- اگر زن ها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت
فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن! :311:
نمایش نسخه قابل چاپ
- اگر زن ها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت
فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن! :311:
کی بیشتر می فهمه!
شخصی مادر پیرش را در زنبیلی می گذاشت و هرجا می رفت، همراه خودش میبرد. روزی حضرت عیسی او را دید، به وی فرمود: آن زن کیست گفت مادرم است.
فرمود: او را شوهر بده.
گفت: پیر است و قادر به حرکت نیست.
پیرزن دستش را از زنبیل بیرون آورد و بر سر پسرش زد و گفت: آخه نکبت تو بيشتر مي فهمي يا پيغمبر خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟! :311::311::311:
من از همسرم پرسیدم که برای سالگرد ازدواجمان به کجا برویم؟
او گفت: به جائی که تا حالا نرفتم
من گفتم: نظرت راجع به آشپزخانه چطوره !!؟
دوستی می گفت:
به مادر زنم میگم چند درصد دعاهات قبول میشه؟
میگه : 50 درصد
میگم از کجا فهمیدی؟
میگه: از خدا خواستم دامادم خرپول باشه، دامادم خر هست اما پول نداره!:311::311:
یه شوهرم نداریم الان که دلمون گرفته یه چند تا شکلک دربیاره یه چند تام جک بی مزه تعریف کنه,کر کر بخندیم احساس بامزگی کنه بگه اگه منو نداشتی چیکار میکردی!
یه شوهرم نداریم جلوش قربون صدقه بچه مون بریم غذا بزاریم دهنش و مثل چی نگامون کنه و حسودی کنه و ماهم ته دلمون خنک شه!
یه شوهرم نداریم ساعت نه که شد آشغالارو بدیم دستش بگیم تو مرد خونه ای بره پایین مثل سریال خانه سبز یه ساعتی پیداش نشه و نوای غمگین بزنه دلش و بعد بیاد دو تا عربده بکشیم تاحالا کدوم گوری بودی و یه دعوا راه بندازیم بزنه تو سر خودش چرا اصلا زن گرفت ما هم دبهش بگیم آخه تو دیر میای دلم واست تنگ میشه و مثل چی کیف کنه و سجده شکر به جا بیاره بخاطر داشتنمون...
الهی ! به مردان درخانه ات. به آن زن ذلیلان فرزانه ات .
به آنانکه در بچه داری تکند. یلان عوض کردن پوشکند .
به آنانکه باذوق وشوق تمام . به مادرزن خود بگویند : مامان .
به آنانکه دامن رفو میکنند. زبعد رفویش اتومیکنند.
به آن قرمه سبزی پزان قدر . به آن مادران به ظاهرپدر .
الهی ! به آه دل زن ذلیل . به آن اشک چشمان ممد سبیل !
که ما را براین عهد کن استوار! ازاین زن ذلیلی مکن برکنار.
گفت مردی به همسرش روزی…. من بمیرم چگونه خواهی زیست؟ گفت: از چند و چون آن بگذر…. تو بمیری برای من کافیست
انواع مرد: اروپایی:یه زن داره یه دوست دختر(زنشو بیشتر از دوست دخترش دوست داره) مرد امریکایی: یه زن داره یه دوست دختر(دوست دخترشو بیشتراز زنش دوست داره) مرد ایرانی:یه زن داره سی تا دوست دختر(مامانشو رو از همه بیشتر دوست داره)
بیچاره پسرها اگه تیپ بزنن برن بیرون میگن با کی قرار داری؟ اگه لباسهای معمولی بپوشن میگن اصلا سلیقه نداری اگه زیاد بگن دوستت دارم . میگن باز چه نقشه ای تو سرته اگه نگن دوست دارم میگن پای کس دیگه ای وسطه اگه زیاد بهتون زنگ بزنن میگن اعتماد نداری اگه یه مدت زنگ نزنن میگن سرت خیلی شلوغه اگه تو خونه زیاد بخندن میگن لوس شدی اگه نخندن میگن چه مرگته عاشق شدی اگه شام بخوان میگن همش به فکر شکمتی اگه شام نخوان میگن چی کوفت کردی
مشخصات یک پسر خوب: ۱- پسره خوب تنهایی میره سینما وپارک – ۲٫ یه پسره خوب بعد از تک زنگ سراغه تلفن نمیره – ۳٫ یه پسره خوب وقته برگشتن به خونه ماشینش بوی اُدکلنه زنونه نمیده- ۴٫ یه پسره خوب تو کلاسّه دانشگاه تا شعاع ۳ متری هیچ خانومی نمیشینه – ۵٫ یه پسره خوب پس از اتمام صحبت گوشی تلفنو بوس نمیکنه – ۶٫ یه پسره خوب وقتی میاد خونه قرمزیه رُژه لب رو صورتش دیده نمیشه – ۷٫ یه پسره خوب بعد از شنیدن اسم جنّیفر لپز استغفرالله میگه
اگه پسرا با جنبه بشن چی میشه؟؟؟؟؟ ۱- بوی ترشی کشور رو بر می داشت (لذا مشکلات زیادی برای شهرداری پیش می یومد) ۲- ازدواج برای دختران تبدیل به ارزو و رویای شبانه می شد ۳- مانتو ها تنگ تر،جوراب ها کوچیک تر،شلوارها کوتاه تر و روسری حذف می شد ۴- شوهر مثل قند و پنیر کوپنی می شد و صف های طولانی برای گرفتن آن به وجود می امد پس به این نتیجه می رسیم که: پسر ها همین طور بی جنبه باقی بمونن هم برای دخترا بهتره هم برای تمدن
مرد به خدا می گه: چرا زن رو زیبا آفریدی؟
خدا می گه: واسه اینکه تو دوستش داشته باشی!
دوباره می پرسه پس چرا ناقص العقله؟
خدا هم درجواب به این سوال احمقانه مرد پاسخ میده:
واسه این که تورو دوست داشته باشه!!!
خانمها و آقایان در شرایط مختلف!
هنگام عبور از خیابان
خانم ها:سمت راست را نگاه می کنند.
سمت چپ را نگاه می کنند .
از خیابان رد می شوند.
آقایان:
سمت راست را نگاه می کنند،ماشین می آید.
فاصله ماشین با خودشان را با چشم اندازه می گیرند، و چون همگی رانندگان قابلی هستند، با سرعت وارد خیابان می شوند!
راننده به شدت ترمز می کند.
-مرتیکه مگه کوری؟…راننده می گوید.(صد در صد خود راننده مرد است که ادب ندارد!)
در حالیکه از روی میله های وسط خیابان می پرد می گوید: کور خودتی! گاری چی!(خب دفعهی بعد هم یه نفر به خودشون اینو میگه!)
بدون این که سمت چپ را نگاه کنند، میدوند آن سو ی خیابان.
هنوز صدای بوق ماشین هایی که به خاطر این آقا ترمز کرده اند به گوش می رسد!
هنگام صرف غذا
خانم ها:
مرتب پشت میز می نشینند.
مقدار کمی غذا می کشند.
به آرامی غذا می خورند.
تنها نوک قاشق را در دهان می گذارند.
آقایان:
تا جایی که بشقاب جا داشته باشد غذا می کشند!
به سرعت غذا را می بلعند، در حالیکه قاشق را تا انتها درون حلقشان فرو می برند!
صدای برخورد قاشق با دندان ها یشان موسیقی گوش نوازی دارد!
بعد از دو سه بار پر کردن بشقاب بالاخره کمی و فقط کمی سیر می شوند.
(لازم به ذکر است ما از صدا های هنجار و ناهنجار هنگام صرف غذا صرف نظر کردیم!)
هنگام رانندگی
خانم ها:
روغن موتور را چک می کنند.
بنزین را چک می کنند.
ترمز دستی را پایین می کشند.
با سرعت مطمئنه حرکت می کنند.
پشت چراغ قرمز ها می ایستند.
به عابر پیاده احترام می گذارند.
آقایان:
وسط راه بنزین تمام می کنند.
وقتی دود از لاستیک هایشان بلند شد، به یاد می آورند که ترمز دستی را نکشیده اند.
چراغ قرمز را اتلاف وقت و عمر می دانند.
عابر پیاده موجودی مزاحم و مختل کننده عبور و مرور می دانند.
و از همه مهمتر، بوق را مهم ترین اختراع بشر پس از برق به حساب میآورند.
در پایان یک روز خسته کننده
خانم ها:
ظرف ها را می شویند. آشپزخانه را تی میکشند. غذا های فردا را درون یخچال میگذارند. چراغ ها را خاموش می کنند. کمی مطالعه می کنند و می خوابند.
آقایان:
بعد از این که شامشان را خورند، چای میخورند.
کمی با چشم های خواب آلوده تلویزیون نگاه می کنند.
بعد از این که دو سه بار کنترل تلویزیون از دستشان افتاد، تلویزیون را خاموش می کنند و به سمت رختخواب می روند.
بدون این که حتی رو تختی را بردارند، می خوابند!
;):p
زن و شوهری داشتن با هم دعوا می کردند،
شوهر : من فقط به خاطر این که بابات پولدار بود باهات ازدواج کردم.
زنه : باز تو یه دلیلی داشتی، من بدبخت چی؟:58:
بچـه از باباش پرسیــد بــــابــــــا؟؟؟ قشنگـترین چیــــزی کـه واسه مــن تـــو دنیـــــا انـــــجام دادی رو یـــــادت میاد؟؟؟ بــابــــا: آره بـــابـــا جون یــــادم میـــــاد چــــــه طور؟؟؟ بچــــه: میشـــــه بگــــــــی چـــــی بــــوده؟؟؟ بــــابـــا : میشـــــه عــــــزیزم... " مـــــــن از بین این همــــــه زشتـــــــی هــــــای تــــوی دنیـــــا قشنگــــــــــترین و مـــــــــهربون تــــــــریــــــن مــامــــــــان دنـــــــیا رو براتــــــ پیدا کـــــردم...
چرخه زندگی مردان:
در بچگی....مامان ذلیل
جوونی...دوست دختر ذلیل
میانسالی...زن ذلیل
پیری...فرزند ذلیل
بعد از مرگ...ذلیل مرده!!!
این کل چرخه زندگی آقایون چیزی که کم و کسر نداشت؟؟!!:311::58:
من برم به اکتشافات بعدی برسم...:303::18::310:
رزا جون
چطوری دلت میاد اینا رو بگی ...
گناه دارند آخه:302: