی مشتاقم بدونم که دلیل قفل شدن تاپیکم به نشانی: دوستان ؛ چشم انتظار کمکتون هستم رو بدونم!!:300: میتونین توی پیدا کردن این جواب کمکم کنید؟ از همه ی دوستان کمک میخوام
اولین بار که متوجه قفل شدن تاپیکم شدم ، خیلی خیلی ناراحت بودم خواستم دلیلش رو بدونم ؛ اما با توجه به سیاست های غلط دیگه ای که به تعداد زیاد توی تالار همدردی.نت در مقایسه با تالارهای سراسر وب دیدم ، تدریجاً و موقتاً بی تفاوت شدم! (خواهش میکنم دوستان حرفهای منو با نگاهی از سر دلسوزی برای همدردی.نت بخونن و نه صرفاً یه شاکی!)
من توی اون تاپیک چه حد و مرزی رو زیر پا گذاشته بودم؟
حتی دیگر دوستانی که توی تاپیک پست میذاشتن ، چه حد و مرزی رو زیر پا گذاشته بودن؟
کدوم قانون تالار رو زیر پا گذاشته بودیم؟
و...
به نظر شما قفل یه تاپیکِ فعال و به روز ، بدون اعلام ، هماهنگی و ذکر دلیل یه جورایی بی احترامی نیست؟ به نظر من که توی تالارهای مختلف سراسر وب فعالیت می کنم ، هست.
راستش اصلاً از همدردی.نت انتظار نداشتم!
این حرفا اصلاً خدای ناکرده بدگویی نیست ، من این تالار رو با تمام بچه هاش دوست دارم و بدش رو نمیخوام اما باور بفرمایید که بعضی سیاست های غلط آشکار فرصت جذب مراجع و بازدیدکننده ی فعال رو میگیره.
اون روز که من متوجه قفل شدن تاپیکم شدم (تاریخش یادم نمیاد!) من به تاپیکم سر زدم که پست بذارم و از تمامی دوستانی که کمکم کرده بودند بابت اتفاق خوبی که اون روز برام رخ داده بود تشکر بکنم!!!!!!!:72:
اما در نهایت ناباوری دیدم که . . .
اون روز خیلی خوشحال بودم و بعد از مدت ها تقریباً مشکلم با کمک دوستان حل شده بود ، و وظیفه ی خودم میدونستم که تشکر بکنم ؛ خلاصه که خیلی خوشحال بودم و هستم و شاید یه دلیل که همدردی.نت رو بخشیدم همین خوشحالیم باشه:311: و دلیل دیگه اینکه تا ابد به بعضی از بچه های همدردی.نت بدهکار و مدیونم:72:
راستی بار دومه که میپرسم چرا من نمیتونم به کنترل پنل کاربری برم؟ چرا ایمیل فعال سازی برای من ارسال نشده و الآن هم نمیشه؟ چرا نمیتونم آواتار و امضای خودم رو داشته باشم؟
-
RE: +چیکار کنم فراموشم کنه؟؟؟؟ کمممممممممک
سلام..
خیلی تنها عزیز..
به احتمال زیاد چون مدیر همدردی اعتقاد دارند تاپیک های طولانی گاها منجر به این میشه که مراجع فکر کنه مشکلش حاد هست بسته شده تا کمی شما بر خود مسلط شوید و دوباره ادامه دهید..
البته نظر شخصی منه و حتما خود آقای سنگتراشان اعلام نظر خواهند کرد..لطف کنید در تاپیک قدیمی نتی قرار ندهید ان شا الله من این مسئله رو برای مدیر اعلام می کنم و نظرشون رو به اطلاعتون می رسونم..
مثبت فکر کنید.همیشه.....
خبر خوش هم بی صبرانه منتظریم در تاپیکتون بیان کنید..صبر....
در رابطه با سوال آخر شما .افرادی که حق عضویت نپرداخته اند امکان استفاده از پیام ..امضا ..اواتور ندارند و شما در صورتی که بخواهید از این امکانات استفاده کنید باید وجه واریز کنید..مثل ما...
امیدوارم قضیه روشن باشه ..و رفع ابهام..
می تونید این تاپیک هم مطالعه کنید:
http://www.hamdardi.net/thread-11273.html
منتظر خبر باشید..برای نتیجه به تاپیک حال و احوال سر بزنید.....
سارا:72:
-
سلام
کاربر گرامی؛ خیلی تنها
طبق قوانین تالار همدری چنانچه کاربری نسبت به اقدام مدیریت اعتراض داشته باشد آزادانه میتواند پیگیر این موضوع باشد اما از مسیری که برای آن قرار داده شده است
چنانچه تاپيک و يا پيغامي از کاربران توسط مديري در انجمن حذف و يا ويرايش شد در صورت داشتن سوال در اين رابطه و يا خواهان جويا شدن علت موضوع لطفا براي مدير آن انجمن يک پيغام خصوصي ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصي مطرح کنيد تا آن مدير نيز در اين باره شمارا راهنمايي و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در اين رابطه و يا جويا شدن علت موضوع در انجمن هاي عمومي آن ارسال و يا تاپيک زائد سريعا حذف خواهد شد و شما نيز جواب سوال خودرا دريافت نخواهيد کرد.
در خصوص تاپیک مورد نظر پیگیر خواهیم بود
-
سلام خيلي تنها
متاسفم كه براتون سوء تفاهم شده... البته اگر قوانين تالار همدردي را با دقت بيشتري مطالعه مي كرديد،احتمالا چنين برداشتي نمي كرديد.
همانطور كه rsrs1380 اشاره كردند، وقتي مراجعي سئوال خودش را مطرح مي كند، متناسب با نياز و شرايط مراجع دوستان يا مديران با او تعامل برقرار مي كنند.
چرا تاپيك قفل شد، چون متاسفانه چنين تاپيك هايي كه با مقاومت هاي احساسي (در شكل منطقي) مراجع روبرو مي شود، و مراجع عليرغم شنيدن پاسخ ها حاضر نيست به كار بگيرد يا در آنها تامل كند. و همچنين تصور مي كند كه در حال مشورت گرفتن و عمل كردن هست. در حاليكه بيشتر سعي دارد براي خواسته اشتباه خود راهي بيابد، در چنين مواردي يكي از راههاي كمك به مراجع شكستن وابستگي اش هست.
بعد موفقيت هر مشاوره در تاپيكي ظرفيتي دارد اگر تاپيكي با 80 پست مراجع نخواهد تغيير فاز دهد و كمكي به خودش كند با 800 پست هم نمي شود. فقط وابستگي ايجاد مي كند.
بله حق با شماست در هيچ تالاري يك تاپيك فعال بسته نمي شود، اما ما در اينجا منافع افزايش بازديد كننده تالار و يا صرفا خشنودي موقتي مراجع را به هر قيمت براي خودمان نمي خواهيم. بلكه هدف اصلي هر تاپيك و پستي در اين تالار كمكي پايدار به مراجعين و اشخاص هست. و اگر اين مسئله متوقف شود يا به عكس شود، آن تاپيك بسته مي شود اگر چه به رشد بازديد كننده تالار نينجامد.
براي شما ارتباط با آن خانم و باز كردن ارتباط موفقيت محسوب مي شود. و اين را جواب گرفتن بدانيد و شايد تشكر هم بكنيد.
ولي اين خواست اوليه شما بوده است كه اتفاقا ما به مسائل ديگري تاكيد داشتيم. لذا اين را وقتي كه ازدواج نقد و با راهكارهاي مشخص در ميان نيست ، بلكه فقط يك ذهنيت هست، براي شما آسيب مي بينم.
ما مي گوييم خواستگاري و شروع شناخت يعني بررسي .......
اما شما مي خواهيد اول همه چيز كامل شود و خواستگاري يعني پايان و انتخاب
اين را به طرق مختلف در آن تاپيك شرح داديم. اما شما بيشتر از اينكه مشاوره بگيريد سعي در مجادله براي رسيدن به خواست خودتون كرديد.
در ضمن مسائلي از اين دست همان طور كه در قوانين آمده است بايد از طريق پيام خصوصي انجام شود. (البته اين امكان و انتظار امكانات براي اعضاء تالار هست.)
-
یه مشکلی هست امیدوارم حل بشه
ساعت تالار روی قدیم است نه روی رسمی کشور ممنون میشم رسمیش کنید .
-
سلام كنجكاو
شما بايد در كنترل پنل خود ساعت را تغيير دهيد.به ترتيب زير
كنترل پنل- ويرايش تنظيمات - تنظیمات تاریخ و ساعت
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Niloo55
با عرض سلام و خسته نباشید
چرا به افرادی که شارژشون تموم میشه نمیشه رتبه داد؟ و رتبه این افراد اصلا نشون داده نمیشه؟
بعضی از کاربران در حال حاضر فعال نیستند ولی در گذشته فعالیتهای سودمند و مفیدی داشتن
ایا امکان تشکر (در قالب دادن رتبه) از این افراد در حال حاضر مقدور نیست؟!
از پاسختون ممنون و سپاسگزارم.
سلام
بررسی میشود:303:
و اما یه مطلب هم بگویم،
متاسفانه بعضی مواقع اعضاء فراموش می کنند که با رتبه دادن به افراد فعال و سازنده آنها را تشویق کنند اگرچه تشکر می کنند اما لازم است با رتبه و جملاتی که می نویسیم آنها را تشویق کنیم و از آنها قدردانی داشته باشیم.
سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار :72:
امکان دسترسی به صفحه رتبه دهی و امکان رتبه دادن به اعضایی که شارژ ندارند چه شد ؟
همانطور که امکان مشاهده صفحه پروفایل اعضا برای این دسته از کاربران فراهم شد اگر امکان رتبه دهی به صورت دو طرفه نیز فراهم شود ، بسیار ممنون میشم .
به نظرم اگر چنین دسترسی به وجود بیاد خیلی خوب و تشویق کننده هست ، چرا که بعضی اعضاء بعضا تازه وارد و یا اعضاء قدیمی که شارژ ندارند نظرات بسیار مفیدی ارائه می دهند که جای تشویق به خصوص از طریق رتبه دادن دارد و همینطور هم عده ای از تازه واردها امکان رتبه دهی به مدیران تالار و یا پیشکسوتانی که تجربه های ارزشمند خود را در اختیار آنان قرار داده اند که بسیار جای قدردانی دارد ، را ندارند.
خود من به شخصه بسیار مایلم که به برخی اعضاء که شارژ ندارند رتبه بدهم اما این امکان وجود ندارد .
اگر بررسی شود ، ممنون خواهم شد .
متشکرم :72:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Niloo55
با عرض سلام و خسته نباشید
چرا به افرادی که شارژشون تموم میشه نمیشه رتبه داد؟ و رتبه این افراد اصلا نشون داده نمیشه؟
بعضی از کاربران در حال حاضر فعال نیستند ولی در گذشته فعالیتهای سودمند و مفیدی داشتن
ایا امکان تشکر (در قالب دادن رتبه) از این افراد در حال حاضر مقدور نیست؟!
از پاسختون ممنون و سپاسگزارم.
سلام
بررسی میشود:303:
و اما یه مطلب هم بگویم،
متاسفانه بعضی مواقع اعضاء فراموش می کنند که با رتبه دادن به افراد فعال و سازنده آنها را تشویق کنند اگرچه تشکر می کنند اما لازم است با رتبه و جملاتی که می نویسیم آنها را تشویق کنیم و از آنها قدردانی داشته باشیم.
سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار :72:
امکان دسترسی به صفحه رتبه دهی و امکان رتبه دادن به اعضایی که شارژ ندارند چه شد ؟
همانطور که امکان مشاهده صفحه پروفایل اعضا برای این دسته از کاربران فراهم شد اگر امکان رتبه دهی به صورت دو طرفه نیز فراهم شود ، بسیار ممنون میشم .
به نظرم اگر چنین دسترسی به وجود بیاد خیلی خوب و تشویق کننده هست ، چرا که بعضی اعضاء بعضا تازه وارد و یا اعضاء قدیمی که شارژ ندارند نظرات بسیار مفیدی ارائه می دهند که جای تشویق به خصوص از طریق رتبه دادن دارد و همینطور هم عده ای از تازه واردها امکان رتبه دهی به مدیران تالار و یا پیشکسوتانی که تجربه های ارزشمند خود را در اختیار آنان قرار داده اند که بسیار جای قدردانی دارد ، را ندارند.
خود من به شخصه بسیار مایلم که به برخی اعضاء که شارژ ندارند رتبه بدهم اما این امکان وجود ندارد .
اگر بررسی شود ، ممنون خواهم شد .
متشکرم :72:
-
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم :72:
امکان رتبه دهی برای اعضایی که شارژ ندارند برقرار شد .
بسیار سپاسگذارم از پیگیریتون :72::72::72:
-
دوستان اطلاعات کاربری من نمیدونم چه جوری!!! دستکاری شده....میشه لطف کنید بگین از چه قسمتی باید اونارو دوباره به شکل اولش برگردونم؟؟
ممنووووووووووووووون
-
سلام
شما باید به کنترل پنل کاربریتون برید و از او نجا گزینه ویرایش پروفایل رو بزنید و سپس می تونید اطلاعات رو تغییر بدید