آقای فرهنگ این نظرتون بود یا توصیف آواتار من؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای فرهنگ این نظرتون بود یا توصیف آواتار من؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اواتار شوکای عزیز
رنگش سبز و باعث ارامشه و دختری زاپنی و نازو نشون میده که جالبه
اواتار جالبیه برام
اواتار خانم شوکا به جز چیزایی که قبلا گفتم الان این حسو هم بهم میده:لذت از لحظه به خاطر رنگ سبزی که درش موج میزنه!
اواتار خانم ویدا همچنان احساس تعطیلات اما من از این @ آخر اسمشونم خوشم میاد.
مرسی من که انرژی گرفتم
من با دین آواتار ویدای عزیز یاد ساحل ها و جزایر جنوب فرانسه میافتم,نه این که من رفتم واسه همین میگم
:311:
آواتور زن امیدوار عزیز هم این حس و بهم میده که یک نفر روی کره ی زمین غم داره و ناراحته و ابته مهم تر از همه منتظر یک چیزی شاید نشسته روی کره زمین خاکی تا جوانه بزنه و همه جارو بگیره:227:
ببخشید من هی میام و نظر میدم باز میشم نفر قبلی:311:
از اون یکی تاپیک آواتار تخلب کردم.:Pنقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
بی نهایت شما هم که صبرت کمه.
آواتار شوکا آدم یاد نقاشی ژاپنی می افته.
آواتار فرهنگ 27:
جاده يعني غربت.
باد، آواز، مسافر، و كمي ميل به خواب.
شاخ پيچك و رسيدن، و حياط.
آواتار sci گرامی:
یه شخصیت دانای خندان.که خیلی بیشتراز سنش می فهمه!شاید هم از بس به دیگران کمک می کنه(به خاطردلسوزی زیادش) ظاهرش بیشتراز سن واقعی اش نشون می ده!!
پل رو به ابرها.یکمم خطرناکه؛یه طرفش نرده نداره.می خواد بگه وقتی اوج می گیری احتمال سقوط م هست.
آواتار جدید اقای فرهنگ: مسافرت اما به یه مقصد نامعلوم.با سرعت زیاد اونم دم غروب...یه حس غربت اما غمناک نیست ...
آواتار زن امیدوار حس تنهائی به آدم می ده.
یه دختر خوشگل با نگاه غمناک.
اواتور فرهنگ
برای رسیدن باید رفت,بلاخره باید از یه جا شروع کرد تا به مقصد رسید
اواتار فرهنگ http://www.hamdardi.net/imgup/27603/...448f170dbd.jpg:
تیره و تار و خاکستریه،دلم گرفت این جاده رو دیدم،ولی چون رو به افقه،بدک نیست،ولی منم کلا با این عکسه یاد غربت و بی کسی افتادم.
فرهنگ،هم از اول این تاپیک همش داره اواتار عوض میکنه :311:اواتار بعدی چیه اقا فرهنگ؟هی داری عوض میکنی،ایندگان که ازین تاپیک بازدید میکنن،نمیفهمن که ما در مورد کدوم اواتارت داریم صحبت میکنیم،واسه همین
من عکسشو گذاشتم.
اواتار شوکا:
یادش بخیر منم اولین اواتارم ازین مدل عکسهای فانتزی و ژاپنی بود،یادش بخیر،اواتارت خوش اب و رنگه،دختره ژست خوبی گرفته و خوش عکسه:311:.
من این آواتار شایانا رو خیلی دوست دارم.
یه عالمه حرکت توی این عکس ِ ثابت هست.
به نظرم دختری که توی عکسه، خیلی شیطونه. پر از انرژیه و البته عاشق پاییزه. .
همونطور که میدونید شایانا هم کم شیطون نیست :) پر انرژی هم که هست. لابد پاییز دوست هم هست دیگه:)
یه دختر شیطون و نازو بانمک!:46:
اواتار شایانای عزیز
یکی از بهترین اواتارا هست
خیلی قشنگ و با معنی هست توش پر تحرک و امید هست یه جورایی زندگی و نشاط توشه
من که شخصا این اواتار را دوست دارم
اواتار تسلیم الهی هم ارامش بخشه و انگار نشون دهنده یه دنیای بهتر هست
آوتار ویدای عزیز بودن در لحظه و آرامش و سکوت رو برای من تداعی می کنه،آدم حس پرواز می گیره با این تصویر:310: ، البته مناسب قرارهای عشقولانه هم هست:163:
شوکا:آواتار شادیه
شایانا:آواترش حس رها شدن می ده.
دختر مهربون:خیلی آواتارش جیگله.من خیلی این آواتارو دوست دارم.:46:
گل مریم:شیطنت دوران کودکی یادم می یاد.همچنین ذوق و شوق اون دوران
رایحه این دختر چرا انقدر غمناکه؟
اواتار گل مریم عزیز
حس شادی و پاکی دنیای کودکی رو به ادم منتقل میکنه
چه اواتار مناسبی:46:
آوا ویدا آدمو یاد کارتون رابینسون می اندازه.
آواتار فرهنگ یه جاده بی انتها رو نشون میده.سفر دور و دارازو نشون میده
فرهنگ آخه دختره عاشق شده.خودشم میدونه چه راه سختی در پیش داره
مگه هر عاشق می شه باید غمناک بشه؟
رایحه عشق عزیزم شما که به عشقت رسیدی:46: ،حالا چرا انقدر غمگینی؟ به نظر من این تصویر یه دختر خانم بسیار احساساتی هست که بیشتر از اینکه عشق بهش آرامش بده ، غم و اندوه داده ، عزیزکم یکم شادتر از این باش:43:
آواتار فرهنگ عزیز هم برخلاف ظاهرش که جاده ای تو بیابون بی آب و علف هست ،حس بسیار خوبی به من می ده که پر از امید هست.
این رفتن برای من رسیدن هم داره. البته اینو هم اضافه کنم اگر درست برداشت کرده باشم این تصویر نشون می ده که فرهنگ عزیز از اون دسته افرادی هست که بیشتر از اینکه به مسیر توجه کنه و از مسیر لذت ببره ، به هدف و رسیدن فکر می کنه:72:
نمی دونم فقط حس من اینه.من کلا عشقو اینطور معنی می کنم.خودمم احساساتی.در ضمن نسبت به اطرافمم اصلا نمی تونم بی تفاوت باشم.این تصویر این رو هم نشون می ده.
البته یه چیز همسرمم می گه آخه این عکس ماتم چیه زدی اونجا:311:
دوست دارم دختر آواتار مریم لپاشو بکنم.
الآن راهدار اون جاده زنگ زد گفت عکس جاده رو بذار تا انقدر نگن بی آب علف ـه.
http://www.hamdardi.net/imgup/22087/...d5be468cd5.jpg
چقدر شبیه اتوبان قمه!
باز که نفر قبلی من آقای فرهنگه...آقا من اعتراض دارم....پارتی بازی میکنید این جا....:311:
خوبه که خودت اومدی جلوم.اتوبان کرج تبریزـه.
فرهنگ جون آواتارت منو ياد خستگيهاي مسافرت اتوبان تهران انداخت
آواتار گلنوشی
دسته گلی برای عروسه
عروس خانم از انتخاب آواتور مشخصه که عروسی و روزهات بهاریه
ایشالا همیشه خوش بخت باشی :46:
گلنوش عزیز:طراوت و شادابی.رایحه عشق ازش می یاد:311:
نازنین جان:آواتارت دختری که تو فکرش غرق شده.
سلام به همه اعضای خوب تالار
اواتار محمد ابراهیمی
یکی از چیزهایی مورد علاقه شخص است و به نظر من نشاندهنده شخصیت است
من عاشق آواتار آقاي ابراهيمي هستم خيلي خوشكله به من كه روحيه ميده
اواتار رایحه منو یاد یه حسرت پنهان یه اندوه دفن شده تو عمق روح آدم میندازه.قشنگ و تفکر برانگیز.
آواتور من:
منو یاد خودم میندازه:227:
وقتی واسه اولین بار دیدمش یه جورایی هم ذات پنداری کردم باهاش:310:
همون طوری که دوستان هم تو تاپیک خانم یک زن امیدوار گفتند,دختری هست با روحیه ی حساس و ظریف و شکننده,من هم فکر میکنم همین طوری باشم,البته غیر از شکننده بودنش...
رنگ سبزش هم بهم آرامش میده
کلا اواتورم رو خیلی دوست دارم:43:
همه گفتند و من ماندم
حالا که اومدم نمی دونم چی بگم:163:
حس می کنم در حالی که دیگران فکرمی کنن توی خوشی و راحتیم و همه چی دارم اما تنهام و این تنهایی توی اواتار قشنگ نشون داده شده.
نظر شما چیه؟
هاله جان به تنهایی گیر دادی ااااااااااااا:324:
ما همه تنها هستیم . عرض کردم خدا جون هم تنهاست . ولی شما زیادی گیری .
آواتار به این قشنگی چه رنگ قرمز زنده و خوبی هم هست . من که خوشم میاد فراووووووووووووووون . ضمن اینکه بابا این آواتارها آنقدر ریز هستند که ننه چشمم درست نمی بینه .
دختر مهربون مادر اون عینک من کو ؟!!!!!!!!! ( من هم موقع کار به دختر مهربون گیر م :311:)
آواتار من هم حال و هوای خودمه .
آواتار من:
عاشق گل هستم و رنگ صورتي. دلم وا ميشه ميبينم بهم حس زندگي و شادي رو ميده
انی جان خوب تنهام دیگه
تنهاییم بد دردیه در تنها بودن خدا شکی نیست که تنهای مطلقه ولی منم گیرم اینه دیگه چکار کنم حالا خدایش تو اواتاروم حرفم صدق می کنه یا نه که همه فکر می کنن ولی خبر ندارن:163:
والله
من از آواتار تو گل بودن و خوشبو بودن وخوشگل بودن و جذاب بودن و خوش عطر بودن و رشد خوب و سلامتی و ....را بیشتر از تنهایی می گیرم . این بخش های وجودت را خواهشا پررنگ تر از بخش تنهایی ببین . :46::43: