آیا من هم دچار این سندرم هستم؟؟؟؟
با اجازه پوه عزیز...
از آقای sci سوال داشتم....:72:
من هم کمالگرا هستم و بعضی از شرایط سندرم رو دارم آیا این از وسواس من هست که فکر میکنم اینجور هستم یا واقعا این مشکل رو من هم دارم؟؟؟؟
البته من راجع به خدا مثل ایشون فکر نمیکنم.
منتظر پاسختون هستم.
پایین هم جواب رو نوشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sci
- احساس ضرر زیاد می کنید و فکر می کنید خیلی فرصتها رو از دست دادید/ بله زمانهای بیکاری زیاد داشتم و هیچ استفاده درستی نکردم بخصوص بخاطر اینکه 2 ساله درسم تموم شده با اینحال نه کار ثابت دارم نه ارشد خوندم نه ازدواج کردم.!
- خودتون رو با هم سن و سالاتون مقایسه می کنید/بله گاهی اوقات به این فکر میکنم که هم سن و سالام یا ازدواج کردن یا ارشد خوندن یا سرکا رفتن واسه خودم خیلی متاسف میشم. بعضی اوقات واقعا کلافه میشم که اینقدر عقب موندم.
- احساس می کنید وقتتون رو تلف کرده اید و عمرتون تلف شده /نه اما از کم کاری های خودم شاکی هستم و بیشتر بخاطر این 2 سال اخیر که درسم تموم شده و جز اون چند وقتی که جایی شاغل بودم دیگه کار مفیدی انجام ندادم.
- خودتون رو بابت کارهایی که کردین و نکردین سرزنش می کنید/بابت کارهایی که شکست خوردم یا انجام ندادم یا اشتباه بوده آره سرزنش میکنم.
- احساس پوچی می کنید/نه
- شدیدا بی حوصله هستید/نه مگر مواقعی که بیکار باشم و تنها باشم و سرگرمی نداشته باشم.
- نا امید هستیددر خودتون عدم توانایی لذت بردن از زندگی رو احساس می کنید/برای آینده ترس دارم اما ناامید نیستم
- نگاه پوچ گرایانه به جهان و محتویاتش دارید/نه
- در خودتون احساس احساس می کنید یک نفر و یا حتی چند نفر دائم با شما صحبت می کنند و نقدتون می کنند/انتقاد رو موقعی که شکستی داشتم یا کاری انجام دادم که موجب ناراحتی بقیه شده آره دارم....حتی اگه این موضوعات برام یادآوری بشه!
- میل به خواب صبحکاهی دارید ( شاید شبها بیدار بمونید زیاد)/خیلی زیاد
- احساس می کنید انرژیتون به سرعت کم می شه یا در فعالیتهایی کم میارید یا نوعی احساس ضعیف شدن؟/اگه این حس رو هم داشته باشم مقطعیه و بعد از استراحت دوباره حالم خوب میشه.
- بی اشتها هستید/نه اتفاقا خوب میخورم (4 وعده)
- در مورد مسائل مهم بی تفاوتید/نه اصلا
- سست شده اید/برای ارشد همیشه ناامیدم انگار که هیچوقت نمیتونم قبول بشم واسه این خوب نمیخونم...واز تمام تلاشم استفاده نمیکنم.
- مشکل افراط و تفریط دارید در هر کار، موضوع و حتی فکری/برای ابراز احساسات بله سریع واکنش میدم گاهی اوقات هم افراط میکنم.
- زود رنج هستید/تقریبا بله
- تازگی گوشه گیر شده اید/نه دوست دارم همیشه در جمع خانواده باشم و مهمونی برم.
- و احساس می کنید که تمامی موارد فوق شاید هر روز داره بیشتر می شه؟/؟
منتظر جوابتون هستم