نوشته اصلی توسط
فکور
با سلام
البته اینجا فکر می کنم جای مناسبی برای بحث در مورد اختلاف نظرها نیست و اگر مدیر سایت صلاح می دونن نظر من رو حذف کنن
خطاب به آقای بهرنگ
یک جمله معروف هست که میگه " اگر همون مسیری رو بری که قبلا رفتی حتما همون نتیجه ای رو می گیری که قبلا گرفتی"
مسیر پیشنهادی شما، دقیقا کاری هست که قبلا انجام شده، از موضع ضعف و با دیدگاه سازش مطلق
نتیجه شده نتیجه فعلی
الان برگشت به اون مسیر، اون مرد رو حق به جانب تر هم می کنه
اینکه اینم به مطالب قبلی اضافه میشه که تو با چشم سیاه و بدن داغون رفتی خونه پدرت و بالاخره برگشتی می بینی که حق با من بوده می بینی که کاری نمی تونی بکنی و ...
شرایطی بدتر از شرایط قبل
شکسته شدن غرور یک مرد اصلا شرایط ایده آلی نیست ولی برای بعضی افراد چاره ای نیست باید از این غرور کم بشه. از این حق به جانبی. اگر این کار با رفتن پیش مشاور و روانپزشک و ... انجام بشه چه بهتر، اگه نشد از مسیرهای دیگه فقط برای دادن آخرین شانس به یک زندگی مشترک و نه برای اصرار به ادامه زندگی مشترک به هر قیمتی.
من فکر می کنم شرایط یک زن مطلقه تو خونه پدرش خیلی بهتر از شرایط یک زن در زندگی با مردی هست که هر لحظه بگیردش زیر مشت و لگد. البته نظر شخصی من هست.
و این مورد هم قطعا از فرد به فرد دیگه فرق می کنه شاید باشند خانمهایی که به هر حال بگن باید تو زندگی مشترک باشیم حتی شده از موضع ضعف حتی شده زیر مشت و لگد و تحقیر
به هر حال دیدگاهها متفاوته