به نظر من هر چیزی خوبه ولی بجا و به اندازه.
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من هر چیزی خوبه ولی بجا و به اندازه.
هر چی افراط و تفریطش خوب نیست
سلام
موضوع این بود؟؟؟؟
برخی خانم ها وقتی که میخواهند خانه را ترک کنند آرایش می کنند یا حد اقل ارایش ایشان با وقتی که در منزل هستند متفاوت می باشد؟ قصدم از طرح این موضوع بررسی روانشناسانه است، این موضوع از دیدگاه من، نه خوب است نه بد، یک واقعیت اجتماعی است، لذا خواهش میکنم که برای روشن شدن زوایای پنهانی این موضوع، مشارکت نمایید.
من به شخصه بیرون از خونه آرایش نمی کنم. چون دوست ندارم مردم بهم مثل یک شیئ نگاه کنند. یا مجبور باشم نگاه های هرزه مردان را تحمل کنم. از این شیوه نگاه کردن چندشم میشه.
در مورد نیاز به مورد توجه قرار داده شدن گفتید...
در این مورد من بیشتر دوست دارم از طریق توانایی هام و استعداد هام به عنوان یک انسان مطرح بشوم نه از طریق جنسیتم.
در مورد حس زیبایی طلبی ...
من عاشق زیاییم. و از هر چیز زیبایی که توی جامعه و طبیعت باشه استقبال می کنم. شاید تو خونه برای ارضا این حس آرایش کنم، ولی دوست دارم در بیرون این حس را از طریق زیبایی های فکریم تامین کنم...
اینکه اعتملد به نفس به افراد می ده را موافقم ولی شخصیت آدم را به عنوان یک انسان خورد می کنه.
موفق باشید.
یک مرد در خانه پیژامه با پیراهن زیر یا روبدوشامبر یا لباس خانه می پوشد و زنان نیز لباس خانه را که راحت تر است و مرد نیز مویش را برای بیرون رفتن شانه می کند یا به خود ادکلن زده یا انگشتر عقیق یا کراواتش را می زند و لی در خانه بدون این چیزهاست و مسلم است که زنان نیز برای خوب جلوه کردن و رسمی شدن و برای بیرون آرایش می کنند و در برابر شوهرشان به دلیل خودمانی بقودن و راحت بودن و عادت کردن از دیدنش آرایش نمی کنند این اصلاً مورد بغرنج یا مسئله ای برای سؤال کردن نیست و بنده در شگفتم که دوستان چرا وقتشان را برای این حرفها تلف می کنند؟!!
سوال شما مثل این می مونه که بگید چرا اقایون اصلاح می کنند؟؟؟
خب این ذات آدمیزاد هست که می خواد در هر چیزی بهترین باشه . خانم ها نیز ؟ارایش می کنند برای زیبایی بیشتر.
با نظر گرد آفرید موافقم.
به نظر من آقای گرد آفرید بهترین جواب ها رو در این تاپیک دادند:72:
سلام گردآفرید
خب عادت كردن زن و شوهرها به هم و به این وضعی كه در پست 84 شما آمده است ، موجب می شود كه در كوچه و خیابان مرغ همسایه غاز بنماید.
آراستن و تمییز بودن در مراودات رسمی طبیعی و لازم است. اما این مغایرت ندارد كه زن و شوهر در منزل هم لباسهای آراسته و زینتی به تن داشته باشند(متناسب با حریم خانواده)، و اصولا هرگونه تنوعی در محیط منزل از آرایش، لباس، سورپرایز كردن، تنوع كلامی، شوخی و ... می تواند منجر به تاثیرات مثبت در خانواده بشود.
البته نمی توان انكار كرد كه در محیط خارج خانواده علاوه بر مسائل علمی مسائل مذهبی هم تاثیر گذاره و افراد تحت آموزه های خود وعادتهای خود اقدام می كنند.
گردآفرید و دوستان عزیز:72:
زن آفریده شده برای طنازی و دل بری، وبرای اینکه در کنار مرد توی کانون خونواده به آرامش برسند... این آرایش هم از مقدمات آن است. توی همه اعصار بوده که اشاره شد...
من با نظر مدیر عزیزمون کاملا موافقم.
اینکه دلیل شخصی افراد از آرایش چیه خیلی روش بحث شد... من تمام دلایل را قبول دارم.
اما اینکه افراد به این دلایل توی خونه آراستگی کمتری داشته باشند را قبول ندارم.
خونه باید کانون محبت باشد نه اینکه به خاطر روزمرگی آن تبدیل به یک خابگاه برای طرفین بشود.
موفق باشید.
ساده بگم عزیز چی چیو زن آفریده شده برای طنازی و دلبری .
من با نظر دانه دوسن یکمون که نظرشون مثه خودشون یکه موافقم .
من معتقدم در داخل خونه نیازی به آرایش زن و یا تر تمیز بودن مرد نیست. (تا حدی که نظافت رو رعایت کنه کافیه)
چه معنی داره برای کسی که سالها بالاخره باید با همین چهره تو کنار بیاد خودتو زیباتر نشون بدی از اون چیزی که هستی. خود من به عنوان یه مرد خسته کننده ترین کارو این می دونم که برای همسرم هر روز خودم رو مرتب و تر تمیز کنم.
محیط کار و محیط بیرون جاییه که نیاز به مرتب بودن هر دو نفر(زن و مرد )هست . برای افزایش مقبولیت و تاثیرگذاری. من امتحان کردم.به شکل عجیبی اون چیزی که می پوشید تاثیر گذاره در موقعیت کاریتون
آفاجان چرا موضوع را می پیچانید و طول و تفسیر می دهید و می خواهید در لفافه سخن بگویید:
طبق موازین شرعی و معتقدات رسمی جامعه و برخی اینکه زنان در بیرون از خاته آرایش کنند و خود را در معرض نمایش دهند،حرام است و گناه شمرده می شود،اما در خانه زن باید خودش را برای شوهرش بیاراید و طنازی برای شوهرش کن و برعکس در بیرون خانه نمایاندن خود گناه بزرگی است..
حال برخی از زنان و دختران این کار را نمی کنند و نظرات دیگری دارند یا حالش را ندارند و یا اینکه آراستن خود برای شوهرشان را به دلیل اینکه همواره او را در خانه می بینند و به او عادت کرده اند لازم نمی دانند،اما در بیرون خانه برای اینکه در سر کارشان باید برازنده و شاخص باشند و مرتب جلوه نمایند،آرایش می کنند و مرتب بودن را نه در لباس مرتب که در قیافه زیبا نیز می دانند.الان هم دارد همه جا این کار انجام می شود.
دسته اول اصلاً به خود رفتار دسته دوم را اجازه نمی دهند و دسته دوم نیز اعتقادات یا قیود رفتاری دسته نخست را ندارند و همه اینها برمی گردند به روش یزرگ شدن فرد و اینکه در چه محیطی هست یا عادات و باورهایش چگونه است.والسلام.
اما در تعاملی با مدیر گرامی . . .
جناب مدیر آیا اگر زنی در برابر چشمان پسرو دختر کودک یا نوجوان یا جوانش ماتیک بر لبانش بمالد و یا موهایش را پریشان کند یا لباس آنچنانی بپوشد و تنها برای خوشایند شوهرش این درست است؟!
درسته هر کسی اعتقاداتی داره .ولی توی خونه باید مرتب بود ولی در کنارش راحت هم بود بالاخره خونه محل آرامشه بایدبه پوستمون هم اجازه استراحت بدیم .ولی منظور این نیست که شلخته بپوشیم . و نامرتب بگردیم .به هر حال زنها دوست دارن آرایش کنن توی ذاتشونه چیکار کنن مثلا دختر بچه ها رو دیدین از همون بچگی علاقه شون رو به آرایش کردن نشون میدن آونا هم میخوان خودشون رو به نامحرم نشون بدن؟!!!حالا بعضی ها طوری آرایش میکنن که انگار میخوان برن سر سفره عقد بشینن که اینو من تایید نمیکنم ولی هر چیزی در حد معقولش خوبه .پیامبر هم وقتی میخواستن بیرون برن توی آب خودشون رو نگاه میکردن لباس و موها ومحاسنشون رو مرتب میکردن بعد بیرون میرفتن .بعدشم این مساله کدوم مشکل جامعه بشری رو حل میکنه که مطرحش کردید ؟!
عضو گرامی تکه یخ مگر نوشتار بنده همین حرفهای شما نبود؟!پس چرا موضوعی را که برخی می خواهند آن را ارزشی کنند کش می دهید؟!!اصل همین است و معلوم است که هرکسی هر جور دلش می خواهد بیرون می رود.همه دلایل و حرفها هم زده شده است.
یک عده می گویند که آرایش زن در ببرون از خانه گناه است و معصیت دارد و زن باید در درون خانه برای شوهرش آرایش نماید،اما عده دیگری این عقیده را ندارنذد و می گویند که در بیرون خانه برای برازنده بودن و اینکه هر زنی می خواهد خودش را بهتر نشان دهد و اینکه مزتب تر باشد و احساس خوبی به یک زن که آرایش می کنند دست می دهد،پس زنان آرایش می نمایند.
خوب گرد آفرین عزیز من یه اشتباهی کردم :302:شاید هم نکردم:D شما که خودتون دقیقا این همین کارو کردین :227: دوست داشتم به عنوان یه دختر نظرم رو بگم مگه اشکالی داره نمی دونم به خاطره اسم کاربریمه که همه با من لج میکنن::227:(اینو به شوخی گفتم آخه یکی به من ابراز لطف کرده و گفته قد و خودخواه از اسمم حالش بد میشه در صورتی که خودم عاشق خودمم:P.)ببخشید حاشیه رفتم .:47:
همون طور که شما فرمودید این به دیدگاه افراد بر می گرده گردآفرید گرامی. و اصولا نمی شه همچین چیز شخصی رو تایید یا زیر سوال برد.
من همونطوری که گفتم با دلایل خاص خودم اصلا انتظار آرایش همسرم رو از اون ندارم و متقابلا انتظار نازکشیدنی نیز نباید از طرف اون وجود داشته باشه. چون اون به خاطر من که زیبا نمی کنه خودش رو که انتظار داشته باشه تایید یا رد کنمش. اگر پرسید به یک خوبه یا بده قناعت می کنم. من بارها به شکل عجیبی دیدم که از هر دوطرف (زن و مرد) انتظارات نامعقولی وجود داره.
دیگه مردی که از زنش خواست برای اون آرایش کنه باید مرتب تاییدش کنه و اینکه بدون انجام دادن اینکار انتظار همچین رفتاری رو از زنش داشته باشه نامعقوله.
و یا زنی که برای همسرش نمی خواد زیبا باشه یا اصلا اینکار رو برای موفقیت در محیط کار و بیرون انجام می ده(چیزی شبیه به تراشیدن ریش در آقایون)
نمی تونه وقتی وارد خونه شد یا همسرش اونو دید انتظار داشته باشه که ا تو چقدر زیبا شدی و...اون انتظاراتش رو بیرون جواب می گیره. مثل من مردی که انتظار پذیرفته شدن و بالا بردن کلاس کاری خودم رو دارم و تمیز و آراسته بودنم به خودم کمک می کنه .
گاها این انتظارات زندگی ها رو می پاشونه . همون طور که گفتم چون من یک دختر امروزی(کارمند -تحصیل کرده و...) رو شاید بخوام و اون رو با ضمائمی مثل آرایش اون در بیرون خونه می پذیرم باهاش صحبت می کنم(در صورت قصد ازدواج) و عینا بیان می کنم که انتظار ناز کشیدن و تعریف و تمجید از چهره ای که به خاطر من زیبا نشده رو نداشته باشه.یا اینکه از اینکه من به خاطر اون خودم نمی رسم و بلکه به حاطر وجه اجتماعیم هم نباید ناراحتش کنه. چیزی که عوض داره گله نداره. اصولا زندگی های امروزی فرصت همچین تعارفات بیهوده ای رو نمی ده.
یعنی اینکه افراد انتظاراتشون متقابل و از خودشون هم باشه خیلی مهمتره
سلام
به نظر من ارایش کردن هم حد و اندازه دارد .نه ارایش زیاد که مخصوص مجالس پایکوبی است خوب است نه شلخته وکثیف بیرون رفتن.یکی از دلایل ارایش کردن زیبا تر شدن از همجنس خود است .حسادت جزی ازطبیعت زنان است اگر کسی از انها زیباتر باشد دیوانه میشوند.
در رابطه با آرایش خانوم ها من به این جمله اعتقاد دارم ""لوازم آرایش و نیازه روحی خانوم ها""
اما یک سئوال دارم...
چرا بعضی از آقایون آرایش میکنن؟؟؟؟از لوازم مخصوص آرایش خانومها استفاده میکنن؟؟؟و کار هایی که مخصوص خانوم هاست(اللخصوص در فرهنگ و کشور ما)انجام میدم؟؟؟مش میکنن؟؟از کرم های روشن کننده و آرایشی استفاده میکنن؟؟؟اندام های دخترونه دارن؟؟کمر باریک و....
گردنبند و دسبند های زنونه استفاده میکنن؟؟؟؟!!!!!
توی پستی خوندم(اقایون چه خانوم های میپسندن)نوشته بودن آقایون خانوم هایی با رفتار های زنونه دوست دارن نه پسرونه...
خانوم ها هم آقایونی با رفتار های مردونه دوست دارن نه دخترونه....
این برای من بیشتر جای سئوال داره""چرا آقایون (بعضی) بازم میگم(بعضی) بازم میگم همه نه اما اما بعضی از آقایون آرایش میکنن؟؟؟؟؟
در رابطه با آرایش خانوم ها من به این جمله اعتقاد دارم ""لوازم آرایش و نیازه روحی خانوم ها""
اما یک سئوال دارم...
چرا بعضی از آقایون آرایش میکنن؟؟؟؟از لوازم مخصوص آرایش خانومها استفاده میکنن؟؟؟و کار هایی که مخصوص خانوم هاست(اللخصوص در فرهنگ و کشور ما)انجام میدم؟؟؟مش میکنن؟؟از کرم های روشن کننده و آرایشی استفاده میکنن؟؟؟اندام های دخترونه دارن؟؟کمر باریک و....
گردنبند و دسبند های زنونه استفاده میکنن؟؟؟؟!!!!!
توی پستی خوندم(اقایون چه خانوم های میپسندن)نوشته بودن آقایون خانوم هایی با رفتار های زنونه دوست دارن نه پسرونه...
خانوم ها هم آقایونی با رفتار های مردونه دوست دارن نه دخترونه....
این برای من بی%D
آقایون وخانم ها توی هیچ عرصه ای از هم عقب نمی مونن .لابد دوست دارن یا به علت مسائل ژنتیکی نحوه تربیت و خانواده و نداشتن اعتماد به نفس و اینکه نمی خوان از لحاظ زیبایی چیزی از همسرشون کم داشته باشن خودشون ظاهر بینن فکر میکنن همه مثه خودشونن پس به ظاهرشون خیلی بها میدن نداشتن اعتماد به نفس مهمترینشه به نظر بنده.
از وقت زیاد و حوصله زیاد و بیکاری رو به این چیزا میارن مردی که فکر کرایه خونه آخرماه یا پول پیش سال آینده و گروونیه گوشت ونون و .... توی سر داره وقت نمیکنه بره حمام درست و حسابی !!!حسرت به دله یه سونا خشک و استخره چه برسه به اصلاح ابرو و مش مو و خط ریش مدل لوکاسی!!!
در مورد خانمها هم که وضعیت معلومه!!! یه جوری حس کم بینی یا عدم اعتماد به نفسی که تکه یخ گفت و بیکاری و یه دلیل بزرگتر نگاه کردن همین مردای بیکارتره که وقتی یه دختری آرایش جیغ داره و تیپ فشن زده دنبالش راه میفته تا شماره دختترو نگرفته و قرار ملاقات باهاش نذاشته ول کنش نمیشه!!
و حرف آخر عیسی به دین خود موسی به دین خود!
موضوع جالبي را مطرح كرديد. برخلاف اينكه معمولا آقايان با اين مسئله به سختي كنار مي آيند اما اين فرايند عليرغم تاثيرات مثبت آن بر روحيه خانمها و نيز اطرافيان از حد اعتدال خارج شدنش جالب به نظر نميرسد، اخلاق زيبا ميتواند معمولي ترين چهره ها را برايمان زيبا كند پس بهتراست اين دو را بااولويت زيبايي خلق و خو و چهره اي مناسب با هم داشته باشيم.
زندگي زيباست اي زيباپسند زيبه انديشان به زيبايي رسند
سلام منم آرایش و رو مد بودن رو دوست و از مد تا آنجا که به اعتقادهای مذهبی آسیب نرسونه پیروی میکنم تو خونه و مجالس آرایش میکنم ولی بیرون چون گناهه اصلا آرایش نمیکنم بازم به خاطر اعتقادهای مذهبی که برام خیلی ارزش داره
حیف که من اون شکلک (غش غش )میخنده رو ندارم.....
خیلی قشنگ بود...اتفاقا جای خانومی رو دیدم والا بگم شوهرش(زنش)بیرون دست در دست هم!آخ اخ همچین(مثلا شوهر) زیر ابرو برداشته بود!
به نظر من مرد با تیپ مردونه و رفتار مردونه خیلییی جذابه نه اندامه زنونه!کمر باریکو دستبندو ماشالا کرمپودر!
در ضمن حاجی فیروزعزیز یعنی آقایون این قدر حرف گوش کنند!!!
(نقل قول بالا اشتباه شد)
ولی حاجی فیروز عزیز به نظر من اسمشو نذار" مذلت"
به نظر من که مردونگیه...
اینو که قبول دارید قوای بدنی زن نسبت به مرد حتی هم هیکلش هم کمتر...حالا اگه ماشینش پنچره کمک میکنه به نظر من که مردونگیه...
ولی حرفتونو قبول دارم خیلی از کار هایی که گفتینو مردان انجام میدن ولی مذلت نیست والا دیگه انجان نمیدادن...مردونگی و محبت.
اما فرض کنیم الان به خانوما بگن"شما وقتی کلتونو کچل کنید خیلی خوشگل میشیدااااااااااااا" کدوم خانوم عاقلی این کارو میکنه؟؟؟؟ مگه دیوونه باشه!
آقایون هم همین طور...به فرض که زنا هم گفتن..اه اه سیبیل داره...اه اه ابروهاشو ...مگه باید گوش بده؟پس اراده خودشون چی میشه؟ مگه عروسکن؟...من اینو قبول ندارم.....
با سلام به همه دوستان و حاجي فيروز...
حاجي فيروز جان ميشه بگي اين ژن كجاست؟؟؟؟ ما كه نديديم؟؟؟؟؟؟ (بيا بگرد!!!)
بجاش تا دلت بخواد يه نوع ژن مردونه دور و برمون زياد ميبينيم....
كافيه سرتو بگردوني و قلدري ببيني كه چي ؟؟؟ كه اونا مردن و ما زن؟؟؟
تا دلت بخواد حاجي جون حق ضايع ميشه .... تا دلت بخواد راست راست حق خانومها تو همه امور خورده ميشه و يه ليوان آب هم روش .... تا دلت بخواد دست بزن وجود داره....
حاجي جون .... يك كلام!!! زن جدا مرد جدا ...؟ نه ؟ ما همه آدميم به خدا....
هم تو مرد جماعت هم تو زن جماعت خوب و بد هست.... درهمه حاجي .... بايد خوباشو سوا كني ....
بيخودي هم كارهاي بد آقايونو گردن خانوما ننداز....
خدا وكيلي شما مردا خدا رو هم بنده نيستين... تا چه برسه كه حرف گوش كن خانوما باشين.....
راستش اينجا با مدير همدردي عزيز موافقم.....
از همه عذر ميخوام ..... مثل اينكه بحث اصلي " آرايش كردن خانومها" بود....
منهم آرايش ميكنم اماااا به اندازه.... به نظر من هرچي از اعتدال خارج بشه قشنگيشو از دست ميده....
من آرايش كردن ملايم رو دوست دارم چون احساس ميكنم اينجوري زيباتر ميشم....
و چه كسي هست كه بگه زيبايي رو دوست نداره؟؟؟ من كه عاشق زيبايي و بوي خوشم....
مگه نگفتن مسلمون بايد هميشه ظاهري آراسته داشته باشه و بوي خوش بده.....؟؟؟
ناگفته نمونه كه زيبايي در سادگي هم هست.... پس هرچه ساده تر باشيم زيباتريم....
من كاملا با آرايشهاي وحشتناك مخالفم و مطمئنم كه آرايشهاي تند و غليظ زياد طرفدار نداره....
و يه جورايي واسه جلب توجه و پوشوندن كمبودهاست.....
سلام عمو حاجی فیروزی از شما انتظار نداشتما؟
چقدر تو این تاپیک بداخلاق شدید؟
چون مردها هم آرایش میکنند .......
منتها نوع آرایش در مردان و زنان متفاوت است .
مردان نیزمرتب موهای خود را کوتاه میکنند و فرم میدهند .
مردان هم ریش و سیبل خود را مرتب ...کوتاه و یا از ته میزنند این آرایش نیست ؟بهرحال پیرایش و آرایش است.
و در زمانهای قدیم پادشاهان یا درباریان به ریشهای خود سنگهای گرانبها آویزان میکردند.
بعضی موارد هم مشترک است مثل تاتو که از زمانهای قدیم تا بحال چه مردان و چه زنان از آن بعنوان نوعی آرایش استفاده کرده اند.
اما از آنجا که طبیعت زن رو به ظرافت بیشتر دارد ....و مرد به نمایش قدرت ؛ مرد سعی دارد طبیعی تر جلوه کند و زن به خودنمایی بیشتر می پردازد ...
و فکر نمیکنم این عمل زنان تنها نمایش برای مردان و یا جنس مخالف باشد زیرا زنان در مجالس زنانه هم برای هم جنسهای خود آرایش میکنند ..
ضمناً این مورد را هم اضافه کنم که فرهنگ نقش مهمی در میزان آرایش در مردان و زنان دارد . بطور مثال زنهای هندی یا عرب خیلی زیاد و پررنگ آرایش میکنند...اکثر زنان ایرانی ها معتدل هستند و در اروپا و غرب بطور معمول آرایش نمیکنند .
خیلی ساده است. چون انسان فطرتا زیبایی را دوست دارد چه مرد و چه زن. منتها چون از قدیم رسم نبوده مردها آرایش کنند کمتر می بینیم مردی آرایش کند. البته جدیدا آقایون هم همه جور آرایش و پیرایشی می کنند.
خانمها هم دوست دارند در نهایت زیبایی را داشته باشند و چون به صورت خدادای ندارند متوسل به لوازم آرایش می شوند. عامل دیگرش هم خود آقایان هستند که خانمها را خواسته یا ناخواسته محبور یا حداقل تشویق به این کار می کنند.
عامل دیگر هم برخی رذائل اخلاقی است که اکثر ما داریم و متوجهش نیستیم که اینجا جای صحبت در مورد اخلاقیات نیست.
سلام
آرایش دو نوعه .یکی اون آرایشی که دین ما اسلام برای زن مجاز کرده یکی هم آرایشی که چند سالی میشه جای خودشو تو دل دختر بچه های 14 ، 15 ساله باز کرده و جزئی از زندگی شون شده.
اولی رو خدا و اسلام مجاز کرده برای اینکه زن فطرتا" و ذاتا" زیبایی طلب و تنوع طلب و ظریف تر از جنس مرده.البته آرایش زن تنها و تنها برای شوهرش و در محیط خونه نه به بهانه اون بنده خدا که شاید بعضی از مردا اصلا" خوششون نیاد.مثلا" با هم که بیرون میرن زن هفت قلم و البته کمی بیشتر خودشو آرایش می کنه و دلیلش هم اینه که خوب برای شوهرم کردم و با اون هستم .اما اونا شونه به شونه هم راه میرن و این مردان بیگاه دیگه هستن که ازنمایشگاه نقاشی های اون لذت میبرن !دخترهای کم سن و سال هم که این چند سال اخیر قربونشون برم برای اینکه ثابت کنن از بقیه چیزی کم ندارن ، پولهای توجیبی شونو به جای کیک و شکلات میدن لوازم آرایشی و حالشو می برن.
هر دختری که آرایش نکنه و بخواد برای حفظ و مصونیت خودش و اینکه مورد سوءاستفاده مردان چشم چران و هرزه و فرصت طلب و ... قرار نگیره ، امل محسوب میشه و عقب مونده!
یه زمانی زن و دختر رو هر کسی با چهره شون میتونست تشخیص بده اما امروزه همه مثل همند و گاهی زنها در مقابل دختر بچه های کم میارن.
آرایش زن برای شوهر خودش خیلی خوبه .چون باعث میشه اون مرد از زن خودش لذت ببره و به دنبال ناموس مردم نره.تو خونه خودش و از همسر خودش ارضاء بشه نه از دیگران.اما متاسفاه اینو اکثرا" نمی فهمن و چوبش رو هم در آخر بیشتر زن می خوره.
آرایش کردن یکی از اسباب زیباساختن چهره نه تنها برای مرد بلکه برای شخص خودش برای تنوع می باشد اصل آرایش کردن بد نیست چطور ارایش کردن بد است به قول شما هفت قلمش زیاده یک الی دوقلم اونم برای صافکاری و صاف و صوف کردن آره...
از شوخی که بگذریم حالا خانم ها که جای خود دارد این مساله در آقایان هم رواج یافته که این دیگه نوبره که ناشی از عدم اعتماد به نفس یا داشتن خصلتهای زنانه می باشد.
به نظر من ارایش در حدکم و معمول بد نیس اما بیش از اندازه ان یعنی که من خودم رو قبول ندارم چهره ام ایراد دارد میخام با این روغنها این ایرادهارو رفع کنم.
حالا بگذریم از اینکه الان در جامعه ما خانم ها و دخترخانم هایی که فاقد این روغن کاری هستن اصلاحا میگن ایناکه عقب ماندن که اگر فکر کنی این عقب ماندگی نیس
شما حتی در فیلمهای معروف هالیودی یا مجالس عروسی خارج از ایران شرکت کنی عروس ارایش ساده و طبیعی دارد که اصلا فکر کنم ارایشگاه هم نمی روند اما عروسهای ما رو مخصوصا در سالهای اخیر اصلا داماد بیچاره دم در ارایشگاه برمیگرده فکر میکنه این یکی دیگه هس
مدلهای وحشی فشن اناناسی نمیدونم عروس بیچاره رو میکنن مث خرچنگ تازه میگن مدروز از روی ماهواره هس
نمیدونم ایا ارایشگراصلی خدا بهتر نیافریده که اینقدر خودتون رو زشت میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hajifirooz
البته که... پیرایش با آرایش فرق داره کی گفت نداره!! ولی پیرایشی که شکل و فرم خاص بخودش میگیره مثل مدل مو از نظر من آرایشه نه پیرایش که آقایون هم زیاد اینکارو میکنند وگرنه قیچی برمیداشتن و خودشون موهاشونو کوتاه میکردن ولی چرا حتما باید برن آرایشگاه و به مدل خاصی موهاشونو کوتاه کنند؟؟ ...
چرا مثل قدیم موهاشونو از ته نمیزنن یا بلند کنند تا روی شانه هاشون قرار بدن ؟!حتما باید برن آرایشگاه.......
اصلا چرا بهش میگن آرایشگاه مردانه نمیگن پیرایشگاه .........:D:D؟؟؟؟
شما نگران اين زنان مظلوم نباشيد!! به اين درخواستهاشون هم مي رسند. الان زنان داراي حقوق مردان هستند و وظايف زنانه!! زنان ناز مي كنند و آرايش و اين از طبع زنانه آنها سرچشمه مي گيرد كه به جاي پرداختن به دشواريهاي زندگي آن را مردانه بدانند و از آن طرف حقوق برابر و مهريه و مگر ما با مردان چه تفاوتي داريم سر مي دهند!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
آدم مي ماند كدام را گوش دهد و همان آدم سابق و حيوان رام فعلي به اين نتيجه مي رسد كه براي اينكه كانون زندگيش نپاشد هر چه را كه همسرش مي خواهد !
احكام اسلام هم بنا به ضرورت خواست همين برتران( بانوان ايران زمين) تغيير مي كند.
دقت كنيد:
"مهريه حكم خداست و نبايد عوض شود"
"ولي اينكه زن براي خروج از منزل و تحصيل بايستي حتما رضايت همسرش را جلب كند زمانش گذشته است و زمانه عوض شده است".
"آرايش كمش خوب است، اسلام گفته است براي غير از همسر بد است ولي خب زمانه با صدر اسلام متفاوت است."
تفسير جديدي از اسلام وخدا و مرد و زن در راه است. همان تفسيري كه بانوان ما طلب مي كنند.
جناب مدير گرامي افسار ديريست كه بر گردن بيشتر مردان ايران زمين انداخته شده است.خب البته چون هنوز به صورت رسمي مرجعي تاييد نكرده كه افساري به صورت رسمي بر گردن مردان افتاده است اوضاع به اين صورت است .
من خودم ارایش میکنم چون به نظر خودم با ارایش زیباتر هستم برای مثال وقتی موهام روشنه ارایش تیره میکنم چون اینجوری خودم رو بیشتر دوست دارم من ارایش میکنم چون خودم رو دوست دارم و نظر اقایون و خانمها و بچه ها و همه و همه واسم مهمه و دوست دارم نظرشون رو جلب کنم اعتماد به نفس امم اصلا پایین نیست خیلی وقتها که حوصله ندارم بدون ارایش صورت و مو بیرونم میرم