من با شما بحثی ندارم خانوم محترم. به هر حال من از مشکل دار بودن زندگی هیچ احدی شاد نمی شوم. برای شما خواهر خوبم آرزوی بهترینها رو دارم . یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
من با شما بحثی ندارم خانوم محترم. به هر حال من از مشکل دار بودن زندگی هیچ احدی شاد نمی شوم. برای شما خواهر خوبم آرزوی بهترینها رو دارم . یا حق
من یک مهمندس عمرانم فوق لیسانس دارم .یک آپارتمان 70 متری هم دارم.کارم خارج از شهر هستش و ماهی 7 روز مرخصی دارم.31 سالمه
از نظر ظاهری تا حالا از 11 بار خواستگاری که رفتم به مشکل نخوردم ولی از بابت توقعات بیش از حدی که تو مراحل پیشرفته آشنایی رسمی از من وجود داشت نتونستم ادامه بدم.متاسفانه اکثریت دختر خانم ها وقتی با شرایطی مواجه میشن که کمی امکان کسب امتیاز می کنن اصلا کوتاه نمییان و دوست دارن تا جایی که امکان داره بیشتر طلب کنن.
این اتفاق برای خیلی از دوستام اتفاق افتاده و اونا هم متاسفانه از امر ازدواج منصرف شده وبه مسیرهایی غیر اخلاقی کشیده شدن
حرف خیلی برای گفتن هست ولی همیشه بین گفته ها و شنیده ها فاصله ای به میزان درک ادم ها از زندگی وجود داره
درک متفاوت بین دختر و پسر باعث تمام مشکلات وراه حل اون تلاش واقعی که گاهی گذشت چاشنی اون باید باشه هستش
با سلام
دخترای مثبت ... مرد با غیرت دستش تو جیب خودشه و در حمایت از زنش کوتاهی نمی کنه حالا یه دختر خوب .... هست که توی سختی ها واقعا واقعا واقا کم نیاره (در عمل نه حرف)
باور کنید هست مثبت فکر کنید.هنوز اون دخترا پیدا می شن
من به یک حقیقت تقریباً تلخ رسیدم و اون اینه که معمولاً خوب بودن یه دختر رابطه ی معکوسی با زیبایی ظاهرش داره:(
نه دوست عزیزم اینطوریهام نیست که شما میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
اگه اینطور بود که تو خیابون هر کی دختر زشتی میدید فوری میگفت این خیلی خوبه و برعکس
به نظر من اکثر ادما قیافه معمولی دارند که این قیافه معمولی ممکنه خوشایند یکی باشه و به دلش بشینه و واسه یکی دیگه نه
زشت و زیبای مطلق خیلی کم پیدا میشه
شما هم خودتونو ناراحت نکنید خدا بزرگه:D
اصلا اینو قبول ندارم wintersun
به نظر من یک دختر رو باید با توجه به منش اون ارزیابی کرد. تصور می کنم این چیزی که شما گفتید در مورد تحصیلات بیشتر صدق داشته باشه تا زیبایی. چون من دختر تحصیل کرده ای ندیدم که مغرور نباشه!!!(به خصوص فوق لیسانس و به بالا)
بله تا حد زیادی همینجوره متاسفانه:303:نقل قول:
بله متاسفانه,امروزه تا یه دختری لیسانس میگیره همینطوره وای به حال اینکه دیگه بره فوق و ...(جالبه که حالا هر رشته و دانشگاهی که بشه)نقل قول:
به نظر من یک دختر رو باید با توجه به منش اون ارزیابی کرد. تصور می کنم این چیزی که شما گفتید در مورد تحصیلات بیشتر صدق داشته باشه تا زیبایی. چون من دختر تحصیل کرده ای ندیدم که مغرور نباشه!!!(به خصوص فوق لیسانس و به بالا)
اکثر دخترای ایرونی کوهی از غرور و تکبر هستند و خانواده هاشون هم که میخوان ارث نداشته ی پدرشون رو از داماد بخت برگشته بگیرن,پس بهتر که همین وضعشون باشه تا گذر زمان انتقام سختش رو ازشون بگیره:58:که کمترینش اینه که تجربه ی ......یه مرد یا پسر! باشن و....
خوب البته بستگی داره از جه خانواده ای بخواهین زن بگیریننقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
معلومه اکه شما هم دلتون یک پدرزن پولدار بخواد و برین دنبال یک خانواده مرفه همینکونه خواهد بود
اما اگربراتون شرافت و نجابت خانوادگی ونه کلاس خانوادگی(منظور پز دادن الکی وملاک رو فقط پول قرار دادن است) مهم باشه اینطوری نخواهد بود
اتفاقا خیلی از همین خانواده ها که شما میگین دختر به دلیل کمبودهایی که داشته و خانواده ی اون با سطحی که بودن, سعی دارن جبران گذشته هاشون رو توسط داماد صورت بدن:160:نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
ببینید من گفتم خانواده ای که شرافت ونجابت دارد نه خانواده عقده ای
با یک تحقیق حتی کوچیک هم میشه تفاوت اینها رو فهمید و
میشه میزان پول پرستی اون خانواده و دختر رو تو همون برخوردای اول فهمید
اصولا پول پرستی و علاقه دختر یا خانواده او به پول چیزیه که به راحتی میتوان فهمید
من با توجه به دیده هام به این نتیجه رسیدم که خانومهای زیبا تر یا دارای تحصیلات عالیه خودبزرگ بینیشون باعث میشه اون محبت و توجه کافی که مرد به عنوان یه همسر احتیاج داره رو بهش ندن و اگر محبتی هم باشه مشروط و با ناز و نق زدن همراهه. اما خانومهای نازیباتر چون فاقد این اهرم فشار ( زیبایی) هستنددیگه مصلحت خودشون رو در ناز و افاده نمی بینند و سعی می کنند با معطوف کردن تمام عشق و توجه خود همسرشون رو پایبند و عاشق خود کنند. منظورم از اینکه گفتم رابطه ی معکوس داره این بود که نه اینکه خانمهای زیبا خوبی های کمتری دارند اما زیبایی و برخی موارد تحصیلات بالا باعث میشه همیشه احساس کنن یه منتی رو همسرشون دارن و از موضع مساوی و یکسان وارد زندگی مشترک نمیشن. آدم نباید بد بین باشه. اما واقع بین چرا. من این حرفا رو از سر واقع بینی میزنم خانم کاترین.
حرف شما درستهنقل قول:
اما خوب این فقط منوط به خانم ها نیست
اگه مردی هم تحصیلات بالایی داشته باشه/زیبا باشه/شغل خوبی داشته باشه
او هم خودش را بسیار دست بالا میگیرد و این چیزا رو تو زندگی به رخ همسرش میکشه که حالا چند تا دختر خواستن بهم شماره بدن و...از این چرندیات
به نظرم ادم انسانیت و شرافت داشته باشه....این به زن ومرد بودن ربطی نداره
اون وقت شرافت به ادما نشون میده که ملاک برتری چیه:72:
بله همینطوره :72:
:16:
با سلام خدمت همه دوستان
من تقریبا صحبت های همه رو خوندم ولی اقایون به خدا همه مثل هم نیستندخود من در خونه اجاره ای زندگی میکنم ماشین نداریم درامد همسرم هم متوسطه مهریه ام هم 110 سکه طلاست عروسی متوسطی داشتم همسرم هم خیلی وقتها به خاطر کارش مسافرته سخته ولی همیشه که زندگی اینجوری نمی مونه فکر می کنم اگه افراد تا حدود زیادی از بد بینی هاشون نسبت به جنس مخالقشون کم کنن بتونن ازدواج خوبی داشته باشن :72:
شما و همسرتون چند سالتونه؟چندسال پیش ازدواج کردین؟؟؟؟اهل کجایین؟ بدبینی یا واقع بینی؟:300:نقل قول:
نوشته اصلی توسط salehe
سلام به همهه
بچه ها بیایید منصفانه فک کنیم
همه دخترای ایران مثل هم نیستن,واقعا آدم اگه یه ذره منطقی باشه میدونه که تو این اوضاع گند جامعه نباید منتظر یه شاهزاده سوار بر اسب سفید باشه.دخترایی که این فکرو دارن چند دسته هستن:
1:دخترای خانواده های پولدار که فکر میکنن همه باید مثل بابای خودشون باشه
2:دختر بچه های دبیرستانی که غرق در رویا هستن
3:دختر خانمای بی خبر از وضعیت جامعه که به جای اخبار گوش دادن صبح تا شب نشستن پای موریک و نمیدونن وضعیت اقتصادی جامعه چه خبره
بابا آقایون جدا از این 3 گروه دیگه تو ایران دختر پیدا نمیشه؟
والا بلا هستن دخترای فهمیده که این مسایل رو درک میکنن,آخه با این وضعیت گند جامعه آدم باید از خدا یه همسر سالم بخواد.بخدا اگه زنوشوهر ,زنو شوهر درستوحسای باشن با یه شغل کم درآمدم میتونن زتدگی شیرینی داشته باشن
آخه کدوم آدم عاقلی از یه پسر مجرد خونه و حساب بانکی آنچنانی خواسته؟بابا بخدا اگه یه پسر مجرد دیدین که خونه داره شک نکنیدارثیه ی بابای محترمشه,یا اینکه از اون شغل های عجیبو غریب پردرآمد داره که قسمت آقازاده ها میشه نه همه
عزیزانم هم آقایون و هم دختر خانما بادی نگرشتون رو عوض کنید.آقایون اگه بگیم باید یه شغلی داشته باشین این یعنی غرور؟دختر اگه دختر باشه با یه شغل نسبتا خوب شما میسازه اگرم ازاون بهونه گیرا باشه قله قافم واسش بیاری راضی نمیشهههه
دختر خانمای عزیزم شمام به جای خونه و ماشین گیر بدین به اخلاقیات و مسایل مهمتر.منم میگم عشق کافی نیست ولی بخدا دوره زمونه عوض شده:43:اگه یه زندگی 2 تایی ساخته بشه ارزش خیلی بیشتر از اونیه که تنهایی داره زندگی میسازه:43:
ببینید من نمی خوام یک زندگی رو بسازم و بعد یک نفر رو بیارم داخلش . من می خوام کسی کنارم باشه که برای زندگی مشترک خودش از صفر تلاش کنه. چند دختر به این راضی هستند که من به عنوان یک تحصیل کرده(ولو با مدرک دکترای مهندسی) از صفر (دارایی) بیام خواستگاریشون؟
نمی خوام کسی رو بهش بگم خوشبختت می کنیم. می خوام بهش بگم سعی کنیم که همدیگه رو خوشبخت تر کنیم.
من دختري هستم كه از اول وهمين الان با وجود شرايط مالي خوب پدرم ونداشتن كمبود مالي حاضرم بايك پسر خوب ووفادار ومهربون وسالم از دواج كنم.هر چند از لحاظ مالي نزديك به صفر باشه.من به قول همه اقوام از هر انگشتم يك هنر ميباره.تنها ايراد من كه باعث شده خيليا شون هم نيان جلو اين بوده كه مدرك دانشگاهي نداشتم.الان كه دانشجو مهندسي هستم هر كي مياد پسند ميكنه اما چه فايده كه بويي از انسانيت نبردن.خانواده عالي وتحصيلكرده اما خودش به شدت سيگاري يا معتاد.
اما تا حالا همچين خواستگاري نداشتم.همشون همه چي دارن الا سلامت از نظر اعتياد به سيگار يا مواد.
این پست قدیمیه ولی به نظرم هنوزم جای بحث کردن توش هست!
اولین مشکلی که آقایون واسه ازدواج اقدام نمی کنن مشکل مادیه که خیلی از چیزای دیگه رو تحت الشعاع قرار می ده! با اینکه خانوما هم این روزا کمک خرج خونواده می شن ولی با این همه اصل فشار مال آقایون! اولین موردی هم که مشکل مادی تاثیر داره، غرور آقایون هست! هیچ جنس نری (حتی تو حیوانات) دوست نداره بیش جنس مونث شون مخصوص شخص زنشون کم بیارن! و یا منتی از طرف خانوم به خاطر مساله مادی باشه! مسلما وقتی این مشکل ها پیش می یاد (کمبود توان مالی و غر زدن خانوما و زیر سوال رفتن شخصیت مرد به عنوان تامین کننده زندگی) بد اخلاقی ها و کج خلقی های زیاد دیگه ای شروع می شه!
در ضمن باید در نظر داشت ارزش هر چیزی تنها با اون نتیجه ای که به دست می یاری سنجیده نمی شه بلکه باید چیزی رو که ازدست می دی تا یه موقعیت جدید رو به دست بیاری رو در نظر گرفت و ازدواج مثل همه اتفاقات زندگی (با تمام محدودیت ها و خوبی هاش) باید ارزشش رو داشته باشه!
هیچ کی نمی گه ازدواج بده همه به نوعی دوست دارند ازدواج کنند تو همه چیز زندگی یکی کنارشون باشه! نه جلو تر نه عقب تر!
در مورد توقعات هم باید یه کم واقع بین باشیم! و باید سطح خود دختر خانوم یا آقا پسرمون با سطح توقعاتمون به هم بخوره که الان بیشتر مواقع این طوری نیست! (طرف پدرش هنوز خونه ی اجاره ای هست حالا می یاد عقده ی مادرشم سر پسر بیچاره در بیاره انصافه؟! و یا به خاطر بعضی فرهنگ زدگی ها و چشم هم چشمی ها مشکلاتی پیش مییاد ) اینم که دو راه نداره یا خودمون رو به توقعاتمون برسونیم (که خیلی سخته) و یا اونا رو بیاریم در سطح خودمون! (واسه اینم که بشه فهمید در چه سطحی هستین به این فکر کنید که میانگین دختر و پسر های خونوادتون و اطرافیان در چه حدی هستن و راضی می شین با اونا ازدواج کنید؟؟!) متاسفانه یه بلاتکلیفی و سردرگمی خاصی بینمون دیده می شه! خیلی ها تکلیفش با خودش مشخص نیست و معلوم نیست چی می خوان! (مثل مرغی که می خواد مثل کبک راه بره و ... ) بعضی از تعریف ها هم مثل آزادی اشتباه معنی می شه! (تو جامعه و فرهنگ شما شب 12 خونه برگشتن هیچ معنی از آزادی نداره چه برای مرد چه برای زن و بیشتر رنگ و بوی هرزگی داره! و یا امثال اون...) اگه معنی آزادی، آزادی سبک غربی هست، این آزادی به ما نمیاد چون ما همه فرهنگ + امکانات اونا رو نداریم که آزادی مون هم شبیه آزادی اونا باشه!
مشکل بعدی که این روزا میشه بهش توجه کرد بحث اعتماد هست! واقعا با این اوضاع روابط و گستردگی جامعه نمیشه به هر کسی واسه یه عمر زندگی راحت اعتماد کرد! قدیما هیچ کس مشکل شناخت رو نداشت به خاطر کوچیک بودن جامعه ها فوقش با 2 هفته ای پرس و جو می شد تا 7 جد طرف رو شناخت نه اینکه مثل الان بعد 2 سال نامزدی دایی طرفت رو هنوز ندیدی!
من هميشه به خواستگارم اول به عنوان همسر وبعد به عنوان پدر فرزند احتمالي آينده نگاه ميكنم.
خداخيرش بده يكي از خواستگارام بهم گفت من خيلي از صداقت خوشم مياد.منم گفتم كي بدش مياد؟حتي اونايي كه خودشون دروغ ميگن دوست ندارن بادروغگو ازدواج كنن.اگر هم ازدواج كنن ودوستش داشته باشن وقتي بفهمن همسرشون دروغ گفته ديگه مهرش از دلشون ميره بيرون...اونم شروع كرد گفت همه چيزايي كه خانوادم بهتون گفتن دروغه ومن هيچ شغلي ندارم حتي كتو شلوار تنمم بابام خريده.هر دوروز يك بسته سيگار ميكشم...
وقتي تمام حرفاش تموم شد من اصلا ناراحت نشدم بلكه خيلي خوشحال شدم كه زبونش به حقيقت باز شد.
بهش گفتم من به عنوان يك انسان بهتون تبريك ميگم كه اونقدر شهامت داريد كه بدون هيچ ترسي همه چيزو گفتيد.سعي كنيد تلاش كنيد تا همه چيز به دست بياريد اما هيچوقت صداقتتونو از دست نديد.چون اينطوري آدم صادقي نصيبتون ميشه.
من به خاطر اينكه پول نداشت بهش جواب رد ندادم چون تا قبل گفتن سيگارش با خودم گفتم خب شايد نشده كار مناسبي داشته باشه. اما با سيگار به خاطر حساسيتم نميتونم كنار بيام.
وای چه بحث جالبی.
اول از همه اینکه من نفهمیدم پاک بودن خوبه یانه؟؟؟؟؟
اخه هر پسر پاکی که دیدم گیر یه دختر ناپاک افتاد و هر دختر پاکی که میشناختم گیر پسر ناپاک تهشم گفتند طرف ناپاک زرنگ بوده.
اقا پسرهای محترم ایا مشکل شما فقط پول نداشتنه؟؟؟ببخشید ولی نصفتون از قبول مسوولیت میترسید و بعضی هاتون میگید بی خیال ازدواج میرم کوچه و خیابون پر دختره.
من خیلی از دخترها رو میشناسم که فقط یه جو غیرت و وجود و ایمان از طرفشون میخوان همین ولی پسر میره خواستگاری سریع تعداد بچه هارو میشماره میگه نه فردا روز به طرف ارثیه کم میرسه.یا اشتباهی به جای اخلاق و رفتار دختره به هیکل و قیافه اش نگاه میکنن.
یه ایرادم به دخترها خواهشا تا عقدتون رو خوندن فکر نکنید پسر مثل ماشین به نامتونه بابا طرف ادم.بعضی دخترها عادت دارند بعد عقد پسرها رو به طور کاملا موذیانه از خانواده اش جدا میکنند به خدا گناه داره مادر و پدر اونم ادمند.(این تیکه درد و دل یه خواهر بود)
هر چند این موضوع مربوط به گذشته اس. اما برای خنده هم شده بزارید بگم. ما اینجا هستیم. جایی نرفتیم. از دست ایرادهای شما دخترا سنمون رفته بالا پیر شدیم .:305:
اما خدائیش. من کلی دختر دیدیم که از بی شوهری رنج میکشیدن همین که یه خواستگار پیدا میشد یه طومار از درخواستها و آرزوها جلوش میذاشتن. طرف کپ میکرد عقب می نشست. تازه خودشون کوتاه می آمدن مامان جونشون ، آبجیو خاله و خان باجی ها براشون آرزوها که نداشتن. :323:
در مورد خودم یه خانم دکتر یا مهندس ،قد بلند، گیسو کمند ، خوشگل ، فهیم ، پولدار، قانع ،مهربون ، مطیع و حرف گوش کن پیدا بشه من هم بدم نمیاد.:58:
- - - Updated - - -
هر چند این موضوع مربوط به گذشته اس. اما برای خنده هم شده بزارید بگم. ما اینجا هستیم. جایی نرفتیم. از دست ایرادهای شما دخترا سنمون رفته بالا پیر شدیم .:305:
اما خدائیش. من کلی دختر دیدیم که از بی شوهری رنج میکشیدن همین که یه خواستگار پیدا میشد یه طومار از درخواستها و آرزوها جلوش میذاشتن. طرف کپ میکرد عقب می نشست. تازه خودشون کوتاه می آمدن مامان جونشون ، آبجیو خاله و خان باجی ها براشون آرزوها که نداشتن. :323:
در مورد خودم یه خانم دکتر یا مهندس ،قد بلند، گیسو کمند ، خوشگل ، فهیم ، پولدار، قانع ،مهربون ، مطیع و حرف گوش کن پیدا بشه من هم بدم نمیاد.:58:
من به نكته زيبايي رسيدم...
اميدوارم خودم هميشه يادم باشه...
زماني كه انگشت اشاره ي تقصير را به سمت كسي ميگيريم 3 انگشت به سمت خودمان استوانگشت شست به سمت آسمان كه يعني خدا شاهده تو مقصري!!!
دوستان خوبم"
نميخوام اسم كسي رو بگم اما بهتره كمي انصاف داشته باشيم وهر كسي با كفو خودش ازدواج كنه.
من ديدم خواستگارهايي كه حداقل امكاناتو براي زندگي نداشتن اما ميخوان با همسرشون به خيلي چيزا برسن.
بالاخره بايد همه چي تقريبا مساوي باشه نه اينكه يكي همه چي داشته باشه اما يكي ديگه هيچي نداشته باشه.
يادمه23سالم بود ويك خواستگار سمج داشتم.هرچي ميگفتم به دردهم نميخوريم اصلا گوش نميكردن وبه زور ميخواستن ادامه بدن.
مثلا من دوست داشتم سر ليوان شربت يك حلقه پرتقال بزارم.به جاي اينكه بگه چه دختر باسليقه اي همش ميگفت ما مثل شما تجملاتي نيستيم.يا من اونموقع از چادر نفرت داشتم وپدرم از يك سني مارو تو حجابمون آزاد گذاشته بود.اون خواستگارم ميدونست من اصلا چادر دوست ندارم اما ميگفت به خاطر مادرم بپوش.هزارتا اختلاف ريزو درشت باهم داشتيم اما ميخواست به زور همه چي درست بشه.چون به قول خودش سني ازش گذشته بود وآرامش ميخواست.ويك دليل خيلي مسخره شون اين بود كه ما استخاره كرديم وبسيار بسيار عالي اومده ما ميخوايم هرطور شده اين وصلت انجام بشه.
آخرشم كه همه چي به زور مثلا حل شده بود ميگفتن مابايد همون اول عقد كنيم واينا ديگه زنو شوهر بشن.بابامم كه ديد اينا تو همه چي اصرار زيادي ميكنن ومنم گفتم خيلي اختلاف عقيده داريم بهشون گفت يك ماه صيغه محرميت ميخونيم وبعد عقد ميكنيم.(البته از مشاور پرسيدم گفت صيغه هم خوب نيست چون تو همسرش ميشي وخيلي بايد مراقب باشي).
خلاصه مشاور گفت اينا از هيچ نظر به شما نميخورن و اصلا ازدواج نكنين.
تا موضوع صيغه رو فهميدن گفتن نه حاج آقا اگه اينا صيغه بشن وارتباط نداشته باشن شيطون بينشون تا ابد جدايي ميندازه.
خلاصه پسرشون قهر كردوبه سلامتي رفت.
بعد دوماه ازدواج كرد اما اصلا خوشبخت نيستن.
- - - Updated - - -
من به نكته زيبايي رسيدم...
اميدوارم خودم هميشه يادم باشه...
زماني كه انگشت اشاره ي تقصير را به سمت كسي ميگيريم 3 انگشت به سمت خودمان استوانگشت شست به سمت آسمان كه يعني خدا شاهده تو مقصري!!!
دوستان خوبم"
نميخوام اسم كسي رو بگم اما بهتره كمي انصاف داشته باشيم وهر كسي با كفو خودش ازدواج كنه.
من ديدم خواستگارهايي كه حداقل امكاناتو براي زندگي نداشتن اما ميخوان با همسرشون به خيلي چيزا برسن.
بالاخره بايد همه چي تقريبا مساوي باشه نه اينكه يكي همه چي داشته باشه اما يكي ديگه هيچي نداشته باشه.
يادمه23سالم بود ويك خواستگار سمج داشتم.هرچي ميگفتم به دردهم نميخوريم اصلا گوش نميكردن وبه زور ميخواستن ادامه بدن.
مثلا من دوست داشتم سر ليوان شربت يك حلقه پرتقال بزارم.به جاي اينكه بگه چه دختر باسليقه اي همش ميگفت ما مثل شما تجملاتي نيستيم.يا من اونموقع از چادر نفرت داشتم وپدرم از يك سني مارو تو حجابمون آزاد گذاشته بود.اون خواستگارم ميدونست من اصلا چادر دوست ندارم اما ميگفت به خاطر مادرم بپوش.هزارتا اختلاف ريزو درشت باهم داشتيم اما ميخواست به زور همه چي درست بشه.چون به قول خودش سني ازش گذشته بود وآرامش ميخواست.ويك دليل خيلي مسخره شون اين بود كه ما استخاره كرديم وبسيار بسيار عالي اومده ما ميخوايم هرطور شده اين وصلت انجام بشه.
آخرشم كه همه چي به زور مثلا حل شده بود ميگفتن مابايد همون اول عقد كنيم واينا ديگه زنو شوهر بشن.بابامم كه ديد اينا تو همه چي اصرار زيادي ميكنن ومنم گفتم خيلي اختلاف عقيده داريم بهشون گفت يك ماه صيغه محرميت ميخونيم وبعد عقد ميكنيم.(البته از مشاور پرسيدم گفت صيغه هم خوب نيست چون تو همسرش ميشي وخيلي بايد مراقب باشي).
خلاصه مشاور گفت اينا از هيچ نظر به شما نميخورن و اصلا ازدواج نكنين.
تا موضوع صيغه رو فهميدن گفتن نه حاج آقا اگه اينا صيغه بشن وارتباط نداشته باشن شيطون بينشون تا ابد جدايي ميندازه.
خلاصه پسرشون قهر كردوبه سلامتي رفت.
بعد دوماه ازدواج كرد اما اصلا خوشبخت نيستن.
با عرض سلام خدمت تمام اقایون محترم
وَ أَنکِحُواْ الْأَیَامَی مِنکم وَ الصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکم وَ إِمَائکُم إِن یَکُونُواْ فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِه وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیم.
مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بینیاز میسازد خداوند گشایشدهنده و آگاه است.
سوره نور آیه 32
وَ مِنْ آیاتِهِ اَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ اَنْفُسِکُمْ اَزْواجاً لِتَسْکُنُوا الیها وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً اِنَّ فی ذلِکَ لاَیات لِقوْم یَتَفَکَّرُونَ.
و از نشانههای او اینکه همسرانی از جنس خودتان برای شما آفرید تا در کنار آنان آرامش یابید، ودرمیانتان مودّت ورحمت قرار داد. این نشانههایی است برای گروهی که تفکّر میکنند!
:305:چرا شما زمینی ها چشمتون به یک زمینی دیگه است که دستونو بگیره چرا خدا به اون بزرگی رو فراموش کردین خدا به مل قول داده گفته شما ایمان داشته باشید من همه چی به شما میدم چرا شما پارتی به این بزرگی مثل خدا رو فراموش کردین چشم دوختین به بندهای خدا باور کنید باور کنید من ادعای با ایمانیم نمیشه خیلی جاها ضعف دارم و راستش برای دوری از گناه ازدواج کردم و خودم به دست خدا سپردم و همسرم به من گفت به همین دلیل ازواج کرده و باید بگم به طور کاملا اتفاقی خانواده انها امدن خواستگاری من و هیچکدوم از طرفین حتی تحقیق درستی هم نکردن و همسرم در اویل ازدواج هیچی نداشت :203:ولی با توکل خدا به یاد خدا ازدواج کردیم الان شکر خدا یک مجلس خوب گرفیم و یک خونه خریم کاربار رو روال سختیم کشیدیم و الانم خیلی سخته ولی خدا شکر داریم میسازیم باور کنینید:81: ما برای خرید خونه حتی یک ملیونم نداشتیم ولی از اسمون واقعا امد برای مجلس مونم همیطور اونم از اسمونم امد هنوز خودمون تو کفیم که این پولا رو جمع کردیم باور کنید خدا بزرگ خدا حواسش به همهی ما هست باور کنید:103:
نیلو خانم. جان مادرت اینجارو دیگه با شیخ و ملا مزین نکنید. لطف کنید یه سر برید جلو دادگستری ببینید چه جونهای نازنینی بخاطر عدم استطاعت مالی زندگیشون به جدایی نمیکشه. شما ریسک کردید و شکر خدا با همت شما و همسرتون شرایط خوب پیش رفته. درسته که نباید از جوونهایی که تازه چند سال از کارکردنشون میگذره توقع زندگی کاملی رو داشت اما برای شروع هر زندگی باید حداقل ها را نیز در نظر گرفت. دوست عزیز در همین تهران کنار گوش من و شما هر روز نوزادانی در همون لحظه اولیه تولد بخاطر اینکه پدرشون هزینه تهیه یک آمپول را نداره تا ریه این کودکان برای تنفس فعالیتش رو شروع کنه جانشون رو از دست میدهند. دلتون رو پیش دل مادرشون ببرید تا ببینید چه حس تلخیه. اما من کاملا میتونم احساس شرمندگی و خجالت اون پدر رو درک کنم. میتونم بغضی که گلوشو میفشره حس کنم.
بنابر این خواهش میکنم هیچ وقت جونهایی که برای شروع زندگیشون آمادگی اولیه را ندارند تشویق به این کار کنید.
- - - Updated - - -
نیلو خانم. جان مادرت اینجارو دیگه با شیخ و ملا مزین نکنید. لطف کنید یه سر برید جلو دادگستری ببینید چه جونهای نازنینی بخاطر عدم استطاعت مالی زندگیشون به جدایی نمیکشه. شما ریسک کردید و شکر خدا با همت شما و همسرتون شرایط خوب پیش رفته. درسته که نباید از جوونهایی که تازه چند سال از کارکردنشون میگذره توقع زندگی کاملی رو داشت اما برای شروع هر زندگی باید حداقل ها را نیز در نظر گرفت. دوست عزیز در همین تهران کنار گوش من و شما هر روز نوزادانی در همون لحظه اولیه تولد بخاطر اینکه پدرشون هزینه تهیه یک آمپول را نداره تا ریه این کودکان برای تنفس فعالیتش رو شروع کنه جانشون رو از دست میدهند. دلتون رو پیش دل مادرشون ببرید تا ببینید چه حس تلخیه. اما من کاملا میتونم احساس شرمندگی و خجالت اون پدر رو درک کنم. میتونم بغضی که گلوشو میفشره حس کنم.
بنابر این خواهش میکنم هیچ وقت جونهایی که برای شروع زندگیشون آمادگی اولیه را ندارند تشویق به این کار کنید.
- - - Updated - - -
از نظر من اشکال اینه ادما نمیدونن چی میخوان
از مادرشون میخوان برن براشون عشق پیدا کنن
خودشون میرن تو محله و خیابون و دانشگاه میخوان مادرترزا رو داشته باشن
اول باید تکلیف خودتون رو روشن کنین دنبال چی هستین بعد بگردین پیداش کنین
اقا مجیدم فکر میکنم مطلب درستو جواب دادن به شعار و حرفای بی پایه ای که فقط در کتابها و شعرها میشه پیداشون کرد ولی واقعیت چیزای دیگه ای به ما نشون میده
عجب تاپیک عهد عتیقی رو بالا کشیدید
یکی هم بگرده یه تاپیک به اسم دخترا رو بکشه بالا والا ما هم کلی حرف برای گفتن داریم
من خودم خواستگاری زیاد رفتم و تقریبا تمام مواردی که جواب منفی دادند به خاطر خونه و ماشین بود یعنی حداقل یکی نگفت این اخلاقش خوب نیست یکی نگفت بی فرهنگه یکی نگفت بی عرضه هست و ...
حالا خوبه حقوق من نسبت به نرم جامعه بالاتره
نه اینکه دختر کم توقع نباشه ولی کمه و کسی مثل من باید زیاد بگرده
اینکه یکی گفت دختر تا خواستگار نداره خواستش کمه بعد که بیاد یه لیست میذارن جلوش رو من به عینه خودم تجربه کردم . سن ازدواج میره بالا چون بلوغ فکری چه در دختر و چه پسر در سن بالاتر از گذشته شکل میگیره یسریا واقعا راحت طلب شدن(دختر و پسر هم نداره)
- - - Updated - - -
عجب تاپیک عهد عتیقی رو بالا کشیدید
یکی هم بگرده یه تاپیک به اسم دخترا رو بکشه بالا والا ما هم کلی حرف برای گفتن داریم
من خودم خواستگاری زیاد رفتم و تقریبا تمام مواردی که جواب منفی دادند به خاطر خونه و ماشین بود یعنی حداقل یکی نگفت این اخلاقش خوب نیست یکی نگفت بی فرهنگه یکی نگفت بی عرضه هست و ...
حالا خوبه حقوق من نسبت به نرم جامعه بالاتره
نه اینکه دختر کم توقع نباشه ولی کمه و کسی مثل من باید زیاد بگرده
اینکه یکی گفت دختر تا خواستگار نداره خواستش کمه بعد که بیاد یه لیست میذارن جلوش رو من به عینه خودم تجربه کردم . سن ازدواج میره بالا چون بلوغ فکری چه در دختر و چه پسر در سن بالاتر از گذشته شکل میگیره یسریا واقعا راحت طلب شدن(دختر و پسر هم نداره)
:163:وای خدا یا فهمیدم گفتم که منم زیاد مومن نیستم فقط گفتم تو این مورد بجز خدا نمتونیم به کسی اعتماد کنیم کمک بخوایم فقط همین منظور بود منظورم این بود انقدر گله نکنید پاشید خدا دستتون میگیره من نمیگم بی فکر عمل کنید خوب ما هم مسلما یک چیزای رو در نظر گرفتیم و ازدواج کردیم میگم سخت نگیرید زندگی زیباست زیبا نگاه کن برادر عزیز انقدرهم از دست من حرص نخور سرخ میشی ها:311::311: