نه عزیزم تو کل هفته باید یک بار می خوندی..حالا اشکال نداره مهم اینه که جزءتو خوندی..حالا توی این هفته یک بار باید جزء بعدی رو بخونی..همین طوری این روال تا 30 هفته ادامه داره
از ته قلب ارزو می کنم مشکلاتت حل بشه:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
نه عزیزم تو کل هفته باید یک بار می خوندی..حالا اشکال نداره مهم اینه که جزءتو خوندی..حالا توی این هفته یک بار باید جزء بعدی رو بخونی..همین طوری این روال تا 30 هفته ادامه داره
از ته قلب ارزو می کنم مشکلاتت حل بشه:72:
با سلام
تشکر از آقا رضا ... شمیم الزهرا در جای آقا رضا ابقا می شوند و لطفاً فقط دقت روی برنامه داشته باشید که با گروه همراه شوید و مدیون نشید .
عاشق خانواده عزیز:
ردیف اسمت هر عددی هست همون عدد جزء یهست که شروع کرده ای در هفته پیش ... این هفته جزء بعدی را باید بخونی یعنی این هفته جزء 11 را می خوانی و هفته بعد جزء 12 و به همین ترتیب پیش میری و بعد از جزء 30 میایی جزء 1 تا هفته شی ام که جزء 9 را خواهی خواند . در طول هفته جزئی که باید بخوانید را یک بار می خوانید حالا یا یک روز یک باره می خوانید یا تقسیم می کنید روزی تعدادی از آیات تا روز جمعه که کل سوره تکمیل شده باشد .... عزیز لطفاً پستی که توضیح داده شده را بخوان که اگر سئوالی غیر از شرح داده شده بود مطرح نمایی ...
شرمنده که هدیه را از قلم انداختم
این هفته هدیه به امام علی علیه السلام است
سلام به همه عزیزان. ببخشید به دلیل سختی دید دیگه به سایت سر نزدم. غلط املایی هم به خاطر این بود که با موبایل بود و واقعا سخت میدیدم.
آقا رضا شرمنده کردین من مطمئنم قبل اینکه اینجا کسی تایید بشه برای همراهی گروه اول خدا اونو طلبیده بوده پس شما لایقش بودین نه من.
ممنونم از توجه همه شما عزیزان. من همراهیمو در هرصورت ادامه میدم و خوشحالم دوستان به این خوبی دارم:72:
این تعامل قشنگ یعنی عملاً و همینجا رفتار قرآنی در تعامل در پیش گرفته شده ... ان شاء الله قرآن خود ضامن شود به اینکه رشدی منطبق برخودش داشته باشیم ... و هر روزمون نسبت به روز قبل کلی تفاوت مثبت داشته باشیم ان شاء الله
سلام به همه .
آسمان آبی عزیز از صمیم قلب اجابت و آرامش رو برات آرزو میکنم .امیدوارم همه خواسته هات به عافیت و مصلحت و با نظر فاتح خیبر امیر المومنین ،مقدر بشن .
سلام به همه دوستای خوب همدردی.. امروز خیلی خیلی گریه کردم .. دلیلش مهم نیست ولی خواستم بگمممم این برنامه خیلی خیلی خیلی خیلی به من ارامش داده.. من واقعا تاثیرش رو میبینم توی زندگیم... اسمان ابی عزیزم از خداوند خوب و مهربون میخوام زندگی ات پر از یرکت و شادی و ارامش بشه.. اااااامین یا الرحمن الراحمین......
میگن شب ها فرشته ها قصه میگن از ارزوی ادم ها برای خدا
خداااااااا کنه همین شب ها گفته بشه قصه شما پیش خداااا
یا الله.. یا رحیم.... یا لطیف...... یا کریم.... یا الله... التماس دعا:72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام
دعام کنین منم حس و حال امروزم خوش نبود
سلام بر دوستان
برنامه هفته سوم
از شنبه 17 مرداد ماه تا جمعه 23 مرداد
هدیه به : حضرت خدیجه سلام الله علیها
طلب حاجت : hanie_66
برنامه رفتاری : تمرکز بر معنای اجزاء نماز
صلوات برای سلامتی و ظهور هرچه زودتر امام زمان ( عج )
( ضمن ادامه مقید به نماز اول وقت بودن ، توجه به در پیشگاه خدا بودن در هنگام نماز ، در این هفته تمرکز می شود بر معنای اذان و اقامه و حمد و سوره و ذکر روکوع و سجود و تسبیحات اربعه و تشهد و سلام و .... . دوستان سعی کنید تفسیر سوره حمد را بخوانید تا با نظر به معنا و تفسیر آن در نماز ، نمازی عمیق و همراه باور به محتوای آن را داشته باشیم که بسیار موثر خواهد بود در روند زندگی و حال و احوال و اخلاق فردی )
برنامه هفته چهارم :
شنبه 24 مرداد تا جمعه 30 مرداد
هدیه به : حضرت فاطمه سلام الله علیها
طلب حاجت : یه دختر سرگردان
برنامه رفتاری : شاکر نعمتها بودن ( کاملترین کلمات برای شکر گذاری ، الحمدلله است )
صلوات برای سلامتی و ظهور هرچه زودترامام زمان ( عج )
( ضمن ادامه برنامه های هفته اول تا سوم که مدوامت در آن ، هم موجب نظم و تمرکز در نماز می شود ، هم موجب کیفی شدن نماز و با توجه به محتوا و معنا.... مشمول بهره ها و آثار آن شدن در زندگی و لذت بردن از آن است ، شناسایی و لیست نعمتهایی که داریم به طور دقیق و اشاره به آنها در خلوت با خدا و شکر گذاری کردن )
سلام
دوستان عزیزم از دعاهای خوبتون ممنونم
دعام کنین که بسیار محتاج دعاها و نیت های خالص شما هستم
من یه خواهر بزرگ تر دارم که همسرش دچار یه سری مشکلات شده و این مشکلات اوضاع روحی خواهرمو به هم ریخته
یه عزیزی دارم که یه بیماری خاص داره که همه چیز زندگیشو تحت تاثیر قرار داده و قراره تا ماه دیگه یه عمل جراحی داشته باشه.با دلای مهربونتون برای سلامتی و عاقبت به خیریش دعا کنین چون شرایط ازدواجش خیلی مرتبط با این عمله
و همسرم هم درست یک هفته بعد از ازدواجمون اوضاع کاریش به هم ریخت و ما درگیر مشکلات ریز و درشت مالی شدیم که از این مشکلات مالی هیچ کس جز من و شوهرم خبر نداره.دعام کنین که گاهی واقعا خسته میشم
امیدوارم همه ی لحظه هاتون شاد و لذت بخش باشه
سلام .
هانیه عزیز.انشائ الله به لطف و عنایت ام المومنین حضرت خدیجه علیها السلام که پشتیبان مالی و عاطفی رسول مهربانیها بودن مشکلات و نگرانیهاتون به عافیت ، خاتمه پیدا کنن .
تا اینجا از همه قبول باشه .... انشالله که گیرندگان هدایا خودشون حامل آرزوهای ما باشند و شفیع مشکلاتمون پیش خداااا
خانم هانیه انشالله که مشکلات از خودتون و خانوادتون رخت ببنده .... صبور باشید و به خدا بسپارید ......
خانم سرگردان .... انشالله قصه شما تو این هفته گفته خواهد شد ..... خود دار باشید . توکل خالص داشته باشید ...
خانم آسمان آبی گرامی و مهتاب گرامی هم انشالله حاجت روا باشن ....
شاد باشید و موفق ........ :310:
سلام
دوستان خوبم از اینکه هفته گذشته دعام کردین بی نهایت سپاسگزارم.امیدوارم که خدای بزرگ حاجات قلب های پاک شما رو بده.
دوست عزیرم خانوم سرگردان من براتون صمیمانه دعا میکنم ک خدا آرامشی بهتون بده که همیشه لبخند رضایت و شکرگذاری روی لب هاتون باشه.آرامشی که پیوسته به یاد معبود باشین و هیچ عامل مادی هم یارای مقابله باهاشو نداشته باشه.
دعا میکنم خودتون و همه ی عزیزانتون تن سالم و دل خوش داشته باشین.:72:
سلام هانیه جان و سلام به همه دوستان خوبم.. برای دعا های خیرتون و لطف و مهربونیتون بینهایت ممنونم:72: ... از خدای خوب و مهربون میخوام به برکت قران گره از مشکلات همه انسانها باز بشه مخصوصا بچه هایی که با یه عالمه امید اینجا هستن... امیدوارم هیچ موجود زنده ای سرگردان نباشه در این عالم.. از خدای مهربون میخوام خودش پناه و تسکین همه رنج ها و نگرانی ها باشه.. از خدای خوب و بزرگ و قادر و توانا میخوام یه لحظه هم ما رو رها نکنه و نظر لطف و برکتش رو از ما برنگردونه.. از خداوند خوب و مهربون و شنوا و بینا میخوام هوامون رو داشته باشه تا توی مشکلات کم نیاریم و به خطا نریم.. اون به همه ضعف های ما اگاهی و علم داره و میدونه بدون کمک خودش چه قد ما بیچاره ایم... خدایا شکرت ... هزار هزار مرتبه برای همه نعمتهایی که به ما ارزانی داشتی.. نعمت سلامتی و هزار هزار نعمت دیگه.. خدایا خودت کمک کن تا به درک درست تسلیم و رضایت در برابر خواست و مشیت تو در این عالم برسیم..
ااااااااامین ای خدای خالق لبخند... با وجود تو غصه کیلویی چند:18:............... التماس دعا :203:.... از همه شماها که این قدر دل هاتون صاف و مهربونه..... متشکرم بی نهایت:72:
سلام.
تولد حضرت معصومه سلام الله علیها رو به همه تبریک میگم .امیدوارم به مدد کریمه اهل بیت و عنایت فاطمه زهرا سلام الله علیهما ، سرگردانی و نگرانیهای یه دختر سرگردان به آرامش ، اجابت و شادی یه دختر امیدوار مبدل بشن .
تقارن های زیبایی در این هفته صورت گرفته، امیدوارم به این روز قشنگ و صاحب عزیز این هفته، شاهد عنایت خاص الهی به کار همه دختران و پسرانی باشیم که با پاکدامنی و عزت نفس خود را قابل دریافت رحمتی ساخته اند از آنگونه که بر اولیای خود دارد.
برایت دختر سرگردان جان و آنها که دعای تو را دارند از خدا اجابت میطلبم.:72: عیدت به نیابت از همه آنها دو صد چندان مبارک:72:
با سلام و احترام،
به درخواست فرشته مهربان، زین پس مدیریت این تاپیک با بنده است. توجه بفرمایید که با تغییر مدیر، هیچگونه تغییری در برنامه ایجاد نمیگردد.
----
برنامه هفته پنجم:
از شنبه ۳۱ مرداد تا جمعه ۶ شهریور
هدیه به: حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام
طلب حاجت برای: طلوع زیبا
برنامه رفتاری: دفع ناشکری با نظر به داشتهها (ضمن ادامه برنامههای رفتاری هفتهٔ اول تا چهارم)
روزانه ۱۰۰ صلوات برای سلامتی و ظهور هرچه زودتر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
سلام خدمت همه دوستانم و مخصوصا مدیر جدید عزیز:72:
پیشنهادی داشتم برای تاثیرگذاری بیشتر این کار گروهی:
راهبردهای رفتاری هر هفته با چند مثال و طی چند پست باشه.
مثلا شکر نعمت دستور کار هفته پیش بود. دو روز بعدش مدیر محترم (یا کلا همه این کارو بکنن) پست بذارن و چندتا مثال که شاید عادی نباشه و به ذهن ساده ما نرسه بیان کنن و به همین منوال طی دو سه پست کوتاه هم تلنگری بشه برای ما و هم دیدمون بازتر بشه.
اگر موافقین لطفا از همین فرمایشتون: دفع ناشکر شروع کنین بسم الله...
سلام به همگی
امیدوارم ازهمه قبول باشه تابه اینجا...
شمیم جان من موافقم...راستش برنامه رفتاری این دوهفته خیلی مناسبت داشت بازندگی من
توی اوضاع بدمالی....بیکاری شوهرم...تغییرشغلشون توی این وضعیت...همش باعث شد که اوضاع وحشتناکی روبعدازچندسال زندگی تجربه کنم!!
اما مدام میگفتم خداروشکر...میگفتم حتما حکمتی هست...وهمش میگم خداروشکر که بچه ام مشکلی نداره...
بااینکه فقط یک ماه به زایمانم مونده وازیه طرف هزینه های زایمان وبچه وازطرف دیگه شغل شوهرم که چون به تازگی شروع کرده شاید چندماه طول بکشه تابتونه اونجورکه باید مخارج روتامین کنه...
اما باهمه این حال واحوال میگم خداروشکر...وواقعا شکر میکنم وقتی هرروز تکون خوردن های بچه ام روحس میکنم...وبخدامیگم هرموقع خودت صلاح دونستی اوضاع مالی روخوب کن اما تن سالم به بچه ام وخودمون بده.....
...................
میدونم خیلی ها مشکلات بدتررو دارن تجربه میکنن اما همین شکر نعمت ها وامید داشتن به لطف خدا همه چی روآسونترمیکنه...
دوستای عزیز ازتون میخوام دعاکنید واسم...همینطور واسه طلوع زیبا..که این هفته به نام ایشون هست
توی دعاهاتون فرشته اردیبهشت روهم دعا کنید که واقعا محتاج هستش وشرایط سختی داره...
فرشته جان به یادت هستیم عزیزم.
سلام
دوست خوبم خانوم طلوع زیبا امیدوارم همیشه شاکر خدا باشید و در همه ی مراحل زندگیتون دست خدا ب همراهتون باشه
سلام دوست خوبم:72:
مچکرم بابت دعای خوبت:43:
امیدوارم زندگی پر هیجان و پر از عشقی رو داشته باشی عزیزم
به خاطر اختلافاتی که بین خانواده ها پیش اومده بود
از قشنگی های یه تازه عروس بودن دور شدم دارم بدون عروسیو لباس عروسو ماه عسلو ... هیچیو هیچی میرم خونه بخت
فکر کنم کاری از دستم بر نمیاد فقط میگم
خدایا شکرت
دوست عزیزم ممنون بابت دعای خوبت
عزیزم منم مثل تو جشن عروسی نداشتم.اما نه بااجبار به خواست خودم بود.میدونم واقعا قشنگه و حس خوبی ب هر تازه عروسی میده اما خانومی اینا حواشی زندگی هستن.حالا ک شرایط ب این نحو تغییر پیدا کرده بهترین دعا براتون اینه ک لحظه لحظه دلشاد و عاشق باشین و هر روز زندگیتون قشنگ تر از روز قبلش باشه:72:
طلوع زیبای عزیز :72:امیدوارم به مبارکی ولادت امام رضا (ع) در همین هفته ای که برای شما بود زندگی و خوشبختی و عاقبت بخیری تو را خود ایشان ضامن شوند انشاالله و جای هیچ کم و کاستی در آن خالی نماند. :203:
- - - Updated - - -
سرشار از رضایتمندی :43:
به نام خدا
برنامه هفته ششم:
از شنبه ۷ شهریور تا جمعه ۱۳ شهریور
هدیه به: حضرت امام حسین علیهالسلام
طلب حاجت برای: جاودان
برنامه رفتاری: تقویت مثبت اندیشی ومقابله بامنفی نگری (ضمن ادامه برنامههای رفتاری هفتههای قبل)
روزانه ۱۰۰ صلوات برای سلامتی و ظهور هرچه زودتر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
—
خانم شمیم الزهرا، با تشکر از پیشنهاد مناسب شما، زین پس در اعلام برنامه هفتگی، توضیح کوتاهی در مورد برنامه رفتاری آن هفته ارائه میگردد.
نکتهای در مورد برنامه رفتاری هفته پنجم (دفع ناشکری با نظر به داشتهها):
داشتههای ما فراوانند. اما بزرگترین داشتهٔ ما چیست؟!
بزرگترین داشتهٔ ما، اینست که ما هستیم. “هستیم” نه به معنای “زنده هستیم”. چرا که با مرگ، ما نیست نمیشویم و تنها به سرای دیگری کوچ میکنیم. “هستیم” به معنای اینکه ما وجود داریم و جزئی از مخلوقات خداوند هستیم.
تابحال فکر کردهاید که “وجود داشتن”، چقدر ارزش دارد؟
پی بردن به ارزش حقیقی “وجود داشتن”، در صورتی میسر است که بتوانیم “وجود نداشتن” را درک کنیم. متأسفانه نمیتوان “وجود نداشتن” را به طور کامل درک کرد، اما فکرش هم لرزه به انداممان میاندازد. کافیست تصور کنیم که خدا ما را خلق نکرده بود! دیگر نه بدنی بود، نه روحی، نه فکر و فهم و حسی ... هیچ!
اگر فقط مقداری از ارزش “وجود داشتن” را درک کنیم، نداشتههایمان در نظرمان کوچک و خوار شده و دیگر دلیلی برای ناشکری باقی نمیماند.
توضیح برنامه رفتاری هفته ششم:
تاپیک چگونه مثبتاندیش باشیم؟ توضیحات مناسب و راهکارهای گوناگونی برای تقویت مثبتاندیشی دارد. پیشنهاد میشود که این تاپیک را مطالعه نمایید.
ممنونم آقای مسافر زمان
از همه دوستان می خوام که من رو مورد لطف خودشون قرار بدهند و برای حل مشکلات همه و من دعا کنن.
جمله زیبایی در ارتباط با شکر گذاری که موضوع اخلاقی هفته قبل بود دیدم که تاثیرات خوبی روی من داشت:
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی است؛ فراموش نکنید که نعمت هایتان به وسعت یک اقیانوس است. خوشبختی از آن كسی است كه در فضای "شکرگزاری" زندگی كند.
چه دنیا به كامش باشد و چه نباشد ، چه آن زمان كه می دود و نمیرسد و چه آن زمان كه گامی برنداشته،خود را در مقصد می بیند. چرا كه خوشبختی چیزی جز آرامش نیست.
من هر دوی این حالت ها رو داشتم. گاهی گامی بر نداشته خودم رو در مقصدی دیدم و گاهی هر چقدر دویدم و تلاش کردم ولی به هدفم نرسیدم. ولی هر دو را مصلحت خدا می دونم.
امیدوارم خدا به همه ما نعمت شکرگذاری و آرامش را عطا کنه
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام،
برنامه هفته هفتم:
از شنبه ۱۴ شهریور تا جمعه ۲۰ شهریور
هدیه به: حضرت امام زینالعابدین علیهالسلام
طلب حاجت برای: lalejam
برنامه رفتاری: تقویت صبر وپرهیز از عجول بودن (ضمن ادامه برنامههای رفتاری هفتههای قبل)
نکاتی درباره برنامه رفتاری هفته: بر روی کلمه صبر کلیک کنید.
التماس دعا.
عزیزانم سلام، عباداتتون قبول باشه انشاالله به آبروی حضرت امام زین العابدین علیه السلام
من برای شما و همه عزیزانم از خدا همه خیر دنیا و آخرت رو میخوام و اینکه هیچوقت به بلایا امتحانمون نکنه انشاالله.
برام دعا کنین مثل دعا برای اسیری که کسی حالش رو نمیدونه، هیچکس نمیتونه کاری براش بکنه، صبر میکنه و امیدی جز به فضل و رحمت خدا نداره.
الهی قبل از آنکه این ختم سی هفته ای به پایان برسه شاهد به بار نشستن آرزوهامون باشیم انشاالله...
الهی آآآمییین
بسم الله الرحمن الرحیم،
برنامه هفته هشتم:
از شنبه ۲۱ شهریور تا جمعه ۲۷ شهریور
هدیه به: حضرت امام محمد باقر علیهالسلام
طلب حاجت برای: اعجاز عشق (۱)
برنامه رفتاری: دفع احساسات منفی (ضمن ادامه برنامههای رفتاری هفتههای قبل)
توضیح برنامه رفتاری: چطور احساسات ناخوشایند را مهار کنیم؟
دوستان خوبم سلام
خواستم از فرشته مهربون بابت تشکیل این گروه تشکر کنم . من همیشه قران میخوندم اما یا نمیتونستم تموم کنم یا جا میموندم خلاصه........... ولی با شکل گرفتن این گروه همین که میتونم قرآن رو با نظم و مرتب میخونم خیلی خوشحالم . چون می دونم که اگر به خوندان قران بها داده بشه نگاهمون به زندگی تغییر می کنه و به آگاهی لازم می رسیم.
و اینکه من اولین نفر این گروه بودم خواستم به بقیه امید بدم که بقول فرشته مهربون پشت پرده این گروه نیرویی هست که واقعا عجیبه. وضعیت زندگی من تغییر نکرده ولی من خودم شکر خدا خیلی تغییر کردم بعد از شروع این گروه راههایی برایم باز شد که نگاهم به زندگی رو تغییر داده و از این بابت خدا رو شکر میکنم و دیگه هیچ مشکلی به چشمم نمیاد جز اینکه سلامتم و خوشبختم. برای همتون آرزوی بهترینها رو میکنم .
بسم الله الرحمن الرحیم،
برنامه هفته نهم:
از شنبه ۲۸ شهریور تا جمعه ۳ مهر
هدیه به: حضرت امام صادق علیهالسلام
طلب حاجت برای: اعجاز عشق (۲)
برنامه رفتاری: تقویت ادب و احترام در رابطه با خود و دیگران (ضمن ادامه برنامههای رفتاری هفتههای قبل)
سلام دوستان گلم
کسی هست بجای من بقیه سیمرغمو ادامه بده؟؟؟ خیلی دوسش دارما باید مواظبش باشه
این روزا به دلایلی نمیتونم منظم پیش برم نمیخوام مدیون شم.
البته با اجازه مدیر اسون گیرمون :)
ولی خیلی برام مهم بود ادامه بدم اما....
راستی دوستان تکالیفی بیشتر از توانم به دوش دارم
فردا هم یکار مهمی دارم دعام کنید
سلام
خانوم فرشته اردیبهشت عزیز همون شما خودتون ادامه بدین...حیفه بخواین ولش کنید...شاید پشیمون بشید به نظرم خودتون ادامه بدین و به کس دیگه ای واگذارش نکنید
ان شاءالله همین قرآن کمک تون می کنه
ان شاءالله خداوند بهتون صبر عنایت کنه...من دعاتون می کنم...خداوند بهتون کمک کنه:203:
اگه کسی باشه ممنون میشم حالم اصلا خوب نیست
سلام فرشته جان
من این تاپیک رو دنبال می کردم و منتظر تشکیل گروه دومش بودم، خوشحالم دقیقا در روزی که این پست رو گذاشتی، من هم همدردی رو چک کردم
خوشحال می شم به جای تو ادامه بدم.
هروقت حالت بهتر شد و دوست داشتی ادامه بدی، بهت برمیگردونم
البته من نمی تونم صلوات بفرستم، برای همین صلوات هاش رو به یکی از اطرافیانم واگذار می کنم
دوستت دارم واقعا، طوری که همیشه قلبم پیشته
مراقب خودت باش
موفق باشی
- - - Updated - - -
فرشته این هفته جزء چندم با تو بود؟
- - - Updated - - -
پیداش کردم، اگه ترتیبش همینه که تو پست 11 گفته شده: http://www.hamdardi.net/thread39407-2.html
تو شماره 16 هستی، و الان که هفته 9 هست، میشه جزء 24.
اگه اشتباه کردم، لطفا با ایمیل بهم خبر بده، مرسی.
با سلام و احترام،
خانم میشل، قبل از شما فردی از طریق پیغام خصوصی اعلام آمادگی اولیه کرده بودند. ایشان سؤالاتی در مورد برنامه داشتند که پاسخ داده شده و بنده در حال حاضر منتظر پاسخ نهاییشان هستم.
همچنین لازم به ذکر است که برنامهٔ ارائه شده، یک بسته بوده و نمیتوان صلواتها را از آن حذف کرد یا به دیگری سپرد. اگر به هر دلیلی نمیتوانید بخشی از برنامه را اجرا کنید، بهتر است که به عنوان همراه (نه یکی از سی عضو)، با گروه جلو بیایید و بخشهایی از برنامه را که تمایل دارید، انجام دارید.
جایگزین خانم فرشته اردیبهشت، به زودی معرفی میشوند.
با تشکر.
سلام فرشته عزیز برات دعا میکنم به حق این روز عزیزی که در پیشه خداوند گره از مشکلاتت باز کنه و این مشکلات پل صعودی برات بشه...
کاش میشد جایگزین فرشته خانم، آقای ام رضا باشن ... هنوز هم هر روز که قران میخونم یا صلواتمو میفرستم یاد کار بزرگوارانه ایشون میفتم...
انش االله قرآن همیشه در زندگیشون جاری باشه:72:
یاد اون زمانایی افتادم که میرفتم مسجد.
یک بسته. درسته دقیقا همینطوره، دفعه ی پیش هم که فرشته مهربان گفت میشه یه بخشیش رو انجام نداد، تعجب کردم. با خودم گفتم مسلمونم مسلمونای قدیم... :82:
در هر حال، مسئله ای نیست، موفق باشید.
فرشته اردیبهشت دوست عزیزم
فردا روز عرفه است و برایت فردا از ته ته دلم دعا می کنم. از ته ته دل...
با سلام
خانم میشل، متوجه علت کنایهتان نمیشوم. همانگونه که عرض شد، برنامه سیمرغ آمنین، از چند بخش جداگانه تشکیل نشده است و همگی یک بسته واحد هستند. در انتخاب اجزای این بسته (صلوات روزانه، ختم قرآن هفتگی، برنامه رفتاری)، دقت زیادی صرف شده تا اجزاء مکمل و متناسب باشند.
امیدوارم اگر علت بستهای بودن محتوای این برنامه را نمییابید، به کلی منکر وجود علت نشوید. چرا که این طرز نتیجهگیری، از خطاهای شناختی است.
لطفا اگر درباره این مسئله، نظر دیگری دارید، از طرق مجاز ذکرشده در بند ۲۷ قوانین همدردی، آن را با ما در میان بگذارید.
ناراحتی شما از عدم حضور در این طرح، قابل درک است. ما نیز از حضور نداشتن شما در این طرح، خوشحال نیستیم. اما خوشحال میشویم که شما به عنوان همراه، در طرح شرکت کنید. بنده نیز در هفته بیست و پنجم، در بخش طلب حاجت، نام شما را به جای نام خود، قرار میدهم.
با تشکر.
———
پستهای نامربوط، به تاپیک بوستان آرامش منتقل شدند.
با سلام و احترام،
فرد مورد نظر، انصراف خود را اعلام کردند.
عزیزانی که تمایل دارند به جای خانم فرشته اردیبهشت، وارد برنامه شوند، در همین تاپیک اعلام آمادگی کنند. شرایط برنامه در پست اول تاپیک نوشته شده است. لطفا تنها در صورتی اعلام آمادگی کنید که قادر به انجام تمام بخشهای برنامه باشید.
اولین فردی که اعلام آمادگی کند، وارد لیست میشود.
... فَاسْتَبِقُواْ الْخَيْرَاتِ ... (بقره / ۱۴۸)
پس در نيکی کردن (از يکديگر) سبقت گيريد.
با تشکر.