دوستای عزیز و مهربون سلام .من چند روز بود درگیر بودم و متاسفانه نتونستم زیاد پیشتون باشم ولی هر شب توی دعام سعی کردم اسم تک تکتون و بیارم .
آقای نجار عزیز خیلی متاثر و متاسف شدم از خبری که دادید ... خداوند روح مادرتون رو غریق رحمت کنه:72: من به سهم خودم هم برای آرامش شما و آمرزش مادرتون دعا میکنم .:203:
کیت کت عزیز خیلی ناراخت شدم وقتی خبر بیماریتون و خوندم { بخدا بغض گلوم و گرفت } ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده و با خبر خوبش همه مارو خوشحال کنید ...:203:
داداش پارسا ! بابت دعایی که برام کردی ممنونم . نمیدونم چرا عاشقت شدم ... !!!!!!!!! همش توی تالار میگردم پستهایی که مینویسی رو پیدا کنم و بخونم ... وقتی نوشته هات و میخونم مو به تنم سیخ میشه .ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده منم برات دعا میکنم داداش :203:
امشب که اومدم اینجا خیلی دلم گرفت ... برای همه بچه ها دعا میکنم
این و الان پیدا کردم .به امید گشایش همه کارها و رفع همه مشکلات
مرحوم سید علی آقای قاضی در پاسخ درخواست بعضی از شاگردان خویش برای رفع اضطرار و گرفتاریدنیوی و اخروی و بیرون آمدن از بن بست فرمود :پنج مرتبه صلوات بفرست و آیة الکرسی را نیز بخوان . سپس بدون آنکه بر زبان جاری کنی در دلتبسیار بگو : اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَن تَشاءُتا آنکه کارت گشایش یابدمنبع : معاد شناسی ج ۷ ص ۲۳۷