مانی جان، رفیق ... من 80% درکت میکنم ... چون بعضی چیزایی که گفتی واسه من هنوز پیش نیومده، ولی میدونم اگر منم پی داستان خودمو بگیرم شاید اوضاع من خیلی وخیم تر از شما بشه...
و تهش هیچی نداره جز اینکه خودمو بکشمو به قول مامانم
"خسر الدنيا و الآخرة" بشم !
مانی جان منم الان زدم بیرون ... 2 ساعتی تو ماشین نشستم ... فکر کردم ... گریه کردم ...
با خودم گفتم:
اون دختر دیگه رفته
اینکه 2 دستی بخوام بچسبم و ولش نکنم چیزیو درست نمیکنه و جز خفت چیزی به همراه نداره...
دلم میخواد بش حق بدم ...
درضمن قرار نیست که الان رفته بشینه کنج خونه و تا آخر عمر با کسی ارتباط نداشته باشه ؟ قراره ؟
خوب معلومه وقتی دنبال قضیه رو بگیریم چیز های جالبی نمیشنویم !
آقا مگه نه اینکه دوسش داری ؟ میخواستی خوشبختش کنی ؟ خوب بذار بره مرد ! بذار بره ... بذار بره و به خوشبختی که دلش میخواد برسه !
نگرانشی ؟ بسپارش دست خدا ...
مانی جون فکر نکنی من اینجا نشتم حالم خوبه و این حرف ها رو از سر خوشی میزنم ! نه سرهنگ !
منم دارم از درون منفجر میشم ... شبها با 100 تا ذکر یا زهرا میخوابم و صبح با توسل به امام زمان بیدار میشم !
چون میدونم این افکار .. افکار شیطانی هستن تو ذهنم ... همین صداهایی که میان و میگن یعنی الان اون باکیه ؟ چکار میکنه ؟ خاطراتو یادم میندازن، و 1000 حیله میکنن که دیوونه ام کنن ! برم التماس کنم ... حتی تو خواب هم رهام نمیکنن...
دلم میخواد بدم تو مغزم اسید بریزن همش پاک شه !
یادمه توی یه فیلم دیدم اونایی که شکست عشقی میخوردن میبردن یه جایی حافظه شون رو شب تا صبح پاک میکردن !
دوستان اگه همچین جایی سراغ دارین لطفا" آدرسشو پیام خصوصی کنید !!!
خلاصه مانی جون ما هم یه اشتباه هایی داشتیم ... کاریش نمیشه کرد ...
متاسفانه بعضی تجربه ها بسیار گرون با آدم تمام میشه ...
باید قوی باشیمو این دوره رو بگذرونیم ... و به اونا فکر نکینم...
راه هم زیاد داره ... فعلا" پر حرفی نمیکنم ...
فقط اومدم که بگم رفیق تو تنها نیستی !
یعنی بهتره بگم ما تنها نیستیم...
زود زود بیا سر بزن ...
علی یارو یاورت.
راستی یه چیزی یادم افتاد پیرو اینکه بعد از جدایی خیلی علاقه داریم ازشون خبر بگیریم :
اول فیلم All the king's men با یه جملاتی شروع میشه که واقعا" در عین سادگی با ارزش هستن !
راوی میگه:
برای پیدا کردن یه چیزی، هر چیزی...
یک حقیقت بزرگ یا یک عینک گم شده...
اول باید باور داشته باشی که پیدا کردنش یه سودی داره !
...من به چیزی در طول زمان دست یافتم...
چیزی که موفقیت در زندگیمو مدیونش هستم
چیزی که منو به جایی که امروز هستم رسوند...
این اصل::305:
چیزی رو که نمیدونی... آزارت نمیده !