-
RE: من همیشه خوشبخت بوده ام
راز خوشبختي
تاجري پسرش را براي آموختن «راز خوشبختي» نزد خردمندي فرستاد. پسر جوان چهل روز تمام در صحرا راه رفت تا اينكه سرانجام به قصري زيبا بر فراز قله كوهي رسيد. مرد خردمندي كه او در جستجويش بود آنجا زندگي ميكرد.
به جاي اينكه با يك مرد مقدس روبه رو شود وارد تالاري شد كه جنب و جوش بسياري در آن به چشم ميخورد، فروشندگان وارد و خارج ميشدند، مردم در گوشهاي گفتگو ميكردند، اركستر كوچكي موسيقي لطيفي مينواخت و روي يك ميز انواع و اقسام خوراكيها لذيذ چيده شده بود. خردمند با اين و آن در گفتگو بود و جوان ناچار شد دو ساعت صبر كند تا نوبتش فرا رسد.
خردمند با دقت به سخنان مرد جوان كه دليل ملاقاتش را توضيح ميداد گوش كرد اما به او گفت كه فعلأ وقت ندارد كه «راز خوشبختي» را برايش فاش كند. پس به او پيشنهاد كرد كه گردشي در قصر بكند و حدود دو ساعت ديگر به نزد او بازگردد.
مرد خردمند اضافه كرد: اما از شما خواهشي دارم. آنگاه يك قاشق كوچك به دست پسر جوان داد و دو قطره روغن در آن ريخت و گفت: در تمام مدت گردش اين قشق را در دست داشته باشيد و كاري كنيد كه روغن آن نريزد.
مرد جوان شروع كرد به بالا و پايين كردن پلهها، در حاليكه چشم از قاشق بر نميداشت. دو ساعت بعد نزد خردمند بازگشت.
مرد خردمند از او پرسيد:«آيا فرشهاي ايراني اتاق نهارخوري را ديديد؟ آيا باغي كه استاد باغبان ده سال صرف آراستن آن كرده است ديديد؟ آيا اسناد و مدارك ارزشمند مرا كه روي پوست آهو نگاشته شده ديديد؟»
جوان با شرمساري اعتراف كرد كه هيچ چيز نديده، تنها فكر او اين بوده كه قطرات روغني را كه خردمند به او سپرده بود حفظ كند.
خردمند گفت: «خب، پس برگرد و شگفتيهاي دنياي من را بشناس. آدم نميتواند به كسي اعتماد كند، مگر اينكه خانهاي را كه در آن سكونت دارد بشناسد.»
مرد جوان اينبار به گردش در كاخ پرداخت، در حاليكه همچنان قاشق را به دست داشت، با دقت و توجه كامل آثار هنري را كه زينت بخش ديوارها و سقفها بود مينگريست. او باغها را ديد و كوهستانهاي اطراف را، ظرافت گلها و دقتي را كه در نصب آثار هنري در جاي مطلوب به كار رفته بود تحسين كرد. وقتي به نزد خردمند بازگشت همه چيز را با جزئيات براي او توصيف كرد.
خردمند پرسيد: «پس آن دو قطره روغني را كه به تو سپردم كجاست؟»
مرد جوان قاشق را نگاه كرد و متوجه شد كه آنها را ريخته است.
آن وقت مرد خردمند به او گفت:
«راز خوشبختي اين است كه همه شگفتيهاي جهان را بنگري بدون اينكه دو قطره روغن داخل قاشق را فراموش كني»
http://i28.tinypic.com/28qrc7p.gif
-
آقای سنگ تراشان متشکرم
چه خوشامدگویی جالبی.چه فکر نو و زیبایی دارید. متن خوشامدگویی باعث شد که یه بار دیگه فکر کنم که آیا من خوشبختم؟
فکر می کنم همیشه خوشبخت بودم و هستم.در بدترین شرایط وجود خدا رو حس کردم.حتی وقتی اشتباههای بزرگی هم مرتکب شدم خداوندم ترکم نکرد.
علت اینکه بعضی وقتا احساس خوشبخت بودن نداشتم به خاطر افکار خودم بوده.به خاطر زیاده خواهیها و خودخواهیهام.به خاطر سخت گرفتن دنیا
سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش...
برای اینکه من احساس خوشبختی کنم کافیه که نگاهی به خانواده سالم و خوبم بندازم.نگاهی به سلامت جسمم و عقلم که خوب داره مسائل زندگی رو واسم حلاجی میکنه.
نگاهی به طبیعت زیباوحتی دیدن یه عکس از یه دشت پرگل یا یه جنگل وحتی یه کویر پرراز و با عظمت هم به من حس خوشبختی میده.
خوشامدگویی شما هم یه حس خوشبختی به من داد.
می دونم که هرچقدر بتونم روحم رو آزادتر کنم بیشتر احساس خوشبختی خواهم کرد.
متشکرم آقای سنگ تراشان:72::72::72::72::72:
-
سلام خوش به سعادتتون که احساس خوشبختی میکنید ولی من همیشه در اوج خوشبختیام یدفعه میفهمم که چقدر بد بختم حتی شاید عقل سالمیم نداشته باشم همه فکر میکنند بی عقل بودن یعنی اینکه دیونه باشی ولی نه بی عقل بودن یعنی زود وابستگی پیدا کردند یعنی باورکردن حرفا یعنی غرور بیجا من دوبار شکست عاطفی خوردم دومیش هم همین هفته اخیر بود خیلی احساس پوچی میکنم هرکاری میکنم فراموش کنم نمیشه یعنی میدونید تاحالا نتونستم یه کار درست یه حرف درست به چیزی که فکر کنم منم خوشبختم رو انجام بدم عصبی هستم خیلی خواهان ندارم نه تو دوستان نه خونواده همیشه زمانی که فکر میکردم در اوج خوشبختی بودم به اتفاقی افتاده که همه کاخ ارزوهامو باخاک یکسان کرده میدونم اینجا فقط مال ادمای خوشبخت اما ادمای خوشبخت هوای امثال ما به خاک نشسته ها رو داشته باشید
-
آقاي رضا صفايي
يه سري به بخش اعتماد به نفس در تالار بزن. ان شاءاله مشكلت حل بشه. ما همه با هميم همه زير يك آسمانيم.خون ما رنگين تر از كسي نيست. ما بي مشكل و بي غم نيستيم. ما با همه مشكلات و نقص هايمون احساس خوشبختي ميكنيم. سعي كن قوي باشي و از هيچ چيزي نترسي و هيچ چيزي رو ارزشمند براي غم خوردن ندوني. خودتو از بقيه جدا نكن. اگه زياد خواهان نداري به خاطر اينه كه خودت خودتو از همه جدا مي كني. مثل همين جمله اي كه نوشتي" اینجا فقط مال ادمای خوشبخت اما ادمای خوشبخت هوای امثال ما به خاک نشسته ها رو داشته باشید " تو با ما ها چه فرقي داري؟ فرقهاتو با خودت نام ببر . مطمئن باش ميبيني كه خدا چيزهايي به تو داره كه شايد هيچكدام از ماها نداشته باشيم. تك تك ما آدمها منحصر بفرد آفريده شديم. بهتره در قسمت مربوطه مشكلت را بنويسي تا بيشتر در مورد مشكلت صحبت كنيم.
ما در خدمتيم آقا!!!
-
دانه عزیز مرسی از راهنماییت ولی منظورت از قسمت مربوطه یعنی چی خیلی نیاز به درد دل دارم
-
سلام
چه وبلاگ زیبایی و چه کاربران خوشبخت و مهربان و خوشرویی
باید به همه این عزیزان تبریک گفت که این چنین زیبا می نگرند و زیبا می اندیشند
من خوشحالم که از طریق سایت همسران سایت شما را پیدا کردم
به نظر من خوشبختی هر فرد به نوع نگرش او به جهان پیرامونش بر می گردد
خیلی از افراد با داشتن خیلی از چیزهای خوب احساس خوشبختی نمی کنند چون احساس می کنند لیاقت آنها خیلی خیلی بیشتراست
باید بگم ما انسانها همه به دنبال کمال مطلق هستیم اون افراد درست فکر می کنند ولی راه را اشتباه رفتند.ما انسانها باید بدانیم که خوشبختی واقعی یعنی تقوی و پرهیزگاری. هیچ چیز و هیچ کس به غیر از قادر متعال نمی تواند انسان را خوشبخت کند. تا زمانی که خدا با انسان باشد انسان خوشبخت خواهد بود.
در غیر اینصورت در اوج بدبختی است و تظاهر به خوشبختی می کند.:72::72:
-
همیشه نه.
اما حالا خیلی خوشبختم.
-
من خوشبختم چون از طرف خدا انتخاب شدم تا انسان باشم . خوشبختم چون زنده ام سالمم ، می شنوم حرف می زنم درک می کنم . از اینکه منتظرم چه انتظار قشنگی فرج آقا امام زمان. زندگی زیبایی دارم. از اینکه دوست دارم و حس محبت دارم . خوشبختم چون انقدر توسط خداوند متعال آزمایش شده و سربلند بیرون آمده ام. خوشبختم از اینکه با شما آشنا شدم. دور و بر من خوشبختیه خوشبختی . من مشکلات را می بینم و بر طرف می کنم شکست را احساس نمی کنم . و از همه مهمتر از اینکه من مادرم . این بزرگترین خوشبختی منه. ممنون از خوشامد گویی تان.
حق یارتان.
-
آقای رضا صفایی عزیز چرا این همه بدبین ،همین الان عینک بدبینی تان را بردارید ببینید چقدر زندگی زیباست شما شکرگزار خداوند نیستید از اینکه تنی سالم و قلب رئوف بهتون داده . فکر می کنید من مشکل ندارم آره ؟ همه ما مشکل داریم ولی نهایت سعی مون را می کنیم که تو این مشکلات غرق نشیم و دونه دونه از سراهمون برش داریم. برا خودتون مشکل نتراشید. هم تو و هم من انسانیم . آفریده شدیم زندگی کنیم و هر کدام هم آزمون مربوط به خودمون را داریم. پس شاد باشید و خودتون را خوشبخت ببینید.
-
ممنون از خوشامد گویی ابتدایی
خوشبختم نه به آن خاطر که تویی که عشق قلبمی در کنارم هستی ونیستی بلکه به دلائل بودن های پیاپی من در درون عشقی که نمی دانم در کجای این عالم شناور است اما پرواز هستی را در جان رها ساخت ،اموخته ام عزیز آنان که قدرتمند بودن را تمرین می کنند آرزوهاشان را بلند فریاد نمی زنند اما به راحتی گام بر می دارند و یافتن را به خداوند می سپارند و دیدن را از او یاری می جویند و داشتن را از او می طلبند و با این حال خوشبختی را در اغوش دارند آنان که بر یکتایی عشق تکیه زداه اند.
خوشبختی را نیاب نمی یابی عزیز ، خوشبختی در درون اندرونی تو صدایت می کند، گوش کن می شنویی؟... از همان ابتدای هستی که پا در این عالم نهادی بوسه بر دستانت زد و گفت:ارادت
من و تو در انتهای خوشبختی ایست نمی کنیم بلکه سعادت پرواز هر لحظه ی روحهای عاشق را اوج می گیریم...
عاشق باش عشق خوشبختیست
-
سلام.ممنونم از خوش آمدگویی تون .
من و شوهرم همدیگر را خیلی دوست داشتیم و با وجود اینکه 2 ماه پیش من و پدرم را کتک زد و مرا از خانه بیرون کرد و تهمت ناموسی به من زد هنوز دوستش دارم.در ضمن خانواده ام راضی نمی شوند با او زندگی کنم.لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشکر
-
من هم همیشه احساس خوشبختی می کنم ولی همیشه ترجیح می دم که زودتر بمیرم چون یکی طاقت رنج و درد دیگرانو ندارم دوم اینکه احساس می کنم که روز به روز تعداد گناهام بیشتر می شه سوم اینکه خوشبختی پایدار نیست و تنها دلیل خوشبختی من نیستم بلکه باید شوهرم هم همیشه احساس خوشبختی کنه باید خانواده ام هم احساس خوشبختی کنه همه ی اینها با هم معنی داره واسه من
-
اقایون و خانمهای خوشبخت لطفا جاده خوشبختی رو به من حقیر که بلد نیستم خوشبخت زندگی کنم نشون بدید
-
من خوشبختم چون خداي بزرگي دارم كه يادش آرامش بخش دل منه و در تمام مراحل سخت زندگيم كمكم كرده و يار من بوده وقتي كه ديگه اميدي به هيچ چيز ندارم خدا همراهمه و هميشه شكرگذارشم و هزار بار ميگم
خدايا خيلي دوستت دارم
-
تو همواره مهربان باش
اگر بعضی افراد، بی منطق و خود محورند،
تو همواره آن ها را ببخش
اگر نسبت به دیگران مهربانی ولی آن ها تو را به خودخواهی متهم می کنند،
تو همواره مهربان باش
اگر فردی موفق هستی ولی در نهایت تعدادی دوست دروغین و تعدادی دشمن حقیقی به دست آورده ای،
تو همواره بکوش تا موفق شوی
اگر صادق و یکرنگ هستی و ممکن است دیگران فریبت دهند،
تو همواره صادق و یکرنگ باش
هر آن چه طی سالیان ساخته ای ، ممکن است فردی در یک لحظه ویران کند،
تو همواره در حال ساختن باش
اگر به شادابی دست یابی، ممکن است دیگران به تو حسادت ورزند،
تو همواره شاد باش
خوبی های امروز تو، ممکن است فردا فراموش شود،
تو همواره خوب باش
بهترین چیزی را که در توان داری به دنیا هدیه کن ، حتی اگر کوچک است،
تو همواره بهترین ها را هدیه کن
-
با عرض سلام و تشکر فراوون خدمت مدیرمحترم سایت و همه دوستای خوشبختم:72:
خوشحالم و خوشبختم که با شماها هستم شاید من در حد شما ها نباشم ولی دوست دارم که باشم خوشبخت واقعی . آرزو برجوانان عیب نیست نه؟:203:
.................................................. ....................................
وقتی مستانه و بی قرار،
بی هیچ حسابی و چشمداشتی ،
خود را به دل دریای زندگی می ریزید ،
دریای زندگی نیز آغوش خود را به رویت میگشاید
و گوهر یگانی به دامانتان می گذارد.
اینگونه است تحقق حقیقت ناب زندگی
و «راز خوشبختي اين است كه همه شگفتيهاي جهان را بنگري »:73:
-
سلام به تمام دوستان خوشبخت و اونهایی که فکر می کنند خوشبخت هستند و اونهایی که یکمی نا امید هستند و فکر می کنند خیلی خوشبخت نیستند .
و اما من خوشبخترینم به این دلیل که همیشه به آینده امیدوارم ؛ در اوج بدبختی احساس می کنم که خوشبخترینم چرا ؟ چون هر چی نداشته باشم خدا رو دارم پدر دارم مادر دارم همسر مهربان دارم و از همه مهمتر سلامتی دارم .
-
با سلام من همیشه خوشبخت بوده ام الان خوشبخت هستم موفق وشاد باشید
-
مينا 22
خداوند به همگي ما راه خوشبختي رو نشون داده و به ما توان تلاش براي خوشبختي رو داده. اين ما هستيم كه بايد چشمهايم را از آلودگي ها و تيرگي ها باز كنيم. همين لحظه اي كه ما در آنيم، در همين لحظه ما خوشبختيم و خوشبختي را بايد حس كنيم با تمام وجود
-
خوشبختی یک لا قباست
سربه زیر و خجالتی
ساده لباس میپوشد
بوی گل میدهد
صدایش کنی
می آید در آغوشت
تا وقتی فکرش را نکنی, رهایت نمیکند
-
آیا سقفی بالای سرت هست؟
نانی برای خوردن
لباسی برای پوشیدن
و ساعتی برای خوابیدن داری؟آری
نامی برای خوانده شدن
کتابی برای آموختن
و دانشی برای یاد دادن داری؟آری
بدنی سلامت برای برداشتن سبد یک پیرزن
سخنی برای شاد کردن یک کودک
دهانی برای خندیدن و خنداندن داری؟آری
لحظه ای برای حس کردن
قلبی برای دوست داشتن
و خدایی برای پرستیدن داری؟آری
پس خوشبختی بسیار خوشبخت:16:
-
سلام به همه. و سلام مخصوص من به شما كه با خوشامد گويي زيباتون من رو به وجد آورديد
من فرد خوشبختي هستم. خوشبختي من درون من است مثل چشمه اي كه مي جوشد و با هيچ تغييري پايان نمي يابد
كشف سختي بود . و از وقتي كه اون رو كشف كردم 4 سال ميگذره و احساس زيبا و نا متناهي اون هميشه با منه
خدا رو شكر كه اين اتفاق قبل از ازدواج برام رخ داد.
بدون اغراق براتون بنويسم
من چه لحظه اي ديگر زنده نباشم چه صد سال عمر كنم از زندگي لذت ميبرم قلبم سرشار از زيبايي است
و خوشبختي من به هيچ چيز وابسته نيست
چون او مرا اينگونه خواسته آزاد رها خوشبخت و در دامش اسير
سرتون رو درد نيارم يه جورهايي عاشق همه چيزهايي هستم كه بايد باشن
و اعتقاد دارم چيزي رو كه اون برامون بخواد بهترين چيز ممكن در دنياست حتي اگه باب طبع ما نباشه
سختيها هميشه هستن و طبيعي است در هر مرحله از زندگي به نحوي
از سايت مفيد و دلنشين شما بسيار سپاسگزارم
-
سلام لبخند
به تالار همدردی خوش آمدید
بعضی اعضاء به سادگی و آرامی در خاطر آدم می نشینند.
نام کاربری انرژی دهنده و صمیمی
شروع با پستهای پرمحتوا و ساده
و آغاز از انجمن افراد خوشبخت
ازتون تشکر می کنم که راز وتجربه خودتون از خوشبختی را به رایگان به ما هدیه کردید، امیدوارم با استمرار فعالیت های سازنده اتان در این تالار بتوانیم از وجود شما بهره مند گردیم.
-
وقتی آدمها هرروزسپاس نعمت هایی که خدابهشون داده روبجابیارن اون موقع متوجه میشن که چقدرخوشبختن.(بیشتراوقات غفلت میکنم وگاهی چیزهایی رومی بینم که ندارم غافل ازاینکه به من فرصت های داده که شده که دیگران آروزی داشتن اون رودارن.......................الهی شکر)
-
با سلام به مديرمحترم همدردی و اعضا محترم اين سايت
قطعا اگر من آدم خوشبختی نبودم هيچ وقت عضو اين گروه نمی شدم چون به جرات می توانم بگويم که بلدنيستم نقش بازی کنم
برای بهتر معرفی کردن خودم فقط اين نکته را می توانم بگويم که من رسيدن به خوشبختی را در عشق خلاصه می کنم
و الان بعد از گذشت يک دوره سختی و رنج طاقت فرسا ، فکرمی کنم که ديگه روحم صيقل پيدا کرده و لياقت درک عشق را تا حدود عقل و شعور خودم پيدا کرده ام . من هميشه خواهان حس خوشبختی چه در دوران مجردی و چه در دوران متاهلی بوده ام . چون هميشه يک حسی در درونم بود که برای زندگی بهتر هرروز بيشتر تلاش می کردم و با يک نگاه مثبت روزمو آغاز می کردم و اينکار در دوران سختی و مشکلات چقدر سخته .
در آن زمان که با مشکلات دست و پنجه نرم می کردم ، چقدر دوست داشتم که کسی مرا همراهی می کرد ايکاش آنموقع با شما آشنا می شدم چون انقدرعرصه برام تنگ شده بود که ديگه احساس می کردم حتی خدا هم صدامو نمی شنوه
ولی قسمت اينطور بوده که به تنهائی اين مرحله را بگذرانم تا لياقت آسايش بعد از آن را داشته باشم و مهمتر اينکه قدر اونو بيشتربدونم
من الان هديه و موهبت خدا ونتيجه اون صبروتحملمو با ازدواج و آشنائی با همسرم در يافت کردم .
از اينکه اين راهو انتخاب کردم خدا را شاکرم
-
سلام
این روزا جای اقای سنگ تراشان توی بحثهای دیگه خیلی خالیه؟؟
-
سلام
من هم احساس خوشبختی می کنم چون باور دارم خدایی دارم که همیشه همراه لحظه های تنهایی وتکیه گاه روزهای سخت من است خدایی که با وجود بی مهری ها وکم توجهی های ما لطف بی امانش را از ما دریغ نمی کند و یادش آرامش دهنده قلبهای طوفان زده ماست وامامی که انتظارش انگیزه زندگی، انتظاری که زشتی های دنیا را زیبا می کند چون این پلشتی ها نوید آمدنش را می دهد
یاحق
-
از اينكه وارد سايتتون شدم فوق العاده خوشحالم
من خوشبختم چون خداي بزرگي دارم كه حضورشو در تمام لحظات سخت زندگيم به وضوح احساس ميكنم و زندگي مي كنم چون زنده ام و سرشار از عشق
-
نور خورشيد كه از لاي اين رشته هاي در هم تنيده ي ابريشم چشمهايم را ميزند،
يعني پروانه شده ام
ديگر به هيچ چيز پيله نخواهم كرد
-
روزگارم بد نيست
تكه ناني دارم
و خدايي كه در اين نزديكيست.
هوشيار جان متن زيبايي رو انتخاب كرده بوديد.
پيروز و سر بلند باشيد
-
خدایا شکرت به خاطر تمام داشته ها و نداشته هام .
خدایا شرکت به خاطر تمام داده ها و نداده هات .
نمیدونم ما آدمها که از همه جا میبریم اگه تو رو نداشتیم چکار میکردیم .
-
سلام.از اينهمه محبت و خوشامد گويي تشكر. واقعا هم كه كيش و مات شدم مدير گرامي. اما بايد عركنم من يكي از خوشبخت ترين ادما هستم با تمام مسايلي كه هست و وقتي پيروز ميشم لذت ميبرم .
البته با تلاش لبخندي زيبا و خداي عزيزم .اينم يه شعر از مولانا تقديم به شما.....نگفتمت مرو انجا كه اشنات منم دربن سراب فنا چشمه حيات منم و گر به خشم روي صد هزار سال ز من به عاقبت به من ايي كه منتهات منم با ابراز علاقه و موفقيت براي همه دوستان عزيزم
-
-
خود را دوست بداريد همين گونه كه هستيد .لازم نيست بهترين باشيد به ديگران نيز بفهمانيد كه همين طور هم به اندازه كافي دوست داشتني هستيد:104:
-
آره خوشبختیرو میشه راحت حس کرد.میشه جهان سومی باشی وخوشبختیرو حس کنی.میشه شهرستانی باشی وخوشبختیرو حس کنی.خوشبختیرو میشه تو خونه هایی که شش ماهی یه بار گوشت گیرشون میاد حس کنی.خوشبختیرو میشه توچشای بچه های خیابونگرد شهرمون دید.خوشبختیرو میشه تو دستای خالی اون پیرمردی دید که صبح میره سر کار وشب وقتی با جیب خالی
برمیگرده خونه واس اینکه جلو بچه هاش ضایع نشه گشنه وتشنه خودشو میزنه به خواب.خوشبختیرو باید توی زندگی دخترایی دید که به اولین پسری که جلو راهشون سبز میشه جواب مثبت میدن تا از زندگی فلاکت بارشون نجات پیدا کنن.توی غرور شکسته ی جوونای بیکار.توی چشمای مادرای همیشه گریون.توی خونه های اجاره ای.توی جیبای همیشه خالی.توی صبرو طاقت اون بچه ای که کیف و کفش نداره ولی مامانش میگه"بزار واسه سال آینده".توی صندلی راحت من.توی موبایلn95.توی شکاف طبقاطی.توی تالار همدردی.توی آمار خودسوزی زنان.توی ...
آره من احساس خوشبختی میکنم ما خوشبختترین انسانهای روی زمینیم.(البته با توجه به اینکه خوشبختی فقط یه احساسه):72:
-
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها جرات پیدا کردم و اومدم تو جمع شما خوشبخت ها
میدونید چرا
چون
درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس
گشته ام در جهان و آخر کار دلبری برگزیده ام که مپرس
عشق همه اش درده / ولی بدترین درد درد بی دردیه
به قول شاعر : درد بی دردی علاجش آتش است
من هم چون به اوج درد کشیدن رسیدم خودم رو خوشبخت میدونم و از این درد دارم لذت میبرم
خدایا از تو ممنونم که این درد رو تو وجودم قرار دادی - چون ما آدم ها وقتی که دردی به سراغمون میاد تازه یاد خدا می افتیم و بخاطر همین هر روز میرم پیش خدا و ازش میخوام که همه رو به این درد مبتلا کنه !!!
-
سلام راستش اقای سنگ ترتشان با خوش امد گوییتون خیلی غافل گیر شدم اتظار هر مطلبیو داشتم ببینم به غیر از اونی که دیدم!!!!! با این که مشکل دور و برم زیاده بعضی وقتا هم این حس بهم دست میده که دارم کم میارم اما وقتی سر به سجده میزارم طلب امرزش میکنم از خدای خودم کمک میخوام اروم میشم با همه سختی ها و مشکلات...با وجود همه ناملایمات چشممو به چیزهایی میدوزم که دارم و برای داشتنش وظیفه دارم شاکر خدای خودم باشم و به خاطر همه داده ها و نداده هاش شکرش کنم.. از ته دلم احساس خوشبختی میکنم.. امید وارم خداوند این حسو به همه بندههاش ببخشه.. برای همه دوستان و مدیر محترم سایت آرزوی خوشبختی دارم.
-
سلام شاید چیزی که من می خوام بگم رو هیچ کسی تو این انجمن ننوشته اما می خوام بگم خوشبخت اون کسیه که تو آغوش گرم خدا زندگی کنه.اصلا مهم نیست که تو چی هستی و چی داری مهم اینه که اون چیزی مال تو باشه که همه چیز مال اونه در این صورت همه چیز مال تو می شه.خوشبختی تو نگاه تو به زندگیه نه تو نگاه زندگی به تو.اگه سعی کنی از همه اتفاقای اطرافت فقط پیام اون اتفاقو دریافت کنی هرگز شکست واست تلخ نمی شه واگه دستای مهربون خدا رو حامی خودت بدونی دیگه هیچ وقت خوشبختیت رو از یاد نمی بری.......پس هر روز صبح که از خواب پا شدی تا شب با خودت بگو...من خوشبخت ترین آدم رو زمینم چون خدا با منه.......من خوشبخت ترین آدم رو زمینم چون خدا با منه.....من خوشبخت ترین ئآدم رو زمینم چون خدا با منه.....من خوشبخت ترینم.........:72::16:
-
از اين كه روزي پا به اين تاپيك گذاشتم پشيمونم
-
آقا من عقب افتادم
من هم هستم .سلاااااااام به این همه آدم خوشبخت
آقای مدیر اجازه !!
خوش آمد گوییتون عالی بود:73: