آخ جون ، خدایا واقعا شکرت . ممنون از خبر فوق العادتون....ایمان دارم شادی عزیز باطراوتتر و شادتر و همچنین قویتر از همیشه به جمعمون برمیگرده....... بیصبرانه منتظرت هستیم شادی جون
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ جون ، خدایا واقعا شکرت . ممنون از خبر فوق العادتون....ایمان دارم شادی عزیز باطراوتتر و شادتر و همچنین قویتر از همیشه به جمعمون برمیگرده....... بیصبرانه منتظرت هستیم شادی جون
سلام بچه ها..
راستش من یه پیغامی دارم برای شخصی که نمی شناسمش!! شاد از من خواست که این پیغام رو بدم.
اینطور که شاد گفت، یکی از اعضای عزیز سایت، وقتی شادی برای دومین بار بیمارستان بستری میشه میره ملاقاتش!! من تا به حال در جریان نبودم و شادی هم اسم ایشون رو نبرد فقط از من خواست توی تایپیک خودش (خدانگهدار) مطرح کنم چون قرار بوده ایشون از طریق این تایپیک خبر رو بگیرن.
خانم یا آقای محترمی که به ملاقات شاد عزیز رفته بودین، ایشون پیغام دادن که اون قضیه!! حل شد و شما نگران نباشید!
در ضمن معذرت خواستن از اینکه دیر شد.
اامیدوارم شادی عزیز زودتر بر گردد ارزوی سلامتی برای شا دی عزیز می کنم[hr]
امیدوارم شادی خانم زودتر برگردد ارزوی سلامتی برای شادی خانم می کنم
خدا رو شکر
خوشحالم كه شاد عزيز برميگرده.خدارو شكر............
سلام
نمیدونید وقتی این خبر رو شنیدم چقدر خوشحال شدم ، اونقدر که چشمام پر از اشک شد .
اشک خوشحالی.............. .
نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم : خدا رو صد هزار مرتبه شکر شکر شکر ...................... .
بچه ها شاد عزیز توی این برج بر می گرده، اما روز اومدنش رو نمی گم، میخوام خودش یه دفعه بیاد و بچه ها رو غافلگیر کنه. :73: :73: :73: :227:
انشالله به سلامتی
چقدر خوشحالمان کردی "روزن" عزیز...
بی صبرانه مشتاق دیدار و حضور دوباره و پر انرژی ""شاد"" گرامی هستیم....
واقعا خوشحال شدم...:72:
من واقعا برای شادی دلتنگ شدم. امیدوارم این روز خیلی زود باشه.
وای که چقدر انتظار کشندست.
قربون مهربونیات برم کی میای؟:72:
سلام دوستان عزیز من، سلام بهترین و مهربانترین همراهان من :72: :72: :72: :72:
خوشحالم که دوباره می بینمتون، خوشحالم که ....
این چند وقت همه اش به فکر شما بودم و می دونم دعای شما همراهم بود تا تونستم از این سفر برگردم :72: دوستتون دارم و واقعا دلتنگتون بودم :72:
از صمیم قلب خوشحالم که دوباره به جمع شما برگشتم ...... :: :72: :72: :72: :72:
داشتم پیامهای شما رو می خوندم ... نمی دونید چقدر از مهربونی شما شرمنده شدم، بیشتر ناراحتیم از این بود که چرا نتونستم زودتر این پیامها رو بخونم؟ اونجا نمیشد وارد تالار بشم چون لحظه ای تنها نبودم. الان هم دو سه روزی هست که اومدم اما تازه تونستم تنها بشم..
خیلی دوستتون دارم، از محبت همتون سپاسگذارم، امیدوارم این دفعه چیزی پیش نیاد که مجبور بشم مدت زیادی از شما دور باشم...
:72: :72: :72:
سلام شادی عزیز
خیلی نگران بودم دلم می خواست تو تاپیکی که زده بودم باز بگم کجایی اما...
نگران بودم آخه روزن هم چیزی نمی گفت!
خدارو شکر همین.
از ته دل میگم.
موفق وشاد باشی.
یاعلی:72:
شادی عزیز واقعا خوشحال شدم سلامت و شاد برگشتی.
برای تو آرزوی زیباترین روزها رو دارم. بدون شک این تالار ، این مردم و خود تو به حضور سلامت روح و جسمت نیازمندند.
در پناه خداوند باشی خواهر عزیزم.
خوش اومدی شاد عزیز..امیدوارم همیشه پاینده و سلامت باشی
شاد عزیزم هر چند حضوری اومدنت رو تبریک گفتم اما باز هم میگم که خوش اومدی، نمیدونی چقدر از دیدنت خوشحال شدم :43: :46:
:72: خوش آمدی فدات شم به خدا سرور همه مهربونای تالاری.
تو اگه نبودی یادت همیشه بود. آخه دلتو این جا، جا گذاشته بودی. :72:
سلام خانم شا د عزیز به تالار خوش امدید:72::72::72::72::72::72::
انشالله هميشه سلامت و تندرست باشيد .
خوش اومدی گلم ..... خدایا با تموم وجود شکرت....منتظرت بودیم و ایمان داشتیم هر چه زودتر برمیگردی.....دلم برات خیلی تنگ شده بود و از برگشتنت فوق العاده خوشحالم عزیزم :227::43::227: همیشه سلامت باشی امپراطور تالار.......
سلام دوستان خوبم، چیزی برای گفتن ندارم جز اینکه برای همه شما آرزوی سلامتی و خوشبختی کنم.
اومدم خداحافظی کنم..
شاید دروغ نباشه اگه بگم بهترین دوستان من کسانی بودن که وارد این تالار میشدن. از تک تک شما خاطرات خوب دارم و به آشنایی با شما افتخار می کنم. میدونم هیچ وقت این تالار رو فراموش نمی کنم..
فرصت اسم بردن نیست..
از همتون سپاسگذارم و دست دوستیتون رو می بوسم..
پایدار باشید و موفق
خدانگهدار.....
:72:
سلام
.......
......
خداحافظ!
مابین آن سلام و این خداحافظ قصه ی درازیست, آنچه که در این میان گذشته برای ما با ارزش است ؛
آنچه که نوشتیم ؛خواندیم ,گریستیم,خندیدیم؛امید دادیم,و همدرد بودیم؛آن قدر بزرگ است که نمیتوان وصفش کرد؛
اما لحظه وداع یک دوست ؛سنگین تر از آن است؛ بدین خاطر است که در خداحافظ آنچه که در درون حس میکنیم ,نمیتوانیم بیان کنیم؛و سکوتی بالاتر از فریاد درون ما را پر میکند؛
ما دوستان هم بودیم,هستیم و خواهیم ماند؛شاید که از اسمهای مستعار هم و از نوشته های هم دور باشیم اما این دلهای ما دوستان است که از همدیگر یاد میکند؛
و در هر لحظه لبخندی بر لبمان ما مینشیند از خاطره های شیرن و تلخی که داشته ایم؛
برای یک خواهر همدرد,یک همیار همدرد؛ بهترین بهترینها را ارزومدنم؛ به امید لحظه های سرشار از شادمانی و موفقیت و آرامش برای شما خواهر گرامی
:72:
به سلام ها دل نمی بندیم:72::72:
و از خداحافظی ها غمگین نمی شویم
زیرا::
امید داریم....و همواره در پاسخ هر خداحافظی تنها گفته ایم""" به امید دیدار"""
""شاد"" گرامی مهربان بودن ...دلسوز بودن را از شما پیسکسوت عزیز آموختم و بگذار بگویم رفتنت من را بیشتر امیدوار ساخت تا بگویم:::""باز هم برخواهی برگشت""
با دل پاک می گویم ""دوستتان داریم""
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
شاد عزيز و گرامي شايد دروغ نباشه اگه بنده هم بگم شما دوست مهربان ، لحظات خوب و شاد زيادي براي دوستانتون در تالار ، با راهنمايي و تجربه هاي گرانبهاتون به دوستانتون عرضه كرديد و بي شك ياد و خاطره شما هميشه در ذهن دوستانتون باقي خواهد موند به اميد بازگشت شما دوست گرامي بنده باز هم با احترام و آرزوي سلامتي و توفيق اون هديه قديمي رو تقديمتون مي كنم:72:
<embed src="http://www.hamdardi.net/attachment.php?aid=612" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="400" quality="High">
سلام خانم شادي از تالار نرو تالار به شما نياز دارد مدير همدردي در تالار به شما نياز دارد اميدوارم هميشه سلامت باشيد ايشان جا خواهر بزرگ در تالار بود از ايشان تجربه دانش علم يا د گرفتم
به نمايندگي از اعضاتالار همدردي خانم شادي دوستتان داريم:72::72::72::72:
سلام
خواهر خوبم ، شاد عزیز چرا میرید ؟
من کلا" از این واژه "" خداحافظی "" با اینکه بار معنایی خوبی داره ، خوشم نمیاد و دلم میگیره :302:
امیدوارم هر جا میرید و هر جا هستید خدای خوب و مهربان همیشه همراهت باشه و لحظه ای تنهات نذاره ، شادی
دلت رو بیش از پیش کنه و بهت سلامتی و سربلندی بده.
منتظر بازگشتت هستم ................من هم دست پر مهر شما رو می بوسم
شاد عزیزم چقدر زود دلم برایت تنگ شده است!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نمی تونم وقتی تو نیستی در جنگلت قدم گذارم ،چون اون جنگل فقط با تو برام معنا داشت
دوست دارم حضورت رو دوباره تو تالار حس کنم ،دوست عزیزم:43::43::228:
شادی همیشه و در همه حال خدا یار و نگهدارت باشد .
سلام shad
ما همیشه امیدوارانه و صبورانه انتظار بازگشت شما را داریم.
این تالار حاصل تفکرات ، زحمات و دلسوزی شما عزیزانی هست که گمنامانه در جهت تلطیف قلوب و همدردی با سایر اعضاء همت گمارده اید
اگرچه هر کدام از ما زمانها و لحظات سختی داریم که نیاز به خودکاوی، تنهایی و تجدید قوا داریم، یا کارهای ضروری برایمان پیش می آید یا نیاز به استراحت داریم.
اما دوستانمان همیشه در اینجا انتظار همراهیمان را می کشند.
همیشه و همه جا موفق و پاینده باشید.:72: