من دعایی کردم بهر خوشبختی تو
تو نمی دانی
چه دعایی بود
به بلندا برخاست......
نمایش نسخه قابل چاپ
من دعایی کردم بهر خوشبختی تو
تو نمی دانی
چه دعایی بود
به بلندا برخاست......
این دعا مخصوص خودمه
به هیشکی هم نمیدمش:310:
خیلی خودخواهم نه؟!!!!!!!!!
-----------------------
دعا میکنم همیشه عشقی پاک تو وجودت جاری باشه و ارامشت درونی
سلام
گفتم دعاي پرمحتوايي هست خودم را در مسيرش قرار بدم:310:
انشاء الله مستجاب الدعوه هم هستي.
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2:
براي نفر بعد دعا مي كنم كه انشاء الله هميشه دردي ويژه داشته باشي دردي كه خاص آدماست. خاص انسانيت هست.
دردي را كه با هيچ لذتي سودا نخواهي كرد.
داریم آقای مدیر! دعاتون را خدا قبلا نصیب ما کرده!
انشا الله نفر بعدی را خدا با اولیا و صالحان محشور نماید!
این آن چیزی بود که برای خودم دلم میخواست:323:
الهی آمین:323:
امیدوارم در دل نفر بعد همیشه شور واشتیاق الهی باشه امیدوارم طعم محبت الهی رو بچشه.
فائزه جان ممنون و الهی آمین
و اما
...دوست محترم
دعا می کنم
عظمت و شکوه و حکمت زندگی را همانگونه که باید دریابی و درک کنی .
تن سالم - عقل پویا داشته باشی و هیچوقت و هیچوقت و هیچوقت و.....بر مسند قضاوت بندگان خدا ننشینی و ظاهر نشوی و دل شکسته ای در پشت سرت وجود نداشته باشد .
:72:
آمین
ممنونم آنی جان،:46:
دوست خوبم:43:
دعا می کنم سلامتی قرین لحظه لحظه ی زندگیت باشد و فهم ذات اتفاقات و مشکلات تو را همراهی کند به سمت شدن و بهتر بودن .. که خواسته هایت به تو کمک کند بر اساس شایستگیهایت و ارزش والای انسانیت زندگی کنی .. که هیچوقت مایوس نشوی و دست از تلاش برنداری ...
آلهی آمین
:72::72:
این دعا مال خودمه
ممنون طاهره عزیزم :43:
برای نفر بعد دعا می کنم که همواره در مسیر زندگی به دنبال کسب خوبی ها باشه و خوبی ها رو ببینه ، بدی ها رو فراموش کنه . دعا می کنم رضایت داشته باشی به مقدرات خداوند و شک نکنی در حکمتش و هیچگاه لب به شکایت باز نکنی . امیدوارم در شب قدر امسال خداوند بهترین ها را برایت رقم زده باشد و به خواسته های معقولت برسی .
سلام:
ممنون طاهره گرامی....
دوست داشتم دعای پر مفهوم شما رو مال خودم کنم چون همیشه حرف هاتون مثل درس آویزه گوش من بوده و هست....
:72:[color=#00BFFF]
منم برای نفر بعد دعا می کنم...
که هیچ چیز جز لبخند روی لبهاش نباشه....
همیشه اشک شوق روی گونه هاش باشه...
همیشه دست توانا برای کمک به خلق داشته باشه..
و همیشه سربزیر و سرشار از خوشبختی باشه و......
دعا می کنم سلامتی قرین لحظه به لحظه خودش و عزیزانش باشه............:323:..
باران جونم..انگار پست ها همزمان شد اجازه می دی دعای طاهره جون شریکی مال هردومون باشه..من خیلی دعاشونو دوست دارم..!!!!!!
می دونم اجازه میدی..ممنونم...
پس سارا جون دعای جفتتونو هم مال خودم میکنم:227::46:
دعا میکنم درک مسیر داشته باشی ، همواره در مسیر کمال باشی و جزو مقربین درگاه حضرت حق
در یک جمله عاقبت به خیر بشی:323:
اول اینو بگم من میخواستم دعای طاهره مال من باشه :302:
ولی اینجا هم رقابته :302:
میشه یه جایی رفت که رقابت نباشـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه:316:
الهی آمین گل مریم عزیزم:46:
واسه نفر بعد دعا میکنم و آرزو میکنم که هیچوقت از ناملایمات زندگی و سربالایی هاش خسته نشی.
هیچ وقت ناامید نشی و هیچوقت تو رسیدن به هدفت کم نیاری:323:
سلام صبا جان
دستت درد نکنه نازنین گل خانم . مرسی .
برای نفر بعد دعا می کنم
قبل از هر حرف و قضاوتی به نتیجه ی آن حرف و قضاوت خوب فکر کنی و با قضاوت کردن با زندگی های مردم بازی نکنی و هیچگاه کاری نکنی که وادار به حلالیت طلبی شوی و بندگان خدا را موشهای آزمایشگاهی خود ندانی و.....
ممنون انی جان
چشم خواهر کرامی به حرف تان کوش خواهم داد.
برای نفر بعد دعا میکنم که هر جا هست خداوند عمر طولانی بهش عطا کنه تا بتونه خوبی هاشو زیاد کنه.
ممنونم جناب كنجكاو :72:
الهي امين:323:
براي نفر بعد دعا مي كنم خداوند دلي روشن به نور معرفت الهي ، جسمي پويا ، و
ذهني خالي از دل مشغولي و نگراني هاي اين دنيا عطا فرمايد .:203:
ممنون پریوش جان
چه دعای دلچسبی
منم برای دوست عزیز بعدی از خدا می خواهم
عاقبت به خیری را که به نظرم کاملترین دعاست نصیبش کنه ، و در حال حاضر هر دغدغه ای داره به امنیت دل تبدیل بشه ، و هر خواسته خیری داره اجابت به لطف عمیم حضرتش شود .
ان شاء الله .
فرشته عزيزم ممنون از دعاتون
الهي امين
من هم براي نفر بعدي دعا مي كنم كه هر چي كه از خدا مي خواد و هر خواسته اي كه داره به بهترين شكل ممكن مستجاب بشه و از خدا مي خوام كه كمكش كنه كه چيزهايي رو بخواد كه به صلاحشه .
ممنون پریوش جان
من برای نفر بعد این دعا را دارم
الهی که همیشه سالم وسلامت باشه ودعای خیر پدر و مادرش را همیشه داشته باشه و خدا به زندگی اش برکت بدهد
ضمن تشکر از ستاره عزیز
دعای خیر پدر ومادر اکسیریه که اگه تجربه نکرده باشی نمی فهمی ، من که بارها تجربه اش رو دارم و برا همین هم تا می تونم براشون تلاش می کنم و هواشون رو دارم. ممنون:72:
امیدوارم در دنیا و آخرت با عزت و سربلند باشی. هیچوقت لازم نباشه از بندگان خدا درخواست کنی.
این قشنگترین و کاملترین و دوست داشتنی ترین دعا از دید منه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
خیلی خوشحالم که نصیب من شد.:72:
من دعاهای "دعای علقه" رو پیشکش نفر بعد می کنم.
سلام اگه كل دنيا هم واسه من دعا كنن بازم من محتاج دعايم ميدونم همه محتاجن به دعاي خير ممنونم اسمون ابي پس دعا ميكنم هم واسه خودم هم واسه كل بندههاي خدا و بخصوص نفر بعد
اي مهربون ترين مهربونا همه ي ما رو عاقبت بخير كن اي خداي بزرگ آبروي آبرومندا رو نريز
اي بخشنده ترين بخشنده گان تموم گناههاي مارو ببخش و بيامرز از سر تقصيراتمون بگذر
اي پنا دهنده ي بي پناهها پناه بده مارو و تموم بي پناههارو اي خداي بي همتا هيچ بنده اي رو نا اميد از درگاهت نرون
اي عزيزترين عزيزا دست همه ي مارو بگير هيچ بنده اي رو به حال خودش رها نكن
اي شفادهنده ي بيماران شفا بده تموم بيماراني كه چشم اميدشون به توست
اي خداي خوب و مهربون ازت خواهش ميكنم انسانيت و از هيچ كسي دريغ نكن:323:
ممنون shomila عزیز از دعاهای خوبی که نصیب من و تمام آدم های روی این کره ی خاکی کردی؟!
من برای نفر بعد دعا می کنم که همیشه احساس کنه که خوشبخت ترین آدم روی کره ی خاکیه و این احساس خوب خوشبختی و تصور خوشبختی اون رو به سمت منبع خیر و نور؛ خداوند عزیز راهنمایی کنه!
الهی آمین :323:
ممنون del عزیز دعای خیلی به جا و خوبی بود
منم واسه نفر بعد دعا میکنم عاقبت به خیر بشه و هیچ موقع از لطفای خدا محروم نشه :321:
الهی آمین!:323:
برای نفر بعد دعا می کنم که هیچ وقت فکر نکنه که اگر جای دیگری بود خوشبخت بود؛ مطمئنا خداوند بهترین جایگاه رو نصیبش کرده، تنها کافیه که شناخت داشته باشه نسبت به جا و موقعیتش!
پس؛ خدایا! من و همه ی بچه های عزیز این تالار و نفر بعد رو نسبت به جایگاه خودمون در این دنیا و زندگیهایمان آگاه تر ساز و به ما چشمانی بینا و با بصیرت بده تا درک کنیم که تو بهترین ها رو نصیب ما کرده ای!الهی آمین!
:323:
امیدوارم همیشه در زمان حال زندگی کنی و از الانت رضایت کامل داشته باشی همیشه سالم و تندرست باشی و در عین حال شاکر
این چند روز عاشورا تاسوعا رفتم مشهد حرم امام رضا واسه همتون دعا کردم
ازتون یه خواهشی داشتم یکی از پسرای اقوام 17 سالشه سرطان داره واسش دعا کنید ممنون ان شاالله شفا بگیره:323:
shomila جان ان شاء الله بیمارت شفا بگیره
ممنون از دعای قشنگت
برای نفر بعد ، روزهایی پر برکت ، دلی روشن ، بینشی عمیق ، و زندگی ای سراسر آرامش و رضایت و مملو از رنگ خدا خواهانم :323::323::323:
فرشته
خودم را در معرض دعا و انرژي هايت قرار مي دهم تا نقطه ي وصل و دوستي باشد بين من و تو و خداي من و تو .با تمام تفاوتها و ويژگي ها و چگونگي هايمان .
و من نيز براي نفر بعدي دعا مي كنم
....نازنينم
اميدوارم در زندگي
به گونه اي گام برداري كه هيچگاه حقي را ناحق نكني - دلي را نشكني -كسي را قضاوت نكني و .....تا به توبه و استعفارو حلاليت خواهي و ...... مبتلا نشوي .
ممنون آنی جان
خیلی زود خودم رو در معرض این دعا قرار دادم ،
البته خدای ما ، توبه بندش رو خیلی دوس داره ،
بار الها !
زندگی مارا به گونه ای رقم زن که مهمترین دغدغه ما یاد و ذکر تو باشه ، و مارو در مسیر بندگی خودت قرار بده.
عاقبت به خیر بشی دوست عزیز
این دعا رو مال خودم کردم چون چیزی که واقعا دلم می خواد :227:
ممنون بی بی گرامی
واسه دوست بعدی دعا می کنم زودتر عروس بشه و بره خونه بخت http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...9b3f16d199.gif
اول دعای ویژه برای آنی
از خدا می خواهم هر چه می طلبی جمله به خیر و خوبی ، موجود گردد ............... آمیــــــــــــــــــــــ ــــن
و اما برای دوست بعدی می خواهم :
روزی فراخ ، دیده ای بینا ، دلی گرم و پر نشاط ، و گذران روزگار در کنار همسر و فرزندان به خوبی و سلامت و سعادت و لذت و عشق و شادمانی ......
الهــــــی به کرمت اجابت کن:323:
سلام:
من بازم سر و کله ام پیدا شد..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...8b7fc7fd76.gif.:311:.
این دعا مال منه به هیچکس هم نمی دمش.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...6e9751da29.gif..
فرشته جونم می بینم اومدی جلو دعای بالهای صداقت پس عروس بعدی شمایید دیگه نه!!!:227::310:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...792817b949.gif
منم برای نفر بعدی دعا می کنم :72::
خداوند بهش این قدرت رو بده که معنای حقیقی سلامتی و عشق رو درک کنه و بدونه که هیچ نعمتی...هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست...
سلاااااااام ....
چه دعاي قشنگي .... تا اين دعا رو ديدم دلم خواست مال من باشه ....
مرسي سارابانو عزيزم......... :46:
الهي .... اي عزيزترين و زيباترين معبود...
آنچه كه مصلحت تو ... عشق تو .... رضاي تو..... حب تو و بخشش تو در آن خلاصه ميشود را به او عطا كن......
الهي .... با خود آشناي آشنايش كن.... به خود نزديكش كن و در آغوشش بگير.....
گناهانش را ببخش و " آرامش" واقعي را به او عطا كن......
آمين.....:72::72:
قربونت برم چه دعايي ... خدايا مرسي كه مال من شد كاش تنگش يه عروس شدن هم ميذاشتي كه دعات كامل شه... :311:
قبلا بالهاي صداقت جونم عروس شدنو گذاشته بود حالا من ميخوام براي نفر بعد دعا كنم كه ايشالا داماد شه :43: و يك عمر با خوبي و راحتي و در سايه ي رضايت خدا زندگي كنه (آقايون متاهل پست بعدي جيزه! اخه! :163:)
یاسا جونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
بابا چرا بن بست ایجاد کردی :311:
مگه نمیدونی پسرای تالار کم جرأت تر از این حرفان :311: یکیش همین کیوان ، مگه حریفش شدیم :325:
عیب نداره من راه تاپیک رو باز می کنم
نفر بعدی !
هر کس هستی ، از خدا می خواهم :
گره از کارت باز بشه ، به زودی یه هدیه خیلی خوب دریافت کنی ، و به مهمترین آرزوی دلت به خیر و سلامت برسی
آمیــــــــــــــــــــن
فرشته جون چه دعای قشنگی :72::46:
من برای نفر بعدی دعا میکنم که خداوند یه بچه سالم بهش عطا کنه و همچنین عاقبت بخیر شه
پردیس جونم
این دعا هم مال خودم :46:
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...a94d485643.gif
مال نفر بعدی
دعا می کنم اگه مریضی در اطرافشون هست مورد لطف خدا قرار بگیره و شفا پیدا کنه
یا من اسمه دواء و ذکره شفا
سلام:302::
این دعا مال من...
چون هنوز یکی از بهترین دوست هام که گفتم تازه عقد کرده 3 ماهه تو بیمارستان بستریه.:302::302:.
خدایا شفاش بده....اونقدر ناراحتم براش که حتی دست و دلم به تالار هم نمیره..:302::325:.
برای نفر بعد دعا می کنم:
:323:به بالاترین مدارج تحصیلی برسه و خدا همیشه سایه پدر و مادرش رو بالای سرش نگه داره:323:
خوشحالم که این دعا نصیب من شد. :46:
من هم برای نفر بعد دعا می کنم که؛
خدا نعمت سلامتی و تندرستی را هیچ وقت ازش نگیره و راه درست و حقیقت و کمال دنیوی و اخروی رو بهش نشون بده و با قدرتش و رحمتش کمکش کنه که در این مسیر حرکت کنه و به سرمنزل مقصود برسه.
بدو بدو اومدم که این دعا رو مال خودم کنم
آخــــــــــــــــــــی چه دعای خوبی
مال خود خودمه ، بلو اسکای عزیزم خوب از دلم خبر داشتی ها!!:43::46:
و حالا نفر بعد :
خوبی ، خوشی دوست نازنین ؟
خوب حالا بگو این روزها چی از خدا خواستی ؟
من از خدا میخواهم به حق لطف و کرمش ، خواسته ات را به صلاح گرداند و اجابت کند ، از طرف خودمم برات میخواهم که هر روزت از دیروز بهتر و راضی تر باشی و به هیچ چیز وابسته نباشی ، ..و ..... و ..... و ...... آهان و هیچ وقت محتاج هیچکس نشی هیچ همیشه دستت پر باشه و خیر به دیگران هم برسونی . "آمیـــــــــــــــــــــ ــن یا رب العالمین "
خوب بود ؟
خیلی عالی بود فرشته مهربان عزیز . واقعا به این دعا نیاز داشتم . :72: :72: :72:
من از خدا میخواهم به نفر بعد سلامتی و ثروت زیاد :310: بدهد . و او را در سختی ها یاری کند و راه درست را به او نشان دهد . و همینطور زندگی وی و اطرافیانش را بر وفق مراد گرداند و عاقبت به خیر شود . :305:
سلام ديجيتال من عزيز .... مرسي از دعاي قشنگتون..... :104:
:72: دعا ميكنم هيج وقت و هيچ جا باعث كاري نشه كه شرمنده خدا بشه.....
دعا ميكنم در راه خدا ثابت قدم بشه و محكم....
دعا ميكنم ياور واقعي "آقامون امام زمان (عج) بشه ....
دعا ميكنم خدا گناهان اون و همچنين همه مارو بيامرزه....
آمين...:72: