كمي آرامتر.....
فكر نمي كنم صحبت در مورد اين بحث اينقدر مشكل باشد كه چنين گفتماني با هم داريد.
نمایش نسخه قابل چاپ
كمي آرامتر.....
فكر نمي كنم صحبت در مورد اين بحث اينقدر مشكل باشد كه چنين گفتماني با هم داريد.
مردا همیشه خدا بیچاره بدبخت بودن و زنا خوشبخت.
منم هرچی فکر میکنم میبینم اگه زن بودم دردسرم کمتر بود. واقعا آ، فکرشو کن: چقدر خوشبخت بودم هی تو کار شوورم فضولی میکردم، حرف مفت بارش میکردم، منت سرش میذاشتم،پست براش باز میکردم اما همه کامنتاشو خودم پر میکردم! از این کار راضی هم بودم! غذا میپختم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم! خونه جارو میکردم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم! لباساشو میشستم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم!ظرفارو میشستم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم!چائی بش میدادم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم!شب تو رختخواب همه کاری براش میکردم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم! آخرشم باردار میشدم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم! بچه رو بدنیا میاوردم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم! شیرش میدادم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم!کهنه شو عوض میکردم درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم! خلاصه زحمتها میکشیدم که مرغ زیر خروس نکشیده بود تا حالا، درحالی که وظیفه ام نیست اما منت گذاشتم! آنگاه زندگی برای منم جالب بود.
بیچــاره آنکسی که گرفتار عقل شـــد
خوشبخت آنکه کره خر آمد، الاغ رفت!
حاجی فیروز عزیز اگه دخالت شد ببخشید اما گفتم اعتراض وارد نیست چون اعتراض شما بی جواب نمیمونه برای همین تایپیک به بیراهه میره....
این پست اخرت هم ممنون راستش خیلی چیزارو برای من روشن کرد...البته دردناکه ولی در بعضی از زندگیا حقیقته متاسفانه....
یه سوال کنم؟ تا حالا هیچی، از این به بعد میشه شما خانوما امتحان کنین ببینین میتونین -از این به بعد- هیچی توی این تاپیک ننویسین؟ یه امتحان کوچولو، اوکی؟ حتی تشویق و تائید و ..هیچی ننویسین. حتی جواب سوال منم ندین. میخوام مطمئن شم که این یه چیزو فهمیدین. نگران نباشین مردا هم اگه ولشون کنین میان و نظراتشونو میگن.
ببینم میشه یه چیزی بدون دخالت زن پیدا کرد؟میشه؟ خدایا یعنی میشه؟
باور نمیکنم.
نه بد نیست. بوی زن نمیاد! ظاهرا میشه که بشه. باس آخرشو دید...صبر می کنیم!
آقا بیاین شوت یه ضرب. یا گل کوچیک. آخیش ش ش چه صدا تا ته تالار میپیچه وا!
من حرف آخر رو می زنم. چه زن باشم و چه مرد کسی موظف بر خوشبخت نمودن من نیست. کسی وظیفه ندارد بداند چه مشکلاتی در دوران کودکی بر سر من گذشته و عقده چه چیزهایی را در وجودم دارم که می خواهم همسرم به رفع آنها کمک کند. چه زن باشم و چه مرد، مشکلات من در درجه اول مشکلات من است و همسرم تنها لطف می کند که به من در رفعش کمک می کند! او مسئول این نیست که من در بیرون از خانه با رئیس شرکتم دعوا کرده ام و باید دادهای من یا گریه های من را جمع و جور کند. او تنها لطف می کند اگر این کار را انجام می دهد. لطفی که می تواند گاهی اوقات انجام ندهد.
من اگر زن باشم می دانم اگر جیغ می کشم به این خاطر است که قدرتم به این جیغ است وگرنه همسرم را کتک هم می زدم!! پس زمانی که جیغ می زنم انتظار این را دارم که همسرم چنان با پشت دست بر دهان من بزند که خفه شوم!! چون او قدرت جیغ کشیدن و به سوهان کشیدن روح مرا ندارد وپس از قدرتی که دارد استفاده می کند.
در مورد پاراگراف آخرم هر کس هر نظری بده کوچکترین اهیمتی برام نداره. چون این نظر منه
سلام
آیا کسی هست در این یکی تاپیک رو هم گل بگیره؟
آقای سید محمد با تایپیک مشکل داری چیزی ننویس اصلا نیا میگن خانوما فضولا البته با نوشته های بعضی از خانوما واقعا بی این موضوع پی بردم نتهنا فضول هستند بسیار هم کج فهمن...
اما نتیجه ای که من گرفتم از این 2 تایپیک خانوم ها به شدت فضول هستن
دائم در حال تربیت کردن هستن
خدا اون روزو نیاره کسی خلاف میلشون یا نظرات گرامیشون حرفی بزنه میخوان" آدمش" کنن
خیلی واقع بینن!!بقیه خیال پردازن!!!!
دائم زر میزنن..
فقط بلدن حرف بزنن اون هم راجب دیگران...
من جای هر مردی بودم 1 ساعت تحمل نمیکردم چه برسه ازدواج کنم باهاشون...
و السلام... ختم تایپیک....
من از شما استر عزیز ممنونم. صبر شما در جای خودش قابل تحسین می باشد. من دوست دارم بحث توسط دیگر آقایون ادامه پیدا کنه! ولی دخالت خانومها ممنوع!
من از شما استر عزیز ممنونم. صبر شما در جای خودش قابل تحسین می باشد. من دوست دارم بحث توسط دیگر آقایون هم ادامه پیدا کنه! ولی دخالت خانومها ممنوع!
آقای سید محمد این تایپیک رو من باز کردم فکر نمیکنید استفاده از این جمله(در تایپیکو گل بگیرید) مناسب نباشه؟
چشم اقای سورنا شما ادامه بدین .... من دیگه کاری ندارم.
سلام !
به جان خودم تصورش هم سخته ! آخه من گنده بک ! حتی نمیتونم تصور کنم که یه زنم ! اگه زن بودم شوهرم بدو بدو در میرفت !!! نه ، نه !
...
خوب ، اجازه بدید من در جواب سوال این تاپیک اینطور پاسخ بدم که چه توقعاتی از زن فرضیم دارم ، چطوره ؟
انتظار دارم خودشو مثل ماست نگیره ! باهام صمیمی و راحت باشه ، با هم بریم ورزش ! اهل موسیقی و شادی باشه . فکرش این باشه که با هم پیشرفت و رشد کنیم و سرشو به کارای خاله زنکی و غیبت از این و اون گرم نکنه ! غذای درست و حسابی بپزه ! تر و تمیز و مرتب و شاداب باشه . شوخ باشه . افکار و اعمال خیر آمیز و دوستانه داشته باشه (نه فقط درباره ی من ، کلا عرض می کنم) . احترام و تعهد در رابطه مون برقرار باشه . توقعات عجیب و غریب فضایی ازم نداشته باشه ، پول آب جدا ، گاز جدا ، دست بند برای ده نفر و دیگر هیچ !
:shy::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
جدا همینطوره تجربه کردم و تجربه ی دگرانو شنیدم که می گم.البته این به معنی بی اعتنایی به آقایون نیست ولی از یه حدی نباید تجاوز کرد که از نظر خود آقایون هم زننده و نامطلوبه
معذرت .من قبل از اینکه به صفحه ای برسم که قرار شد خانمها اصلا اصلا نظر ندن این پست رو فرستادم الانم دیگه دیلیت نمیشه ...
لطفا دعوام نکنین :)
خانوم no1 تجربه ثابت کرده برای هم آقایون و هم خانومها از افراط و تفریط در عشق ورزی خودداری باید کرد!
به هر حال اما زنان منبع عاطفه زندگی هستند و بار عاطفی زندگی بیشتر باید به دوش ایشان باشد"به بیشتر توجه کنید".یک زندگی به هر حال با کوتاهی عاطفی یک مرد ممکن است اندک زمانی دوام داشته باشد ولی با کوتاهی عاطفی یک زن بسیار زود به بن بست می رسد. این طرز تفکر شما خانوم نامبر وان ، بزرگترین ضربه ها را به جامعه فعلی ایران وارد نموده است. مردی که از زن خویش بی تفاوتی را می بیند تمام دلگرمی خود را به محیط خانه از دست می دهد و بعد فریاد ها و فقانها از خیانت مردان به هوا برمی خیزد
من اگر یک زن بودم حتما از لحاظ عاطفی همسرم را تامین می کردم. مردی که به ذات مرد بودن خود درونگراتر هست تنها مامن برای خالی شدن و دلگرمیش همسرش است. آیا امین تر از یک زن با عاطفه می تواند پیدا کند؟ تامین از لحاظ عاطفی به این معنا نیست که غلام کت بسته او باشم!! محبت ورزیدن، مراقب حفظ غرور مرد بودن و...!همین.
هیچ چیزی به اندازه تماشای با ذوق و شوق مسابقه مورد علاقه مرد توسط زن و همراه با او، مرد را شاد نمی کند و به همسرش دلگرم نمی کند.
البته اگر علاقه ای درکار باشد و تمام علاقه ای که زن از آن دم می زند لاف نباشد!
یک مرد که می تواند خود را از لحاظ امنیت، درآمد مالی و... تامین کند اگر عاطفه زن را در خانه نبیند به چه امیدی به سمت خانه گام بردارد؟
مادران ومادربزرگتان بپرسید به شما می گویند که مرد را با زبان خویش و با عاطفه خویش مهر و موم خانه می توان کرد و از یک موجود با ظاهری خشن می توان موجودی با عاطفه( هم در درون و هم در بیرون ) ساخت. به شما توصیه می کنم اگر ازدواج نکرده اید در تفکرات خود تجدید نظر کنید. یا لااقل این تفکر خود را با یک مشاور در میان بگذارید.
جالبترین کامنتی بود که تا بحال خوندم در این بخش!:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hajifirooz
هیس س س س س س لطفا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
بله جناب سورن با حرفاتون موافقم البته با خط اول نوشته تون خیلی موافقم منظورم از صحبتم هم دقیقا همون جمله شما بوده :)
هنوز ازدواج نکردم و خیلی چیزها رو درباره آقایون نمی دونم . واسه همین اومدم این تاپیکو بخونم که ببینم آقایون چی نوشتن. ولی بیشترش دعوا بود :( ولی یه چیزهایی هم یاد گرفتم، مرسی :)