سلام:72:
من جایی از تاپیکتون خوندم که همسر شما جلوی خانوادش و همکارانش خیلی آرومه و در مقابل شما برعکسه...
فکر نمیکنید خودتون این فرصت رو بهش میدی که باهاتون اینطوری برخورد کنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:72:
من جایی از تاپیکتون خوندم که همسر شما جلوی خانوادش و همکارانش خیلی آرومه و در مقابل شما برعکسه...
فکر نمیکنید خودتون این فرصت رو بهش میدی که باهاتون اینطوری برخورد کنه؟
سلام علی کوچولو و آقای Quality
به نظر من حل مشکلتون ساده تر از اونیه که فکر میکنید. ترک کردن افراد اطرافتون راه حل نیست. شما اگه با همه ی اطرافیانتون هم قطع رابطه کنید و برید اون سر دنیا و با آدمهای جدید ارتباط برقرار کنید، دوباره بعد از مدتی اون آدمای جدید هم مثل همین آدمهای اینجا ازتون متوقع میشن و احترامتون رو نگه نمیدارن.
شما باید رفتار جرأتمندانه رو تمرین کنید. رفتار "دیگران خشنود کن"تون رو بزارید کنار. این کار زمان زیاد میبره. ولی وقتی استارت بزنید، میبینید که جهانتون تغییر میکنه. شاید براتون جالب باشه که بدونید این خصوصیت رفتاری حتی چهره های شما رو هم تحت تاثیر قرار میده. ناخودآگاه Body Language شما یه طوری میشه که اطرافیان اگه کاری داشته باشن، یاد شما میفتن.
خیلی دردناکه. ولی مشکل تا اونجاییه که شما ندونی که این خصوصیتت داره باعث رفتار زورمندانه اطرافیانت میشه. وقتی بفهمی، دنبال راه حلش باشی، هزارتا راه جدید سرراهت ظاهر میشه و شما هرکدوم رو که انتخاب کنی موفق میشی. مهم اون آگاهیه که خداروشکر واسه شما اومده.
من کلاسهای "تحلیل رفتار متقابل" رو بهتون پیشنهاد میکنم. برعکس اسمش اصلاً با طرف مقابلت کاری نداره، یه تحلیل عمیق از خودت بهت میده که متعجب میشی. در کنارش روشهای درست کردن مسایل مرتبط با رفتارهایت رو هم بهت میده. در انتهای این کلاسها شما یه روانکاو میشی که نه تنها میتونی درلحظه تصمیم بگیری با طرف مقابلت چه رفتاری داشته باشی، بلکه حتی میتونی تحلیلش کنی و بفهمی از چه جایگاهی الان داره این رفتارا رونشون میده.
حتی میتونی پیش روانشناس به صورت حضوری بری. فکر کنم روانشناسی که روش CBT کار کنه هم میتونه کمکت کنه. ولی باید حتماً حضوری بری.
یکم در مورد "دیگران خشنودکن" تحقیق کن تو اینترنت. مطالب جالبی واست پیدا میشه. اون کتاب مهرطلبی هم بسیار مناسبه.
یه مدت نبودی فکر میکردم مشکلت حل شده.
سلام من یه مشکلی با اکانتم پیدا کردم که شارژ نمیشه.
نمی دونم دیگه باید چیکار کنم. 1000 بار از طریق لینک تماس با ما گزارش دادم ولی فعال نمیشه که نمیشه. فعلاً که منتظرم.
ببخشید که این مساله رو اینجا مطرح کردم.
ممنون میشم اگه کاری از دستتون برمیاد، بهم لطف کنید