-
RE: نظر سنجی در مورد حل مشكلات و هزینه های تالار همدردی
با سلام خدمت مدير تالار
با تشكر از زحمات شما ، با اينكه عضو خيلي فعالي نيستم اما خيلي دوست داشتم كمكي در اين زمينه كه مطرح شده بود انجام بدم اما كمكهاي شما از طريق حساب بانكي و يا كارت بانك انجام مي شه و متأسفانه اين كار را سخت مي كنه چون خيلي ها مثل خود من بخاطر شرايط كاري نمي تونيم از اين طريق كمكي كنيم راه حلي به نظرتون مي رسه كه نياز به رفتن توي بانك و انتقال وجه از حساب به حساب ديگه يا از طريق كارت بانك نباشه و البته متأسفم كه اخبار بالا را شنيدم
-
سلام جناب سنگتراشان
بنده ، هم با حق عضویت موافقم ، هم کمکهای داوطلبانه ، اما با سازو کاری که در ذیل
پیشنهاد می کنم :
الف : حق عضویتی معقول و در توان عموم ،برای اعضاء در نظر گرفته شود ، اگر ممکن باشد
با این روند
1 - مبلغی تعیین شود که حتی اعضایی که استقلال مالی ندارند ( منبع درآمد شخصی
ندارند) بتوانند از عهده آن بر آیند ، و برای دیگر اعضاء نیز این میزان ایجاد تعهد به پرداخت
کند .
2 - امکان پرداخت به صورت حق اشتراک فصلی ، 6 ماهه یا یک ساله فراهم شود .
3 -اگر امکان هماهنگی با مخابرات بشود به عمل آورد ( و در هر شهر یکی از اعضاء در اون
شهر داوطلب شود از طرف مدیر سایت امور مخابراتی را انجام دهد و حق عضویتها روی
فیش تلفن وارد شود ( که لازمه اش برسی امکان عملیاتی کردت است ) کار دریافت حق
عضویت راحت تر صورت می پذیرد .
3 - یک راه دیگر هم چاپ تولید وتوزیع کارتهای اشتراک است (شبیه کارتهای اینترنتی) ،که
به دو صورت می تواند باشد، یکی مخصوص اعضاء که با در یافت آن و استفاده از رمز عبور
آن که یک رمز عبور عام است بتواند به مرحله بعد که نام کاربری و..... است وارد شود و از
سایت استفاده کند ،( اینجا نیز یاری یکی از اعضاء در هر شهر را می طلبد که به نمایندگی
کارتها را از طریق پست تحویل گرفته و در ازای دریافت وجه به اعضاء تحویل دهد . و یکی راه
هم شراکت با بعضی شرکتهایی است که کارتهای اینترنتی عرضه می کنند و در یافت
سهم در ازای توزیع آن بین اعضاء و نیز با همکاری بعضی اعضاء در شهر های مختلف توزیع
عمومی آن ، ( مثلاً اعضائی که خود یا بستگانشان مغازه دارند و یا هر امکان دیگه ای که
مردم از طرق آن بتوانند کارت اینترنت خریداری کنند، این کارتها را ازطریق پست از مدیر
محترم همدردی یا کسی که از سوی ایشان مسئول مالی می شود ،دریافت نموده و توزیع
نماید ) شاید بشود گفت این ، هم تبلیغ است ، هم شراکت ، و دو جهته سود آور است .
4 - نهایتاً همان پرداخت بانکی یا اینترنتی است ( اما باز هم تأکید می کنم به صورت
اشتراکهای فصلی یا 6 ماهه یا یک ساله
ب : اعضایی که بنیه مالی قویتر دارند کمک داوطلبانه هم داشته باشند با لحاظ کردن
راهکارهای زیر برای جذب این نوع کمک
1 - برای کمک های دوطلبانه علاوه بر حق عضویت از طرف اعضاء ، یک اقدام تشویق کننده
اتخاذ گردد ( با اختصاص جایزه مثل حسابهای قرض الحسنه ، یا بهتر از هرچیزی تشویقهای
معنوی در خود تالار که پرداختن به چگونگی و انواع آن را ، در صورت مقبول واقع شدن این
حداز پیشنهاد ،به فرصتی دیگر موکول می کنم )
2 - اعضائی که از یک حد معین شده بیشتر تاپیک یا پست ارسال می کنند ،بخصوص
کسانی که خدمات مشاوره ای از تالار با طرح مشکلشان دریافت می کنند ، ( مثلاً بیش از
صد یا 200 تا) در ازاء هر مقدار معین شده افزایش پست ( مثلاً هر 20 یا 50 تا ) یک وجه
به عنوان حق افزایش پست پرداخت نمایند ، ( این امر خود راهکاری برای مقابله با پستهای
غیر مفید و ارتقاء تالار خواهد بود ، همچنین نوعی دریافت حقوق خدمات دهی است .
3 - در خصوص بند اخیر اگر اعضاء خود تعهد اخلاقی داشته باشند ( بدون عملی شدن این
بند )که به صورت کمکهای داوطلبانه عمل کنند انعکاس آن و تشویق معنوی تأکید می گردد.
که این رفتار متعهدانه ترویج یابد .
امید که پیشنادات مفید فایده باشد .
-
با سلام
فرشته مهربان به خاطر نظراتتان متشكرم.
نظرات شما را مد نظر قرار خواهیم داد، بعضی آنها را هم در نظر گرفته ایم. و البته بعضی از نظراتتون هم از نظر اجرایی پرهزینه یا دشوار و زمانبر است.
اعضاء محترم....
باتوجه به نظر سنجی این تاپیك و با توجه به اجرای نظرات مختلف، كماكان مشكلات باقیست...
بوی خبرای خوبی به مشام نمی رسه....:160:
-
اووووووووووووووش . بچه ها واقعا يك فكري بكنيد ديگر
اين كه نشد هر روز قربان صدقه هم برويم و طرح مشگل كنيم ولي به فكر تالار نباشيم !!!!
همگي اگرنفري 10 هزار تومان بدهيم مشكل تالار حل مي شود وسرپا مي ماند . واقعا اين رقم زياده ؟!!!
مشگل چيه كه كمك نمي كنيد ؟!
اصلا به تالار و آقاي سنگ تراشان و ... كار ندارم . ( جسارت بنده را ببخشيد )
خوب حداقل نظرهايتان را بگوييد .
بگويد كم است
زياد است
تنبلي ام ميايد بانك بروم
دوست ندارم پرداخت كنم
راه بهتري دارم كه اين پول را مي توان از آنجا تامين كرد اما خودم ( فرد پيشنهاد دهنده طرح ) هم مديريت طرح خودم را بعهد مي گيرم .
فكر كنيد الان در خانه مان به يك رقم 1 ميليوني احتياج داريم تا مشكلمان را حل كنيم چه پيشنهادي مي داديد ؟!!!!!!!!!!!
-
چون فرموده بودند نظر بدیم می گم :
در مورد نظرات خانم "فرشته مهربان " که فکر نمی کنم به هیچ وجه عملی باشند ( من یکی که ندیده ام ) !
در مورد هزینه عضویت راستش من یکی که هر وقت بنا باشه برم بانک کارم یکی دو ماه عقب می افته خیلی اوقات هم بی خیالش می شم به همین خاطر هم فکر می کنم انجام این سیاست به معنی از دست دادن طیف وسیعی از مخاطبین است که البته در کنار آن مزیتی نیز دارد که به علت خاص شدن مراجعین تالار به سمت تخصصی شدن پیش می رود .
اما یه پیش نهاد واسه کاهش هزینه ها :
در حالی که قیمت هاست توی ایران خیلی بالاست و من توی نمایشگاه کامپیوتر پارسال قیمت های نجومی ای هم در این مورد دیدم تهیه مستقیم هاست از خارج هزینه را شدیدا کاهش می دهد . برای مثال هاستی که من برای وب سایت های سازمانی که باهاشون قرارداد دارم باهاش کار می کنم فضای نامحدود و پهنای باند نامحدودی را در قبال سالانه هشتاد دلار در اختیار می گذارد و پشتیبانی خوبی را نیز به من می دهد تا مشکلاتم را خیلی زود حل و رفع نمایند.
فقط می مونه مشکل اصل کاری : پیدا کردن کسی که کارت اعتباری داشته باشه و ساکن خارج از کشور باشه تا براتون عمل خرید را انجام بده ( بدون برخورد به مساله تحریم )
در صورتی که کسی از کاربران سایت مقیم خارج از کشور می باشد با انجام این کار خدمت بزرگی را به کاربران سایت کرده است و هزینه های آقای سنگتراشان را بسیار کاهش می دهند .
یا علی
-
من با آنی موافقم. حتما که نباید چوب حق عضویت بالا سرمون باشه؟! اصلا هر کس هر چقدر میتونه کمک کنه یکی 1000تومان توان داره یکی 20هزار تومان خوب اشکالی نداره هر کس با کَرَم خودش جلو بره اونی که توانایی بیشتری داره بیشتر پرداخت کنه تا جبران اونی که نمیتونه زیاد پرداخت کنه بشه. ولی خدایی دیگه 1000 تومان کسی رو نکشته خواهشا شروع کنیم. آنی جان بیا من و شما شروع کنیم انشالله بقیه هم میان.
به قول mke یا علی :72:
-
به نظرم بهتره يه بار ديگه راههاي برطرف كردن مشكلات مالي رو بررسي كنيم:
1. گرفتن حق عضويت از اعضا (البته در قبال دادن خدمات متفاوت!)
2. استفاده از تبليغات (كاري كه خيلي از سايتها مي كنن)
3. استفاده از كمكهاي دولتي! (اگه يه پارتي گردن كلفت پيدا بشه . . .)
4. فروش كتاب، سي دي و محصولات مرتبط
5. تا حالا سعي كردين كلمه "مشاوره" رو توي گوگل جستجو كنيد؟ فكر مي كنيد اولين سايتي كه معرفي ميشه چيه؟ خوب چرا از اين معروفيت استفاده نمي كنيم؟ مثلا برگزاري سمينارهاي آموزشي (اعتماد به نفس، ازدواج، تحصيلي و ...) با نام تالار و به نفع تالار!
اگه بقيه دوستان هم راههايي به نظرشون مي رسه بگن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafun
به نظرم بهتره يه بار ديگه راههاي برطرف كردن مشكلات مالي رو بررسي كنيم:
1. گرفتن حق عضويت از اعضا (البته در قبال دادن خدمات متفاوت!)
2. استفاده از تبليغات (كاري كه خيلي از سايتها مي كنن)
3. استفاده از كمكهاي دولتي! (اگه يه پارتي گردن كلفت پيدا بشه . . .)
4. فروش كتاب، سي دي و محصولات مرتبط
5. تا حالا سعي كردين كلمه "مشاوره" رو توي گوگل جستجو كنيد؟ فكر مي كنيد اولين سايتي كه معرفي ميشه چيه؟ خوب چرا از اين معروفيت استفاده نمي كنيم؟ مثلا برگزاري سمينارهاي آموزشي (اعتماد به نفس، ازدواج، تحصيلي و ...) با نام تالار و به نفع تالار!
اگه بقيه دوستان هم راههايي به نظرشون مي رسه بگن.
مورد 4 اگه بازار خارجی نداشت میتونه فقط بین اعضا باشه. (پول که واریز شد آدرس میدیم برامون بفرستید)
مورد 5 رو هم هستم ولی نیاز به وقت و برنامه ریزی داره در ضمن تو کدوم شهر باشه؟ ولی میشه سی دی هاشو فروخت یا پست کرد. :72:
-
آقای مدیر
من فکر می کنم بهتره که بعضی از تاپیک هایی که مربوط به خیلی قبل تره حذف بشه(نه اینکه بسته شه). یه deadline بذارین برای هر تاپیک.همینطور در مورد کابر هایی که فقط به خاطر سرگرمی عضو شدن و اصلا به تالار سر نمی زنن.
و یه نکته ای که فکر میکنم باید گوشزد بشه اینه که هر کاربر در هر موضوعی فقط یه تاپیک باز کنه و همه ی مشکلاتش رو تو اون تاپیک مطرح کنه. بعضی از دوستان در یه موضوع مثلا " درگیری و اختلاف زن و شوهر"یه تاپیک دارن بعد از یه مدت که یه مشکله دیگه در زمینه ی خانوادگی دارن میان یه تاپیک دیگه باز میکنن تو همون موضوع.شاید بهتر باشه که تالار اجازه ی همچین کاری رو بهشون نده.
با پیشنهاد گرفتن حق عضویت موافق نیستم چون عملا جلوی گسترش تالار رو میگیره چون هر کسی که بیاد و ببینه که عضو شدنش دردسر داره براش (نه به خاطر هزینه) ترجیح میده به تالار نیاد حتی اگه بزرگترین مشکل رو داشته باشه و حتی اگه مطمئن باشه با اومدن به تالار مشکلش حل میشه.
-
من فکر میکنم خیلیها فکر میکنند چون این یک فضای مجازیه مشکلات آن هم مجازیه !!
آمار میگوید 1735 نفر بازدید و 90 ارسال در این مورد بوده اگر همه بازدید کننده هانفری 1000 تومان (هزار تومان =پول یه بسته لپ لپ ) سالیانه پول بدهند مشکل حله !حالا مشکل بانک و...فکر کن قبض برقه ....
حال تعداد اعضا وکسانی صدها مطلب دارن کنار فقط همین کسانی که احساس مسئولیت کردن و از این مطلب بازدید کردند کافی است .من پیشنهادم همین است !
-
سلام omed
این آمار 1735 ، تعداد افراد نیست، این آمار افراد معدودی از اعضاء هست كه هر كدام شاید زود به زود اینجا سر می زدند تا ببیند مشكلات حل شد یا نه :54:
در واقع آمار واقعی 92 نفری هست كه در این نظر سنجی رای داده اند.
-
استاد عزيز و ارجمندم جناب سنگ تراشان
آيا بهتر نيست از روشهاي آنلاين براي پرداخت پول استفاده شود . درست كاري كه براي پرداخت قبوض تلفن و ... انجام مي دهيم .
با كارت بانك و از طريق آنلاين .
آيا مي توانيم از اين امكان استفاده كنيم ؟!
-
من که با بانک رفتن مشکلی ندارم! البته پیشنهاد آنی هم خوبه و دیگه کسی نمیتونه بهونه بیاره. با حذف تاپیک های قدیمی موافق نیستم چون باعث بوجود اومدن موضوعات تکراری میشه مثلا در بخش تفریح و سرگرمی ممکنه دوباره موضوعات تکراریِ برای چند ماهه قبل ایجاد بشه یا مثلا مگه قرار نیست هر کس مشکلشو جستجو کنه و اگه مشکل مشابهی بود از اون استفاده کنه و در صورتی که مشابه مشکلش نبود تاپیک ایجاد کنه که باز هم با موضوعات تکراری روبرو میشیم و مجبوریم راه حل مشابه رو بدیم! پس هر کس باید موضوعات رو در بخش مربوطه ایجاد کنه که جستجو و استفاده از اون مشکل راحت باشه و هم ممکنه اون تاپیک قدیمی بشه و ما یه مشکله دیگه در اون بیارم اما کسی بهش سر نزنه یا بعد از مدتی تاریخ انقضاش برسه و خلاص! :223: در ضمن فکر نمیکنم ایجاد تاپیک جدید با ادامه تاپیک قبلی از نظر حجم و فضا فرقی داشته باشه! و اگه کسی بخواد از اون استفاده کنه، طولانی شدنش باعث صرفه نظرش میشه!
-
خوب یه شماره حساب بدید هرکی هرچقدر دوست داشت به حساب واریز میکنه این راحترین راه و بی هزینه ترین راه و اینکه پستهای خیلی قدیمی حذف بشه پستهایی که به نتیجه رسیدن و کاربر آن دیگه به آن تایپیک سر نمیزنه فعلا این راههارو بریم اگر کارامدنبود میتونیم راههای دیگرو امتحان کنیم راههایی مثل همایش و فروش کتاب و سیدی خودش شامل هزینه میشه البته این به عقل ناقص من رسید حالا هر چی شمابگید ما به دیده منت
-
مينا جون
شماره حساب كه اعلام كرده اند
-
"مثل من" عزیز و "مدیر همدری" گرامی
اگه دقت کنیم هیشکی نمیاد اول جستجو کنه و بعدش اگه موضوع مشابه پیدا شد به همون کفایت کنه و دیگه تاپیک ایجاد نکنه!!
و اینکه اگه یه نگاه کلی به یه موضوع به عنوان نمونه بندازیم می بینیم که مثلا یه کاربر جدید که یه مدت کوتاه عضو سایت شده چند تا تاپیک داره با عناوین مختلف و موضوعات یکسان.
به هر حال توضیح شما "مثل من" و تشکر شما "مدیر همدردی" از ایشون قابل قبول. (میشه امیدوار باشیم پست ها خونده میشه!!!!)
آقای مدیر من فکر می کنم بهترین راه حل استفاده از کمک های داوطلبانه باشه با این توضیح که برای اطلاع رسانی از راه حل دیگه ای هم استفاده کنین (مثلا امضاتون به خاطر بحرانی شدن جریان)ضمن اینکه اعلام کنین هر مبلغی حتی 1000 تومان هم قابل قبوله.
ببخشید وبدرود.
-
سلام
من پیشنهادمو دادم
و فکر می کنم هر کدوم که پیشنهادامونو دادیم ، دیگه وقت عمله ،
نباید همش حرف باشه و به همدیگه گفتن.
من همین فردا کار بانکی دارم و میرم مبلغی که در نظر دارم رو می ریزم به حساب.
و از این به بعد بی حرف پیش و به امید و خواست خدا هر ماهه ادامه میدم .
کارت به کارت کردن که کاری نداره .
بیاید به جای حرف زدن عمل کنیم ( من که خجالت می کشم دیگه چیزی بگم ، از پیشنهاد
دادن گرفته تا دعوت دیگران به نظر دادن یا اقدام کردن ، به خودم گفتم تو شروع کن و
منتظر دیگران نباش، اگر چه گفتن همینها هم در اینجا برای خودم درست ندیدم ،و خودمو
با کلنجار ، وادار کردم که بگم ،که شاید اثری داشته باشه ، فقط به همین منظور گفته
شد .)
مخصوصاً من از اعضاء فعال و پیش کسوت انتظار دارم ( که بخوان و نخوان نقش الگو را برای
تازه واردها دارند ).
معتقدم همه ما به نوعی داریم از این فضا بهره می بریم و حد اقل اینکه تجربه کسب می
کنیم ، آگاهیمونو افزایش می دهیم ، عملاً ابراز وجودو توش داریم و کسب مهارت هم
میشه و.... ، آیاحق نیست بی آنکه برامون تأیین کنند،خودمون احساس مسئولیت کنیم و
اقدام کنیم ؟؟!!!( اینجوری خدا هم برکت میده و درهایی رو باز می کنه ، این رو من اطمینان
دارم )
*
*
-
سلام آقاي سنگتراشان
خود من مدتي است كه دوباره فرصت مي كنم به تالار بيايم.
(از مرخصي برگشتم) مي خواهم به تالار كمك كنم ولي واقعاً فرصت بانك رفتن ندارم
عنوان كردن فقط يك شماره حساب بانك ملي كافي نيست. بهتر نيست حسابهاي ديگر را هم معرفي كنيد؟! مثلا ما در شركت خود يك بانك ملت هم داريم كه بدون خارج شدن از شركت مي توانيم به اين بانك مراجعه كنيم.
فكر مي كنم مقدار كمي كمك مالي جمع شده و يكي از دلايل آن اعلام شماره حساب خبوده است.
-
با سلام
و با تشكر ویژه از دوستانی كه تا كنون مسئولانه در مورد مسائل تالار با ما همفكری كرده و نظر داده اند.
محدودیت شدید منابع مالی تالارهمدردی و كمبود كارشناس، از یك طرف و استقبال چشمگیرو فزاینده اعضاء از طرف دیگر، شرایط ادامه روند فعلی تالار را به شدت با مشكل روبرو كرده است و سطوح تخصصی تالار را كاهش داده است.
لذا با توجه به نتیجه عملی كه تا كنون از این تاپیك (موضوع نظرسنجی مشكلات و هزینه های تالار ) گرفته شده است، به نظر می رسد برای ارتقاء كیفیت تخصصی تالار و تامین هزینه و جذب كارشناس ناگزیر به گرفتن حق عضویت جهت فعالیت كاربران باشیم. بدیهی هست رویكرد جدید متمركز بر كیفی بودن پست ها و تاپیك ها خواهد بود.
مراتب جهت استحضار اعضاء محترم تالار همدردی
-
سلام
بنظر من بهترین کار همینه
بخصوص اعلام رویکرد جدید که قطعاً منجر به کیفیت بخشی خواهد بود .
امیدوارم خدا هم برکتش رو شامل حال تالار بکنه
*
-
poune عزیز حق با شماست ولی باید فرهنگ جستجو رو در تالار جا بندازیم. من که ازش زیاد استفاده میکنم. باید قوانین رو به تازه واردها یاد بدیم یا به اعضا یادآوری کنیم مثلا در قسمت موضوع جدید هشدار بدیم که اول موضوع رو جستجو کنید و اگه موضوع مشابه نبود تاپیک ایجاد کنید. :72:
آقای مدیر بهتر نیست حالا که اعلام کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید بعد در مورد حق عضویت تصمیم بگیرید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
آقای مدیر بهتر نیست حالا که اعلام کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید بعد در مورد حق عضویت تصمیم بگیرید؟
سلام مثل من
بنده بیش از 3 ماه هست كه این تاپیك را زده ام و با توجه به نظرات اعضاء در حال بررسی راههای تخصصی كردن تالار و حل مسائل مختلفش هستیم
ولی چون همیشه صبر و ظفر را قرین می دانم، نمی توانم توصیه مفید شما را نادیده بگیرم.
من صبر می كنم و باز هم جوانب مختلف را بررسی می كنم.
-
سلام اقای مدیر حالا که اعلام کردید یه مدت دیگه هم صبر کنید بعد در مورد حق عضویت تصمیم بگیرید من با نظر خانم مثل من موافق هستم اقای مدیر منابع شدید ما لی داریم اعضا حق عضویت بگیرم
-
سلام:305:
گرفتن حق عضویت برای تالار در این شرایطی که تالار جهت گرفته است مفید خواهد بود.
اما جوانبی نیز باید در نظر گرفته شود که آقای مدیر حتما در نظر خواهد گرفت.
-
با سلام
دوستان یا بهتر است بگویم جناب مدیر سایت خیالتان تخت که اگر بخواهید حق عضویت را به صورت عمومی بگذارید. سایتتان با سرعتی باور نکردنی تعطیل و نابود می شود.این تجربه من در مدیریت یک سایت تخصصی می باشد. شما یک نگاه به آمار نظر سنجی بیندازید فقط حدود 100 نفر نظر داده اند یعنی فقط 100 نفر حاضر شدند برای یک کلیک وقت بگذارند تا سایت شاید تعطیل نشود چطور انتظار دارید که اعضا و افراد مهمان حق عضویت بدهند.
با توجه به تجربه ام شما را اکیدا از دریافت حق عضویت عمومی نهی میکنم که باعث از دست دادن کاربران که سرمایه اصلی یک سایت می باشند می شود. شما تالارهایی که ببینید که از شما بازدید کنندگان بیشتری دارند ولیکن مشکل هزینه ندارند تازه کسب درامد هم می کنند.
شما تمام تلاشتان را برای جذب تبلیغات متمرکز کنید که تقریبا در ایران تمامی سایت ها بدین روش روزگار می گذرانند.
شاید تنها قسمت تخصصی سایت را جهت مشاوره با متخصصین بشود بدون آسیب به پیکره سایت پولی نمود که البته بنده آن را هم جندان مفید فایده نمی دانم.
به هر حال امیدوار هستم که مشکلتان حل شود.
-
سلام aliroshan
نمیدونم از اشتباه احتمالی شماست یا من خوب نمی تونم جمبعندی كنم.
شما نظرتون اینه كه تالار رو ببندیم یا تالار به فعالیت خود ادامه بده...!؟
چون در نظر سنجی شركت كرده اید و نظر دادید كه تالار بسته شود. اما در پست 105 نظر داده اید كه چگونه بسته نشود.
در مورد تذكرات شما ،همانطور كه قبلا به طور كلی توضیح دادم مطالبی را عرض می كنم:
اساسا من بر اساس اهدافم و راهكارهای اجرایی آن برنامه ریزی می كنم. و در این راه نگاه می كنم كه افرادی با این هدفها چه تجربه ای دارند. در واقع هدف محوری شاكله تصمیم گیری هایم هست. و بعد به دنبال وسایل صحیح و سازنده در را رابطه با آن هدف می گردم.
شاید سایتی هدف تجاری داشته باشه...
شاید سایتی هدف تبلیغی داشته باشه....
شاید سایتی هدف سرگرمی داشته باشه...
شاید سایتی هدف سیاسی داشته باشه...
شاید سایتی هدف اعتقادی و مذهبی داشته باشه...
و ....
لذا چنین سایتهایی وسایل خاصی را در راستای هدفشان به استخدام می گیرند.
اما سایت و تالار همدردی صرفا هدفش كار تخصصی در زمینه روانشناسی و مشاوره به خصوص ازدواج و خانواده هست. لذا مهم اینست كه این هدف روز به روز پر رنگتر شود. اینكه روزانه هزاران نفر بیایند اینجا و بروند و روز به روزم اضافه شوند اصلا و ابدا هدف ما نیست. گرچه استقبال می كنیم. اما به قول یكی از دوستان عزیزم باید بتوانیم خدمات مناسب و در شان آنها ارائه كنیم.
این روند و جهت كمیتی فعلی كه در تالار به چشم می خورد ، حتی اگر روزانه میلیونها نفر به اینجا سر بزنند باز من شرمنده مراجعین خواهم بود. چرا كه هدف این تالار جواب محتوایی، در حد دادن آگاهی، تمرین مهارتها در تالار، به كارگیری آموخته ها در این بستر، تعامل سازنده و پویا و ... در این تالا ر هست. در واقع یكی از مواردی كه ما را واداشت كه در كنار سایت (كه یكطرفه هست)، تالار همدردی را پایه گذاری كنیم. بسترسازی محیطی جهت تمرین و خودسازی مراجعین هست.
اگر ما هزاران پست در مورد كنترل احساس، هم حسی، مهارتهای ارتباطی، سخنان برگزیده، مقالات آموزشی در در این تالار بزنیم، اما سر هر مسئله ای در یك تاپیك افراد بدون توجه به آموخته هایشان، نیشتر به جان و روح هم بزنند، آیا این تالار به هدف خودش رسیده است؟!
این تالار تا همین جا هم قوام و محتوایی بودنش را وابسته به افراد معدودی دارد كه خودشان را وقف دیگران كرده اند و حتی در برابر اهانت ها و افتراها و ... حتی یك پست عمومی نزده اند، لب به شكایت نگشوده اند و گمنامانه در این تالار روز و شب در لابلای همین اعضاء می گذرانند.
اما اینجا یك تالار تخصصی روانشناسی و مشاوره هست، به این مفهوم اكثر كسانی كه به این تالار دسترسی پیدا می كنند، در پی حل مشكلی آمده اند، بسیاری از آنها هم ممكن است مشكلات خود را به دیگران فرافكن كنند. لذا نیاز داریم به متخصص.....
وقتی یك مراجعی به متخصص روانشناس یا مشاور می گوید تو خود خواه هستید، ریاكاری هستید، یا دروغگو هستی.... ، مشاور به هم نمی ریزد، عصبانی نمی شود، مقابله به مثل نمی كند، عصبانی هم نمی شود. چون او قاعده انتقال را می داند، می داند كه افراد همانطور با دیگران برخورد می كنند كه در رابطه با مهمترین افراد زندگیشان موضع می گیرند. در واقع یك فرافكن از مشكلات خودش را در زندگیش به جلسه مشاوره می آورد.
اما اگر دو مراجع در یك تاپیك فرافكن های زندگیشان را تخلیه می كنند، و مشاوری حضور ندارد، چه می شود:
خانمی می گوید مردها هوسباز و بی مسئولیت و لذت طلبند، آقایی هم در آنجا می گوید زنان هم احساساتی و خودخواه و رفاه طلبند.
در واقع این دو دارند تجارب شخصی خود در زندگیشان را تعمیم می دهند. این دو در جامعه هم فقط مشكلات مشابه خود را جذب می كنند. لذا هم خانم می گوید خیلی از آقایون مشكل دار را می شناسد و هم آقا ادعا می كند بسیاری از خانمها اینطورند.
آیا مداخله مشاور لازم نیست؟!
اگر تالاری باز باشد، منابع مالی نداشته باشد، كارشناس نتواند جذب كند و از طرفی استقبال فزاینده هم داشته باشد، آیا روز به روز به جای همدردی و مشاوره شاهد مشاجره و ... نخواهیم بود.
به هر حال یك سایت یا باید وابسته به ارگان یا كسی یا اسپانسری (با خواسته های خاص خودش باشد)، یا باید كار تجاری كنه، یا اهدافش را محدود كنه، یا صاحبش بچه مایه دار باشه، یا روش معقولانه ای جهت ارتقاء خود دست و پا كنه.
ما ماههاست با قرار دادن این نظر سنجی، نظرات و روشهای مختلف را شنیدیم و در عمل بررسی كردیم. كه در اجرا هر كدام كنار مزایای خود معایبی دارد كه قابل چشم پوشی نیست.
تبلیغات، مشاوره اختصاصی با مدیر، جذب كمك داوطلبانه و ....،را عملا به كار گرفتیم. و مشكلات هر یك را عملا شاهد بودیم. و اگرچه خوشبختانه روز به روز به صورت تصاعدی بازدیدكنندگان افزایش می یابد، لیكن توانایی های تخصصی تالار نسبت به آنها كاهش می یابد و همه اعضاء و بازدیدكنندگان هم انتظارات به حقی از مدیریت تالار دارند. و شاهد گله گذاری اختصاصی و عمومی آنها هستیم.
در ضمن چرا تالار بسته شود؟!
حتی هم اكنون هم اگر كسی عضو نشود باز هم می تواند از همه مطالب این تالار بهره بگیرد. و جای نگرانی نیست. و بعدا هم در صورتی كه حق عضویت بگیریم باز هم خدمات خود را به غیر اعضاء خواهیم داشت.
و حق عضویت موجب می شود كه اعضاء به عنوان یك عضو به اندازه استفاده از منابع تالار همدردی در مسائل مالیش شریك باشند.
در ضمن بدترین حالت مفروض اینه، كه عضو گیری تالار كه روند صعودی دارد به شدت كاهش یابد به طوری كه روزانه پستی ایجاد نشود یا كم باشد. در آن صورت وقت مدیران و اعضاء فعال آزاد می شود كه تمام این تالار را اتاق روبی كنند.
به عنوان نمونه:
صدها یا هزاران پست و تاپیك زائد پاك شود....
صدها یا هزاران پست و تاپیك جابجا شود....
صدها یا هزاران پست ادغام یا تفكیك شود...
صدها یا هزاران تاپیك یا پستی كه بدون جواب تخصصی هست،جواب داده شود....
صدها یا هزاران تاپیك جمبعندی شده و به نتیجه گیری برسند.....
صدها یا هزاران پست و تاپیك مقالات بی منبع، بی محتوا، غیر تخصصی حذف شوند....
صدها یا هزاران پست یا تاپیك پاسخ گرفته شده دسته بندی شده و دسترسی آسان برای مراجعان به آن فراهم گردد.
و هزاران كار دیگر..... كه موجب می شود، وقتی به تالار وارد می شوید، واقعا فضا تخصصی و منظم باشد.
می بینید كه موارد بالا وقتی هست كه بدترین حالت را مفروض كردیم یعنی افراد كمی استقبال كنند و اكثرا حال رفتن به بانك را نداشته باشند...
باز هم تالار بسته نمی شود و كارهای فراوانی در راستای كیفی سازی پیش خواهیم گرفت.
-
به نظر من فکر خوبی است که حق عضویت دریافت شود با این کار هم راندومان تالار بالا میره
هم از مطالب وبحث های بیهوده جلوگیری میشه.
هم این که سر اقای سنگتراشان یکم خلوت میشه
حالا اومدیم هم کل این اعضا حق عضویت دادن با این کار بازم سر ایشون خلوت میشه
چون با این مبلغی که از اعضا میگیره میتونه تعدادی کارشناس دعوت کنه.
فقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـط
امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــید وارم
زیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــاد
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــرون
حســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــاب
نکـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـنن.:203:
-
بنده هم با گرفتن حق عضويت به شكل عادلانه و در حدي كه همه توان پرداخت آن را داشته باشند و به شيوه اي سهل الوصول ، موافق هستم .
و نيز اميدوارم همچنان كه با اين كار راندومان ! تالار و سطح تخصصي آن افزايش مي يابد (:203:) ، خصلتهاي نيكو و والاي انساني نيز (صداقت ، همدردي ، محبت و... ) در اين سايت و بالاخص در ضمير گردانندگان اين سايت رشدي مثبت و فزاينده داشته باشد .:203:
-
من هم با حق عضويت عادلانه موافقم به شرطي كه راهنمايان تالار و مشاوران و همينطور دوستان گرامي كه تصميم به ترك گرفتند در اينحالت فكر مي كنيد كسي هم باقي خواهد ماند تا به مشكلات رسيدگي كنه يا راهنمايي هاي به جا و به موقع ارائه بده ...
