-
RE: قدردانی از اعضاء تالار همدردی
دوستان عزیز م که همه را صمیمانه دوست دارم
ما اعضا یک سایت مجازی نیستیم ، مااعضا یک خانواده ایم ، و همه و همه در با هم بودن و کنار هم بودن معنا می یابیم .
حتی اگر دعوایمان شود بازهمدیگر را دوست داریم و دست همدیگر را خواهیم گرفت و به هم کمک خواهیم کرد .
ای کاش می شد تمام اسامی اعضا را اینجا نوشت ،
جناب سنگ تراشان محترم و نازنین ، آقای ابراهیمی نازک دل ، دانه خانم مهربان ، شاد روحانی ، نازنین غرغرو که یک عالمه دوستش دارم ، چکامه عاشق ، دیجیتال من دقیق ، حاجی فیروز بد زبان ، جوکر شوخ طبع ، سدممد سوپر من ،سورنای عصبانی ، وگرد آفرید قاطع و......
همه شما را صمیمانه دوست دارم و بسیار آموخته ام از همه ی دوستانم از بقیه هم که اسمشان از قلم افتاده از جمله از خودم که بی نهایت دوستشان دارم ، عذر خواهی می کنم .
-
aniجان
مدت زيادي نيست كه از آشناييمان مي گذرد اما اقرار مي كنم كه همه به هم چقدر زود عادت مي كنيم و دلبسته مي شويم. من هم شما و بقيه دوستان را واقعاً دوست دارم و دغدغه ها و گرفتاري هاي آنان برايم مهم است . همانطور كه گفتيد ما تقريباً شبيه جزيي از اعضاي خانواده هم هستيم. شايد تعريف يك خانواده فراتر از تعريف پدر و مادر و همسر و فرزند و خواهر و برادر باشد.
-
از مدیر همدردی مهربان و اعضا تالار ارزو خانم دانه خانم شیلاخانم شا د عزیز نازنین غ مینا 22 خانم تشکر و قدردانی می کنم
-
من از ارمان 26 و خانم مثل من به من در تاپیک کمک کردند تشکر و قدردانی می کنم
-
من از اعضا تالار مدیر همدردی سال 87 برای تالار زحمت کشیدند تشکر قدردانی می کنم
-
من از شاد بخشنده و بزرگوار، از مدیر همدردی صبور ، از بلوم مهربان و دوست داشتنی، از گردآفرید مردی مهربان و منطقی و از آرمان و از همه تشکر می کنم.
-
تشکر و قدردانی از اعضاء تالار
اعضا تالار تشکر و قدردانی میکنم از مدیر همدردی اقای کیوان اقای لرد حامد اقای ارمان راهنمای همدردی دانه خانم شیلا خانم فرشته مهربان الینا خانم خانم مثل من تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در تالار موفق باشید:72::72::72::72::72::72::72::72:
-
RE: اعضا تالار تشکر وقدردانی میکنم
اعضا تالار و مدیر همدردی تشکر و قدردانی می کنم
-
اعضا تالار تشکر و قدردانی می کنم از خانم شاد خانم روزن اقای کنجکاو اقای نقاب گرد افرید تشکر و قدردانی می کنم
-
با سلام و خسته نباشید خدمت محمد عزیز خیلی ممنون
دستت درد نکنه ولی باید بدونی که این کاری که شما دارید میکنید قبلا توسط یکی از اعضا به
نام narges انجام شده یعنی قدردانی از اعضا در تاپیکی با نام زیر
کادوهایی که دوست دارم به همدردها تقدیم کنم
http://www.hamdardi.net/thread-4568.html
بازم دستت درد نکنه
-
سلام کنجکاو؛
narges تو اون تاپیک کادو میداد؛اما اینجا خبری از کادو نیست؛محمد ابراهیمی با قلب صافش ؛از اعضا تشکر میکنه,و به اونها روحیه میده،
اون تاپیک هم قدیمی شده؛این تاپیک ورژن جدیده
-
سلام از اعضای تالار تشکر و قدردانی می کنم از خانم شا د اقای کیوان خانم 1380 خانم شیلا خانم الینا خانم طا هره خانم اقای نقاب اقای کنجکا و تشکر و قدردانی می کنم و از مدیران تالار اقای کیوان راهنمای همدردی اقای لرد حامد دانه خانم تشکر و قدردانی می کنم و از اقای ارمان تشکر و قدردانی می کنم
از خانم فرشته مهربان تشکر وقدردانی می کنم از خانم ساقی ناظم خوب تالار همدردی تشکر و قدردانی می کنم
-
موعود خانم و خانم آنی تقدير و تشكر
مولود خانم خانم اني در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72::72:
-
RE: مولود خانم خانم اني تقدير تشكر كنيم
شرمنده می فرمائید آقای ابراهیمی .
اما در مورد زحماتی که موعود در این مدت کشیده با شما هم عقیده هستم . واقعا دستش درد نکند من هم به سهم خودم از وی قدردانی می کنم .
آقای ابراهیمی شما هم یکی از اعضای فوق العاده و بی نظیر تالار هستید . دست شما هم درد نکند.
-
مولود خانم خانم اني خانم گل مريم در تالار زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم خانم مولود در تالار فوق العاده زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم خانم گل مريم در تالار زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم اين سه نفر بهترين اعضا تالار هستند:72::72::72::72::72::72:
-
سلام:72::
به به عجب تاپیک خوبی هست.....
ممنون آقای ابراهیمی که با این کار زیباتون به همه ثابت کردید که چه دل رئوفی دارید....
عجیبه که من این تاپیک رو ندیده بودم...
انی گرامی که واقعا روح تالار هستند که من به حد کفایت از تجربیات دلپذیرشون استفاده می کنم و خیلی خوشحالم که مثل مامان خوب خودم آنقدر خوب جوان ها را درک می کنند ..یک همچین مادر و پدرهایی نعمت هر محفلی هستند.....
آنی دوستت داریم :227: آنی دوستت داریم :16: آنی دوستت داریم :73: آنی دوستت داریم
مولود و گل مریم خانم هم که بسیار سنگ تمام می گذارند .....من هم به نوبه خودم از ایشان سپاسگذارم:
اجازه دارم آقای ابراهیمی از چند تا دیگه از فعالان هم تشکر کنم:
آقای کیوان :مدیر و پیشکسوت همیشه ساکت تالار ........خسته نباشید.....سالم و پر تلاش ادامه دهید ....
فرشته مهربان:که معلم و مشاوری تواناست........موفق باشید.........
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...528bc3f562.gif
دیجیتالمن : با پایندگی و عکس های زیبایشان...........
BaBy گرامی با تجربیات خوب و گهر بارشان.......
[color]فیلو سارا بادیدگاه بسیار زیبا و جهان بینی زیبایش که به بحث های تالار رونق می دهد........[/color]
مسلمان با حضور گزیده و نغز گویی خاص خودشان....زمانی اهل قلم بودند.......
کنجکاو گرامی با تلاش فراوان در قسمت تفریح و سرگرمی..خسته نباشید....
صبا 2009 و محمد ابراهیمی....مدیر محترم...همه و همه اعضای تالار:
طاهره عزیزم که مشاوره هایش راهگشای همه است:
و در نهایت نقاب گرامی که هنوز کادو تولد خودشو به ما نداده!!!:302:
و همه همه اعضا تالار که فعالیت دارند و من تنها نام چند تن را آوردم..الانه که دوستان برام اخطار بیاد که این همه عکس!!!!
ولی من مدتی بود قصد داشتم این کارو بکنم و تنبیه اونم به جون می خرم!!!!:54:
موفق و پاینده باشید.......
-
-
سلام
آقای ابراهیمی منو شرمنده می کنید. لطف دارید.من برای کسی کاری نکردم و انتظار تشکر هم ندارم .حضورم در تالار بیشتر به سود خودمه تا دیگران و از این بابت از کلیه دوستان خوبم تشکر می کنم و امیدوارم بتونم در آینده مفید باشم.
آقای ابراهیمی نام کاربری بنده موعود هست نه مولود ! اسمم هم زهرا .شما با هر کدام که راحتید صدام کنید.
خانم آنی مادر هم منو بیشتر شرمنده می کنند کاری نکردم که مادر جون .اونی که باید تشکر کنه منم نه شما .شما واقعا" یه مادر نمونه اید برای فرزندان خودتون و ما که فرزندان تالارتون هستیم البته اگه ما رو به فرزندی قبول بفرمایید برای من که باعث افتخاره :72::72:
خانم دکتر عزیز از شما هم تشکر می کنم و ممنونم شما لطف دارید...
این هم هدیه من به همه شما عزیزانم.این دختر کوچولو هم بچگیهای خودمه!
من هم از تمام اعضای عزیز خواهران و برادران عزیزم تقدیر و تشکر می کنم و به جای اینکه تک تک اسم ببرم یکدفعه میگم :...............اعضای همدردی همه شما رو دوست دارم و از زحماتتون بینهایت تشکر می کنم .....................
برای همه تون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم:72
-
سلام خانم زهرا يكي از بهترين اعضا تالار هستند تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم من از ايشان تجربه دانش علم ياد گرفتم اميدوارم در تالار موفق باشد خانم زهرا تقدير تشكر كنيم:72::72::104::104::72::72::104::72:
-
سلام
ای بابا آقای ابراهیمی دیگه بیشتر از این شرمنده ام نکنید . من هم از شما و سایر دوستان عزیزم چیزای زیادی یاد گرفتم .از همه تون ممنونم .:72:
-
عجب تاپیک جالبی ، نه به اون تاپیک قبلی که گلایه وشکایت و نمی بخشم و تورو خدا ببخش منو ،(که یکی از دوستان هم نوشته بود نمی دونم براچی اما منو هم ببخش - خیلی باحال بود ) بابا حلالم کن و مرگ منو وجون تو و من بمیرم و تو نمیری و ....
نه به این تاپیک که یه دفعه چقدر نون بهم قرض میدیم و... حالا ما که آشنائیم وبه تک تکتون اردات داریم اما یکی ندومه میگه ...
-
BABY عزیز :72:قشنگی زندگی به همین نون قرض دادن ها ,... بالا و پایین ها ,... است و اگه این دلخوری ها نبود شیرینی بخشش و گذشت هم بی معنی میشد
البته امیدوارم همه دلخوری ها در همین حد باقی بمونه:203:
-
سلام خانم اني خواهر خوب مهربان دلسوز در تالار چند وقت خيلي زحمت كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72:
اني خانم جا در تالار خالي دلم تنگ شده است
به نمايندگي از اعضا تالار همدردي اني خانم دوستت داريم :72::72::72: اني خانم دوستت داريم:72::72:
-
سلام خانم زهرا و خانم اني بهترين اعضا تالار هستند در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم در تالار موفق باشيد خواهر خوبم به نمايندگي از اعضا تالار همدردي دوستت داريم:72::72::72::72:
-
تشكرو قدرداني از خانم موعود
تشكر و قدرداني از خانم موعود ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشيد با تاپيك خوب مفيد به تالار كمك مي كند از اين خواهر خوب مهربان دلسوز خيلي تشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم اعضا تالار از تجربيات شما در تالار استفاده كنيم اميدوارم در تالار موفق باشيد:72::72::72::72:
خواهر خوب و مومن ايشان با پست هاي مفيد اموزنده جا تشكر و قدرداني مي كنيم اميدوارم مدير همدردي به شما هديه بدهد همه خواهر تالار خوب عالي هستند
-
RE: تشكرو قدرداني از خانم موعود
با تشکر از اقای ابراهیمی به نکته خوب و بجایی اشاره داشتید
من هم به سهم خودم از این خانم گل و عزیز تشکر می کنم:72:
-
موعود عزیز
من هم متشکرم و امیدوارم خداوند خواسته دلت رو بهت بده.
عاقبت به خیر باشی دخترم - دعای پیران کهنسال شد!:73:
-
سلام
آقای ابراهیمی دست شما درد نکنه در مقابل زحماتی که دوستان دیگه میکشن من اصلا" کاری نکردم.
شما لطف دارید و این دومین تاپیکی هست که با این موضوع ایجاد میکنید .
یه تاپیک هم هست کلا" در مورد تقدیر و تشکر همونجا هم میشد اینکارو کرد.
به هر حال ممنون
از لطف شما ممنونم آقای baby ، من همیشه میگم شما برادر بزرگتر و بزرگوار من هستید اما از لحاظ سن و سال نه دیگه انقد مسن که خودتون رو کهنسال حساب کنید:D
خیلی ممنون .........انشاء الله شما و خونواده محترمتون و سایر دوستان عزیز و زحمت کشمون هم در پناه خداوند منان سلامت و عاقبت بخیر باشید .
همه شما رو دوست دارم:43:
-
سلام
دوباره آقای ابراهیمی یک تاپیک زیبا ایجاد کردند .:104:
موعود عزیز یکی از اعضای فعال هستند واقعا بهتون خسته نباشید میگم .
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید و دلتون همیشه شاد و لبتون همیشه خندون باشه .:72:
-
آقای ابراهیمی همیشه اهل سورپرایز کردن است ، دست شما درد نکند که همیشه ناقوس محبت را به صدا در میاورید . :72::73::227:
موعود هم کارش درسته دختر باایمان و باور تالار همدردی . با باورهایی قابل احترام و دوست داشتنی . :228:
-
سلام خانم موعود ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشد جا تقدير تشكر و قدرداني دارد ايشان جا خواهر بزرگتر ما هستند انشا الله خانم موعود و خانواده محترمان در پناه خداوند منان سلامت و عاقبت بخير باشيد:72::72::72::72::72::72:
خانم موعود يكي از اعضاي فعال هستند و اقعا بهتون خسته نباشيد ميگم اميدوارم هميشه موفق و سربلند باشيد
-
سلام
ای بابا دوستان من اینجا دارم از شرمندگی و خجالت میمیرم منتها حیف که تو باکس شکلکها یه شکلک که عرق ریختن رو نشون بده موجود نیست وگرنه یه تعداد بیشماری ازش میذاشتم .
ولی به جاش اینو میذارم تا بگم که همه شما رو از ته قلبم دوست دارم و بهتوه افتخار میکنم و خدا رو به خاطر داشتن شما سپاسگزاری میکنم .
:43:........:16:............:104:.............:203 :..............:72:
-
سلام خانم موعود كارش درسته خواهر خوب تالار است مهربان دلسوز خوش فكر با تجربه بادانش با علم من از ايشان تجربه دانش علم اموختم ايشان هميشه با تاپيك مفيد اموزنده بايد از ايشان به خاطر تاپيك مفيد تشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم در تالار موفق باشيد خواهر خوب مهربان دلسوز با تجربه با دانش با علم:72::72::104::72::72:
-
بابا چه خبره ! من هم از اين خواهر خبم تشكر ميكنم و اميدوارم هميشه موفق باشند .:104:
-
خانم موعود دختر با ايمان كارش درسته خواهر خوب مهربان دلسوز با تجربه مدير همدردي خانم موعود جايزه بدهد از طرف خودم و دوستان اعضا در تالار از خانم موعود در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم باز هم تاپيك مفيد اموزنده در تالار ايجاد كنيد تشكر مي كنم اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72::72:اميدوارم در تالار از تجربيات ايشان استفاده كنيم
-
سلام
آقای ابراهیمی خیلی ممنون.
آقای مدیر یه بار به بنده جایزه دادند تا حالا بابت یکی از پستهام .ازشون تشکر میکنم:72:
-
سلام خانم اني خانم موعود در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم خانم اني خانم موعود فوق العاده در تالار زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم اين دو نفر بهترين اعضا تالار هستند:104::72::72::72::72:
خانم اني خسته نباشيد خدا قوت خانم موعود خسته نباشيد خدا قوت:
-
برادر جوانم آقای ابراهیمی
شما لطف دارید :72:. در این تالار هر کسی ویژگی خاصی دارد که فرد را از سایرین متمایز می کند . :73:
در نتیجه ی این ویژگیها هر یک از ما جز و بهترینها هستیم .:227:
شما هم به علت ویژگیهای وجودیتان یکی از بهترینها هستید . موفق باشید و سعادتمند .[b]
-
RE: موعود خانم و خانم آنی تقدير و تشكر
آقای ابراهیمی دست شما درد نکنه خیلی ممنون .شما لطف دارید اما اینجا فقط من و خانم آنی نیستیم .دوستان دیگه ای هم هستند که نسبت به من هم بیشتر زحمت میکشند وهم مفیدترند و شایسته تقدیر .
پس بهتون پیشنهاد میکنم شما که زحمت می کشید ، از بقیه دوستان هم تشکر کنید چون اینطوری من شرمنده میشم
-
RE: موعود خانم و خانم آنی تقدير و تشكر
این حرف ها یعنی اینکه از قانون "من خوبم - تو خوبی " پیروی کنیم.:227::73: