-
RE: بهم ميگه ازت متنفرم!!!!!!!!!!!
عزیزم آدما این طوری توذاتشون هستن وقتی عصبانی میشن چشماشونو می بندن ودهانشونو بازمی کنند ووقتی عصبانیت که فروکش شد تازه میفهمن چی گفتن چی نگفتن....من شما ویا همین دوستان بارها این اتفاق پیش اومده که درعصبانیت حرفهایی زدیم که بعدش احساس پشیمانی کردیم ..من درجریان تاپیک قبلی شما نبودم که دقیق بتوانم نظر دهم ولی همین پست هایی را که دراین تاپیک خواندم اینطور دستگیرم شد که شما نباید روی حرفهایی که همسرتان روی عصبانیت زده حساب بازکنی اگر تغییری دررفتارش دیدی میتواند دلیل همان پشیمانی ازگفتارهایش باشد عزیزم خودت گفتی که مشاوره گفته همسرشما کاسه صبرش کوچک است خب پس حالا که قلق همسرت دست هست باید سعی کنی تا رفتاری که شایسته است را انجام دهی . ما چند ماهی نیست که خودم آمدم سر زندگی مشترک ولی درهمان یکی دوماه اول ازدواج متوجه شدم که همسرم اگر درخانه حالا برای مثال کاری می کند وبه نتیجه نمی رسد زود رنجور وعصبانی می شود که وقتی من می خواستم با حرف زدن ازمشغولش کنم تا خودش را درگیر آن نکند بدتر ناراحت میشد یکی دوتا بهم می گفت طوریکه باهاش حرف نزنم اما همینکه گره کارش بازمیشد باخنده وشوخی می اومد ورضایتم راجلب می کرد وبعدازدوسه بار فهمیدم وقتی مشغول کاری هست که انجامش طول می کشد یا داره اذیت می شه دیگر جلو نمی رفتم وبخوام باهاش حرف بزنم می گذاشتم تاخودش یا کاررا بکند یا ولش کند.......شناخت ازهمسرخیلی ازگره ها را می تواند باز کند .
-
سلام دوستان امروز خدا رو شكر يك كم خوشحالم...........
ديروز عصر كه از دانشگاه مي رفتم خونه موبايلم زنگ خورد با ورتون نمي شه اگه بگم همسرم بود.......... فكرشو نمي كردم كه بهم زنگ بزنه گفت : سلام كجايي گفتم تو راهم گفت خوب من نزديكت نيستم منم گفتم خيلي ممنون من خودم مي ام گفت كاري نداري من گفتم نه ممنون خداحافظ اما چيزي نگفت و قطع كرد. امدم خونه ديدم جلوي تلويزيون نشسته من بلند سلام دادم كه منظورم به همه باشه اما جواب نداد مادرش نشسته بود بعد رفت تو اتاق تا يه دو ساعتي بخوابه و دوباره بره براي ساعت پرسيدن داداششو صدا كرد........ الانم هنوز خوابه........ شما نظرتون چيه بچه ها وسط راه تنهام نذاريد من به راهنمايي هاتون احتياج دارم باور كنيد دارم سعي خودمو مي كنم.... از همتون ممنونم........
-
واقعا بی تجربه و بچگانه عمل می کنی تمام مطالب تو را خواندم نشان از پختگی تو در آن ندیدم شوهرت هم قطعا مثل خودت رفتار می کنه عاقل باش دختر این همه دوستهای خوب که راه های خوب بهت پیشنهاد می دهند خوب گوش کن و به آنها عمل کن . یک جورهایی دوستانت را هم دلسرد کرده ای .چرا اصلا اینقدررفتارهای شوهرت برات مهم است؟ یک جورایی به نظرم خیلی گیر می دهی .و توی دست و بالش می لولی آنقدر که بهش اجازه مزخرف گویی رابهش می دهی . کار خودت را بکن و وقتی فشار داره دست از سرش بردار تو هم یک مشگل نشو کنار مشکلهاش که بهت بگوید ازت متنفر است . خودت خیلی مقصری ..
-
-
همتا جان بد جوری نقطه ضعفت رو به شوهرت نشون دادی!
چرا برات اینقدر مهمه که جواب سلامت رو بده؟ چرا اینقدر بابت گناه نکرده عذر خواهی میکنی؟ چرا اینقدر بهش میگی ممنون؟ در ازای کدوم کارش داری ازش تشکر می کنی؟!
نترس! شجاع باش!
باهاش سرد صحبت کن یکم کمتر از قبل پیش خانواده اش و توی اتاقتون اصلا باهاش گرم نگیرو زیاد بهش محل نده تا کی قراره هر مشکلی براش پیش اومد بیاد داد و هوارش رو سر تو خالی کنه؟ تا کی؟
به توصیه های دوستان گوش کن
نامزد منم به خاطر اینکه نمی خواستم مشکلاتم رو با خانوادم در جریان بذارم از این مشکل نهایت استفاده رو می کرد تا به اهدافش برسه ولی به توصیه دوستان گوش کردم و داره کم کم سر به راه میشه جالبه که این مدت زمان برای خود من هم خوب بود تازه دارم به اشتباه های خودمم پی می برم
شما هم یه مدت بیخیال نامزدت شو و زندگیت رو از نو مرور کن ببین کجاها اشتباه کردی و رفتار و فکرت رو تصحیح کن
-
همتا جان دوستان چون هميشه بهترين نظرات رو دادن عزيزم يه وقت نيم ساعته بگذار و تاپيكهات رو از اول بخون ولي يه فرصت يك روزه به خودت بده و درجايي كه كسي نيست مثل كتابخانه يا نمازخانه دانشگاه يا هر جا كه احساس آرامش مي كني و فكر كن به همه نوشته ها و نظرات . جمع بندي كه كني چند مطلب مهم و اساسي برات مشخص ميشه اونها رو به كار بگير . اما به نظر مي رسه شما زياد به نظرات اهميت نمي دي و احساسي كه لحظه به لحظه جايگاهت رو ويرونتر مي كنه رو دادي جاي عقلي كه بايد از سقف و كف و گوشه هاي زندگي آويزان كني. مطمئن باش اگر امروز توجه نكني به راهنمايي ها فردا دير است.
موفق و مؤيد در پناه حق
-
بچه ها مگه ديروز چه اشتباهي كردم من كه دارم سعي خودمو مي كنم من كه هيچ حرفي باهاش نزدم چرا اينطوري گفتيد ....... اون به من زنگ زده من كه اين كارو نكردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آزاده فروزش
واقعا نه برای همسرتان که برای شما متاسفم. همسرتان در این مدت کاملا فهمیده که هراندازه تحقیرتان کند او را ترک نمی کنید، هر طور که میخواهد رفتار میکند.
بروید شهر خودتان پیش پدر و مادرتان. تا این اندازه خود را خوار ننمایید. کارتان را رها کنید بهتر است تا شخصیت انسانی خود را ذلیل نمایید.
کاملا موافقم. تا به حال با خودت فکر کردی چرا داری توی ان شهر کار می کنی ؟؟؟ کار می کنی برای زندگی مشترکت یا خانوادت؟؟؟ پولتو برای همسرت و زندگی جمع می کنی. به خاطر او داری این همه دوری رو تحمل می کنی. خب اینه دستمزدت؟؟؟!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
مي دانستي كه اگر حرمت كسي از بين بره، ديگه هيچ وقت بدست نمي ياد؟!؟!؟!......
باز هم درسته. روز به روز داری بیشتر خودتو خوار می کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamta
بچه ها از همتون ممنونم اميدوارم از دستم ناراحت نباشيد.....
همسرم دو دفعه ديگه هم اينطوري شده بود و تا پاي طلاق منو برد پارسال كه شهر خودم بودم پيش مشاور ميرفتم مشاورم مي گفت همسره شما يك آدميه كه كاسه ظر فيتش كوچيكه و هر وقت فشار هاي زندگي روش مي اد ( مثل بيكاري كه داشت) اين ظرفيت پر و با شورشي كه عليه شما مي كنه تخليه مي شه اين تندباد ها تو زندگيه تو هست وبايد باهاش كنار بياي ....... اما هر دفعه بعد از يك روز پشيمون مي شد و ميومد التماس مي كرد اما اين سري مي ترسم هيچ وقتم نگفته بود كه ازم متنفره...........!!!!!!!!!!
شب كه مي خواست بره منتظرنشسته بود تا براش شام ببرم من اين كارو كردم و ميوه اي كه براش آماده كرده بودمو رو ميز گذاشتم ( هميشه تا جلوي در بدرقش مي كرد) صبح كه اومد ديد من دارم آماده مي شم تا برم لباساشو در نياورد فهميدم مي خواد منو تا سره كوچه برسونه ( قبلا اين كارو مي كرد) رفت ماشينو روشن كرد وقتي داشتم پياده مي شدم گفتم ممنون و خداحافظ اما جوابمو نداد.با خودم فكر كردم كه اگه از من متنفر بود كه اين كارو نمي كرد؟؟؟در ضمن روز قبلش ساعتو از من مي پرسيد اما ديروز برادرشو صدا مي كرد.
واقعا وقتی این جملات رو می خوندم نمی تونستم به رفتارهای همسرت خرده بگیرم چون کاملا حق داره با این رفتارهای شما او نیز همین گونه رفتار کنه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamta
سلام دوستان امروز خدا رو شكر يك كم خوشحالم...........
ديروز عصر كه از دانشگاه مي رفتم خونه موبايلم زنگ خورد با ورتون نمي شه اگه بگم همسرم بود.......... فكرشو نمي كردم كه بهم زنگ بزنه ...
منم گفتم خيلي ممنون من خودم مي ام گفت كاري نداري من گفتم نه ممنون خداحافظ اما چيزي نگفت و قطع كرد.
شما نظرتون چيه بچه ها وسط راه تنهام نذاريد من به راهنمايي هاتون احتياج دارم باور كنيد دارم سعي خودمو مي كنم.... از همتون ممنونم........
عزیزم من فکر می کنم شما اول باید خودتو عوض کنی. رفتارهاتو . منشتو . شخصیتتو. وقتی خودت به خودت احترام نمی ذاری از دیگران چه توقعی داری؟؟؟
دوست من کاری نکن که بعد از یک مدت دوستانت بهت بگن : نرود میخ آهنی در سنگ...
-
چي بهت بگم جزئ اينكه همه دوستان گفتني ها رو گفتم.فكر ميكردم خودم كله شق هستم و حرف گوش نميدم اما شما بدتري.
دوست عزيزم همين امروز با خانوادت تماس بگير و بگو به منزل همسرتون زنگ بزنن و بگن كه تعطيلات رو ميريد پيش اونا.تروخدا بيشتر از اين ارزش خودت رو پيش برادر شوهر و مادر شوهرت از بين نبر.اين رفتار همسرت خيلي غير عاديه
-
با این کاراو حرفای شوهرت فکر نکنم بعده ها توی اون خانواده احترامی بهت بزارن . ولی الان میتونی جلوی فاجعه رو بگیری . یه کم به فکر خودت و آینده ای که میخوای توی اون خانواده زندگی کنی باش . من باز هم فکر میکنم این کارهای شوهرت از طرف مادرش آب میخوره . تو رو خدا به حرف بچه ها گوش کن
-
بچه ها ممنونم از همتون من مي دنم كه خيلي اشتباه كردم اما حالا چي الان كه دارم با خودم مبارزه مي كنم الان كه دارم خودمو عوض مي كنم يعني هنوزم در اشتباهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ديروز اون به من زنگ زد و من از وقتي رفتم حرفي نزدم فقط شما مشو گذاشتم و رفتم سره كار خودم اون بهم گفت كه براش چايي بريزم و وقتي داشت مي رفت در و بست و رفت .......... بچه ها باور كنيد دارم خودمو عوض مي كنم اما نمي دونم چرا هنوز فكر ميكنم كه به نظر شما اشتباه مي كنم ....... از دستم ناراحت نباشيد....... از همتون عذر خواهي مي كنم.
-
الن مي گيد چي كار كنم........
-
الن هر كاري كه خودت دوست داري انجام بده و از مدير همدردي بخواه كه تاپيكت رو پاك كنه.
-
عزيزم چند خط بالاتر دلناز بهت گفته كل تاپيك رو بخون ، حرف ناگفته اي نمونده . به خدا من كه از نظرات بچه ها كلي لذت بردم همه به بهترين شكل ممكنه راهنمايي ات كردن .
-
همتاي عزيز اولين كاري كه مي كني با خودت صادق باش ببين چه موضوعي باعث شده همسرت تا اين حد از دستت عصباني بشه كاري به حرف هاي گذشته مشاور ندارم هر كدوم از ما توي زندگي مشكلاتي داريم كه گاهي خارج از توانمونه و اينجاست كه شريك زندگي با درايت خودش روزهاي سخت رو براي ما سهل مي كنه
اصولا مردها به خصوص اونهايي كه در دامان مادري منظم پرورش يافته اند از بي نظمي بدشون مي ياد سعي كن با نظم و انظباطي كه روي اصول و با كمك مادر همسرت به وجود مي آري اين ديد بد رو از بين ببري .
يه مدتي كاري به كارش نداشته باش ، قهر نكن چون اون از تو ناراحته و به نظر مي آيد ناراحتي اش بي دليل نيست و مسببش خودتي در هر صورت قهر زن رو به ذلت مي كشونه رفتار عادي داشته باشه اما خانمانه فعلا تو هم توي لاك خودت برو و زياد با همه دمخور نشو تا بحران بگذره .
ايشون نبايد دست روي تو بلند مي كرد اما آيا به خودت گفته اي چرا ؟ اون رفته بود توي اتاق و تو پا روي دمش گذاشتي درسته ؟ پس گير دادن ها و گريه هاي كودكانه كه براي جلب ترحم او بود كارساز كه نشد هيچ اوضاع رو بدتر هم كرد درسته؟ عزيزم كمي از دوره كودكي فاصله بگير تو يك زن شاغلي و تحصيلكرده برنامه تو تقريباً پره پس با يك برنامه ريزي حساب شده روزهات رو مديريت كن .
به نظر من حرفي از رفتن نزن اين بعد از قضيه رو بذار براي آخرين راه . بهترين كار اينه كه كاري بهش نداشته باشي ولي قهر هم نباشي اما سر سنگين باش . اين همه ضعف نشون نده . شوهرت فكر مي كنه همه حرف هات زبونيه ، پس در عمل بهش نشون بده كه زندگي ات رو دوست داري و داري برايش تلاش مي كني .
يه چيز رو بهت بگم وقتي مجرد بودم مادرم كه مريض مي شد افسرده مي شدم مريض مي شدم و اون روزها مادر بهم مي گفت مادر ها حق ندارن مريض بشن يا برن مسافرت و به نوعي برن مرخصي
حالا كه مادر شده ام مي فهمم ايشون درست مي فرمودن مادر ها نبايد مريض بشن .
غرض از گفته هاي بالا حالا كه مسئوليت زندگي مشترك رو پذيرفته اي يعني بزرگ شده اي يعني آمادگي بروز بحران ها رو از سوي شوهر خانواده او و خودت و حتي جامعه داري پس حق نداري مريض بشي در واقع حق نداري بي دليل غايب بشي .
بي نظمي كه تو به وجود مي آري ، عدم آسايش و وجود تشويش در زندگي فرقي با بيماري زندگي زناشويي نداره پس غايبي و بيمار . اين مسئله رو درياب . به زندگي ات نظمي اساسي بده شايد براي شروع بايد از خانه تكاني مغزت استفاده كني و بعد دل و بعد هم زندگي و ...
من با توجه به حرف هاي خودت به شوهرت حق مي دم .
تا حالا نشده تو خوابت بياد و يكي مزاحم خوابت بشه اون وقت دلت مي خواد پرتش كني بيرون . حالا اين اتفاق يه كم بزرگتر از خواب شبانه براي همسرت افتاده دركش كن .
يه پيشنهاد ديگه هم دارم . به تاپيك خودت اكتفا نكن ، داستان زندگي هاي ديگرون رو هم بخون از اول تا آخر و بعد فكر كن و فكر كن و فكر
موفق باشي
-
دلناز عزيز از اين كه برام وقت گذاشتي ممنون خيلي خوب نوشته بودي ازت ممنونم مطمئن با سعي خواهم كرد ولي يه چيزي كه نوشته بودي خيلي جالب بود كه دقيقا همسرم هميشه ميگه اين كه ((تو فقط حرف مي زني )) دلناز عزيزم آدم خنگي نيستم ور در مورد اين جمله كه شما هم فهميدي بهم توضيح بده ازت ممنونم.........
-
اين كه به حرف هاي خودت پايبند نباشي اينكه منظم نباشي و كار امروز رو به فردا محول كني و در كل اغلب آقايون از زياده گويي بدشون مي ياد دلشون مي خواد سكوت همراه بشه با گزيده گويي . دلشون مي خواد وقتي مي رسن خونه و مثلا سرشون روي پاي همسرشون هست به جاي ور ور صحبت هاي عاشقانه فقط نوازشون كني خيلي واضح گفتم نه؟
يه زماني نه چندان دور از هر حادثه ايي شوهر رو مطلع مي كردم نتيجه اش زياد جالب نبود اما امروز از آينده شيرين و پر تلاش حرف ميزنم مثلا برنامه ريزي مي كنم كه چطور پول هامون رو روي هم بذاريم كه ماشينمون بهتر بشه يا مثلا توي اينترنت مسائلي كه مورد توجه اش هست و خودش دسترسي نداره توي ذهن نگه مي دارم توي فرصتي كه اون هم آزاد و استراحت داره بهش مي گم در كل توي اجتماعم پس مسائل روز رو براش مي گم نه اينكه مادرت چي گفت خواهرت فلان كرد يا مادرم ...
از بچه ها مي گم و البته نقاط مثبتشون تا خستگي كار از تنش دربياد . تا جايي كه ممكنه مسائلم رو خودم حل مي كنم . از نظر مالي هم كه مستقلم و اين اطمينان رو بهش مي دم كه مي تونه روي كمكم حساب كنه .
نظرش رو محترم مي شمرم پس او هم به نظر م احترام مي ذاره . كتاب راز رو بهش هديه كردم و او هم يه جمله بهم هديه كرد : من تا هر سطحي كه بخواي درس بخوني كنارتم .
اين ها تجربيات من بود گاه سكوت گاه صحبت اما به جا و محترمانه گاه شوخي در حدي كه حريم ها پاره نشه اين ها صميميت به وجود مي آره و دوستي هايي كه هميشه پابرجاست .
در ضمن هر مسئله ات رو به ديگرون حتي مادر خودت هم نگو به خصوص دعواهات رو
مردها از گريه زن بدشون مي ياد اونقدر گريه نكن تا هر وقت اشكي از چشمت چكيد اون روحش از كالبد جدا شه با زياد اشك ريختن فقط سهمت از زندگي كم مي شه . تعطيلات خوبي داشته باشي
مهربا ن باش و مفيد اما مطيع نباش.
-
دلناز عزيز ازت ممنونم
مرسي كه برام وقت گذاشتي ....... خيلي خوشحال مي شم و ممنون مي شم از تجربياتت برام اگه دوست داشتي پيغام خصوصي بذاري ..... تنها ماري كه مي تونم بكنم اينه كه برات دعا كنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
اين كه به حرف هاي خودت پايبند نباشي اينكه منظم نباشي و كار امروز رو به فردا محول كني و در كل اغلب آقايون از زياده گويي بدشون مي ياد دلشون مي خواد سكوت همراه بشه با گزيده گويي . دلشون مي خواد وقتي مي رسن خونه و مثلا سرشون روي پاي همسرشون هست به جاي ور ور صحبت هاي عاشقانه فقط نوازشون كني خيلي واضح گفتم نه؟
يه زماني نه چندان دور از هر حادثه ايي شوهر رو مطلع مي كردم نتيجه اش زياد جالب نبود اما امروز از آينده شيرين و پر تلاش حرف ميزنم مثلا برنامه ريزي مي كنم كه چطور پول هامون رو روي هم بذاريم كه ماشينمون بهتر بشه يا مثلا توي اينترنت مسائلي كه مورد توجه اش هست و خودش دسترسي نداره توي ذهن نگه مي دارم توي فرصتي كه اون هم آزاد و استراحت داره بهش مي گم در كل توي اجتماعم پس مسائل روز رو براش مي گم نه اينكه مادرت چي گفت خواهرت فلان كرد يا مادرم ...
از بچه ها مي گم و البته نقاط مثبتشون تا خستگي كار از تنش دربياد . تا جايي كه ممكنه مسائلم رو خودم حل مي كنم . از نظر مالي هم كه مستقلم و اين اطمينان رو بهش مي دم كه مي تونه روي كمكم حساب كنه .
نظرش رو محترم مي شمرم پس او هم به نظر م احترام مي ذاره . كتاب راز رو بهش هديه كردم و او هم يه جمله بهم هديه كرد : من تا هر سطحي كه بخواي درس بخوني كنارتم .
اين ها تجربيات من بود گاه سكوت گاه صحبت اما به جا و محترمانه گاه شوخي در حدي كه حريم ها پاره نشه اين ها صميميت به وجود مي آره و دوستي هايي كه هميشه پابرجاست .
در ضمن هر مسئله ات رو به ديگرون حتي مادر خودت هم نگو به خصوص دعواهات رو
مردها از گريه زن بدشون مي ياد اونقدر گريه نكن تا هر وقت اشكي از چشمت چكيد اون روحش از كالبد جدا شه با زياد اشك ريختن فقط سهمت از زندگي كم مي شه . تعطيلات خوبي داشته باشي
مهربا ن باش و مفيد اما مطيع نباش.
عالی بود. شما خیلی خوب به خصوصیات آقایون واقف هستید. راهنماییتون بی نظیر بود.
-
مرسي همتاي مهربون اميدوارم تعطيلات خوبي رو گذرونده باشي براي من كه عالي بود مي دوني چرا؟؟؟؟
از اول هفته با خودم مي گفتم چه كنم كه بهم خوش بگذره ، پسرم درس داشت خودم هم حوصله جايي رفتن نداشتم
از آخرين ساعات روز دوشنبه براي چهار روز برنامه ريزي كردم كه چي بپزم چي بپوشم چه كارهايي انجام بدم چه درسي با پسركم كار كنم و حتي اينكه چه ساعتي بخوابيم اما همه چيز توي سكوت بود بچه ها در آرامش تكاليف انجام مي دادن و بازي مي كردن من توي آشپزخونه و همسرم هم بر خلاف تصور من كه خيال مي كردم مدام پاي تلويزيون ميشينه كنار من بود خونه ام مثل دسته گل شد بچه هام سرحال تر از هميشه شدن و من و همسرم بيش از پيش به هم نزديك شديم اميدواارم متوجه شده باشي كه راز اين عافيت چي بوده ؟
سكوت - عدم غرغر- آرامش - لبخندي كه واقعي بود و قبول اين نكته كه اون خسته تر از منه و كلماتي كه پر بود از قدرشناسي جالب اينجاست كه مرد مهربون من زيباتر از هميشه شده بود .
-
من یه روزهایی اگه قهرامون هر دلیلی داشت من یا شوهرم مقصر بودیم من آشتی می کردم...اما فقط یه بار که جدی شد مادر شوهرم فهمید و اومد خونمون البته باورش نمی شد و ما آشتی کردیم و من سعی کردم خودمو خوشحال نشون بدم آخرش که داشت می رفت گفت: زن وشوهر دعوا کنن دیوانه ها باور کنن
از اونجا دیگه هرگز با مادرشوهرم درددل نکردم به خانوادم هم یه بار گفتم از ناراحتی دنیا جلو چشمشون سیاه شد به اونها هم هرگز نگفتم
با قرص ارام بخش با بافتنی وهر چیزی جز منت کشی دوران قهرو سر کردم تا اینکه الان این همسرمه که میاد جلو و آشتی می کنه
من فکر می کردم اگه از اشتباهم پشیمون شم و معذرت خواهی کنم همسرم هم درک می کنه.... اما( می بخشین آقایون) اکثر آقایون ترجیح می دن منت بکشن و باید هم همینطور باشه
به نظر من نه کارتو ول کن نه دانشگاهتو...اما طوری رفتار کن انگار همسرت هم یکی از دیوارهای خونته.... به مادر شوهرت بگو همه چیز روبراهه اما خونشون نرو بگو کارمو درسمو باید جدی بگیرم
تا آخر شب درس بخون... با کیفیت عالی کاربکن....کمی هم آرام بخش و قرص ضد افسردگی بد نیست
از جسمت اینقدر کار بکش که شب از خستگی تو رختخواب نرفتخ بخوابی
در کنارش واسه کارهای مثبت خودت جاییزه بگیر...(خوردنی های سالم یا حتی یه جفت جوراب)
و به همسرت نشون بده که می تونی از زندگیت بدون اون هم لذت ببری.... به خودت هم برس...به دوستات و خانوادت تلفن بزن... به همکارات در کاراشون کمک کن...
حالا نمی دونم چرا قهر کردین و چرا اینقدر از دستت خشمگینه ولی کاری به کارش نداشته باش فعلا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheila-horizon
و به همسرت نشون بده که می تونی از زندگیت بدون اون هم لذت ببری.... به خودت هم برس...
واقعا گاهی اوقات جواب می ده. من هر وقت طرف همسرم بیش از حد رفتم لوس شد ولی وقتی خیلی کاری به کارش ندارم بیشتر از قبل دور و ورم می گرده!!!
-
سلام به همتاي گرامي :72:
تمام پستها و نظرات دوستان را خواندم . بسياري از دوستان كه احتمالا هم مجرد بايد باشند بسيار احساساتي جواب دادند . بسياري از آنها حتي نخواستند توجه كنند كه اين آقا همسر اين خانمه نه دوست پسرش و يا نامزدش كه راهكارهايي مثل قهر كردن و بي محلي كردن و .... ديگر را ارائه كردند .
تنها پست زيبا و منطقي كه ديدم پست خانم دلناز بود . بسيار زيبا راهنمائيتون كرده و به نوعي نظر اين حقير هم هست بعنوان يك زن همسر دار كه ميتونه بفهمه يك زن چقدر لازمه براي حفظ زندگي زناشوئيش تلاش كنه و تا كجا .
دوست گرامي مردان از نظر روانشناسي با ما زنان اين تفاوت را دارند كه هرگاه مشكلي گريبانگيرشان ميشود دوست دارند تنها باشند و به نوعي به حال خودشان رها شوند تا زماني كه بحران را از سر بگذرانند . بنابراين در اين شرايط هرگونه تلاش براي نزديك شدن و به قولي توي دست و پاي مرد چرخيدن فقط و فقط اونو كلافه تر و عصباني تر ميكنه كه ممكنه باعث پرخاشگريهايي از نوع توهين هايي كه همسرتان به شما كرده بشه . مطمئن باش همانطور كه خودت هم نوشتي با كمي صبور بودن و در حاشيه قرار گرفتن مرد كم كم متوجه اشتباه خودش ميشه و در رفتارش تجديد نظر ميكنه . بنابراين همانطور كه خودت عاقلانه به نتيجه رسيدي بايد ضمن اينكه در همان خانه باقي ميماني و مشكلت را هم با خانواده ات در ميان نميزاري و ضمن حفظ احترام رفتاري با همسرتان ( همان تدارك شام و نهار و فراهم كردن زمينه آرامش فكري ايشان ) بايد بدون تظاهر به قهر رفتاري سنگين داشته باشي ( به هر حال همسرتان بايد متوجه باشد كه در ارتباط با شما رفتار خوبي را پيش نگرفته ) .
هرگونه بي احترامي - قهر و يا بلعكس زياده از حد دور و برش پلكيدن وجه شما را از نظر همسرتان خدشه دار ميكند .
باز هم تاكيد ميكنم به توصيه هاي خانم دلناز توجه لازم و كافي بكنيد . قطعا بعد از گذشتن اين بحران در فرصتي مناسب بايد با همسرتان به گفتگوي صميمانه ايي بپردازيد و علل رفتارهايش رامتوجه بشيد . شايد واقعا اشكال از شما بوده .
ضمنا برعكس تصور بعضي از دوستان سعي كنيد با مادر شوهرتان رابطه خوب و صميمي داشته باشيد . اين يك توهم بيشتر نيست كه مادر شوهر هميشه بد است . هستند مادر شوهراني كه نقش بسيار مثبتي در تداوم زندگي پسر و عروسشان داشته اند .
اميدوارم به زودي زود خبرهاي خوبي از شما داشته باشيم .
در پناه حق باشي :46:
-
بهتر نیست قصه چکامه با موضوع دارم از همسرم جدا میشم اما دوسش دارم تو تایپبک جدایی بخونی خیلی کمکت میکنه
وباید یکمی صبر وتحمل داشته باشی یه مدت به حال خودش بذارش
(یا حق)
-
همتا جان چه خبر تعطیلات خوب بود ؟ فکر میکنم دوستان همه راهنماییهای خوب رو برات گذاشتن عزیزم مردها درست مثل بچه هستند نیاز به محبت و رسیدگی دارند در عین حال از بشین وپاشو و امر و نهی و نصیحت بدشون میاد اگر چیزی ازشون می خوای باید با سیاست وارد شی در عین اینکه به اون ثابت کنی که بهش نیاز داری تا پشتیبانت باشه نباید ضعیف و دست و پا چلفتی باشی باید مثل بوته ای گل باشی که برای حفاظت از طوفان به درخت نیاز داری نه مثل ساقه نازک که برای ادامه حیاتت هم به تنه ای جهت پیچیدن و بالا رفتن محتاج باشی که در این صورت دست و پا گیر میشی و سعی میکنه از سرش بازت کنه
-
همتا جان چه کار کردی؟
ما منتظرتیم.
-
همتا جان خبری از شما نیست؟! مثل اینکه مشکل کم شده که سراغی به تایپیکتون نمی زنید؟
انشاء الله که اینطوری باشه(آمین)
-
RE: مشكل از خودمه ! مگه من چه گناهی كردم! میگه بهم ازت متنفرم
سلام خانمی چه کردی ؟؟
اوضا و احوال چطوره ؟؟
-
RE: مشكل از خودمه ! مگه من چه گناهی كردم! میگه بهم ازت متنفرم
همتا جان کجایی؟ خبری ازت نیست خانم
خوبی؟