سلام رویا جان . خسته نباشی خانومی.:43:
ببخش دیگه صندلی داغ کیفش به داغیشه:D
ولی من هنوز در مورد تارزان قانع نشدما. از نفرات بعدی دوباره می پرسم . چون خیلی ذهنمو مشغول کرده:D
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام رویا جان . خسته نباشی خانومی.:43:
ببخش دیگه صندلی داغ کیفش به داغیشه:D
ولی من هنوز در مورد تارزان قانع نشدما. از نفرات بعدی دوباره می پرسم . چون خیلی ذهنمو مشغول کرده:D
خوشحالم که تا حالا سالمی نسوختی؟؟؟؟:73::73:
ایا می دونی قرمز با ابی مخلوط بشه چی میشه (حاصلش رو می گم)؟؟
دوست داری اتاق خوابت چه رنگی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا این رنگی ؟
بچه هم داری اصلا ازدواج کردی ؟
اگه اره معیارت برای اسم گذاشتن روی فرزندت چی بوده اگر نه یعنی ازدواج نکردی
دوست داری همسر
ایندت چه خصوصیاتی داشته باشه؟
مواظب باش نسوزی البته اگه توصیه های ایمنی من رو رعایت کنی:305: نمی سوزی 100 در
100
سلامت باشی.:73:
سلام بر روياي رويايي
1)mkeيعني چي؟
2)شادي يعني چي؟
3)ارتش رو برام تعريف كن.
4)احساسي حركتي كه ميشناسي؟
5)الان چقدر به عرفان فكرمي كني؟ دلت نمي خواد برگرده؟
6)اگه خدا بگه يه آرزوت روبرآوردهمي كنم چه آرزويي مي كني؟
7)اول تخم مرغ بوده يا مرغ؟
8)بنظرت هدف از آفرينش توچي بوده؟ در اين مسير حركت مي كني؟
موفق وشاد باشي.
سلام دوست عزيز :72: خانم بلاخره اين شتريه كه در خونه ي همه ي ما ميخوابه حالا يكي زودتر يكي دير تر ، هرچي كه قسمت باشه :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
خيلي ممنون خانمم ، آره خيلي خوبم ، خداروشكرنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
سلامتي تن و روحنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
به نظرم با تعيين هدف بر اساس توانايي هايي كه داريم ( يعني واقع بينانه و در حد توان ) و نهايت سعي و تلاشمون براي رسيدن به اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
راستش بستگي داره كه هدفم چي باشه ، و چندبار شكست بخورم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
با توجه به شكست اول و دومم ، نقطه ضعف هايي كه باعث شكستم شده رو بررسي ميكنم و سعي ميكنم برطرفشون كنم ، اگه همه ي تلاشمو به كار بگيرم ولي باز هم نتونم بهش دست پيدا كنم ، ديگه بشتر از اون هزينه و وقتم رو تلف نميكنم ، چون توان هركس يه حد و حدودي داره و بلند پروازي هم گاهي باعث هدر دادن وقت ها و اميد بيهوده ميشه
مثلا من براي كنكور ارشد برنامه اي كه دارم اينه : كنكور سال اول رو زماني ميدم كه هنوز در حال تحصيلم و وقت چنداني ندارم براي خوندن درسهام ، بنابر اين كنكور سال اول رو براي آشنايي با سوالات ميدم ، و همه ي تلاشمو براي كنكور سال دوم ميكنم ، اگر اين بار موفق نبودم ، سعي ميكنم علت شكستم رو بررسي كنم و نهايت تلاشم رو براي قبول شدنم و رفع نقطه ضعف هام انجام بدم ولي اگه سال سوم هم نتونم قبول بشم ديگه سراغ كنكور نميرم چون اصولا من به اين اعتقاد دارم كه اگه من همه ي تلاشم رو بكنم و نقطه ضعفهامو برطرف كنم ولي بازهم موفق نشم ، ترجيح ميدم كه به هدف پايين تري فكر كنم يا سراغ هدف ديگه اي برم
من اين رو نقض نميكنم كه خواستن توانستن است ولي چه خواستني ؟ بله اگر خواستني باشه كه مطابق با واقعيات و توانايي ها باشه ، و نهايت تلاش براي رسيدن به اون انجام بشه ، اگه خدا بخواد ، حتما به توانستن منجر ميشه
خودم تنهايي كه نميتونم خرجش كنم چون سرم كلاه ميره :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
اگه نميشه كه توي بانك گذاشتش ، ترجيه ميدم سرمايه گذاري كنم مثلا سهام بخرم يا .... وبعدا آروم آروم خرجش كنم ولي اگه اينها قبول نيست منظور به خرج كردن باشه ، اونم ظرف يك روز ، اول به عنوان هديه يه ماشين ميخرم براي خواهرم ( چون خيلي دوست دارم كه خوشحالش كنم ) ، يكي هم براي خودم ، بعدش ميرم اگه پولم برسه يه ميكروسكوپ الكتروني ميخرم ( ديوونگيه ولي خيلي دوست دارم يه ميكروسكوپ الكتروني داشته باشم :D) ( البته فكر نميكنم كه پولم برسه )
مهم ترين معيارم اينه كه اخلاق داشته باشه و تحت هيچ شرايطي خيانت نكنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
اگه يك كلام بهتون بخوام جواب بدم اينه : نه !! چون هرچقدر هم كه اخلاقش خوب باشه بايد بتونم از نظر ظاهري بپسندمش و قابل قبول باشه برام ، چون به نظرم مهر و محبت بين دوطرفي كه جذابتي براي هم ندارن معمولا ايجاد نميشه ، البته نه اينكه ملاكم زيبايي باشه براي زندگي ولي بايد در حدي باشه كه بتونم قبولش كنم و بپسندمش اينم بگم اگه ببينم طرفم خيلي خوشگله هم قبولش نميكنم چون ديگه آسايش ندارم توي زندگينقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
اگه كسي بلده به من هم ياد بده :D ولي اونجور كه ميگن اينه كه سعي كنين توي اين زمان سكوت كنين و چشماتونو ببندين و تا مثلا 10 بشمارين و يك ليوان آب هم بخورين .... يه روش بهتر به قول استادمون : اگه ديدين بازهم تخليه نميشين ، مثل امام علي كه سرش رو در چاه ميكرد و داد ميزد ، شما هم برين و توي بيابوني ، جايي ، داد بكشين و مطالعات نشون داده كه اين روش در تخليه ي رواني خيلي موثره ( البته اين استادمون اونقدر شوخه كه الان شك كردم كه همه رو جدي گفت يا طنز هم قاطي اش كرده ) :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
راستش به نظر من درصورتي ميشه اين نقطه ضعف هارو برطرف كرد كه كسي راهنمايي كنه كه چگونه ميشه اين كار رو كرد ، كه البته يك اراده ي قوي ميخواد و خواست قلبينقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
به نظرم راه از بين بردن نقطه ضعف ها مختلفه ، هم فرد به فرد و هم مشكل به مشكل
من هم همچنين ، شما هم موفق باشين دوست نازنينم :228:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
سلام بر مدير محترم تالار :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
واقعا هم سوالاتون داغه !! خوب اصولا روانشناس ها دست ميذارن روي .... :Dنقل قول:
مدير جان ، آخه من غيبتم براي قبل از صندلي داغ بود ، اگه ميدونستم به صندلي داغ دعوت ميشم كه خداحافظي ميكردم :D ، راستش محيط تالار رو ديگه دوست ندارم ، كلا بگم يه جوري شده كه همش به حاشيه پرداخته ميشه و ديگه بهم آرامش نميده !!!نقل قول:
اگه ميخواستم ديگه نيام ، خداحافظي ميكردم و ميرفتم ولي غيبت كردم كه بتونم برگردم ، ولي الان اكثرا در اكثر تاپيك ها غايبم و شايد بشه اينجوري اسمش رو گذاشت ، غيبت از تاپيك ها :Pنقل قول:
چه آمار دقيقي دارين شما :72: :Pنقل قول:
راستش الان ديگه چيزي بين من و عرفان نيست !!!
ولي اگر م ( برفرض محال ) بخواد چيزي باشه ، شايد بتونم براش 3 سال صبر كنم ولي با اطلاع خانواده ها و رضايت اونها !!! به نظرم ريسكه كه سه سال براي كسي صبر كني اونم بدون اطلاع خانواده ها و بدون تعهد !!
اين سايت خيلي در تغيير نظرم بهم كمك كرد ، فهميدم زندگي اون چيزي نيست كه من توي روياهام فكر ميكردم
زندگي واقعيته و گاهي هم تلخ و اكثرا سخته !!!
الان ديگه به دوستي طولاني مدت و صبر كردن بدون اطلاع خانواده ها اعتقادي ندارم چون به نظرم هم يك ريسكه ،هم باعث آسيب روحي ميشه ( در صورت نرسيدن ) ، هم باعث استرس در زندگي فرد ميشه ( ترس از به هم نرسيدن ، تر س از مخالفت خانواده ها ، ترس از ....) ، هم باعث از دست دادن موقعيت هاي خوب ميشه و حسرت از دست دادن اين موقعيت ها بعد از يك مدت ميشه ( اونم زماني بيشتر ميشه كه يا به هم نرسن يا اگه ميرسن تصوراتشون از هم غلط از آب در بياد )
خلاصه اگه الان عرفان بياد بگه كه باهام بمون تا سه سال ديگه ، من بهش ميگم اول خانواده ات رو راضي كن و بيا خواستگاري و بعد صبر .... گرچه با شناختي كه الان از عرفان به دست آوردم اگه بخوام عاقلانه رفتار كنم ديگه حتي اگه پيشنهادي هم بده قبول نميكنم چون ميدونم نميتونم با همچين آدمي زندگي كنم حالا هرچقدر هم كه دوستش داشته باشم
توجيهش اينه كه مامانم ميخواد مواظبم باشه كه من خودمو توي دردسر نندازم ، از يك طرف به خاطر خودشون و از يك طرف به خاطر مننقل قول:
راستش چون اين اتفاق زياد نميوفته ( مثلا هر يك ماه يك بار ) باهاش كنار ميام چون اكثرا در حد حرف هستش .... جديدا كنجكاوي هاي مامانم هم كم شده ، شايد چون من ديگه چندان سعي در قايم كردن يا قطع كردن كارم وقتي مادرم مياد ندارم و اون هم كمتر فكر ميكنه كه من دارم كار خلاف ميكنم
راستش من هنوز نميتونم خيلي احساس صميميت با مادرم داشته باشم ( به اون حدي كه هرچي ميشه بهش بگم ) ولي خوب يه كمي بهتر شدم ....نقل قول:
گرچه هنوز هم نظرم در مورد اين عوض نشده كه نميشه به كسي چندان اعتماد كردو همه ي رازهاي دل رو بهش گفت !! بعضي چيزها رو نميشه به كسي گفت ، براي همين براي گفتن اونها براي من اينترنتي بهترين راه حل بوده !!!
راستش دليل اينكه من نميتونم با مادر و پدرم صميمي بشم به خاطر نقاط منفي اونهانيست ، به خاطر اينه كه اين احساس صمميميت رو ندارم !!! از نظر فكر كردن و عاطفي بودن اصلا به اونها شبيه نيستم .نقل قول:
من ميتونم نقاط منفي رو بپذيرم ولي نميتونم با هركسي صمميمي بشم !!! اگه دليل صميمي نشدن با پدر و مادرم اين بود خوب شايد در آينده در برخورد با همسرم مشكل دار ميشدم ولي من به خاطر حس و احساسمه كه با كسي صمميمي ميتونم بشم ، حالا هرچقدر هم كه نقاط منفي داشته باشه !!! ولي يك نفر ممكنه نقاط مثبت زياد داشته باشه ولي چون از نظر عاطفي احساس نزديكي بهش نميكنم ، نميتونم باهاش صميمي بشم
و من براي ازدواج با كسي ازدواج ميكنم كه بتونه جذبم كنه و بتونه باهام صميمي بشه وگرنه نميتونم زندگي خوبي داشته باشم
آقاي مدير اميدوارم هميشه موفق باشين :72: و ممنونم بابت سوزاندنتون :D
سلام دلناز جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
مادي ؟؟؟ اگه منظورت غير روحيه !! خوب آرزو كه زياد دارم ، ولي مهم ترينشون سلامتيه براي خودم و خانوادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
راستش سوال سختيه به نظرم ، حرص و جوش خوردن اونها باشه كه باعث ميشه سريع پير بشن و توجه زيادشون به ماديات :D( گرچه فرد به فرد فرق ميكنه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
كلا بچه هارو دوست دارم ولي ترجيحا نوزاد هارو :46: كه نميتونن نه راه برن و نه اذيت كنن و تازه پر توقع نيستن ، به خاطر يك شكلات هم نميفروشنت :D خيلي تمايل به چلوندن بچه ها دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
دوست داشتم جاي سوباسا توي كارتون فوتباليست ها باشم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
به مدت هم عاشق دروازه بان تيمشون بودم ، در زمان بچه گيم خيلي به نظرم جذاب بود و خوش اخلاق و دلم ميخواست كاشكي واقعيت بود تا بتونم وقتي بزرگ شدم باهاش ازدواج كنم :D:227:
آخه خوشگلم ، اين سواله كه ميپرسي ؟ يه دختر دم بخت بيشتر دوست داره كي زنگ در خونشون رو بزنه ؟؟؟:D ( شوخي بودا ، جدي نگيرين )نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
هميشه دوست دارمم خواهرم باشه ولي الان كه خواهرم اينجاست دوست دارم كه يكي باشه با خبر خوش !!!
راستش من اهل زير آب زني نيستم چون عذاب وجدان ميگيرم شديد و در خاطرم نيست كه زيرآب زني كرده باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
ولي غيبت :54: متاسفانه چرا ، غيبت كردم ، اونم گاهي ، يعني زماني كه خيلي ناراحتم از طرفم ، ولي اكثرا وقتي ببينم يه جايي داره خيلي به نا حق در مورد كسي بد گفته ميشه نميتونم طاقت بيارم و ازش دفاع ميكنم ( اينو جدي ميگم ) ، چون فكر ميكنم اگه من جاي فرد مورد غيبت واقع شده بودم ، چقدر ناراحت ميشدم ....
خانمي اميدوارم كه هميشه موفق باشي :72:
سلام رویا خانم دوست خوب مهربان
چه خواننده موسیقی دوست دارید
معیار برای ازدواج چه است
جوانی تعریف کنید
یک جمله درباره مکه مدینه کربلا بگوید
یک جمله درباره ما در پدر بگوید
شما ادم خوش اخلاقی هستی یا نه
امیدوارم همیشه سلامت باشید
سلام بر كاترين جونم ، دوست مهربونم :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
زياد به اين فكر نكردم ، شايد الان جوابت رو بدم ولي تا فردا نظرم عوض بشه چون زياد روش فكر نكردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
اگه الان بخوم جوابت رو بدم بر اساس فيلم هايي كه تازه ديدم
فيلم سينمايي خارجي : زاغه نشين ميليونر سريال خارجي : سريال هشدار براي كبري 11 و سريال گمشدگان يا lost پيشنهاد ميكنم كه اين سريال رو نبينين چون اگه قسمت اولش رو ببينين ديگه آرامش ندارين ، همش دلتون ميخواد ادامه اش رو ببينين و اين ديوانه كننده است ، چون سريال خيلي جذابيه :D
در مورد فيلم هاي ايراني هم من زياد فيلم نميبينم ولي از نظر فيلم هاي سينمايي اخراجي ها رو دوست دارم مخصوصا قسمت دومش
من چندان وقت نميكنم كه كتاب بخونم ، يعني توي كتابهاي درسي ام موندم چه برسه كتابهاي غير درسي :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
ولي شايد خنده دار باشه ولي به كتابهاي هري پاتر خيلي علاقه داشتم و در مدت زمان كوتاهي تمومشون ميكردم .
فصل بهار رو خيلي دوست دارم چون معتدله و خوش آب و هوانقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
اگه پيش خودم مسخره ام كنه خوب من هم يه جور ديگه جوابش رو ميدم ( يعني دوستانه ) ولي اگه در جمع مسخره ام بكنه سعي ميكنم از خودم دفاع كنم ولي اگر هم نتونم اين كار رو بكنم برخوردم باهاش سنگين ميشه و سرد چون متاسفانه من آدم به شدت حساس و زودرنجي هستم و خيلي كم ميتونم در مواقع حساس خودمو كنترل كنم كه گريه ام نگيره :302: ، بنابراين اون محل رو ترك ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
آره دوست دارم ، راستش من زياد از انواع سبك سر در نميارم ولي موسيقي پاپ رو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
من بيشتر دوست دارم با خانواد ه و دوستان برم جنگل يا فضاي سبز ، كنار رودخونه و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
تا حدينقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
مثلا بلدم نيمرو بپزم ( به به چه هنرمندم ) املت هم همينطور ، برنج هم بلدم ، تازگي هم مرغ پختن يادگرفتم ، الويه ، سالاد ماكاروني ، جوجه كباب ، و چيزهايي در همين سبك رو بلدم ( معلوم شد كه چقدر خانه دارم ):D
همش به خودم ميگم موقع اش كه شد ياد ميگيرم ، اگه مساعدت هاي مادرم و اصرار هاي اون تا به الان نبود همينهارو هم بلد نبودم ( خجالت آوره واقعا )
بله عزيزم بلدم ، يعني گواهينامه دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
وقتي برادرم نوزاد بود بغلش كرده بودم ، جلوي آينه بودم ميخواستم يه طرف ديگه بغلش كنم كه از دستم افتاد و سرش خورد به سنگ پايين ديوار و خون اومد !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
خيلي ترسيدم چون فكر كردم يا برادرم خدايي نكرده ميميره ، يا اينكه عقب مونده ميشه !! كلا اگه خدا نميخواست الان بايد يك عمر در غم اين ماجرا ميسوختم ( خدايا شكرت :203: ) خيلي ترسيده بودم و فكر ميكنم اون موقع بيشتر از هر زمان ديگه اي توي زندگي ام ترسيدم
عزيزم اين سوال رو دومين باره كه از من ميپرسي:D، من بهار رو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
مرسي قربونت برم ،حرف زدن با تو و ديدن پست هات خستگي رو از تنم درميارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
از همه ي دوستان خوبم sayehhaye_mah ، بهاره ، مينا 22 ، كنجكاو ، mke ، و محمد ابراهيمي ( جميعا عزيز ) عذر ميخوام كه امشب وقت نكردم جوابهاتون رو بدم ، فردا قول ميدم كه در اسرع وقت جوابهاي همگي شما رو بدم
به من هم يه استراحت كوچيك بدين ، نفسم گرفت ، از موقعي كه از دانشگاه اومدم و يه كم استراحت كردم ، تا الان دارم جواب ميدم ، حتي جومونگ رو هم نديدم :302:
فردا به حضورتون ميرسم
موفق باشين
سلام دوستان
مشکلی نیست
شما تا فردا هم وقت دارین تا جواب سوالات اعضا رو بدین
خیلی متشکرم بخاطر این سرعت عمل بابت جومونگ هم برات متاسفم که ندیدی
البته من علاقه ای به این سریال ندارم.
ولی به علایق دیگران احترام می گذارم .
سلامت باشید.
سلام من يه سوال دارم [size=medium]
چرا وقتي يكي از دوستان دوره صندلي داغ رو مي گذرونه ديگه توي طرح سوالات شركت نمي كنه اين طوري آدم خيال مي كنه هر كي منتظره تا نوبت خودش بشه و بعد هم تمام .
در صورتي كه فلسفه اين تاپيك به نظرم اينه كه بچه هاي تالار با عقايد خاص هم بيشتر آشنا بشن . به هر حال من كه تك تكتون رو دوست دارم موفق باشيد:72::72::72:
در حال حاظر نوبت کیه ما از چه کسی باید سوالامون و بپرسیم ؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
خيلي ممنون دوست عزيز، خيلي خوبمنقل قول:
توصيف خاصي نميتونم براي امروزم داشته باشم ولي خوشحالم چون هم دانشگاه خوب بود و هم ميخوام فيلم مورد علاقه ام رو ببينمنقل قول:
امروز آبيه ( چون هوا خيلي خوبه و بهاري و بارون و ...) ديروز قرمز بود ( چون توي آزمايشگاه خون دادم واسه اين ميگم قرمز بود :D فردا هم فعلا سفيده ( تا چي پيش بياد )نقل قول:
من 21 سالمه و ترمهاي آخر دانشگاه رو دارم ميگذرونم ، زود رنج هستم و خيلي حساس ، به ورزش شنا علاقه مندم و اسكيت ، خيلي دوست داشتم در ضمينه ي موسيقي فعاليتي داشته باشم ولي متاسفانه هيچ چيز از موسيقي نميدونم ، و همچنين يك دانشجوي بيكار هستم :Dنقل قول:
دقيق نميدونم ولي فكر ميكنم كه اين دو يه فرقهايي با هم دارن ، مثلا يكيش ميتونه اين باشه كه آرزو در مورد چيزهايي هستش كه اميدي براي به وقوع پيوستنش وجود داره ، يعني بايد يك شانسي براي وقوعش داشته باشي ولي رويا ميتونه در مورد هرچيزي باشه ، چيزهايي كه گذشته و ديگه درست نميشه يا چيزهايي كه دوست داري در آينده برات اتفاق بيوفته !!!نقل قول:
مثلا اگه توي افكارت خودت رو با فرد مورد علاقه ات ميبني كه زندگي مشتركتون رو آغاز ميكنين و خوشبختين و .... در صورتي كه فرد مورد نظر شما ازدواج كرده باشه خوب اين ديگه يك آرزو نيست بلكه فقط يك روياست و شانسي براي به وقوع پيوستنش وجود نداره
يعني : آرزو زير مجموعه اي از روياست !! هر آرزويي يك �8
روياي عزيز
- رو دوستاي مجازيت (تالار) بيشتر حساب باز مي کني يا رو دوستاي حقيقيت؟
- همون احساس عدم اطميناني رو که تو دنياي حقيقي باهاش مواجه بودي ، تو تالار باهاش مواجهي يا نه؟
- اگه انتقاد تندي از کسي بشنوي درحاليکه بنظرت اون انتقاد وارد نباشه چه عکس العملي نشون ميدي؟
- چرا آدم تو روياهاش وبا اونهاخوشه ، چرا تمايلي به نقد خودمون توسط خودمون نداريم؟
- چرا خان دائي چاقه؟ چرا کتري رو گازه ؟ چرا گل توي باغه؟
سلام مينا جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
من رنگ چشم آبي رو دوست دارم ، ولي آبي تيرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
به شوخي آره ، ولي جديشو يادم نمياد ( نميگم اذيت نكردم ، ميگم يادم نمياد كه ريا نشه :D )نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
سوال هوش ميپرسي ؟؟؟:D قطار برقي كه دود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
موفق باشي عزيزم :72:
'نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهاره
سلام بهاره خانم عزيز :72:
'نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهاره
گاهي صبر تنها راه حل يك مشكله .
به نظر من انسان با صبر كردن به نتايجي ميرسه كه هرگز تصورش رو هم نميتونسته بكنه !!! مثلا من قبلا اصلا تصور دوري از عشقم و جدايي از اون رو محال ميدونستم و فكر نميكردم كه هيچ موقع بتونم با نبودش كنار بيام ولي گذر زمان و صبر بود كه بهم ثابت كرد كه ميشه !!!! گاهي صبر غير ممكن رو ممكن ميكنه !
سوال سختيه بهاره جان ولي به نظر من تنها چيزي كه ميتونه در مواقعي كه انسان چاره اي جز صبر نداره ، به انسان قوت قلب بده ، توكل به خداست !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهاره
اميدوارم كه هميشه موفق باشين:72::228:
كنجكاو جان مطمئني نسوختم ؟؟؟؟:302: يا داري بهم دلگرمي ميدي :73:نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
اين دو تا رنگ كه با هم سازششون نميشه ، اونقدر به هم ميزن كه كبود ميشه :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
همون سفيد يا آبي البته خيلي ملايم و روشننقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
چون آرامش بخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
من هنوز ازدواج نكردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
اسمي رو ميذارم كه هم معني داشته باشه ( يه معني قشنگ ) و هم خودم دوست داشته باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
متعهد باشه ، با اخلاق باشه ، از نظر ظاهري هم بپسندمش ، كلا نسبت به من اطلاعات خيلي بيشتري داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
نوش دارو پس از مرگ سهراب ؟؟؟؟:47:نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
موفق باشي دوست مهربون :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
سلام خسته نباشید کم کم دیگه وقتتون داره تموم می شه
کمی عجله کنید؟؟؟؟؟
سلامت باشید.
سلام دوست عزيز :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
m= مرتضي K = حتما حرف اول نام خانوادگيتونه e = حرف اضافه است :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
خلاصه بگم : خوشحالي ( چقدر فكر كردم ) :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
ارتش به نيروي نظامي يك كشور ميگن كه وظيفه ي حفاظت از كشور رو بر عهده دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
منظورتون رو متوجه نشدم !!! احساسي ترين حركت اون حركتيه كه انديشه كمترين نقش رو در اون داشته (يعني همش از دل اومده )نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
ميگم خدايا يه تن سالم به من بده ، يه عقل درست و حسابي به عاشقا :D ولي به دور از شوخي آرزو ميكنم كه عاقبت به خير بشم و موفق :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
علما هنوز در اين مورد اختلاف نظر دارن:P ولي به نظر من اول مرغ بوده بعد تخم مرغ ( اون مرغ اول هم از تخم مرغ بوجود نيومده و بر اثر جهش يا تكامل بوجود اومده :D )نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
هدف از آفرينشم شناخت خدا بوده ، و شناخت خودم !! البته من زياد در اين مسير حركت نميكنم :302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
شما هم موفق باشين :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
چشم كنجكاو جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
شرمنده :72:
تا چند دقيقه ي ديگه تموم ميشه
سلام محمد ابراهيمي عزيز :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
من محسن يگانه رو دوست دارمنقل قول:
طرفم متعهد باشه ، با اخلاق باشه و از نظر ظاهري هم برام قابل قبول باشه ( اينها مهم ترينشونه )نقل قول:
جواني مرحله اي از زندگي انسانه كه بيشترين توانايي از نظر جسمي و روحي رو داره ،فرصتي براي ساختن آينده است ....نقل قول:
ان شا الله خدا قسمتتون كنه هم مكه مدينه برين و هم كربلا :72:نقل قول:
پدر مادر ها معمولا مظلوم واقع ميشن چون فرزندها ( از جمله خود من ) اونجوري كه بايد قدرشون رو نميدونننقل قول:
اينو بايد ديگران بگن ، البته نظر دوستام با نظر مادر و پدرم فرق ميكنه :D ( نميگم چون آبروم ميره )نقل قول:
ممنونم ، من هم براي شما آرزوي موفقيت ميكنم :72:نقل قول:
سلام baby عزيز:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
در مورد درد و دل كردن و محرم راز بودن و كمك كردن از لحاظ عاطفي ، بيشتر روي دوستان اينترنتيم حساب ميكنم ، چون بي پروا ميتونم مسائلم رو باهاشون در ميون بذارم
نه ، اون احساس رو در مورد تالار ندارم ( منظورم به اينتر نت نيست بلكه به تالاره ) خوب حد اقل نگران اين رو ندارم كه يه حرفي رو كه ميزنم دو روزه كل دوستام و كسايي كه نبايد بدونن بشنون و ازش باخبر بشننقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
راستش من بيشتر تاكيدم روي لحن هستش !! هر حرفي كه بهم زده ميشه اگه با لحن خوب باشه ميتونم خيلي راحت تر بپذيرمش تا با لحن تند يا بد !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
راستش اگه افراد زيادي اون مورد رو تاييد كنن و بگن در اين مورد ايراد داري خوب نظر خودم چندان ملاك نميتونه باشه ، چون مخاطب من ديگرانند.....
خوب اگه حتي اين انتقادي كه وارد هم نباشه ، با لحن خوب گفته ميشه ، حد اقلش اينه كه گوش ميدم !!!
ولي اگه با لحن تند گفته بشه ، دست خودم نيست ، هم ناراحت ميشم و هم فكر ميكنم كه حتما خيلي كارم زشت بوده كه با همچين لحني باهام برخورد ميشه !! هم از دست طرفم ناراحت ميشم كه چرا به با اين لحن با هام حرف ميزنه و كلا درصد ناراحتيم خيلي بيشتره و باعث ميشه كه به اصل موضوع توجه نكنم .... ( اينم يكي ديگه از نقطه ضعفهامه )
چون روياها ي انسان دقيقا همون چيزهايي هست كه انسان دوست داره باشه !!! خوب با اونها هم خوشه چون اكثرا واقعيت با روياها و خواسته هاي فرد منطبق نميشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
چون اكثرا فكر ميكنيم كارمون درسته يا حرفمون درسته كه اين كار رو انجام ميديم يا اين حرف رو ميزنيم ، يعني متوجه اشكال كارمون نيستيم !!
خان دايي به خاطر زندايي هستش كه چاقه !! آخه غذاهاش خيلي خوشمزه است :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
كتري روي گازه چون به سماور سرنزديم ، آبش تموم شده و سوخته و پول هم نداريم كه بريم چايي ساز بخريم و براي همين از كتري استفاده ميكنيم براي چايي درست كردن :227:
گل توي باغه چون .... جايي بهتر از باغ براي زندگي گل وجود نداره :72:
دوست عزيز اميدوارم كه هميشه موفق باشي :72:
كنجكاو جان ، فكر ميكنم كه ديگه همه ي سوالها رو پاسخ دادم ، ديگه ببخشيد كه دير شد:300: از نفر بعدي هم عذر خواهي ميكنم:72:
از همه ي دوستان خوبم هم تشكر ميكنم كه من را سوزاندند:43::D
موفق باشيد:72:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من به mke که نفر بعدی بود پیام دادم ولی هنوز جواب نداده fafa1360 رو هم که نفر بعدش بود خبر کردم ولی هنوز از این دو دوست خبری نیست و چون من به عنوان یک مدیر نمی توانم بگذارم صندلی داغ معلق بمونه به همین خاطر از( نفر بعدی یعنی خودم تقا ضا کردم تا در صندلی داغ شرکت کنم وایشان قبول کردن)(شوخی))
وتصمیم بر ان شد که هر وقت خبری از این دو دوست شد به ترتیب بعد از من یا بعدا
شرکت کنند.
با این وجود من به مدت دو روز یعنی پنج شنبه وجمعه به ترتیب (10و 11/2/1388)
زمان دارم تا به سوالات شما اعضای گل جواب بدم.
لذا منتظر سوالات داغ شما هستم.
متشکرم
سلامت باشید.
با عرض سلام خدمت كنجكاو عزيز
1) چه جوري با اين سايت آشنا شدين ؟
2)چند سالتونه ؟ رشته ي تحصيليتون چيه ؟ آيا ازدواج كردين ؟
3)تو زندگيتون چه جور آدمي هستين ؟ احساساتي ؟ زودرنج ؟ صبور ؟مقاوم ؟ .....
4)آيا آدم اجتماعي اي هستين ؟ چند تا دوست دارين؟ ( در دنياي واقعي )
5) آرزوي كودكيتون چي بوده ؟
6) نظرتون راجع به ارتباط دختر و پسر چيه ؟ موافقين يا مخالف ؟ دليلتون ؟
7)اگه توي يه جاي شلوغ باشين ، حواستون نباشه ، پاتون به جايي گير بكنه و بخورين زمين و همه بهتون بخندن ، چه احساسي دارين ؟ و چيكار ميكنين ؟
الف : خيلي ناراحت ميشين از اينكه مورد تمسخر ديگران واقع شدين ، و احساس بدي نستب به خودتون بهتون دست ميده
ب: خنده ي ديگران براتون اهميت نداره و اون رو فقط يك اتفاق ميدونين كه براي همه ميوفته و با اعتماد به نفس كامل از جاتون بلند ميشين انگار كه هيچ اتفاقي نيوفتاده
ج: خودوتون هم مثل بقيه كه دارن بهتون ميخندن ، ميخندين چون اين حادثه به نظر خودتون هم خنده دار مياد و از چيزي ناراحت نميشين
د : اگه اين كارها رو نميكنين پس چيكار ميكنين ؟؟
8)اگه در شب و توي بارون در حال رانندگي در جاده اي هستين كه نا امنه ( يعني دزدي توش زياد ميشه و به نا امني معروفه ) ، و يك خانمي كنار جاده ، خسته و درمانده و خيس منتظره يك ماشينيه كه اون رو از اين محل ببره ، چيكار ميكنين ؟
الف : اون رو سوار نميكنين ، چون ميترسين كه ايشون دزد باشه يا قصد شومي داشته باشه
ب: سوارش ميكنين چون وجدانتون بهتون اجازه نميده كه يك خانم رو در يك جاده ي نا امن تنها بذارين چون شايد با بي اعتنايي رد شدن از كنار اين خانم باعث بشه كه ايشون در خطر بيوفتن
ج:در غير اين دو صورت بالا ، چيكار ميكنين ؟
9 ) معيارهاتون براي ازدواج چيه ؟ يا چي بوده ؟ آيا با وضع موجود در جامعه كه اكثر پسر ها از اون نالونن ( حد اقل توي اين سايت ) تمايلي به ازدواج دارين ؟؟؟اگر هم ازدواج كردين آيا از ازدواجتون راضي هستين يا مجرد بودن رو ترجيح ميدادين ؟؟؟
فعلا همين ها به نظرم رسيد ،اگه سوال تازه اي داشتم ، دوباره ميام
موفق باشين :72:
به به عاقبت خیاط هم در کوزه افتاد؟! (شوخی)
بچه های عزیز همدردی بیایین تلافی کنیم! یکم جزغاله بشی که اشکال نداره؟
بشتابید بشتابید . . .
1. سلام. چه طوری؟ چه خبر؟ مدیریت خوش میگذره؟
2. صندلی داغ چه طوره؟ از چه وسیله ای برای داغ کردن صندلی استفاده میکنی؟ این یک نوع شکنجه ست؟
3. بهترین تاپیک یا بهترین پستی که در تالار هست از نگاه کنجکاو؟
4. نظرت راجع به انتخابات در پیش چیه؟ به کی رای میدی؟ به نظرت کی رای میاره؟
5. اگه برای یک روز رییس جمهور باشی چی کار میکنی؟
6. به نظرت تالار همدردی به چه دردی میخوره؟ چرا آدم این جا موندگار میشه؟ فقط اعتیاده؟
7. فرض کن امروز آخرین روزیه که میتونی بیای تالار چی کار میکنی؟
8. اگه بهت 100 میلیون تومان پول بدم و بگم باید در 24 ساعت خرجش کنی چی کار میکنی؟
9. فرض کن الان یه فرشته میاد بهت میگه فقط میتونه یه آرزوتو برآورده کنه چی کار میکنی؟
10. از عمل جراحی میترسی؟ چه حسی میتونه داشته باشه؟ (وا این شد سوال؟ هاهاها!!!)
سلام دوست بزرگوارم کنجکاو عزیز
من 4تا سوال آسون بیشتر نمی پرسم( این یادتون باشه)
1- کنجکاو از نظر خودش کیه؟ و بگه چطوری پی به خودش و خدا برده؟
2- معلم کلاس اولت یادته؟ یه جمله قشنگ این جا واسش بنویس.
3- تا حالا زباله دم در گذاشتید؟ به نظر شما چه جوری می شه میزان زباله ها رو کم کرد؟ این چه کمکی به حال محیط زیست خواهد بود؟
4- اگه یه بار دیگه آفریده بشی کی می شی ؟ باز خودت یا...
1. کنجکاو عزیز سلام حالتون چطوره خسته نباشی؟
2.چطور شد که مدیر شدی وکی به شما این پست و داد؟
3. از تالار و بچه ها راضی هستید؟
4.چرا وقتی 2تا از بچه ها نیمدن رو صندلی داغ بشینن شما خودتون اومدید و به نفر 3نگفتیدبیاد؟
5.چرا نام کنجکاو رو برا خودتون انتخاب کردید ؟
6.کنجکاو یعنی چی؟
7.یک پیشنهاد دارم اینکه یکی از اول ویکی از اخر روی صندلی بیاد و بشینه اینطور عادلانه تر شما موافق هستین یا نه؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز:72:
صندلی شما باید داغ تر از بقیه باشه:P
پس خواهش میکنم اول به این سوالات که خیلی وقته فکر منو مشغول کرده پاسخ بدین:302:
چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی ، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟
چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟
رکورد حرف زدن با تلفن + کار با اینترنت+خوابیدنت چند ساعته؟
تاهل بهتره یا تجرد...؟
اولین باری که به جنس مخالف علاقه مند شدی چند سالت بود و اولین جمله عاشقانه ات را با چه لحنی گفتی؟
حالت وقتی حوصله کسی رو نداری و بهت گیر میده چطوری میشه؟
اگر جنگ بشه میری جنگ..لاف نزنی ها...!
دوست داري با عشقت زندگي كني يا عاشقت ؟
دوست دارید که 29 سال دیگر چگونه باشید و کجا و چطور زندگی کنید؟
چه دلیل شرعی برای عید نوروز وجود دارد؟
موفق باشید:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
]
با سلام کنجکاو بهت مدیریت سری سوم صندلی داغ را تبریک میگویم
1_در جنگل ، در حال قدم زدن با شخصي هستيد، شخص همراه شما کيست؟
2_باز هم در جنگل، قدم مي زنيد. حيواني را مي بينيد.ميتوانيد بگوييد چيست؟
3_چه تعامل يا ارتباطي بين شما و آن حيوان ايجاد مي شود؟
4_به اعماق جنگل مي رويد.وارد محوطه اي بدون درخت مي شويد و در مقابل خود، خانه رويايي و ايده آلي را که در ذهن داشتيد مي بينيد آنرا توصيف کنيد؟
5_آيا دور خانه شما نرده يا توري وجود دارد؟
6_وارد خانه مي شويد. به اتاق ناهارخوري مي رويد و ميز ناهار خوري را مي بينيد.توضيح دهيد روي ميز و دور و بر آن چه مي بينيد؟
7_ از در پشت خانه خارج مي شويد. بر روي چمنها يک فنجان قرارگرفته است.جنس فنجان از چيست(سراميک،شيشه،کاغذ،چين و . . .)؟
8_با فنجان چه مي کنيد؟
9_در حاشيه و اطراف خانه قدم مي زنيد و خود را کنار آب مي بينيد، آبي که مي بينيد چه نوع است(دريا،اقيانوس،نهر،رودخ نه،درياچه و . . .)؟
10_چگونه از روي آب مي گذريد؟
سلامت باشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
سلام...بر کنجکاو عزیز و گرامی..
اول از همه بخاطر تلاش هایتان از شما سپاسگزارم...
و دوم چون دوستان همه سوال ها را پرسیدند فقط یک سوال از شما دارم و آن هم اینکه::
>>>کنجکاو .......فرق بین فضولی و کنجکاوی را چگونه توضیح میده؟؟؟
خسته نباشید...
سلام کنجکاو جونم :72:
خسته نباشی.:73:
1. معمولا کنجکاوی تو در چه زمینه هایی زیادتر بروز می کنه و چرا ؟
2. اگه یه روزی یه دختر خانم به شما پیشنهاد ازدواج بده شما چه برداشتی می کنی ؟
3. چرا فکر می کنی ارتباط دو جنس مخالف پایان خوشی نداره ؟
4. آیا تا حالا عاشق شدی ؟ به نظر تو عاشقی چه حسیه ؟
5. چه سوالی هست که دوست داری از تو پرسیده بشه اما هنوز کسی ازت نپرسیده ؟ لطفا هم سوال رو طرح کن و هم بهش جواب بده .
مرسی.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خاطره*
نقل قول:
سلام دوست عزیز
سلام
صندلی شما باید داغ تر از بقیه باشه
مگه من خونم از خونه بقیه رنگین تره
مشکلی نداره من در خدمتم
پس خواهش میکنم اول به این سوالات که خیلی وقته فکر منو مشغول کرده پاسخ
باشه پاسخ میدم
چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی ، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟
چون سرنگ دست دوم پیدا نمی شه
چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟
شما هنوز جواب این سوال رو نگرفتین الان بهت میگم چون بدلیل اینکه میخواد از این شاخه به اون شاخه بشه ریشاش اذیتش نکنهشایدم اصلا ریش و سبیل در نمی اورده
رکورد حرف زدن با تلفن + کار با اینترنت+خوابیدنت چند ساعته؟
رکورد حرف زدن با تلفنم 20 دقیقه کار با اینترنت+ ورشکست کردن پدر= 20 ساعت خوابیدنم که ماشا ال... 12 و15 ساعت بوده
تاهل بهتره یا تجرد...؟
تاهل
اولین باری که به جنس مخالف علاقه مند شدی چند سالت بود و اولین جمله عاشقانه ات را با چه لحنی گفتی؟
راستش نه بکسی علاقه مند شدم ونه جمله ای به کسی.....
حالت وقتی حوصله کسی رو نداری و بهت گیر میده چطوری میشه؟
خیلی ببخشید ولی قاطیم می خوام سر بت اون کسی که اون موقه منو اذیت میکنه نباشهولی به خدا دیگر مواقع انقدر به قول معروف لارجم که اون بد اخلاقیه جبران بشه
اگر جنگ بشه میری جنگ..لاف نزنی ها...!
من که بچه ......نیستم لاف بزنم راستش میترسم ترجیح میدم به جای خط حمله تو دروازه کار کنم هر چند دروازه همه فشارهای سختی رو در برابر
حریف تحمل میکنه ولی از تک رفتن خلا کردن روش و پاره شدن تاندوم پاش که در امانه
دوست داري با عشقت زندگي كني يا عاشقت ؟
دوست دارم با عاشقم با عشق زندگی کنم
دوست دارید که 29 سال دیگر چگونه باشید و کجا و چطور زندگی کنید؟
زیاد پول دارنشم چون دیگه وقت سر خاروندن ندارم زیاد مغرور نشم چون خوشم نمیاد که بشممی خوام دور دنیا رو بگردم چون علاقه دارم دوست دارم تو ایران زندگی کنم چون وطنمه وبهش علاقه دارم .
چه دلیل شرعی برای عید نوروز وجود دارد؟
هیچ دلیلی نداره یه عده میخوان دور هم باشن عید رو راه انداختن(شوخی)
نمیدونم تا حالا راجع به این موضوع فکر نکردم
:72::73:
کنجکاو عزیز و مهربونم ممنونم از پاسخ های شما
و از اینکه زحمت صندلی داغ را می کشید، خیلی خیلی تشکر می کنم.:72:
خداقوت:203:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
:72::72:
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
:72::72::72::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره='75220' dateline='1241072623
:73::73::73:
باتشکر از همه ی شما دوستان عزیز
تــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــوجـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــه تــــــــــــــــــــــــ ــــو جــــــــــــــــــــــــ ـه
با سلام خدمت دوستان عزیز اخیرا پیام های زیادی مبنی بر اینکه بعضی از دوستان علاقه دارند تا در صندلی داغ شرکت نمایند باید به عرض این دوستان برسانم که شرکت انها در این دوره امکان پذیر نمی باشد زیرا که طبق اولین پست در این دوره افرادی که بنده انتخاب کردم افرادی بودند که در تاریخ 1/2/1388 ویک هفته قبل از ان از تالار بازدید داشتند.
لذا همانطور که گفتم شرکت کردن بعضی از شما امکان پذیر نیست مگر در یک حالت شما می توانید با نفر بعدی که نوبتش است در صندلی داغ شرکت کند صحبت کنید اگر ان فرد
تمایلی به شرکت نداشت شما را به من معرفی کند که به جای او روی صندلی داغ بشونم.
در غیر این صورت متاسفم
ســــــــــــــلام دوستان
با دو سه نفر یعد از خودم صحبت کردم هیچ کس خبری ازش نیست فقط یک نفرشون گفت
نمیتونم شرکت کنم مینا 22 هم گفت می تونم
پس ما صبر میکنیم تا خبری از دیگر دوستانمان بشه ولی در ادامه
دعوت میشوداز مینا22 تا در صندلی داغ شرکت کنه
شما از امروز ه مدت دو روز (شنبه ویک شنبه) را فرصت دارید تا به سوالات دوستانتان پاسخ دهید
باتشکر
مدیر صندلی داغ
سلام
مینا 22 به صندلی داغ خوش آمدید.
1- در نام كاربری شما 22 به چه مفهومه؟
2 - شما احساساتی هستید؟ چه احساسی را در خودتون بیشتر تحت كنترل دارید؟ از چه احساسی بیشتر آسیب دیده اید؟
3 - شما تا حالا نماز شب خوانده اید؟
4 - با دوست پسر داشتن موافقید؟ (با وعده وعید ازدواج و با مخفی كاری از والدین)
5 - آیا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد كنه؟ چه تغییری؟
حيف شد كنجكاو گرامي
من دو روز آخر هفته اونقدر گرفتاري خانه داري وكدبانوگري ام كه نمي تونم يه نيگاه كوچولو به كامپيوتر بندازم و بالطبع اينترنت هم تعطيل مي شه واسم. برات آرزوي موفقيت دارم .
سلام
ببخشید من اول سوال از شما رو شروع کردم ادب حکم می کرد که این کار رو بزرگترهای تالار انجام بدن .
با اجازه مینا خانم
1 - ببخشید هدف شما از زندگی تو این دنیا چی ؟ می خواهی چه کار کنی ؟ تا حالا چه کار کردی ؟( ببخشید اگر دوست نداشتید جواب ندید :302: )
2 - بزرگ ترین واژه دنیا به نظر شما چی می تونه باشه ؟
3 - نظرتون در مورد بچه های همدردی چیه ؟
4- از بین این کلمات کدوم رو بیشتر دوست دارید و از کدم از اونها متنفرید ؟
انتقام ؛؛؛؛ ترس ؛؛؛؛؛ سازش ؛؛؛؛؛ منطق ؛؛؛؛؛ صداقت ؛؛؛؛؛ دروغ ؛؛؛؛؛؛ گذشت و صبر ؛؛؛؛؛؛
5 - به نظر شما خوشبختی چه شکلی شما چی رو خوشبختی می دونید ؟
6 - شما دوست داری همه دوستت داشته باشند و به خاطر اخلاق خوبت احترام تون کنند یا نه مقامی داشته باشی و به خاطر مقام تون احترام تون کنند ؟
ببخشید که سوالهام زیاد شد . :228:
[quote=مدیرهمدردی]
نقل قول:
سلام سلام
نقل قول:
مینا 22 به صندلی داغ خوش آمدید. مرسی از شما
[quote]2 - شما احساساتی هستید؟ چه احساسی را در خودتون بیشتر تحت كنترل دارید؟ از چه احساسی بیشتر آسیب دیده اید؟ تا دلتون بخواد بسیار بسیار . اشک تحت کنترلم .عشق و محبت [/نقل قول:
1- در نام كاربری شما 22 به چه مفهومه؟ چون عدد زوج و من عددزوجو خیلی دوست دارم
[quote]quote]3 - شما تا حالا نماز شب خوانده اید؟ فقط یکبار خیلی سخت بود [/
نقل قول:
quote]4 - با دوست پسر داشتن موافقید؟ (با وعده وعید ازدواج و با مخفی كاری از والدین) خیر یعنی نمیدونم فقط اینو میدونم بدجوری احساس ادمو درگیر میکنه . نمیشه به وعده وعیدا خیلی اطمینان کرد اما خانواده بهتر یه نفر حداقل خبر داشته باشه [/نقل قول:
quote]5 - آیا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد كنه؟ چه تغییری؟ خیلی زیاد اینکه به هیچکس و هیچیز خیلی دل نبندم و تا چیزی رو با چشم ندیدم باور نکنم
سلام مینا22 خانم
می خواستم بگم اگه (500 هزار تومان) پول کسی ازتون بخواد چکار میکنید؟
بچه هم دارید؟اصلا ازدواج کردید؟اگه اره چرا؟اگه نه چرا؟
فکر میکنید یه انسان چقدر خوبه زندگی کنه ؟
از چه مشاغلی لذت میبرید؟
بهتــــــــــــــــــــــ ریــــــــــــــــــــنها از دیدگاه مینا22
بهترین یار؟
بهترین معلم؟
بهترین یاور؟
بهترین همدرد؟
بهترین دوست؟
بهترین همسر؟
بهترین راهنما؟
دوســــــــــــــــــــت داشتنی ترین ها از دیدگاه مینا22
دوست داشتنی ترین فرد؟
دوست داشتنی ترین معلم؟
دوست داشتنی ترین همراه؟
دوست داشتنی ترین دوست؟
متشکرم.
مينا 22 واقعا زندگي رو ساده ميگيره يا من اينجوري فکر مي کنم؟
چقدر به تاثير تلقين + اعتقاد داره؟ به چه ميزان جملات روحيه بخش روانشناسي توي زندگيش تاثير گذاشته؟
توي زندگي مشترک دوست داره به شوهرش تکيه کنه ؟ اصلا دوست داره تکيه کنه يا ميخواد مستقل باشه؟:72:
سلام خوبی خانمی؟
میرم سر اصل مطلب :303:
مینا 10 ساله دیگه کجا قرار داره؟
میدونی نقطه ضعفت چیه؟
اگه از یک نفر متنفر باشی ولی مجبوری تحملش کنی چی کار میکنی؟
وقتی عصبانی میشی چی کار میکنی؟
ممنون ازت عزیزم :72:
[quote=سپیدار]
نقل قول:
سلام
سلام خانوم
ببخشید من اول سوال از شما رو شروع کردم ادب حکم می کرد که این کار رو بزرگترهای تالار انجام بدن .
نقل قول:
با اجازه مینا خانم
اجازه ما هم دست شماست خانوم خانوما
نقل قول:
1 - ببخشید هدف شما از زندگی تو این دنیا چی ؟ می خواهی چه کار کنی ؟ تا حالا چه کار کردی ؟( ببخشید اگر دوست نداشتید جواب ندید :302: )
عزیزم تا هدفو چی معنی کنی (هدف من رسیدن به هدف والاست اخه میدونی من آبجی کوچیکه جومونگم )شوخی
تو این دنیا مثل بعضیها ادما زندگی کنم آخه میدونی همه تو این دنیا زندگی که نمیکنند تو فضا زندگی میکنند
تا امروز زندگی کردم از امروز به بعد با خداست
نقل قول:
2 - بزرگ ترین واژه دنیا به نظر شما چی می تونه باشه ؟
مادرررررررررررررررررررر برای منکه مادر بقیه رونمیدونم
نقل قول:
3 - نظرتون در مورد بچه های همدردی چیه ؟
همه یه تیکه جواهرند گلند عسلند جیگرند یه خورده اختلاف سلیقه بین هممون هست
نقل قول:
4- از بین این کلمات کدوم رو بیشتر دوست دارید و از کدم از اونها متنفرید ؟
انتقام ؛؛؛؛ ترس ؛؛؛؛؛ سازش ؛؛؛؛؛ منطق ؛؛؛؛؛ صداقت ؛؛؛؛؛ دروغ ؛؛؛؛؛؛ گذشت و صبر ؛؛؛؛؛؛
صداقتو بیشتر دوست دارم البته اگر پیدا کنیم
از دروغ بدم میاد چون الان تو دنیای ما زیاد شد ه
نقل قول:
5 - به نظر شما خوشبختی چه شکلی شما چی رو خوشبختی می دونید ؟
شکل من نه شایدم شکل شما باشه نمیدونم
خوشبختی این میدونم که خدا همه جا مراقبم باشه اونموقع خوشبخترین ادم دنیا هستم فکر کنم الان خوشبخت باشم
ببخشید که سوالهام زیاد شد . :228:نقل قول:
6 - شما دوست داری همه دوستت داشته باشند و به خاطر اخلاق خوبت احترام تون کنند یا نه مقامی داشته باشی و به خاطر مقام تون احترام تون کنند ؟
اخلاق خوب که بعید میدونم داشته باشم مقام هم که ندارم اما بازم بعضیها احترامم میکنند و برام خوشایند حالا به نظر شما چرا بهم احترام میذارند شاید میترسند چون من یه زن اردیبهشتیم طالع اردیبهشتیها رو خوندی
خواهش میکنم گلم منم یه دنیا عشق و یه سبد گل اقاقیا تقدیمت میکنم
http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg
نقل قول:
سلام مینا22 خانم
سلام کنچکاو عزیز
نقل قول:
می خواستم بگم اگه (500 هزار تومان) پول کسی ازتون بخواد چکار میکنید؟
بستگی داره که ازم قرض بخواد یا بهش بدهکار باشم
اگر ازم قرض بخواد اگر ادم خوش حسابی باشه صدردصد بهش پرداخت میکنم اگر نیازمند واقعی باشه حتی خوش حساب هم نباشه بازم کمکش میکنم (اگر من بدهکارباشم از دستش فرار میکنم )شوخی
نقل قول:
بچه هم دارید؟اصلا ازدواج کردید؟اگه اره چرا؟اگه نه چرا؟
نه من اصلا ازدواج نکردم چون میترسم میترسم نارو بخورم میترسم این خوشبختی که الان دارمو ازدست بدم
نقل قول:
فکر میکنید یه انسان چقدر خوبه زندگی کنه ؟
به نظر شما یه انسان اصلا بلد هست خوب زندگی کنه ؟اگر بلد باشه تا حدی که خودش خوب باشه میتونه همونقدر خوب زندگی کنه
نقل قول:
از چه مشاغلی لذت میبرید؟
مشاغلی که حس ریاست به ادم دست بده اما نه رئیس عقده ای رئیسی که مردم دار باشه
نقل قول:
بهتــــــــــــــــــــــ ریــــــــــــــــــــن ا از دیدگاه مینا22
بهترین یار؟ مادرررررررررررر
بهترین معلم؟ روزگار
بهترین یاور؟خدا
بهترین همدرد؟ تالار همدردی
بهترین دوست؟ نمیدونم
بهترین همسر؟ انسان باشه
بهترین راهنما؟ تجربه
نقل قول:
دوســــــــــــــــــــت داشتنی ترین ها از دیدگاه مینا22
دوست داشتنی ترین فرد؟ خودم
دوست داشتنی ترین معلم؟ روزگار
دوست داشتنی ترین همراه؟ همراه اول
دوست داشتنی ترین دوست؟ خدااااااا
[align=center]http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpgنقل قول:
متشکرم.
خواهش منم از شما بخاطر دعوتتون به این صندلی تشکر میکنم
http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpghttp://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpgنقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
نقل قول:
سلام خوبی خانمی؟
سلام خانوم گل
نقل قول:
میرم سر اصل مطلب
در خدمتیم
نقل قول:
مینا 10 ساله دیگه کجا قرار داره؟
شاید تو فضا شاید قعر دریا شاید اون دنیا شاید ....................
نقل قول:
میدونی نقطه ضعفت چیه؟
اره دقیقا زود عصبانی میشم
نقل قول:
اگه از یک نفر متنفر باشی ولی مجبوری تحملش کنی چی کار میکنی؟
اصلا خودمو به کاری مجبور نمیکنم و تحملش نمیکنم
نقل قول:
وقتی عصبانی میشی چی کار میکنی؟
زمین و زمانو بهم میدوزم
نقل قول:
ممنون ازت عزیزم
خواهش میکنم گلمممم:72:
سلام مدیریت جدید رو بهتون تبریک میگم.:73: