عاشقها از قدم زدن خسته نمیشن، حتی اگر مجبور بشن، یک مسیرو چند بار با هم طی کنن و دور بزنن!
دوشادوش هم، یا پشت به پشت هم...فرقی نمیکنه.:72:
زندگی فراز و نشیب زیاد داره...
نمایش نسخه قابل چاپ
عاشقها از قدم زدن خسته نمیشن، حتی اگر مجبور بشن، یک مسیرو چند بار با هم طی کنن و دور بزنن!
دوشادوش هم، یا پشت به پشت هم...فرقی نمیکنه.:72:
زندگی فراز و نشیب زیاد داره...
تصویر رد پای فکر و احساس اون آقا رو ترسیم کرده ،
درسته در ظاهر قدم زدن عاشقانه ای رو نشون میده اما ....
(همون که آقاهه کفشهاشو برعکس پاکرده :104::104: تجسم درحد جام جهانی :104:)
یک زوج با 180 درجه تفاوت می تونند سختی های زندگی را دوشادوش هم ،با کمک هم و عاشقانه طی کنندو رد پای این همه تلاش گرچه نشان دهنده تفاوت فاحش هست اما می بینیم که در نهایت مسیر یکی است هدف یکی است و هنوز کنار هم هستند.
هم دست آقای baby درد نکنه که این عکس رو گذاشتند،
و هم واقعاً آفرین به خلاقیت همه کسانی که برداشت خودشون رو نوشتند! :)
من وقتی عکس رو دیدم، می خواستم چیزی بنویسم ولی چیز زیادی به فکرم نرسید!
بعضی از دوستان خیلی خوشبینانه به قضیه نگاه کردند،
ولی من فکر می کنم آقا با اینکه در ظاهر با خانم همراهه،
ولی دلش با او نیست و نرفته داره بر می گرده.
امیدوارم برای هیچ کدوم از ما پیش نیاد!
بابا ترو خدا فكر بد نكنيد اين مرده بيچاره كفشاشو بر عكس پوشيده....:311:
اي بابا قديما بچه ها بيشتر پايه بودن يعني الان ؟؟؟؟؟ واقعا كه
اول ازهمه اون بچه هه عین خان رفته نشسته وسط مامان باباش.:311:
صبحونشونم که یخ کرد.چه جوری گرسنه مغزشون میکشه با کامپیوتر کار کنن.مامانه معلوم نیست چی دیده که اینجور نیشش بازشده و خندانه.اما باباهه بد جور در تفکره.این یکی نی نی هم که یه لپ تاپ خاموش الکی گذاشتن جلوش که صداش در نیاد و مزاحم مامان باباش نشه حداقل یه کارتونی چیزی براش میذاشتن.گناه داره طفلی مرد بس که زل زد به یه صفحه سیاه.
یاد خواهرم افتادم که تا رفت مدرسه پیله کرده بود موبایل میخواد حتما هم باید دوربین دار و لمسی باشه.این عکس واقعا واسش بد اموزی داره چون اونوقت دیگه بند میکنه که یه لپ تاپ اختصاصی میخوام.
ولی من از این عکس اصلا خوشم نیومد یه خونواده بی روح و سرد.تکنولوژی که باعث فاصله ادما میشه اینه دیگه
از من بپرسن ميگم تو يك كلام ( اينده اكثر خانواده ها در قرن 22 و يا شايدم 23 ) همين طوري خواهد شد.
قربونت برم کنجکاو جان تا قرن 22 و 23 دیگه لپ تاپ پیدا نمیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
فقط کافیه به چیزی که میخوای فکر کنی در ان واحد فراهم میشه !
چیزی که بنظرم میرسه
اینه که خیلی خونواده تنبلی هستن
از اینا که اگه ولشون کنی از گشنگی میمیرن
خوب عكس بعدي لطفا :311:
برداشت شماره یک:
بعضی وقتا درگیر ظواهر میشیم.
در واقعیت، ماطلاییم و شخص دیگری برنز.
اما برنز، جوری وانمود میکنه که انگار چیزی (حتی) بزرگتر از طلا داره.
شک ما (به عیار طلای خودمون) و باور نسبی ما (به چیزی که برای برنز متصور شدیم) باعث تشدید این باور میشه که برنز چیزی بالاتر داره.
برداشت شماره دو: (زیاد بهش نمیخوره ولی حالا که به ذهنم اومده بذار بگم :) )
سوم شدن توی یه مسابقه، فقط یعنی توی همون مسابقه سوم شدی.
ممکنه توی عرصه های دیگه، اول و حتی بالاتر باشی.
برداشت اول:
هر کی پاهاش درازتر باشه، اون اول میشه! :311:
برداشت دوم:
بعضی ها با استفاده از وسایل غیر مجاز در مسابقات جر زنی می کنند و نیاز هست داوری مسابقات قویتر باشه تا اینجور افراد شناسایی بشوند و از میادین ورزشی دور نگه داشته شوند :)
برداشت سوم:
شکست خودش یک پیروزی هست.
برداشت چهارم:
اگر اعتماد به نفس زیادی داشته باشی و به خودت مطمئن باشی، مهم نیست که در همه میادین بهترین باشی و اول بشی! بلکه همیشه یک انرژی مثبتی خواهی داشت و می درخشی و همه نگاه ها به سوی تو خواهند بود.
:)
تنها برداشت من
کلمه شکست یا پیروزی که معمولا استفاده می کنیم فقط ظاهر قضیه است ، و پیروزی یا شکست واقعی در درون ماست و به برداشت ما از تجربیات مربوط می شود
سلام
برداشت اول :
من با ديدن اين عكس ، ياد اين آيه از قرآن افتادم كه خدا مي گه (( إن اكرمكم عندالله اتقكم ))
يعني : ملاك برنده شدن اينه كه اول بشي و گردنت طلا بياندازن ، نه قد و هيكل سبيل و لباس و .....
همونطور كه ملاك برتري نزد خدا اينه كه تلاش كني مدال بندگي رو بگيري ، برتري نزد خدا به قد و هيكل و خوشكلي و رنگ پوست و ... نيست بلكه به گرفتن مدال بندگي هست ...
برداشت دوم :
بازم از قرآن (( ولا تمش في الارض مرحا )) با تكبر در زمين راه نرو ، بعد در ادامه ميگه هر چه كه قدت رو بالاتر بكشي به خاطر غرورت ، به عظمت كوهها و ... نخواهي رسيد ،
پس هر چه قدر خودت رو بالا بكشي و مغرور باشي ، يادت باشه همون انساني هستي كه از آب ترشيده و گنديده و بدبو درست شدي ، پس به جاي اينكه به ظاهرت بنازي ، دورنت را بساز ...
برداشت سوم :
به ناداشته ها مغرور نشيم كه مانند بادكنك ميمونه ، يه پفش كني عالم رو خبردار ميكنه ، اما اگه يه سوزن بهش بزني نيست و نابود ميشه ، بادكني نباشيم ...
مثل خيلي از ماها كه تو عبادتمون بادكني هسيم ، يه نماز اول وقت ميخونيم و انتظار بهشت رو داريم و خودمون رو بنده خالص ميدونيم ، اونوقت حضرت علي (ع) تو نخلستان كوفه از خوف عذاب خدا بي هوش ميشه و ميگه خدايا منو وارد عذاب خودت نكن ....:305:
برداشت چهارم :
اگه نفر اول ميشد ، بدبخت بود اوني كه بايد مدال رو گردنش مي انداخت ، حتما يه نردبون مي خواست ... :311: پس نتيجه ميگيريم كه : بعضي وقتا سوم شدن بهتره ، چون اول شدن دردسرش بيشتره ...
راستش نميدونم چند تا برداشت بايد بنويسم ، وگرنه يه سي چهل تائي مي نوشتم ، خيلي حرف برا گفتن داره :72::72::72:
برداشت اول:اعتماد به نفس تو زندگی بد جوری تاثیر داره.طوری که ممکنه یکی اول شه زیاد عین خیالش نباشه یکی سوم شه اما به خودش افتخار کنه.این اعتماد به نفسه که حسرت دیگران رو بر می انگیزه نه رنگ مدال
برداشت دوم:هر کسی جنبه پیروزی نداره
هیچوقت به موقعیت و جایگاه دیگران حسرت نخورید کمی به وضعیت خود نگاه کنید شاید شما جایگاه بهتری داشته باشید .
درست هست که نفر اول و دوم در جایگاه بهتری از نفر سوم قرار گرفتن ....
ولی اعتماد به نفس و شادی و رضایت نفر سوم ،موجب شده نفر اول و دوم به اون و شرایط اون حس حسادت پیدا کنند.
و با غضب بهش نگاه کنن.
مهم نیست اولی یا دومی یا سوم
مهم اینکه تلاشت رو بکنی و نتیجه رو بپذیری و از چیزهایی که داری لذت ببری ....حتی از مقام سوم شدنت
چون باعث میشه کسانی هم که از تو بالاتر هستن به شرایطت غبطه بخورن..
برداشت دوم :؟!؟
درسته که سوم شدی...بیخیال دنیا ...شادی و شاد کردن مردمو عشق است...
وقتی دلقک اون لباسا رو میپوشه و خودشو رنگ میکنه تا دیگران رو بخندونه خودشم به شادی و اطمینانی میرسه که بقیه حسرت این ارامش رو میخورن
ببینید دلقک با سوم شدنش چه کیفی داره میکنه اما اونا که اول و دوم شدن هیچ لذتی از برنده شدنشون نمیبرن و دارن حسرت میخورن...
از تک تک لحظات لذت ببر
سلام
اگر در بند ظاهر باشی و اعتبارات ظاهری و موفقیتت فقط از این جهت ترا راضی کند ، و رضایت و شادابیت وابسته به این اعتبارات بیرونی باشد که ترا با آن ببینند . وقتی یکی را که سطح و توانش و اعتبارش را از خودت پایین تر می دانی را ببینی که سر و گردانی در انظار و در ظاهر از تو بالاتر دارد سر به هوا می شوی و حسرت و رنج می کشی که من بالاتر هستم اما او بلندتر و همه اون رو از من بالاتر می ببینند ، و برداشت دیگر اینکه باز اگر به این ظواهر دلخوش باشی ، هستند کسانی که بلدند چگونه بدون اینکه در مرتبه تو باشند خود را در منظر نظرها قرار دهند و تو رنج بکشی که ..... .
و از طرفی نشان از ظاهر بینی در این مرتبه ها است ، یعنی اینکه توانمندی و موفقیت فرد با سکوهایی نشان داده شده که بلند ترینش جای موفق ترین باشد و وقتی مردم به این عادت کردند که اینرا نشان موفقیت ببینند ، پیش میاد کسی که این نگاه ظاهربین مردم را بدون آنکه در موقعیتی که نشان بلند مرتبه بودنش باشد را با موقعیت سازی پر کند و سرخوش باشد و تو که در مرتبه حقه قرار داری دیده نشوی و با حسرت اورا نظر کنی .
در یک کلام >>> به این اعتبارات ظاهریه دلخوش نباشیم و مرتبه و اعتبار خود را به نسبت با حقیقت و رضایت درونی و الهی بسنجیم .
.
چاه کن همیشه ته چاه میمونه!!!
خود کرده را تدبیر نیست
برداشت اول : هر كس خربزه خورد ، بايد پاي لرزش هم بايسته ...
برداشت دوم : چاه نكن بهر كسي ، اول خودت ، بعدا كسي ، ( يا دوم كسي )
برداشت سوم : از ماست كه بر ماست ...
برداشت چهارم : اين جهان كوه است و فعل ما ندا ... سوي ما آيد نداها را صدا
برداشت پنجم : هر چه كني به خود كني ..... گر همه خوب و بد كني
برداشت ششم : الدنيا مزرعه الآخره ..... هر چه بكاري همان درو خواهي كرد
برداشت هفتم : اگه يه لب زيبا و بوس كشيده بود ، الان چه ميشد ؟؟؟:46::46::46::46::46:
:72:
وای چه ترسناکه.http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...e2ef9d23fb.gif
آقای جرجیس بگو دستشو ول کنه:163:
نظر من:نکن کاری که باز آرد پشیمانی
آقای مهاجر بینشان چقد شعر و ضرب المثل نوشته تازه دیدم ولی خب پست من تکراری نیس:227:
وای جرجیس ترسیدم..با قلب و روح ما بازی نکن..تو رو خدا ازاین به بعد ملایمتر و لطیفتر بذار
چیزی که برداشت کردم که شاید تکراری باشه:
بترس از روزی که اعمالت یقتو بگیره و ولت نکنه...
منظورتون اعمال ما و اون دنیا نیست احیانا یا همین دنیا وقتی نتیجه کارای بدمون دامنگیرمون میشه؟؟
یه چیز دیگه ام هستکه تو زندگی خیلیامون نمود داره
با اینکه کاری که کرده یقشو گرفتها ما بازم داره ادامه میده به کارش!!!
دیگه نظری نبود برم عکس بعدی
البته از این نوع عکس بازم هست حالا تا بعد ببینیم چی میشه
نظر نبود
http://www.forumsextreme.com/images/sFun_duh2.gif
http://www.forumsextreme.com/images/...lahblahbig.gif
1 - توهم نزن
2 - هر کاری می کنی به عواقبش خوب فکر کن ، مبادا همان کاری که فکر می کنی خوبه ، بشه دردسر برات .
3 - مواظب باش ساطور دست کی میدی ( این ضرب المثل فرشته ساخته فی البداهه هست ها )
4 - نترس ، شجاع باش و با شهامت کارت رو به پایان برسون حتی اگر ظاهرش پر خطر باشه ، مهم اینه که عنان کار دست خودته .
5 - ناسپاسی ( گاه به همونی که به ما هویت و جرأت و توان بخشیده بد می کنیم و نمی بینیم که اونه که به ما خدمت کرده )
6 - گرفتار خیالات خود نشویم .
همیشه باید به اثری که از خودمون به یادگار می ذاریم دقت کنیم که ممکنه روزی اثرمون بر علیه خودمون باشه و ما رو نابود کنه
جرجیس عزیز
نظر من اینه :
عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ
تَعْلَمُونَ"!!!!
"چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح شما در آن بوده، و چه بسیار شود چیزی را دوست دارید و در واقع شرّ و فساد شما در آن است، و خدا (به مصالح امور) داناست و شما نادانید!!!!"
ازت متشکرم بابت یادآوری یک موضوع مهم!!!
سلام جناب جرجيس گرامينقل قول:
نوشته اصلی توسط جرجیس
به خاطر توجه و حسن انتخاب در اين تصوير موثر و محتواي آموزنده آن، مدت 10 روز شارژ رايگان از طرف تالار همدردي به شما اعطاء گرديد.
موفق باشيد
برخی اعمال بد انسان تاثیراتی روی آدم می ذاره که مثل غل وزنجیر ادم را به ته گنداب می کشه .
بر حذر باشیم از کوچک شمردن گناهان.
من فكر ميكنم پيامش اين باشه:
اعمال بد ما يه روز يقمونو ميگيره ،يعني نتيجه بديها رو ميبينيم و گرفتار ميشيم
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...e2c6540eb1.png
با سلام
شاید این توصیف زیادی انتزاعی باشه ، اما مهمه:
ضرورت امر به معروف و نهی از منکر
اگر دست راستت عملی زیان بار انجام می ده، آسیبش ممکنه به دست چپت برسه. لذا دست چپ نمی تونه بی خیال بشینه و بی تفاوت به اعمال دست راست باشه.
در جامعه گاهی ما شاهدیم، خانواده، اقوام، همکار، دوست ، همسایه و یک همشهری یک کار خلافی را انجام می دهد. اگر بی تفاوت باشی، ممکن است حتی تو ، بیشتر از خود او آسیب ببینی.
سلام به همه نظرات بسیار خوبی دادین
از همه تون خیلی ممنونم
صبح که پاشدم با نظرات شما و اون جایزه مدیر این جوری شدم
http://www.forumsextreme.com/images/sFun_glasses.gif
البته عینکی نیستم
اما قبل از اینکه درباره ای این عکس نظر بدین یه چن کلمه ای براتون بگم
دیدم بعضی از خانوم های خوب تالار گفتن ترسناک و...
حالا یه کم توضیح
من تو زندگیم رفتارهای آدما رو میبینم برای خودم تحلیل می کنم خوباش و نگه می دارم بداش و عبرت میگیرم که انجام ندم زیاد فکر میکنم به راهم به هدفم به قبر به مرگ به انسان بودن و...
موقعی که بخوام درس بدم به افراد یا معاشرت داشته باشم از چهره نوع حرف زدن دست خط پی به دید و افکار رو شخصیتش میبرم یا دو سه تا سوال می پرسم تا بدونم اون شخص چه جور آدمیه و من باید براش چقدر وقت بزارم
یکی از راه های شناخت و کسب امتیازات و دید خوب دیگران گذاشتن این نوع عکس ها و نظر خواستن از دیگرانه
بعضی جاها هست که گفتن و خوندن کار به جایی نمی بره یه عکس یه رفتار هم چیزو میگه
به قول برنابا خدا این روش خودشو به بهترین وجه انجام داده و میده
یه قرآن نازل کرد اما در کنارش چهاده نفرو گذاشت که بگه هرکی نفمید فقط به اینا نگاه کنه دیگه همه چیزو می فهمه هر جا ندوست به رفتارشون نگاه کنه برای همین حدیث حضرت رسول هست که گفتن قرآن و عترتم را در بین شما گذاشتم و این دو از هم جدا نمیشن یا اینکه قرآ« بدون عترت و عترت بدون قرآن بی فایده ست
ولی با این حال اوج این نگاه کردن کربلا بود
کربلایی که برای پی بردن به حق نیاز به استدلال نداشت فقط باید نگاه می کرد نگاه می کرد...
این عکس تناسب خوبی با این جا داره
خوب نظر بدین
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/35637/...03eb6cca59.jpg[/img]
اتفاقی که توی خیلی از زندگیهای مشترک رخ میده...دو نفری که در ظاهر با هم هستن و دارن یه مسیر مشترک زندگی رو طی میکنن اما قلبشون ،راهشون و مسیر زندگیشون از هم جدا و گاهی متضاده...
این اندوهناکه که دو نفر فقط در ظاهر با هم هستن...
گاهی زن و مرد چه ازنظر احساسی و چه ... لحظه به لحظه ازهم دور و دورتر میشن در حالیکه ظاهرن با هم هستن.
1 - وقتی دو رد پا می بینی که عکس هم هستند ، فکر نکن حتماً یکی رفته یکی برگشته ، بلکه ممکنه دو نفر با هم رفته باشند اما یکی عقب عقب رفته باشد . یعنی واقع بین باش و صرفاً به نشانه ها اعتماد نکن ( قابل توجه آنهایی که خیلی به نشانه ها اعتقاد دارند . غرق شدن در آنها ممکن است گاه فریبنده باشد ، راه علاج از غرق نشدن هم واقع بینی هست ) .
2 - ما اغلب ، یا رو به آینده داریم یا گذشته ( رد پای نگرشهامون نشان از همین است ) کمتر به لحظه حال و اینکه قدمهایمان را چگونه بر می داریم توجه می کنیم .
3 - همراه بودن ، اما هماهنگ نبودن
4 - وقتی مسیر و هدف یکی باشد می توان حتی در عین تفاوت در شکل حرکت با هم راه را حتی همراه با حمایت از یکدیگر پیمود ( همدلی و همراهی ، تفاوتها را به فرصت تبدیل می کند وقتی مسیر و مقصد یکی باشد ).
5 - زیاد به تفاوت اثر نگاه نکن ( و در اعجاب آن نمان ) ، موثرها را ببین که با هم چگونه اند .
.
فكر كنم تصوير تكراري باشه ، اما اونجائي هم كه تكراري بود ، اكثرا در مورد رد پاي اونها نظر دادن ، اما از خيلي نكته هاي ديگرش بازموندن ،
متاسفانه اغلب ماها اينطور هستيم ، گاهي وقتا يه رفتار تو زندگي ، كاري ميكنه كه خيلي از چيزا و زيبائي هاي ديگه غافل بمونيم ... من تو اين تصوير به چندتاي اونا اشاره ميكنم ...
1 . هر دو دست به كمر هم گذاشتند و چه قدر رمانتيك هست ...
2 . زير يك چترند و با وجود اختلاف سليقه و جنسيت و پوشش و ... كنار هم هسنتد و لذت مي برند ...
3 : يك هدف دارند و در يك مسيرند ...
4 : مهم اينه كه در حركتند و باز نايستاده اند و هيچ چيز اونها را از حركت باز نداشته حتي سرماي سوزان ...( در واقع زندگي يعني حركت ، و هر وقت از حركت باز ايستاديم به هر دليلي ، آن روز روز شكست است )
5 : غم دنيا رو نميخورن ، گرما رو سعي نميكنن از اطراف خودشون بگيرن ، بلكه اين دونفرند كه به يكديگر گرما ميبخشن ،
منظور اينه كه خيلي از ماها سعي ميكنيم آرامش و لذت بردن رو از خونه و ابزار لوكس و ماشين اونچنان قيمتي و ... بگيريم ، اما غافليم از اين كه آنها به زندگي ما گرمي نميبخشند ، بلكه حضور ما و محبت به يكديگر است كه گرما ميبخشد ...
6 : علاوه بر اين كه جسمشون كنار همه ، قلب و دلشون با همه ، براي همينه كه سرما نميتونه از پا درشون بياره ( قابل توجه خانواده هائي كه يه مشكل اونا رو از پا درمياره ، چون جسما كنار هم هسن ، اما وقتي قلب و روح يكي باشه ، بزرگترين مشكلات هم نميتونه اونا رو از هم دور كنه )
7 : نكته قابل توجه و مهم اينه كه هر كسي نقش خودش رو بازي و ايفا ميكنه ، زن زن هست و مرد مرد ، هيچ كدوم اينها سعي نكردن جاي طرف مقابل رو بگيرن ، ( متاسفانه يكي از معضلات جامعه امروزي اينه كه اين نقش ها داره عوض ميشه ، از اون اقتدار مرد خيلي خبري نيست و از اون لطافت و در پرده بودن زن نيز خيلي كم شده ، جامعه اي كه مردش زير ابرو بر ميداره و زنش لباس مردا رو ميپوشه و صدا و رفتار و ..... ) ( البته منظور از اقتدار ، حكومت و خشن بودن و ... نيستا )
8 : براي اينكه خسته نشن تو راه ، مرد زن را ميخنداند و كفش خودش رو وارونه ميكنه ، به هر صورت خشك برخورد كردن ، زدگي مياره ، تنوع تو زندگي لازمه ، گاهي مثل بچه ها رفتار كردن ، قواعد خشك نداشتن ، و ... ( كاملا داريم ميبينيم كه صورت مرد رو به هدفه ، پس مشخصه كه كفشاش رو بر عكس پوشيده )
9 : اونها خودشون رو فقط نميبينن ، براي آينده ها اثري از خود ميگذارن تا ديگرا نيز درسهائي بگيرن ، مسير رو براي ديگران لااقل روشن ميكنن ...
10 : متنوع حركت ميكنن ، و اين سختي راه را كم ميكنه ، اگر دقت شود مسيرشان به صورت موج موجي هست ، ميگويند در جاده هاي بدون دست انداز و يكنواخت خواب آْلودگي زيادتر است ، لذا در زندگي اگر دچار يكنواختي و روزمرگي شديم ، اين مشكل زاست ...
و دهها نكته ديگر كه باشه براي بعد ، حقيقتش زماني اين رو دارم مينويسم كه تا ده دقيقه ديگه عازم يه سفر زيارتي هسم زن و بچه آماده شدن و من هنوز پاي كامپيوترم و دارن غر ميزنن :311: منم با اين پاي شكسته بايد رانندگي كنم ، خدا بخير كنه ...
همه را و حقير را دعا فرمائيد... :72::72::72: زود برم تا كتك نخوردم ، اينم چند تا گل هديه به دوستان تا يكشنبه كه برگردم ...
میشه منم عکس بزارم؟ امیدوارم تکراری نباشه
http://www.charbagh.com/public/album...3b4.jpg?c=c054