چرا شما پسرا سخت مي گيرين؟؟؟؟؟اكثر دخترا معيارهاي مالي و اقتصادي ندارن. و صداقت و ايمان مهمترين اولويتهاست.
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا شما پسرا سخت مي گيرين؟؟؟؟؟اكثر دخترا معيارهاي مالي و اقتصادي ندارن. و صداقت و ايمان مهمترين اولويتهاست.
واسه اینکه بیشتر رو حرفامون فکر کنیم و اینقدر راحت کل هموطن هامون رو زیر سوال نبریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
به یقین این رو می گم که اشتباه فکر می کنید. به یقین. بله ایمان و صداقت شاید مهمترین اولویت هاشون باشه ولی معیار مالیشون رو کسی نتونه برآوردده کنه سمت و سوی پسر هم نمی رن.جز معدودی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
سلام دوست گرامی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
من با این کلمه بکار رفته در نوشته شما مشکل دارم>>"""اکثرا
در صورتی که اگر اقلیت را به جایی ان کلمه بکار می برید موافق بودم
حالا از آقایونم کم نیستن نیگاشون به جیب پدر خانومه...کی بنده خدا از این دنیا میره و علاوه بر دخترش که قبلا تقدیم شده اموالشم تقسیم شه...
پست اول این تاپیک رو میارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عارف
چرا مشكل دارين؟ وقتي صداقت نباشه ماديات به چه دردي ميخوره
ماديات تو زندگي مشترك هم ميشه به دست اورد
انصاف هم بد چیزی نیست. نسبت بگیرید تعداد دخترانی که مال پسر برایشان مهم است به نسبت پسرانی که منتظرند پدر همسر بمیرد و اموالشو تقسیم کنه یکیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran
حرفی می زنید مثل اون ضرب المثل آذری مرغ پخته خندش می گیره.
این رو کامل بخونید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
با اينكه والدين من خيلي سخت گيرن و هركي رو براي خواستگاري راه نميدن ولي من به شخصه صداقت و ايمان برام مهمه. ماديات برام اولويت اخره
حالا برای شما هم که اینطور فکر می کنید پدر و مادرتان سخت گیرن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
پس چرا می گین " چرا مشکل دارین؟"
خیلی از پسرها و دوستان و نزدیکان دیگه از این نوع نگاه مشمئز کننده متنفر شده اند.آنها به دنبال خوش گذرانی هستند و نه به دنبال حماقتی به اسم ازدواج!! متاسفم که هنوز نمی توانم خودم را راضی کنم برای اینکه مانند آنها بشوم.
ولي دخترا سخت گير نيستن گرچه نسبت به قبلا توقعات بالاتر رفته ولي بازم هم كه ماديات براشون مهم نيست. يكم واقع گرا باشين. ميگن مردا سر و ته يه كرباسن ولي اينو در مورد خانم ها نگفتن.حتي دوستاي منم ماديات براشون خيلي مهم نيست
درد دل ما پسران رو بخونید. یعنی چی سرو ته یه کرباسیم.؟ می شه بگین؟
خانومها چرا توقعاتشون زیاد شده؟ شرایط اقتصادی بهتر شده تو جامعه؟ بیکاری کمتر شده؟ چرا متوقع تر شدن؟
شمایید که واقع بین نیستید. شمایی که می بینید حتی به خواستگاری که شرایط مادی ندارد اجازه ورود هم نمی دهند!! و مانند حیوانی او را پرت می کنند.
ببخشيد سورنا جان منظور خاصي نداشتم. ولي به نظر من پسرا خودشون سخت مي گيرن. اونا فكر مي كنن حتما بايد همه چي داشته باشن تا ازدواج كنن. ولي حداقل از ديد من و اطرافيانم ماديات خيلي مهم نيست
خانوم قاصدک، دوست بنده تحصیل کرده اند! یک مهندس (فوق لیسانس) از دانشگاه شریف! ولی بنده خدا از خونواده ضعیفیه. ایشون کارشون رو تازه شروع کرده. بچه هم نیست. 26 سالشه.2 سال سربازی بوده. درآمد ماهیانه ایشون فعلا 550-600 هزاره. 3 سال طول می کشه تا رهن یه خونه رو جمع کنن. برای اینکه در گناه نیفته قصد ازدواج داره. خواستگاری حدود 10 دختر رفته.همشون جواب رد. همشون از خونواده های معمولی. البته خواستگاری بسیاری دیگه هم می خواسته بره ولی خب پدر و مادر بزرگوار دختر مانند والدین شما پسر رو آدم حساب نکردن که تو خونشون راه بدن!
پیشنهادتون چیه؟ این تحقیر رو باید تا کجا پذیرا باشه؟
من خواستگاری یک دختر رفتم. جواب رد شنیدم. ولی اگر مثل ایشون با من رفتار می شه قسم خورده ام که تنها دنبال صیغه(شما فرض کنید زنای شرعی هر چه دوست دارید معنی کنید) بروم. من هم انسانم. دختری که از هزینه آرایش عروسی خود نمی کاهد این تحقیر را برای مرد خود می پذیرد و بعد انتظار محبت دیدن دارد!!
ghasadak عزیز
ببخشید که من تو بحثتون شرکت میکنم ولی به نظر من همونطور که نقاب و سورنا هم اشاره کردن بهتره به جای واژه ی اکثریت، اقلیت و به کار ببرین......... چون بیشتر دخترای دور و بر من هم مادیاتی هستند...........
به نظر من زندگي مشترك يعني اينكه زن و مرد با هم بسازنش نه اينكه قبل از ازدواج مرد همه چي رو داشته باشه و و دختر هم يه جهيزيه كامل. من به مشترك بودن تو همه جهات اعتقاد دارم. سورنا بعضي افراد مثل دوست شما هستن و بعضي افراد مثل پسر خاله بنده كه اينقدر سخت گير در ازدواج بود كه الان حدود 34 سالشه.
اصلا جملاتی که من نوشتم رو خوندید؟ اون پسر صبح و شب داره تحقیر می شه. سخت گیر رو چی؟ آخه کدوم پسر احمقی هست به خاطر جهیزیه یه دختر با اون ازدواج نکنه. چند دختر می خواید معرفی کنم که اون یا خونوادش واسه نداشتن شرایط زندگی پسر رو رد کردن!
بگذریم . بحث به جایی نمی رسه. شما خیلی تئوری و شعار گونه دارید صحبت می کنید!
اقاي سورنا من واقعيتهاي اطرافمو ميگم. وگرنه اهل شعار دادن نيستم. منم ميتونم موردايي رو نام ببرم كه زندگي ساده و ارومي رو شروع كردن
این موردها چقدر بودن؟ اونها حاضر بودن با یکی مثل دوست من ازدواج کنند. ببینید این دوست من واقعا انسانه. باایمانه. صادقه.تحصیل کرده است. کار داره. ولی یکی دو سال دختر مجبوره تو خونه مادرشوهر زندگی کنه. همین. ؟
اره. واقعا بوده. مثلا دوستم ترم 6 دانشگاه فردوسيه و خانواده شوهرش حتي مستاجرن و خود اقا داماد نه خونه داره نه ماشين. و تحصيلاتش ديپلمه و اينكه شغلش ازاده. با اينكه دوستم فوق العاده دختر خوبيه و خواستگارهاي زيادي داشت ولي بخاطر صداقت شوهرش اونو انتخاب كرد و مهريشو 114 سكه تعيين كرد
سورنا نظرتونو راجع به افرادي مثل دوست من نگفتين؟
سلام دوستان
پیشنهاد می کنم به جای ادامه بحٍث به این شکل ، یه تاپیک در شاخه مسائل مربوط به
ازدواج ایجاد کنید با عنوان "آسیب شناسی ازدواج درمیان جوانان امروز و راه کارهای مفید "
و دو نکته را در ارائه نظر لحاظ کنید
1 - بحث ها دقیق و کارشناسانه و ناظر بر استخراج آسیبهای اساسی و مانع ازدواج باشد
2 - راه کار هم ارائه شود .( منطبق با واقعیتها راه کارهای عملی و ممکن ارائه گردد( .
و اما فقط نیمه خالی دیده شود و راه کاری هم مد نظر قرار نگیرد ، شما بگید حاصل
چیزی جز یأس خواهد بود ؟ و آیا ایجاد یأس از اهداف این تالار و اینگونه بحث هاست ، و یا
اساساً منصفانه است ؟( نادیده نگیرید بعضی بازدید کننده ها ممکن است بسیار تأثیر یا
تلقین پذیر باشند ، اینرا در وقت بحث و....در نظر داشته باشیم ).
شما فرشته مهربان ، درد دل پسرها را شنیدید . شما نیمه پر لیوان را ببینید و پیشنهاد بدهید!
sorenaye عزیز
پیشنهادم ایجاد یه تاپیک آسیب شناسانه است
که دوستان هم دو شرطی را که گفتم رعایت کنند .
اگر نظرتون اینه که خودم ایجاد کنم، حقیقتش این هفته نمی تونم چون گفتم کارشناسی
شده نظر داده بشه ، لازمه خودمم این کارو بکنم ، پس وقت می خوام تا نظرات را جمع و جور
کنم ،به قلم در بیارم و ارائه کنم .
این که پیش از اقدام خودم پیشنهاد را دادم برای این بود که اگر کسی آمادگی داره زودتر از
من کا رو شروع کنه.
سلام..سخنان شما شیوا است فرشته مهربان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
ولی اگر توجهی بر نام تاپیک فرمایید نوشته شده است ....دردودل پسرا
درست؟؟؟>>>پس ما این جا بحثی بر اصل مسائل کارشناسی نداریم ....
در این جا هر کسی که کمی دلش گرفته باشد چند سطری می نویسد و شما هم بهتر از من می دانید که در دردودل کردن اصولا سخنان و بحث هایی ایجاد می شود که به دور از منطق خاص و نشات گرفته از احساسات است.....
وگرنه سورنای عزیز چندین تاپیک با عنوان مربوط به ازدواج و مشکلات آن و توقعات باز کرده اند و در اخر هم بحث ها نتیجه گیری شده است ولی بازهم عده ای...........
به هر حال ممنون از پیشنهاد شما ولی به نام تاپیک هم توجهی فرمایید.
اصلا مهم نیست!...آره....کی گفته واسشون مهمه؟!:180:.........فقط کافیه یه چیزش کم و کسر باشه....:300:نقل قول:
ولي دخترا سخت گير نيستن گرچه نسبت به قبلا توقعات بالاتر رفته ولي بازم هم كه ماديات براشون مهم نيست. يكم واقع گرا باشين. ميگن مردا سر و ته يه كرباسن ولي اينو در مورد خانم ها نگفتن.حتي دوستاي منم ماديات براشون خيلي مهم نيست.
ما واقع بین هستیم اما این شمایین که دارین شعار میدین و..........چرا قبول نمیکنین که دین و ایمان و.....اکثریت غالب دخترای امروزی پول هست؟؟نه تنها اونا بلکه خونواده های محترمشون!......آره واقعیت تلخه!........
اما موردی که برام خیلی خنده داره!!؟.........نقل قول:
خانوم قاصدک، دوست بنده تحصیل کرده اند! یک مهندس (فوق لیسانس) از دانشگاه شریف! ولی بنده خدا از خونواده ضعیفیه. ایشون کارشون رو تازه شروع کرده. بچه هم نیست. 26 سالشه.2 سال سربازی بوده. درآمد ماهیانه ایشون فعلا 550-600 هزاره. 3 سال طول می کشه تا رهن یه خونه رو جمع کنن. برای اینکه در گناه نیفته قصد ازدواج داره. خواستگاری حدود 10 دختر رفته.همشون جواب رد. همشون از خونواده های معمولی. البته خواستگاری بسیاری دیگه هم می خواسته بره ولی خب پدر و مادر بزرگوار دختر مانند والدین شما پسر رو آدم حساب نکردن که تو خونشون راه بدن!
پیشنهادتون چیه؟ این تحقیر رو باید تا کجا پذیرا باشه؟
اون دسته از دخترایی که توی تاپیک(نقش دختر قبل زندگی مشترک...) نوشته بودم...ممکنه خیلی مشکل داشته باشن که خب قبول.......اما چیزی که هست لااقل عقده ای نیستن:D .......ولی دخترانی که شما گفتین(معولی و سطح پایین و...) با دیدن اون دخترها و عقده هایی که در خانه پدری داشتند و.... دیگه از اون ها هم بدترن......علاوه بر این که بسیار هم چشم و هم چشمی خواهند کرد و....و انتظاراتی که از یه پسر دارن سر به فلک میذاره........که خود سورنا هم اشاره کرد....
ترم 6 چند سالش میشه؟!.......حالا به قول یارو گفتنی دختر احساساتیه و گرم و....پس فردا که فارغ شد....متوجه میشه که چکاری کرده.......5-10 سال اول زندگی اون ها همه چی رو معلوم خواهد کرد!.........امیدوارم که مشکلی واسشون پیش نیاد..........نقل قول:
اره. واقعا بوده. مثلا دوستم ترم 6 دانشگاه فردوسيه و خانواده شوهرش حتي مستاجرن و خود اقا داماد نه خونه داره نه ماشين. و تحصيلاتش ديپلمه و اينكه شغلش ازاده. با اينكه دوستم فوق العاده دختر خوبيه و خواستگارهاي زيادي داشت ولي بخاطر صداقت شوهرش اونو انتخاب كرد و مهريشو 114 سكه تعيين كرد.
و اما:
........
...........
اونها شعار می دادن منو درکم می کنن
ولی وقت سختی دیدم چطور ترکم می کنن
چه دوستهای من ، چه عشق و چه برادرم:cool:
نمیدونستم ضامن رابطمه درآمدم
.................
سلام این چیزهایی شما اینجا بهشون اشاره کردیم فقط درد و دل پسر ها نیست در دل تمام انسان هایی که از ظاهر بینی اطرافیانشون خسته شدن
من به عنوان یک دختر 2 نمونه براتون میارم
من یک دختر خاله دارم بسیار بسیار زیبا تحصیل کرده و شاغل (از لحاظ اخلاقی هر کس باهاشون آشنا میشه شیفته رفتار و طرز فکرش هست)اما شوهر خاله(دبیر بازنشسته هستن) من از مال دنیا فقط و فقط به اندازه خودش داره خونشون هم پایین شهرشونه خونواده بسیار شریف و محترمی هستن پسر خالم تحصیل کردست(مهندس شرکت نفت) دختر خالم دختر متین و خانومیه خواستگار هم داره اما.......... این خواستگاران عزیز به محض اینکه میفهمن شوهر خاله من مایه!!! دار نیست پا پس میکشن! و حتی وقتی میرن خونشون مخصوصا اونا که از بالا شهر تشریف میبرن با 1000 فیس و افاده طوری رفتار میکنن که دختر خاله من به طور کلی قید ازدواج رو زده!
از اون طرف دختر خاله دیگه ای دارم از لحاظ زیبایی 1/1000 اون دختر خالم نیست فوق دیپلم هست و شاغل هم نیست بخور و بخواب شغل حرفه ایش هست ولی شوهر خالم خدارو شکر وضع مالیشون بسیار بسیار عالی(کارخانه دار هست) تا دلتون بخواد خواستگارهای رنگارنگ داره! اونم با چه به به چه چهی!
بیبینید هم بین اقایون و هم خانوم ها ادمهای ظاهر بین بسیار زیاد هست که پول چشمشونو کور کرده و چیز دیگه ای نمیبینند شما ااقایون(در این تایپیک)از این که به خاطر مادیات اون شکلی که درخور و شایسته شما هست ممکنه باهاتون رفتار نشه دلخور هستین و معترض اگر با یک دختر اون هم به خاطر مسائل مالی پدرش(محتاج نیست فقط به اندازه خودش داره بیشتر نداره بده لاشخورا بخورنش(بلا نسبت)) به این شکل برخورد میشه چه قضاوتی میکنید؟
'گل گفتی سورنانقل قول:
ایول
دیوونه اون دختری که این اقا پسرو تحقیر و رد کردهنقل قول:
دوست من تیرماه 21 سالش میشه و بهمن ماه سال 86 ازدواج کرده. الانم خیلی خوشبختن. مگه تمام زندگی شده پول؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
من خودم به شخصه به عنوان یه دختر که دانشجوی ترم 6 هستم و سرکار نمیرم دارم برای زندگی ایندم پس انداز می کنم. تا حالا هم خواستگارای زیادی داشتم ولی خوب وقتی فردی یکی از معیارهای لازم برای ازدواج از قبیل ایمان. اخلاق. تحصیلات. اصالت خانوادگی و شغل رو نداره.چطور میتونم بهش تکیه کنم؟//؟؟؟؟؟
تا حالا هم در مورد تمامی خواستگارام معیار مادی رو درنظر نگرفتم و اونها حداقل یکی از شرایط من رو نداشتن.و همشون از لحاظ مالی مشکلی نداشتن.
یک خواستگار هم هنوز دارم که با اینکه اخلاق و موردای دیگش خوبه ولی عرضه کارکردن نداره و گفته حتی جهیزیه هم نمیخواد و همه چی رو تا مین می کنه؟
ولی وقتی این اقا نتونه خودش کار کنه میشه بهش تکیه کرد.؟؟؟؟؟
اینا شعار نیست.
چرا من باید اینجا شعار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ دلیلی برای شعار دادن نمیبینم.اینا واقعیتهای من و اطرافیانمه. که بدونین همه دخترا مثل هم نیستن و همه براشون مادیات مهم نیست.
چرا به دخترا به عنوان یک ماشین پول نگاه می کنین؟ چرا شما اقایون ظاهربین شدین؟
هنوز معیارهای اصلی ازدواج که مورد تایید اسلامه از بین نرفته.....
کامران شما فکر کردین که اگه یه دختر مادیات براش مهم نباشه و با فردی که مادیات نداره ازدواج کنه .مشکل داره؟/ واقعا که.........
کی چنین چیزی رو گفته؟؟الله اعلم........
اقای سورنا این چه کاریه؟! حتی همه دنیا به شما بگن پرخاشگر و تند خو وقتی دلیلاشون واسه شما منطقی نیست خوب قبول نکنین . ترک تالار واسه چی ....
سلام به همه بچه هاي تالار
اولا منو ببخشيد خيلي وقت بود به تالار سر نزده بودم منو ببخشيد
دوما ازsorena_arman
عزيزم ممنونم كه زماني كه من نبودم حرفهاي دل منو زد و همه پسرا رو
ببينيد من از اول فقط ميخواستم بگم كه پسرها چه مشكلاتي بر سر راهشون هست ودليلشم اون كسايي هستند كه واقعا ميبينم دچار مشكل شدن
من يه بار گفتم خدا رو شكر زندگي خوبي دارم و الحمدلله كارم بد نيست والانم 28 سالم شده
ولي بازم از ازدواج هراس دارم چون خيلي دخترا كه اصلا فكرش رو هم نميكردم به چه هيولاهايي تبديل شدن
قبول كنيد ادم اعتمادشو از دست ميده:47:
ودر اخر من به همه نظرها احترام ميذارم و اين رو هم مي دونم كه چه پسر چه دختر از ديد خودش موضوع رو مو شكافي ميكنه و بازم ميگم مشكلاتي كه پسرا دارن مخصوصا الان و اين زمونه و كشور هم دچار بحران اقتصادي شده و بيكاري هم افزايش يافته تو رو خدا خودتون بگيد الان پسر ديگه شوهر ميكنه پسره ميره خواستگاري وقتي به تفاهم ميرسه علاوه بر مهريه كه ميگن حكم شرعه قبول _(البته نه 1300 سكه!) ولي ديگه پسرا بايد جهيزيه هم بگيرن ديگه موقع بله برون پسر بايد 3-4 تا تيكه جنس بزرگ جهيزيه هم بگيره ديگه اينشو نديده بوديم
بعد ميگن دخترا فقط به صداقت اهميت ميدن!!!!!!1
چرا سن ازدواج دخترا زياد شده ؟؟؟؟
دلم ميخواد دخترا جواب بدن و خودشون حرف دلشونو بزنن و واقعيتو بگن
اخ گفتی عارف
منم با اینکه دخترم ولی دلم خیلی پره هم از دخترا هم از پسرا
دخترا که ماشاللاه
انگار از دماغ فیل افتادن
یکی نیس بهشون بگه که بابا مگه کی هستی که............
پسرا هم که سمت دخترایی میرن که (ببخشیدا)خوب بلدن که قاپ پسرارو بدزدن ،با دو تا قر و فر و دروغ می شن دختر شاه پریان
این پسرا حقشونه که پول جهزیه بدن اقا عارف
چون ادمای سطحی و ظاهر بین هستن
:73: گل مريم
منم با حرف شما موافقم ما بايداز خودمون شروع كنيم
:72:سلام دوستان من تازه عضو شدم نميدونم سوا لمو كجاي تالار مطرح كنم.
به هر حال من سوا لمو همين جا مي گم لطفا راهنمايي كنيد
من عاشق يه دختري شدم كه فاميل دورممون نيز هست من با ايشون تو يه دانشگاه درس مي خونيم در ضمن هم رشته هم هستيم. من به ايشون خيلي علاقه دارم ولي چون سنم 21 ساله مادرم ميگه هنوز سنت كمه
اين خانوم فاميل مادرم) من به مادرم نگفتم كه اين دختر دوست دارم فقط بهش گفتم مي خوام ازدواج كنم. )
ميترسم تا من صبر كنم داشگاه تموم بشه اين خانوم با كسه ديگه ازدواج كنه.
لطفا بگيد من چه كنم؟
این خانواده دخترا هستن که توقع اشون رفته بالا
مامانه میگه باید دامادم خونه مغازه ماشین داشته باشه
یعنی چی اخه؟یا مثلا ماله فلان شهر نباشه ماله . . . . ...
مگه باباهای ما از اون اول همه چی داشتن که این همه توقع دارین ن ن ن
ولي بچه ها به نظرم يك مقدار ديدگاهها عوض شده
به نظر من كه منش خانواده هاي دختر فرق كرده چون ميدونن بسيار كار مشكلي هست