سلام:72:
منم به کامران عزیز تبریک میگم:227: .امیدوارم که خوشبخت بشید :72:.
مدیر همدردی عزیز:72: لطف میکنید بجای هدیه نامزدی یه شارژ چند روزه به کامران بدید که نامزدی بدون داماد نداشته باشیم و دوستان نترکن از فضولی :163:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:72:
منم به کامران عزیز تبریک میگم:227: .امیدوارم که خوشبخت بشید :72:.
مدیر همدردی عزیز:72: لطف میکنید بجای هدیه نامزدی یه شارژ چند روزه به کامران بدید که نامزدی بدون داماد نداشته باشیم و دوستان نترکن از فضولی :163:
به به! تبریک میگم آقا کامران:227: فکر میکنم این ماه ماه شماست. خوب داره بهتون میسازه خوووووب:104:
البته از متولد برج سرطان هیچ بعید نیست که زیر آبی بره بعدش هم نگه که خانم مو بلونده؟ هم وطنه؟ اصلا چی شد دم به تله دادی؟ بابا شما که تا همین دیروز داشتی کرکری میخوندی! بعدشم مگه قرار نبود موقع درس خوندن فقط سرت به درس خوندن باشه بچه!!! آخرش کار خودتو کردی؟ ببین دو روز تو تالار نبودم ها همش دو روز!
اصلا این حرفها رو ول کن! بیا مثل بچه خوب از اول اولش توضیح بده ببینم موضوع از چه قراره!
بیا کاکو وگرنه مجبور میشوم او وقت خودوم بیام فالت بگیروم! فالت بگیروم؟
http://fcdownload.ir/Images/men-tir.jpg
میخوای بوگوم ای دختره سی تو خوش اقبالی میاره یا نه؟ میخوای بوگوم قدمش خوب بیده آ نبیده؟
میییییییییخوای بوگوم اصل ماجرا چی بیده؟ هان؟ آه باریکلا پس خود بوگو! از اول اولش!:104:
به به آقا کامران
مبارکه ایشالله ، خب داشتیم برادر ؟؟!! یه موقع هائی که میگفتی هیچ چیز در دنیا ارزش موندن نداره !!!!
الحمدلله یه موردی پیدا کردی که ارزش دنیا و زندگی رو برات مجسم کرد. مبارکه:104::104:
راستی اگه کار چسب و چسب کاری و .... داشتی رو دربایستی نکن ها ، دربست درخدمتیم.
خیلی خوبه که جشن تولد و عقد و..... تو یه روز باشه ، بعدها از لحاظ اقتصاد خانواده کلی جلوئی :D
یه مطب هم به خواهرای گل تالار که بوی دماغ سوخته به مشامشون رسیده
شناخت زن جماعت ، ژنیه و ارتباطی به مجرد و متاهل بودن نداره ، یعنی آقا کامران ما هم می تونه متاهل باشه و هم بهتر از قبل نقش آفرینی کنه :P:D
حالا هی بیائید آلاچیق درست کنید
باغ به این گندگی ، که هم ویلا داره ، باغ وحش داره ، کوه و دشت و رودخونه و ......(خودش یه کلاردشته به اضافه کلی مجتمع تفریحی دیگه رو کرد باغچه :302:
، :327:
حالا اینا گه وگفتی یعنی چه ها؟
فکر کنم baby هم از اون ماستا خورده! یا زیادی تو کلار دشت مونده سردیش کرده!
...
ضمنا برادر من! اگر مردها این هنر را داشتند که زنها را بشناسند که دنیا گل و بلبل بود! چیزی هم به اسم دعوای زن و شوهری و طلاق و این بند و بساطها وجود نداشت! از ابتدای آفرینش مردها در این آرزو بسر برده اند که بتوانند زن جامعت را بشناسند اما در این راه اتم و سیارات و ستارگان و... همه چیز را کشف کردند و شناختند اما در این یک مورد همواره خورده اند به دیوار!
حالا شما هم هی بیخودی به خودت و این بندگان خدا آقایون تالار وعده وعید نده! چون ممکنه بعدش خیلی دپرس بشوند! به هر حال هر کسی تحمل شکست را ندارد!
این اختراعات و اکتشافات مال اون عده از مردا بوده که از عقلشون استفاده کردن :311: و زن نگرفتن :227:
مردا یا متاهل میشن و یا مخترع ، فیلسوف و ...
شما اگه این جنس رو میشناسید تعریف کنید ماهم بشناسیمشون ، اتفاقا بد نیست یه تعریفی از خانمها توسط خودتون در این تالار داشته باشیم ، جمع بندیش هم با شما !!:311:
فرشته جان ! اینا رو منتقل کنید تو آلاچیق ، من که از پا افتادم هی برم باغ هی بیام اینجا:199:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
همینو بگو
ای ول بی دل
بابا بیاین الاچیق کل کل کنیم نه اینجا
من از آلاچیق خاطره خوبی نداشته بیدم!
فوبیای آلاچیق و باغ پیدا وکردم!
اوا چرا بی دل جان خدا بد نده چی شده
اشکال نداره اینجا سایت روانشناسیه دیگه مشکلتو همینجا حلش می کنیم :311::311:
بی دل جان:72: آقای مدیر که از دلتون در آوردن
فوبیا دیگه واسه چی ؟نقل قول:
سخت كوش و فعالند كه با قلم قشنگشون جو تالار را پر نشاط دارند. وجودش در تالار كاملا حس ميشه و انرژي دهنده هست.
نوشدارو بعد از مرگ سهراب؟!!!
خب حالا میگی چی کار کنیم ؟
والا ما که تا حالا ندیده بودیم آقای مدیر ناز کسیو بکشن یا برن منت کشی. پس همینم غنیمته .
اگه دلت خنک میشه بریم نفری یه امتیاز منفی بهشون بدیم . (ولی من که میدونم بی دل مهربونتر از این حرفاست اصلا دل نداره که بخواد خنکش کنه ، مگه نه؟)
هااااا
قضیه چی بید!!
من خبر نداشته بیدم !
دیدی تو تالار نبودن کار دسم داد جا موندم از اتفاقات.
بابا از این خبرا ما همون بی خبر بمونیم بهتره .
بابا کامران خان مدیر الکی شارژ بهت نداده ها باید بیای جواب بدی .
آقا لطفا زیر آبی نرید . سرتون بیارید بالای آب یه نفسی تازه کنید بعد هم توضیحات لازمه رو بدید .
عروس خانم کیه ؟ کجا آشنا شدید ؟ ملیت ؟ مذهب ؟ به قول سارا خوشگله ؟ چی کارس ؟ چی شد تو دام عشق افتادی؟.......................
میری صفحه آنلاین ها رو نگاه میکنی می بینی همه سرشون گرم پیام خصوصیه! چه خبره بابا!
نکنه توطئه ای در کاره و ما بیخبریم؟ از اون زیر میرها به ما هم خبر بدید! حالا اونجا هر کار میکنید بکنید ما که بخیل نیستیم فقط حکم اعدام مارو صادر نکنید!
کامران هم می بینه نمیصرفه براش اینورها آفتابی بشه! خوب نمیاد!
از مادر زاییده نشده بتونه از زیر زبون متولد برج سرطان حرف بکشه بیرون!
گفتم که یک وقت انتظار پیرت نکنه.:311:
دست رو این دل نزار بی دل جان
خوش به حالت که بی دلی
همه زیر آب رفتن فقط ما بالاییم بابا نفس کم نمیارید؟؟!!
بابا انتظار چیه
الان همه خبر دارن جز من و شما
یه سیستم اطلاع رسانییی زیر زمینی دارن بیا و ببین
دیدی غزاله چه خبرایی داره
بابا غزاله جون تو که تو این زمینه پیشرفت کردی
همشم سرت تو سیستمه
بیا بقیه اطلاعاتم بده دیگه
مردیم از فضولی
فعلا خبراي خوبي ندارم...اندر عمل مديران موندم تو كف!!!
الله اكبر...
نامزد کامران اگه بفهمه خواهرشوهرهای مجازیش:163: این همه مشتاق آشنایی هستند از خوشحالی بال در میاره:310::310:
چرا غزاله جان ؟ بگو تو زیر زمین چه خبره ؟
نه بابا صبا جون وحشت میکنه
نه یکی نه دوتا اوههههههههههه
این همه خواهر شوهر یه جا دیده بودی!!!!!!! :311::311:
چي بگم كه زبونم كوتاهه...خدا همه رو به راه راست هدايت كنه...:323:
کامران محترم و نازنین
به تو نازنین پسرم تبریک می گویم . :72:
امیدوارم هر دو نفر شما نازنینان ، انتخاب درست و مناسبی برای هم باشید و به پای هم با دل خوش پیر شوید و قدر یکدیگر را در تمام لحظات بدانید و رفیق روزها و شبهای خوش و ناخوش هم در زندگی باشید .
بهترین های زندگی و کائنات را برای تو و نازنین همسرت از خدای هستی آرزومندم .
امیدوارم که لیاقت و شایستگی همسری هم را داشته باشید و آن را به اثبات برسانید .
همیشه و در همه حال در پناه حق باشید .:72:
تو پسر خوب و فوق العاده ای هستی که لیاقت بهترین ها را داری . :72:
وای...! سلام خاله:43: چوجا بودی دلمون هزال لاه لفت:72:
خیلی لیلی به لا لای این کامران نذار! از صبح هر چی خودمونو کشتیم نم پس نداد:302:
بابا! اهالی! حوسین پور جه یور مه میسن؟ حوسین پور داهه جل می یب؟ بابا حوسین پور بیر خبر ور!