-
سلام
دوستان مشكل اخیر همانست كه اولین بار حدود 4 ماه پیش به آن اشاره كردم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام خدمت اعضاء محترم تالار همدردی
اخیرا ایمیلی از مدیر سرور دریافت كرده ام كه تالارهمدردی را جواب كرده است. و علت را فشار باری عنوان كرده اند كه همدردی روی سرور آنها وارد می كند.
مدیر سرور در این خصوص صرفا 48 ساعت فرصت داده اند. و گفته اند یا تشریف تالارتون رو می برید جای دیگه (كه باز هم احتمالا جواب میشید)، یا اینكه باید سروری با هزینه سالانه بیش از 12000000 ریال به شما اختصاص داده شود تا فشار بار تالار همدردی را تحمل داشته باشد.
لذا جهت بررسی و حل مسائل فنی تالار، جابجایی احتمالی ، و تغییرات احتمالی در چند روز آینده ممكن است در ورود به تالار با مشكلاتی روبرو بوده یا تالار در دسترس نباشد.
البته اطلاعات لازم در مورد مسائل تالار را ازطریق سایت همدردی www.hamdardi.com به اطلاع شما عزیزان می رسانیم.
نظر دوستان در مورد نحوه تامین هزینه های تالار می تواند در برنامه ریزی های آینده برای تالار همدردی مد نظر قرار گیرد. خواهش می كنم نظر دهید
لطفا در نظر سنجی هم شركت كنید.
علاوه بر هزینه مستقیم مذكور در مورد سرور، برای تخصصی كردن پاسخها به مراجعین باید به هزینه متخصص جهت تیم فنی، هزینه ویراستار، هزینه حق الزحمه مشاورین همكار را نیز به آن اضافه كنیم.
متاسفانه تا كنون تالار همدردی، به خاطر نداشتن منابع مالی نتوانسته است در جذب روانشناسان و مشاوران و همچنین متخصصین فنی برای تالار موفق باشد. لذا با استقبال روزافزودن بازدیدكنندگان و افزایش آمار كاربران و بازدیدكنندگان، به مرور شاهد كاهش پاسخهای تخصصی و اعتراض شما عزیزان روبرو هستیم.
فعلا هم از مدیر سرور مهلت گرفتیم كه اقدام لازم را انجام دهیم.:300:
:303:
:305:
-
سلام:72:
1:: مسلما حق عضویتی که خواهیم پرداخت کمتر از مراجعه حضوری به مراکز مشاوره و روانشناسی خواهد بود.
پس ارزششون داره برای جذب نیروهای متخصص هزینه کنیم.
2:: لطفا حق عضویت متناسب باشه که فردا برای تامین نیروهای متخصص با کمبود بودجه مواجه نشیم!
من متاسفانه می بینم گاهی یک شخص نه تنها مشکلش حل نمی شه، بلکه بدتر هم می شه!
* به جای مشاوره، طرف درگیر مشاجره می شه!!
* شخص در معرض نصایح اشتباه، احساسی، و غیر کارا قرار می گیره.
3:: وقتی برای بدست آوردن چیزی هزینه می کنیم، بیشتر قدرشو می دونیم و سعی می کنیم نهایت استفاده رو ازش ببریم.
خیلی وقتها می بینیم یکی میاد یه تاپیک می زنه، صرفا برای درد دل کردن. و در مقابل راه حل هایی هم که بهش ارائه می دن، مقاومت می کنه.
خیلی وقتها نه به راهکارها فکر می کنیم، نه دسته بندیشون میکنیم!
من فکر می کنم حق عضویت نه تنها باعث می شه تالار عزیزمون که اخیرا چاق هم شده، آواره نشه، بلکه باعث می شه بیشتر تلاش کنیم که از این فضا به بهترین شکل استفاده کنیم.
4:: می شه این امکانات رو در نظر گرفت که هرکس وارد می شه، مثلا تا یک هفته بتونه رایگان استفاده کنه، بعدش نام کاربریش مسدود بشه که اگه خواست بمونه حق عضویت رو پرداخت کنه.
از همه ی کسانیکه برای تالار زحمت می کشن، صمیمانه تشکر می کنم و بهشون خسته نباشید می گم.
:72::72::72:
-
با سلام همان طور که اطلاع دارید گرفتن كمك مالی از اعضاء داوطلب رتبه سوم را دارد من هم با این عمل موافق هستم .
فقط یه مورد اون عده از دوستانی که حمایت داوطلبانه مالی کردند بهتر نیست که علاوه بر این که اسمشون رو در بالا در قسمت حامیان قرار می دهید اسمشان را رنگی کنید . در ضمن یک گزینه هم در فرم داوطلبانه قرار دهید که ایا می خواهید شما به عنوان حامی معرفی شوید یا خیر ؟ زیرا بر خی از افراد دوست ندارند وقتی کاری خیر انجام میدهند نامی از انها برده شود.
-
سلام
ما با كساني كه كمك مالي داشتند در تعامل هستيم. اگر كسي طالب نباشد، اسمش را نمي گذاريم ، مي توني امتحان كني:311: