-
سلام عزیزم.تو به شوهرت چیزی گفتی ولی من از گل نازکتر به همسرم نگفتم به خاطرش جلو خانوادم وایسادم جدیدا فهمیدم با دخترا چت میکنه خبر نداره ولی تمام ای میلاشو چک میکنم.ازش متنفر شدم.ما بچه نداریم.تورو نمیدونم ولی این جور مردا لیاقت سرمایه گذاری عاطفی ندارن.من فردا دارم میرم مشاوره شاید شوهرمو ترک کنم.ولی تو بچه داری حتما براش یه راه حل پیدا کم.از خدا بخواه کمکت منه
-
دوست عزیزم، خیلی دقت کن. نمیخوام ته دلتو خالی کنم. ولی ممکنه یکی از این دخترا رو صیغه کرده باشه. اگه بچه دار بشه. دیگه تا آخر عمر آویزونشه
-
سلام. ببخشید که اینو میگم ولی با یه بار منت گذاشتن کسی اینکارو نمیکنه مگه اینکه طرفشو و زندگیشو دوست نداشته باشه و دنبال بهونه بگرده که بره سراغ تفریحاتی که دوست داره یا اینکه شخصیتش از قبل همین بوده و الان با یه بهونه دوباره همون شده. شما در دوران نامزدی چطور ایشون رو نشناختید مردها خیلی راحت خودشون رو نشون میدن مردی که دنبال دوس دختر و این حرفا باشه رو میشه از همون اول شناخت. شما خودتونم میگین ایشون تو دعواها حرفای بدی میزده ولی شما بعد فراموش میکنید و میبخشید چون ایشون و زندگیتون رو دوست دارید پس این کارا خیانت و بی توجهی و دعوا و... از طرف ایشون فقط ریشه اش میتونه به این برگرده که زندگیشو دوست نداره وگرنه آدم کسی رو که دوست داره حتی اگه طرف کتکشم بزنه باز پشت پا به زندگیش نمیزنه. منم بارها سر شوهرم منت گذاشتم و حرفایی بدتر از حرفای شما زدم به قول ایشون تو دعوا حلوا پخش نمیکنن ولی تا حالا کسی رو ندیدم به خاطر این موضوع بره دنبال خیانت. با توجه به اینکه بچه دارین و زندگیتونو دوست دارین جدا شدن منطقی نیست ولی به نظر من تهدید میتونه راه خوبی باشه تهدید به جدایی کنین و اینکه دخترتونو برمیدارین و از خونه میرین یا اینکه به خانواده ش میگین وقتی پای آبروش در میان باشه شاید توی رفتارشون تجدید نظر کنن. موفق باشین
-
با تشکر از دوستان عزیز این تاپیک منتقل شده به
شناسایی ضعفهایم ، تلاش برای تغییرات مثبت در خودم و زندگیم . راهنمایی کنید.
لطفا اگه می خواهید نظری بدید تو تاپیک جدید باشه
بازم ممنون از لطفتون