با درود؛علیرضا! شب بخیر و دوباره درود بر شما!!دیدم که الان حس نوشتن دارم و مهیای گفتگو،پس با نفی نوشتار پیشینم رشته سخن را بدست می گیرم و راستی واقعا خسته نباشی از این متن طولانی !!
1-برداشتتان از سخن من کاملا مردود و نادرست است.زیرا حجاب امری فرهنگی و شخصی است وانگهی در ادیان دیگر حجابی در کار نیست(این موضوع بر می گردد به برابری ادیان و یا نحوه رفتار هر کس) و در آن مکاتبی هم که شما آورده اید،هیچ کجایشان کاری به حجاب و لزوم بودن یا نبودن آن و اجبار بر داشتن یا نداشتن آن نکرده اند؛
2- پیش از آنکه شما سخنی از بشر و انسان نمایید،داشتید از غرب سخن می راندید که برداشت عادی از سخنانتان،انسان غربی خواهد بود و اگر هم به قول شما انسان و بشر در معنای کلیش باشد که خوب دوست درازنویس و خشمگینم:انسان یا بشر غربی جزیی از مفهوم کلی انسان و بشر است و اوضاع سیستم ادله تان بدتر می شود!!!
3-راجع به عقب ماندگی میهن عزیزمان،من نمی دانم و الان در این نیمه های شب و با خستگی زیاد حضور ذهن ندارم که کجا درباره اش سخن رانده ام که شما با این حجم زیاد و با حرارت درباره اش حرف زده اید!!!!!!!!!!(هر چند که یقین دارم در این باره صحبتی نکر ده ام)
4-حضرتعالی آیه ای را آوردید که مفهومی را می رسانید که دادار مهرآفرین را منتقم و مهیب می نمایاند، خدایی را که شما می شناسید و می پسندید که انگار بیکار است و در شمایل انسانی که صفت قهرش بر بزرگی و داناییش رجحان دارد و همواره در هیأت منتقمی است که کسانی را که به آنچه شمایان می حواهید و باور دارید،رفتار نمی کنند تنبیه و عذابشان می کند،برای خودتان خوب است.
هرچند که گوش شنوایی ندارید:ولی بدانید که این پروردگاری را که شمامعرفی می کنید،کنه ذات او نیست که همانا او مهربان است و پذیرا و همگانی را که بر مدار انسانیت و خرد زندگی کند،در آغوش خویش می گیرد،حتی آن چوپانی را که به زبان خودش با او نیایش می کرد و موسای پایمبر بر او خرده گرفت.
5-من به خدا،جهان دیگر و رستاخیز باور دلی دارم(هر چند که لازم نمی دیدم به شما پاسخگو باشم،اما به *دلایلی* صلاح کار در این بود) و نیز به بسیاری از مقولات زیست غربی و تفکر ماتریالیستی و ابزار گرایی و مادیگری اتقاد داشته و ناباورم؛من به عنوان انسانی آزاد و خردگرا به نگاه سراسر زمینی انتقاد دارم،اما اجبار در هیچ امری را نمی پذیرم.(مگر در رفتارهای مخل آسایش افراد و جامعه)
6- این را بدانید که در اکثریت جامعه مسلمین که سنی هستند،صیغه حرام است و به قول شما این از مواردی است که باید رهبران دینی حال حاضر بر حسب زمانه تدبیری برایش بیندیشند.و پرسشی از شما دارم:آیا اگر همسرتان پیش از ازدواج با حضرتعالی صیغه مردی بوده باشد،با او ازدواج می کنید؟؟؟؟
7- اگر کسی قصد تهران داشت و زودتر بدانجا رسیده و کار مردم را راه می انداخت یا می خواست بیماری دیالیزی را با اهدای کلیه اش از درد و رنج رها نماید و آن افراد متدین متشرع در همان میانه راه تنها و تنها به عبادت پرداخته و علاوه بر زحمت بر دیگران جهت اطراقشان،از کار اصلی خود که همان رسیدن به مقصدشان یعنی تهران بود باز بمانند،آن وقت چه؟؟؟؟؟
می بینید با بهره از همین مثال سست بنیاد شما می توان نتایج دیگری را بدست آورد؟؟؟
8-جان هرکسی که دوست دارید یا به هر چیزی که اعتقاد داشته و می پرستید،در غرب که به قول شما معنویت به حاشیه رانده شده و انساسنگرایی و اومانیسم جایش را گرفته است،اوضاع و احوال و وضع معیشت و خوشبختی بهتر و بیشتر است یا در ممالکی که دین بر آنها حکمفرماست؟؟؟؟؟خود نیز یقین دارید در کشورهایی که با ابزار خرد اداره می شوند و برای تسلی خاطر خود هم آن آیه را می آورید که نه درباره غرب است و نه در باب این مطالب.(باز هم گوشزد می کنم که بنده به بسیاری از موارد غرب اتقاد دارم)