نوشته اصلی توسط
ask
داداش من 26 سالمه و قدم 163 هست وزنمم 48 کیلو اگر ببینیم فکر میکنی 18 سالمه یا شایدم کمتر
من چی بگم پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه کوتاهترین قد در خانواده ما 174 هست و برادر کوچکترم که از من 4 سال کوچکتره قدش 177
نگران نباش همیشه میگم خدارو شکر
- - - Updated - - -
البته اینو بگم قد بلند خیلی تاثیر در روابط اجتماعی داره
کلا مثلا میگم وقتی از در میای تو (چون شغلم تدریس هست) اولش همه فکر میکنن من 18 سالمه نهایتا بعد از کمی صحبت میگن نهایتا 22 که اتفاقا همیشه هم همرو سرکار میذارم
ولی کلا افراد قد بلندتر ( بین 175 تا 185 ) راحتتر در جامعه پذیرفته میشن در جامعه مردان البته ها خانم ها بحثش جداس من وارد نمیشم
در آقایون کلا افراد زیر 170 اعتتماد به نفس کمتری دارن تو ورود به برخی مکان ها و بیشتر در اتباط با دخترها مخصوصا ازدواج که دیگه هیچی مثلا من خودم قدم 163 هست تصور کنید یکی از چیزایی که دوست ندارم عکس ازدواج هست که می اندازن چون دیدم تو همشون مردا بلندترن از خانوما حالا من با یه خانوم 163 که هم قد خودمم باشه ازدواج کنم بازم به اون عکس فکر کنید چقدر بد بشه ؟ شایدم من اینطور فکر میکنم
مثلا توی ماشین صندلیمو تا ته میکشم جلو خیلی دیدم دوستام و یا راننده های دیگه بهم گفتن: "" صندلی رو تا ته داده جلو گازم میده ""
یا مثلا یکی از دوستام که دلمم خیلی ناراحت کرد یکبار در جمع اینو گفت : " من همش فکر میکنم این بره خواستگاری ببیننش چی بهش میگن اصلا دختری باهاش ازدواج میکنه ؟ آخه شبیه بچش بیشتر هستی تا شوهرش اینجوری با این قدش ""
درسته همتون نوشتید بیخیال چیز مهمی نیست ولی اتفاقا خیلی مهمه من یه مدت اصلا بخاطر همینکه مرد بودن رو در قد بلندتر و هیکل بزرگتر میدونستم به سرا علاقه مند میشدم در حالیکه گی نیستم اتفاقا یکی از اساتید همینجا مشکلمو حل کرد
درکل قد کوتاه زیاد جالب نیست صدی هم که همه بگن چیز مهمی نیست ولی اتفاقا خیلیم مهمه در کیفیت زندگی
- - - Updated - - -
یه چیزیم بگم چون این تایپیک دیدم داغ دلم تازه شد اینقدر نوشتم ها - از دختری که دوستش داشتم و دارم و خواهم داشت یک سال پیش درخواست ازدواج کردم ولی گفت نه البته قدش 168 یا 170 هست و خوب از من بلندتره احساس میکنم بیشتر به همین دلیل بود خیلیم ناراحت شدم چون واقعا دوستش دارم یک ساله ندیدمش اما هنوزم فکرش رو دارم گاهی شبها به هر حال تجربه من اینه
1. قد بلندتر از 170 در انتخاب دخترا خیلی تاثیر داره
2. قد بلندتر حتی در دید افراد دور و برتم روی شما تاثیر داره
3. قد بلندتر در گرفتن حق تاثیر داره (توصر کن اگر دعوا بشه اصلا کاری به زور ندارم همینکه از طرف مقابلت کوتاهتر باشی احتمال اینکه طرف مقابل سریعتر پرخاش کنه بهت بیشتره)
4. حتی فک کن چه بدبختیه ماشین شاسی بلندم سخته سوار شدنش سوارم بشی(دیدم خانم با قد 158 هم سوار شده البته) ولی میخندن بهت باور کنید اینو دیدم عینه در مورد لندکروز 4 در
5. حتی تو مترو دست افراد دیگه تو صورت و سر و کلته و شاید اصلا نبیننت بعضی وقتا و بیوفتن روت
6. البته خوبی هاییم داره بعضی جاها که مظلوم نمایی لازم خودتو میزنی به بچه بودن (البته اگر هیکلت بذاره که در مورد من صادقه )