-
RE: من از تالار می روم
مینا 22 خانم سلام من از شما ناراحت نیستم من یک خورده عصبانی با شما حرف زدم مرا بخشید من شما تجربه دانش علم یاد گرفتم من رشته کاراته کمربند سبز بودم دیروز کمربند قهو ه ای گرفتم رشته روحیه خشن می پذیره رشته مبارزه داریم ولی باید خشن بود اگر کسی با من بد حرف زد من ناراحت نمی شوم صبور هستم خانم مینا 22 دوست خوبم شما بهترین اعضا تالار هستی من می خواهم دوباره از شما تجربه دانش علم یاد بگیرم من با شما مشکلی ندارم ناراحت نیستم امروز یک خورده عصبانی وخسته بودم مرا بخشید امیدوارم در تالار موفق باشید امیدوارم همیشه سلامت باشید من از تالار نمی روم
-
خوشحالم آقای ابراهیمی که میمونی:73::227:
-
ممد جان عزیزی اگه تو بری دیگه نمی تونیم بگیم بقول آقای ابراهیمی موفق و شاد باشید!!!
پس بمون.
-
الهی بگردم این آقای ابراهیمی خیلی احساسات پاک و معصومانه ای داره . خدا رو شکر که ناراحتیت برطرف شد دوست دلسوز و مهربون
-
همه رفتني شدن كه مثل اين كه پا قدم ما ......................
-
-
-
RE: محمد ابراهیمی ییشتر اشنا شوید
خوبه
خب منظورتون از معرفی کردن خودتون چه بود اقای ابراهیمی
-
من محمد ابراهیمی در تهران هستم سن 25 سال است
-
خوب بهتره این بار همین جا یک صندلی داغ راه بندازیم:rolleyes:
1- چطوری با همدردی آشنا شدید؟
2- شغل شما چیه؟
3- اشکالات همدردی از نظر شما چیه؟
4- حسن های همدردی که باعث موندن شما شده چیه؟
5- رشته درسیتون چی بوده؟
البته در پاسخ دادن آزادید. هر سوالی را که دوست نداشتید جواب ندهید.
-
سوال اول استاد مشاوره امیر با اعلام تالار همدردی اشنا شدم سوال 2 ازاد سوال 3 همدردی اشکا لات ندارد سوال 4 دوستی با تمام اعضا همدردی تجربه دانش یا د بگیرم
-
اقای محمد ابراهیمی مدیر جدید قسمت مناسبت ها موافق هستید
اقای محمد ابراهیمی مدیر جدید قسمت مناسبت ها موافق هستید موفق وشاد باشید[/size]
-
RE: اقای محمد ابراهیمی مدیر جدید قسمت مناسبت ها موافق هستید
سلام
من کاملا" موافقم دوست گرامی
-
آقای ابراهیمی من فکر می کنم بهتر است این موضوع رو اول با آقای سنگتراشان مطرح کنید و نظر ایشون رو بدونید.
-
-
-
-
چرا اعضا تالار با محمد ابراهیمی خوب نیستند
چرا اعضا تالار با محمد ابراهیمی خوب نیستند موفق وشاد باشید[/size]
-
RE: چرا اعضا تالار با محمد ابراهیمی خوب نیستند
سلام آقای محمدابراهیمی.
به نظر من شما اشتباه میکنید .من در طول مدتی که در تالار فعالیت دارم چیز بخصوصی را مشاهده نکردم که باعث بشه اعضا رابطه خوبی با شما نداشته باشند!.عکس این قضیه ، برای من قابل احترام هستید واز وجود شما استفاده میکنیم.(آیا چیزی باعث این برداشت شما شده؟ که ما ازش بی خبریم)
-
محمد عزیز، اشتباه میکنید، وقتی کسی جز خوبی از شما چیزی نمیبینه، دلیلی نداره که بخواد باهاتون خوب نباشه...
:72: :72:
-
چرا چنین فکر می کنی؟با کسی مشاجره داشتی،مجمد جان؟اصلاًر چرا غائب شده ای؟!!
-
دوست عزیز گمان نمی کنم اینطور باشد اما بهتر است که جمله هایتان را بدون اشتباه دستوری و املایی و کمی مفصل تر بنویسید تا خواننده راغب تر شود.خوش باشی.
-
سلام دوست عزیز
فکر کنم از اینکه با مدیر جدید قسمت مناسبت ها موافقت نشد دلگیر شدید.
هیچ کس با شما بد نیست.:73::73::73:
سفارشتون رو می کنیم...:203:
دیگه از چی ناراحتید؟
(حالا بگذریم که تازه واردیم و اصلا بهمون ربطی ندارد...)
-
محمد جان
همه اعضا دوستت دارند و از شما هيچ بدي نديده اند كه بخواهند با شما بد باشند.
من هم فكر مي كنم موضوع بر مي گردد به مدير جديد مناسبتها كه البته آقاي سنگ تراشان گفتند كه صبر كنيد نگفتند كه نه
كمي صبر كنيد دوست من
شما فرد خاصي هستيد و همه براي شما احترام قائل هستند.
-
من با دانه موافقم. من هم توی این مدت چیز خاصی از شما ندیدم.:72:
دیدی خودتو لوس کردی همه نازتو کشیدند!!!!!!!!!!:72: ( شوخی کردم )
-
RE: صداقت و این همه شهرت (برای تو محمد ابراهیمی عزیز)
اعضا تالار و مدیر همدردی با من خوب نیستند
-
محمد جان
دچار بي مهري شده اي؟!
ما كه گفتيم دوستت داريم و با تو خوب هستيم.
پس مشكل ديگر چيست؟!؟!؟
-
چرا همچین حرفی می زنی برادر خوبم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
اعضا تالار با من خوب نیستند و تو جهی به من نمی کند
-
محمد ابراهيمي گرامي
دقت كن
خود شما تازگيها كمتر پست ايجاد مي كني و توي تاپيكها مشاركت نمي كني و نظراتي كه مي دادي به مراتب كمتر شده است.
نبايد از جمع فاصله بگيري.
-
اعضا قدیمی من فر اموش کردند
-
با سلام به مدير همدردي عزيز و محترم....
مدير همدردي عزيز فكر ميكنم .... احساس ميكنم .... كه كار شما اينجا نتيجه عكس داده ...
فكر ميكنم شما با اين كارتون باعث شديد دل مهربون يكي از مهموناي عزيز تالار به درد بياد...
گرچه قصد شما دقيقا چيز ديگه اي بود.... اما مگه همه بچه هاي اين تالار مهموناي شما نيستن؟؟؟؟
پس صاحبخونه مهربون و با درايتي مثل شما چرا باعث شد كه يكي از مهموناش اينجوري غمگين بشه؟؟؟
دوستاي عزيزم سلام به همتون....
من از روزي كه به اين تالار اومدم واقعا درسهاي زيادي گرفتم .... واقعا چيزهاي جديد ياد گرفتم و احساس كردم اينجام براي اين كه خودمو بسازم... در كنار مردمم.... در كنار دوستانم... از هر رنگ و شكل و شخصيتي كه دارند.... و از هر كجاي سرزمينم... من از هركدوم از شماها درس هاي جديدي ميگيرم شما همه معلماي من هستين.... اما...
يه چيز ديگه هم ياد گرفتم كه چقدر خوبه همديگرو دوست داشته باشيم....
به نظر من آقاي ابراهيمي فرد بسيار صادقي هستند با قلبي بزرگ .... فكر ميكنم اينو خيلي از دوستان حتي از نوشته هاي كوچولوشون هم حس كردن...
اما مدير همدردي عزيز و گرامي ... من هميشه شما رو ستايش ميكردم ... اما اينبار نميدونم چرا اينكار رو كرديد...
كارتون ظاهرا خوب بود اما نتيجه عكس داد... ميخواستين خوبيهاي ابراهيمي رو نشون بدين؟؟ ناراحتش كردين....
اون ميخواست همون اندازه حضور داشته باشه .... اما شما پررنگش كردين ..... كاري كه شايد دوست نداشت ....
حالا من گيچ شدم.....
ميشه توضيح بدين....... جريان چيه ؟؟؟ ميدونم مدير همدردي گرامي براي اينكار يه توجيه خوب داريد.......
-
RE: من از تالار می روم ؛صداقت و این همه شهرت
سلام shiri joon
محمد ابراهیمی از اعضاءخوب و دوست داشتنی تالار همدردی هست. و فراز و نشیب های طبیعی در ارتباط با هم داریم. اگر شما همه 100 پست اخیر را مطالعه كنید به جمعبندی مناسبی در این مورد می رسید. كه محمد ابراهیمی دوست داشتنی هست و من شخصا دوستش دارم.
-
مرسي مدير همدرديه عزيز ....
متوجه شدم....
متشكرم .... ما هم شما رو دوست داريم....:72::72::72::72:
-
محمد جان درود
چطوری جوان ؟
روزگاران گذر میشود؛ شما چه خبر؟
دوست قدیمی و دوست داشتنی من چرا چند هفته ای هست دلگیری؟
جواب ارسالی های بچه هارو که کامل هم نمیدی؟
بابا یه کم بنویس تا دست خط قشنگتو ببینیم.
منتظر نذاری ماروهاااااااااااا.....
-
سلام اقاي ابراهيمي درسته من از دوستاي قديمي نيستم و تازه واردم اما به اين پي بردم كه بچه هاي همدردي شما رو خيلي دوست دارن و دوست دارن باهشون حرف بزنين و راهنماييشون كنين پس اين حرفا رو بذارين كنار و بچه ها رو تنها نذارين. اميدوارم فضولي نكرده باشم* آرامش يعنی اينكه هميشه ته دلت مطمئن باشي توی سينه كسی كه دوسش داری يك خونه گرم داری...*
-
سلام و احترام من اعضا قدیمی تالار و دوستان قدیمی خیلی دوست دارم بچه ها ی قدیمی تالار خیلی دوست دارم دوست دارم با اعضا قدیمی دوستان قدیمی با هشون حرف بزنم و راهنمایی بگیرم از دوستان قدیمی دانه خانم مینا 22 شیلا خانم گرد افرید نازنین از این دوستان قدیمی قدردانی تشکر می کنم می خواهم از دوستان قدیمی تجربه دانش یاد بگیرد با هشون حر ف بزنم راهنمایی بگیرم و از مدیر همدردی که من مدیر همدردی خیلی دوست دارم بهترین مدیر تالار است و نمونه است من از مدیر همدردی تجربه دانش علم یاد گرفتم ایشان استا د بنده است و من مدیون مدیر همدردی هستم دوست دارم باز هم از مدیر همدردی تجربه دانش علم یا د بگیرم مدیر همدردی و بنده با هم فراز و نشیب های نداریم مدیر همدردی برای تالار شبانه روز زحمت می کشدمن از ایشان تشکر و قدردانی می کنم من با مدیر همدردی مشکلی ندارم و ناراحت نیستم بچه های تازه وارد امیدوارم در تالار تجربه دانش یاد بگیرد
-
من اعضا قدیمی و مدیر همدردی واقعا درسهای زیا دی گرفتم واقعا در تالار چیزهای تازه یاد گرفتم مدیر همدردی فرد مومن دلسوز خیرخواه و قلبی پاکی داره بازهم از دانه خانم مینا 22 خانم شیلا خانم گرد افرید نازنین و مدیر همدردی تشکر و قدردانی می کنم من در تالار احساس ارامش دارم
-
-
دوستان اغضا تالار دوست دارم