فرشته مهربان گیان هاید له که یونه؟
اهالی تالار! کامپییتر تان خاموش کنین ایخوایم تالار بشوریم! آو ایره د من کامپیتر!
بی دل جام میشه یه پی نوشت بگذاری و زبانهایی رو که به کار میبری هم نام ببری .
یا اینکه دوبله کن عزیزم .
حالا شما فکر کن ترکی، کردی، لری
ولی خوب عزیزم هر زبانی با لهجه و آهنگ و ریتم خودش قشنگه! دوبله کردن مزه اش رو میبره.
ضمنا زبان وسیله بسیار مناسبیت برای ارتباطات از نوع احسن آن.
یادم هست چند سال پیش یک دوست آلمانی که چند وقتی بود آمده بود ایران و ما هنوز خبر نداشتیم بعد همسرم با خبر شد و به من گفت یک زنگی به آقای فلانی بزن و ببین کجاست و ... خلاصه من هم زنگ زدم و به جای انگلیسی سعی کردم از همان مقدار آلمانی که بلدم خرج کنم: Hallo Her... wie geht's ihnen... بعد وقتی که همدیگر را دیدیم به ما گفت در این چند روزی که ایران بودم هیچ چیز به اندازه این که امروز شما با من آلمانی صحبت کردید مرا خوشحال نکرد:43: خلاصه کلی ذوقمرگ شده بود.
کاش عمر من کفاف میداد و همتم اجازه! که هر چقدر که دلم میخواست زبان یاد بگیرم:302:
قربونت بي دل جون الماني هم شد زبون؟؟؟خيلي سخته بابا هر كلمه اش هزارتا حرف داره...
يه نفر ميگفت ميدوني چرا الماني سخته ؟ چون مثلا به جاي سوئيچ ميگن : انچه با ان ماشين را روشن ميكنيم....:311::311:
علي الحساب bis bald
راستي اني جون خيلي خيلي مشرف فرمودين عزيز دلم كوووجا بودي؟؟؟:46::46::46:
آره بی دل جون واقعا یاد گرفتن زبان خصوصا زبان قومیت های مختلف همین ایران خودمون خیلی شیرینه اما به جان خودت ما همه رو یاد گرفتیم اما هرچی تلاش کردیم تو ترکی جز چندتا کلمه بیشتر یاد نگرفتیم . استعداد نداشتیم تو این زمینه البته از اونجایی که سر و کارمون زیاده خیلی جاها خودمونم نفهمیدیم چطوری شد اما فهمیدیم به ترکی چی گفتن.....
کردی و لری و ترکی و عربی رو که بلدی دیگه چی بلدی خانومی ؟ آلمان و ولش کن که فعلا مشغول رقابت با آرژانتینه از ایران خودمون شروع کنیم . یه کلاس برامون تشکیل بده .
به قول دوستان
آنی جان واقعا کوووجا بودی خانمی؟
سلام سلام صد تا سلام :72::72:
بچه ها بياييد خبرهاي خوب دارم . :227: :227::310:
مي دونيد چي شده خانم بالهاي صداقت اومدند .
هورا ...... هورا ............... هورا ..............
:326:
سلام بالهاي صداقت عزيز :43:
حالتون خوبه . موطلايي عزيز چطوره . :72::72:
سلام بر همگی
وای خدای من دعام چه زود مستجاب شد!!!!!
آقای کامران یادتونه تو جشن تولد تون به عنوان هدیه تولد چه دعایی کردم ؟
خدا رو شکر که انقد زود مستجاب شد:316:
آقای کامران مطمئنم انتخاب شما درست و براساس اصول و ضوابط بوده بنابراین من (یکی از خواهر شوهرها)خیالم راحتِ راحته.
من هم بهتون تبریک میگم و از خداوند بزرگ خوشبختی و آرامش رو برای هردوتون میخوام.
انشاء الله در کنار هم لحضات و ساعتها و روزها و ماهها و سالهای خوشی داشته باشید و زندگی مشترکتون سرشار از آرامش،معنویت،تندرستی و ... باشه و خداوند فرزند صالح و سالم نصیبتون کنه(آمین):323::323:
بالهای صداقت عزیزم تو کجا بودی ؟؟؟؟؟؟؟
رسیدن بخیر ؛خوش گذشت انشاء الله ؟ علی آقا و موطلایی خوب هستند ؟
تعریف کن ببینیم چه خبرا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
آقای کامران من اتفاقی این پست شما رو دیدم و دیدم اگه اینجا منتقلش کنم بد
نباشه :311:
حالا چه حسی دارید ؟سعی کنید اینو از همسرتون پنهان کنید تا نبینه:311:
موعود جان
تو واقعا دختر باهوش و زیرکی هستی . :104:
به واقع از خنده روده بر شدم .
کامران بیا و از خودت دفاع کن اگرنه که باید دنبال ایمیل خانم تو هم درست مثل ایمیل خانمآقای بی بی بدویم .
می دانی که این دخترهای اتیش پاره ی تالار دست از سرت بر نمی دارند :311:
وای بچه ها
سلام
منم پررنگ شدم فعلا
اما نمیدونم چرا؟
چقدر خوشحال شدم
ممنونم آقای مدیر.میشه یکی بگه چی شد اینطو شد؟
یه حدس بزنم؟
حتما آقای مدیر دیده من مطالب نامربوط خیلی تو بقیه تاپیکا مینویسم و نمیتونم جلو خودمو بگیرم
پیش خودش گفته جهنم و ضرر،شارژ رایگان بهتر از متلاشی شدن تالاره: )
:72:
چون انرژی های خوبی به کائنات فرستادی و واقعا دلت می خواست که در باغ همدردی شرکت کنی و ....کائنات پاسخ گوی تو بود و این وسط اقای سنگ تراشان وسیله ای بودند برای اجابت این پیام کائناتی .:104:
فعلا کیف کن و یاد بگیر که چطور با انرژی مثبت اندیشه و مغز می توانی از برکت انرژی های کائناتی استفاده کنی
مرسی به سیستم گیرنده ی آقای سنگ تراشان :72::104:. مرسی به سیستم فرستنده ی مهتاب :46::104:
دوستان گرامی
چند وقتی است از خانوم گل تالار "رهایی" خبری نیست
جویا شدیم دیدیم
نام کاربری اش مشکل پیدا کرده
به ایمیلش هم دسترسی نداره
مدیران تالار میشه مرحمت نمایند و رفع مشکل بنمایند
:72:
سلام مهتاب عزیز
انقدر رفتی این تاپیک و اون تاپیک مطلب گذاشتی و انقدر تالار و به هم ریختی که من پول ندارم پایین شهری ام میخوام بیام الاچیق و........ دیگه مدیر یه فکری به حالت کرد:311::311:
شوخی کردم گلم یه وقت ناراحت نشی . خوش اومدی عزیز. :46:
زهرا عزیز هم که برگشت به سلامتی خانومی:310:
بالهای صداقت خودم کجا بودی گلم :46::46:
تو کل کل کردنا جات خالی بود ها :227:
بالاخره یه وقت آزاد پیدا کردی بیای پیش ما . چشم علی آقا و موطلایی و دور دیدی هاااا:163:
خوش اومدی عزیز دلم :43::43:
من هم از جناب مدير و يكي از اعضا كه باعث شارژ مهتاب شدن ممنونم...
خوشحالم پررنگ ميبينمت عزيزم:46:
غزاله جان خوب شد یادم انداختی
آبجیت از هول حلیم افتاده تو دیگ
منم از آقای مدیر و دوستی که واسطه این امر خیر:311:شده ممنونم
بی نهایت:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
ممنون باران جان ، رفتن و برگشتن من فعلا مثل ابر بهار میمونه:311:
دیگه اگه بخوام واقعا یه مدت برم مرخصی خداحافظی نمیکنم تا مبادا باز برگردم
بچه ها کسی از اقای koloniخبر نداره؟مدت هاست که میخوام بدونم خانمشون برگشتن خونه یا نه؟؟
اینم لینک تاپیک اقای koloni
نمیخوام از ش جدا بشم
دوستان من دارم آواتار انتخاب میکنم واسه پروفایلم
این آواتاری که الان گذاشتم همون دختره که آواتار غزاله بود:311:
بیچاره خسته شد از بس جلو دهنشو گرفت
زبونشو دراورده هوا بخوره کمی:311::311::311:
http://www.hamdardi.net/imgup/21505/...d89b4dac0b.jpg
اقای مدیر امکانش هست روند مشکلات برخی از مراجعین رو که در شرایط خاص و بحرانی به تالار اومدن پیگیری کرد؟؟
سرنوشت زندگی مشترک اقای کلونی برم خیلی اهمیت داشت...امیدوارم ختم به خیر شده باشه:323:
سلام
كار مشاوره كار تخصصي هست.
يعني دو طرفه هست. و اصل مراجع هست كه مسائلش را پيگيري كند.
اگر ارتباط مشاوره اي ما با اعضاء ، با ارتباط هاي دوستانه قاطي بشود. هم به مراجع ضرر مي رسد هم به خود مشاور.
لذا امكانش هست. اما به هيچ وجه توصيه نمي شود.