نوشته اصلی توسط
آخیش
حنا خانم من اگر جای تو بودم و میدیدم همه چی اینقدر سخت وپیچیده شده اینکارارو انجام میدادم، به خودت اهمیت بده و فعلا توی گیجی تصمیم برا زندگیت نگیر ،اگه میشه یه مدت فقط بخودت برسی به خودت اهمیت بده برا خودت خرید کن و گردش و تفریح برو عین روزای مجردی و خودتو از قید فکر کردن به شوهر و ناراحتی و غصه بیرون ببر ، وقتی حالت خوب شد و زندگی بنظرت شیرین اومد بهتر میتونی تصمیم بگیری ، اعتماد بنفست اینطوریه که بالا میره یعنی وقتی فقط بخودت برسی و سعی کنی از هر لحظه ای آرامش و شادی ببینی، و بالاخره شوهرت هست فعلا اگه مسخره میکنه زیاد ناراحت نشو توهم بخند چون فعلا میخوای شاد باشی و انرژیتو بدست بیاری، یه فیلمی هست به اسم زندگی خصوصی خانم و آقای میم ، ببینش ، شاید ذهنیتت نسبت به تمسخر های شوشو عوض شد،به حرفای مردا نباید خیلی اهمیت داد مردا خشنن و تمسخر جزء اخلاقیات بیشتر مردا هست و دوست دارند کنار زنشون بخندن ممکنه مسخره کنند تا مثلا شاد باشن ، یه زن با اعتماد بنفس و زیبا یا فهمیده معمولا به چرت و پرتایی که شوهرش میگه میخنده و نقاط قوت حرفای شوهرش رو میکشه بیرون و توروی شوهرش ویا بقیه بلند میگه و اینطوری شوهرش رو تربیت میکنه که چه وقتایی قراره به حرفای شوشو اهمیت بدهد وقتی که حرف خوشایندی میشنوه و بقیه موقع ها فقط میخنده و بی خیاله ، خواهر من بزن بیخیالی تا دنیات شادتر بشه ، اون دختره هم اگر زنگ زد هرچی دورغ میتونی از خوبی شوهرت تعریف کن و بگو قراره شکایتش رو بخاطر مزاحمت بکنی ،به قول گفتنی قات بزن سرش سوسک میشه میره،:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72: