-
دختر بيخيال ( كه اصلا هم بي خيال نيستيد و خيلي هم دلسوز و مهربونيد) ممنونم به خاطر اين همه پيگيريتون و وقتي كه برام مي ذارين! پرسيدين چه واكنشي نشون دادم وقتي داشت درد دل مي كرد؟ به حرفاش گوش دادم، گفتم براي بعضي حرفهايي كه نيما ( دوستش )گفته توجيهي ندارم، اما ميدونم اين لحن تندش، اين دعواهاش و اينكه موضوع رو با مادرش مطرح كرده به اين معنيه كه نگرانته و واقعا دوستت داره و مي خواد از اينكه تو زندگيت رو سر مسايل واهي از دست بدي جلوگيري كنه، ظاهرا داره از من حمايت مي كنه، اما در واقع نمي خواد زندگي مشترك دوستش به هم بخوره....
توان مالي گرفتن خونه جدا رو اگه مجبوربشم ، دارم، اما توان روحيش رو ندارم، مي دونم گرفتن خونه جدا برام غير قابل توجيهه و باعث مي شه كه وضع روحيم تا مدتي بسيار بد و وخيم بشه....
ستاره زيباي عزيز ممنونم به خاطر راهنماييهاتون، حتما انجامش مي دم، يه كميش رو همين امروز صبح انجام دادم، وقتي پرسيد تو كاري نكردي براي خونه، با مهربوني بهش گفتم چه انتظارايذ داري از من، خودت مي دوني چقدر از اينكه با بنگاهي جماعت همكلان بشم بدم مياد، خودتم هميشه حساس بودي كه شماره من رو اين جماعت نداشته باشن، حالا تك و تنها برم دنبال خونه و شماره ام رو بهشون بدم و سوار ماشين كنم و ببرمشون سر ملك؟!!!!!!
آقاي خالقزي مهربان، ممنونم، تذكري كه دادين رو حتما به خاطر مي سپرم....
ضمنا دوستان يه خبر جديد ديگه اينكه همسرم ديشب مي گفت ٤ شنبه يا ٥ شنبه بشينيم با هم صحبت كنيم، يه سري شرط داره براي ادامه زندگي و مي خواد از من قول مكتوب بگيره براي اون شروط!!!!!! مي گفت البته شرطهام انقدر بديهي و پيش پا افتاده ست كه اصلا مطرح كردنشون مسخره ست اما بايد از اول زندگي مي گفتم .....
لطفا هم برام دعا كنيد كه به خير و خوشي اين مساله تموم بشه و هم راهنماييم كنيد، هر چي كه به نظرتون مياد لازمه يا بهتره بدونم و به كار ببرم....
-
سلام خانم محتشم گرامی
آره خب، صفت معکوس بکار بردم تا منو جایی که باید جذب کنه کمی بیخیال باشم :)
آخه بیخیالی هم عالمی داره ها ....بعضی جاها باید بیخیال بود....
خیلی خوشحالم که همسرتون بالاخره یک قدم به سوی زندگی مشترکتون برداشتن.
فقط حواستون باشه وقتی شرط و شروطی میگذارند بلافاصله هر شرطی و فقط بخاطر راضی نگهداشتن ایشون قبول نکنید.
حتی اگر احساس کردید در خصوص برخی شروطشون مردد هستید ازشون محترمانه کمی فرصت فکر کردن بخواهید حتی میتونید در اینجا از دوستان مشورت بگیرید.
( مثلا بگید عزیزم منم خیلی دوست دارم زندگی ای که با هزار امید و آرزو شروع کردم الکی از هم نپاشه، و بیشتر از اینکه دوست داشته باشم براحتی زندگیمون و خراب کنم دوست دارم چیزی که ساختم نگهدارم ..... ولی این شرطتون نیاز به کمی فکر داره نمیتونم سریعا پاسخ دهم از طرفی دوست ندارم پاسخ بیهوده و بدون فکر به همسرم دهم، کمی نیاز به زمان دارم ...
تاکید هم کنید پاسخی که با فکر داده میشه ارزشش اتفاقا بیشتره، یعنی من روی حرف شما روی تمام جوانبش بخوبی فکر کردم پس پاسخم قابل اعتمادتر خواهد بود و امکان اینکه از حرفتون برگردید خیلی کمتر خواهد بو د، با فکر پاسخ دادن یعنی پاسخ احساسی نبوده بلکه از روی عقل منطق پاسخ داده شده.)
یادتون باشه هدفتون و بذارید روی داشتن یک زندگی خوب روی خوشبختی ...
نه اینکه بخواین به هر قیمتی فقط ایشون و درکنار خودتون داشته باشید...
برای خودتون و شخصیتتون ارزش قایل بشید...
در پایان اگر احساس کردید شرایط مهیاست، شما هم حرفاتون و بزنید، بهشون بگید بنظرتون در زندگیتون هردو اشتباهاتی داشتیم، هردو کم مهارت بودیم... هردو با جنس همدیگه آشنایی کافی نداشتیم...
اگر زندگیتون به اینجا رسیده بخاطر اشتباهات هردو بوده، بهشون بگید شما مدتیست در کسب مهارت و آگاهی هستید دنبال اصلاح اشتباهاتتون هستید اگر ایشون هم میخواین زندگی شاد و خوبی داشته باشند بهتره با همدیگه دنبال اصلاح اشتباهاتمون باشیم تا بتونیم خوشبختی واقعی و تجربه کنیم.
-
با سلام
این تاپیک از ظرفیت مجاز خیلی عبور داشته .... لطفاً از راهنمایی ها بهره عملی بگیرد و در صورتی که خیلی لازم بود تاپیک جدید باز کنید