-
RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
سلام وجود اين عضو اقاي كيوان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي كيوان مديري دقيق و فعال دلسو ز زحمت كش تيز بيني قابل تحسين تاپيك عالي است مطالب عالي و پرمحتوا است ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشد ايشان مشاوره ها خوب است بهترين مدير تالار است براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
-
بالهای صداقت >>> با مقالاتی که خوش سلیقه انتخاب می کند و در تالار برای استفاده عموم قرار می دهد ، از بعد محتوایی در راستای اهداف تخصصی تالار بسیار مفید واقع شده ، خوب می دانم که مقالاتی که انتخاب می کند را به قصد بهره برداری خودش جویا شده و وقتی مفید می بیند و برای خودش مؤثر می بیند سخاوتش به کار می افتد و با قرار دادنش در تالار دیگران را هم بهره مند می کند ، صداقت و بی شائبه راهنمایی کردنهاش باعث دلنشین شدن کلامش و ایضاً تأثیر گذاری آن می شود . امیدوارم هر وقت فراغتی از امورات زندگی و کاری و شخصی پیدا می کنند مثل همیشه بهره رسانی به تالار را ادامه دهند .
کیوان >>> وجود مفیدش ناگفته پیداست ، ناظم الدوله تالار ، که بی هیچ ادعا و سر و صدایی نقشش را ایفا می کند . تعاملش با اعضاء از نظر من بسیار خوب است و برایم جالبی این تعامل در اینه که هرگز نقش مدیریتیش را تحت الشعاع قرار نداده . قبلاً بیشتر در تاپیکها راهنمایی می داد و انصافاً هم راهنماییایش مفید و کارساز بوده ، و من همون اول ورودم به تالار توجهم به راهنماییهای ایشان در کنار چند نفر دیگر جلب شد ، به خصوص در تاپیک « رفتار پر از ابهام یک مرد » که بسیار زیبا در پی پرسش سئوالهایی از سارا وضعیت را روشن ساخته و به سارا راهنمایی داد ، امروزه حضورش در تاپیکها برای راهنمایی دادن خیلی کم شده ، و این از نظر من حیفه ، کیوان عزیز نعمت توان راهنمایی درست دادنت را با ایفای نقش بیشتر در این زمینه شکر گذار باش ، بیخودی که خدا توان نمیده ، نباید راکدش گذاشت برادرجان .
-
ناظم مهربون و متعهد تالار
سکوتش منو کشته:316: ،ولی بعضی وقتا بدجوری از سکوت درمیاد:324: ،اونوقتایی که بچه های تالار رو محرم راز خودتون می دونین ،و چقدر خوب حس و حالتون رو بیان می کنین:104: ، چیزی که من خیلی کم از عهده اش بر اومده ام :302:،
ای کاش بیشتر تو تالار پست بذارید ،مخصوصا که راهنمایی های بجایی میکنین
راستی کیوان خان اگه زن میخوای ،این همه ابجی اینجا دارین ،که انقد ارادت دارن خدمتتون ،بفرمایید آستینا رو براتون بالا بزنیم:123:
خلاصه ما در بست چاکرتیم آق کیوان
-
سلام
بالهاي صداقت گرامي، يكي از قويتر اعضاي تالار در تغييرات مستمر بوده و هستند. همچنين بسيار سخاوتنمدانه همه تجارب سازنده خود را به صورت چراغي پيش روي اعضاء مي آويزند.
او خوب مي داند تغيير چقدر مشكل و زمانبر هست.
كيوان عزيز
به نظرم قوام ، استحكام و قانونمندي تالار از سختكوشي كيوان هست.
او حتي قبل از آنكه مدير تالار همدردي باشد مرتب با پيام و گزارش و ... ، كمك مي كرد كه تاپيك ها نظم پيدا كنند، و تالار شكل منظم به خود بگيرد.
پيشنهادهاي سازنده اشان كارگشاء بوده است.
عليرغم اشتغالات و مسائل فردي كه دارند، وقت زيادي را سخاوتمندانه در اختيار ما قرار دادند.
ريزبين و نكته سنج در مشاوره با اعضاءهست.
هر كجا مداخله مي كند حتما نياز بوده است.
در واقع قدرتمندترين مدير همدردي تا كنون از نظر كيفي و كميت بوده است.
ضمن هماهنگي كه با مدير همدردي دارد بسيار خلاق بوده و نسبت به پستهاي مهم حساس هست و حوادث تالار را به خوبي زير نظر دارد. و در كمك رساني درنگ نمي كند.
انتقادي هم كه به ايشون وارد است اينه كه سجثخ مسژششا مسيعه. مسغعل مس.چش. مهخسلعج .نسينصچثع.مت
سيمت0ات و.سيلا-07ع .تسكميتل- .تحسلعغح0 .مكسلغع0ح متلسشيبمات0خ و.اسگجلغ /گ
نقل قول:
ببخشيد اين زبان خاص مديران همدردي هست. وقتي كه وارد فاز انتقادي مي شوند:311:
-
خسته بود ، اما صبور و مقاوم
به سختی سرپا ايستاده بود
و گذر زمان را می شد به راحتی بر چهره ی خسته اش حس کرد
بر رويش تعداد زيادي تاريخ و يادگار نوشته شده بود كه نظرم را به خود جلب كرد،
: پرسيدم
آيا اجازه مي دهي، من هم بنويسم؟
با خستگي و بي حوصلي و مثل اينكه به اين پرسش عادت داشت پاسخ داد:
آري تو هم بنويس
من با اشتياقي غير قابل توصيف،
تكه چوب نيم سوخته اي را كه پاي ديوار افتاده بود برداشتم
شروع كردم به نوشتن... من هم...
گرد و خاكي از سر و رويش فرو ريخت
نوشتم: من هم تمامي دوستانم را عاشقانه مي پرستم و دوستشان دارم
او متعجبانه به من نگاهي كرد
با ديدن اين جمله فرو ريخت،
به تلي خاك مبدل شد
ديوار طاقت تحمل عشق من نسبت به دوستانم را نداشت
ممنون دوستان، :72:
باااااااااااااابااااااااا اااااا کیوان
مرسییییییییی قلم .
تو که اهل دیار سکوتی یک دفعه ای می ترکانی دل ما را .
( این خاصیت تو است کم گوی و گزیده گوی ) تو بی نظیری کیوان . به واقع بی نظیری .
ذوق مرگ شدیم برادر جوانم . فکر احوالات قلبهای بالا ی 18 سال :311:ما را بکن . ( صقل سن گرفتم )بی دل درست نوشتم ؟ چه کلمه سختی را گرفتم !!:311:
-
سلام وجود اين عضو اقاي سنگ تراشان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي سنگ تراشان مدير مهربان دلسو ز با تجربه است راهنمايي ها شون ديد منو خيلي وسيع كرده نكاتي كه تو راهنمايي ها شون هست همه جا كاربرد دارد مدير با تجربه با دانش با علم است مدير مهربان دلسو ز زحمت كش است تاپيك خيلي عالي است مطالب خيلي پرمحتوا و عالي است ايشان مشاوره ها خيلي عالي است اقاي سنگ تراشان خيلي خيلي دوست دارم خيلي خيلي گلي براتون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
-
منم خواستم از ناظم تالار تشکر کنم
خیلی خوب به نظم تالار رسیدگی میکنن
با اینکه سر زدن به اینهمه تاپیک و انجام کارهای مربوطه زمان بر هست،ایشون خوب در زمان کم از پسش برمیان
جدیدا آقا کیوان اهل قلم بودنشونو هم نشون دادن،واقعا عالیه
در ضمن بقول آنی جان کم گوی و گزیده گوی هستن
خیلی ممنون:72:
و اینک آقای سنگ تراشان
مدیر گرامی سایت همدردی
مدتیه قصد داشتم از ایشون بابت ایجاد این فضا(سایت همدردی) تشکر کنم
و اینکه اخیرا زیاد به سایت سر میزنن و پست میذارن برای مراجعان و راهنمایی های خوبی میدن
ازتون متشکرم
داخل پرانتز(بابا آقای ابراهیمی شارژ من داره تموم میشه اما شما هنوز تو این تاپیکاتون منو راه ندادین،نه لوح تقدیری،نه صندلی داغی نه...:302:)
اعضای محترم بدویین بیاین که بازار پاچه خواری بدجوری گرم شده
-
ممنون از همه دوستان خوب همدردی ام
نمی دانم چگونه این همه لطف و همراهی را پاسخ دهم
در این هشت ماه که در کنارتون بودم و منو همچون خواهری کوچکتر در محفل لبریز از عشقتون پذیرفتید درس های زیادی گرفتم
بدون شک خوشبختی و ارامشی که الان در کنار دلبندم علی و دختر گلم موطلایی دارم مدیون راهنمایی ها و همدلی های یکایک شما عزیزان هست
ممنونم دوستان:72:
-
مهتاب چرا پاچه خواری ؟! ( برچسب نزن ) این قشنگ ترین کاری است که نسبت به هم می کنیم . ضمن نوازش همدیگر - فیدبگی مثبت از نوع عملکردهایمان به هم می دهیم .
دوست و استاد محترم من جناب آقای سنگ تراشان
روحیه ی مصمم با پشتکار زیاد و هدفمند جهت حفظ و پایداری این فضا
قشنگ ترین حرکت ایجاد فضایی است به نام تالار همدردی . یک کار گروهی و تمرین و درک حرکت گروهی جهت همدلی و....( اتکا متقابل ، ایرانی ها در آن ضعیف هستند ) .
با روحیه " دهنده " به این دلیل که بیش از اینکه از این تالار و اعضا چیزی دریافت کنند و بگیرند از منبع علم و دانش و مهر خود سخاوتمندانه به دیگران می بخشند .
مشاوره های فوق العاه
معمولا مشاوران دوست ندارند روش های کار مشاوره خود را به نمایش عمومی بگذارند اما ایشان با شهامت چنین کاری را انجام می دهند .( شهامت)
مدیریت یک جمع هزار چهره مجازی با روحیات مختلف کار به واقع دشواری است و حفظ اعضا و تعامل با آنها در لحظات بحران به نظرم کار بسیار دشواری است و ایشان این مهارت را دارند .
به واقع پستهای محتوایی که بارها و بارها از آن استفاده کرده ام و گاها تلنگری برای یافتن جمله ای که مال من و مربوط به من است و حتی گاهی واژه ای و یا جمله ای که در پستهای ایشان خواندم مرا به سمت پیدا کردن کتاب مربوط به آن و تفکر و تغییر نوع عملکرد و مدیریت احساس کرد و........( تاثیر گذاری )
سلیقه موسیقیایی خوب :104:
این را هم دلم می خواهد بگویم چرا که بعضی وقتها و در مقاطع زمانی خاصی به آن فکر کرده و می کنم .
او چه با سخاوت و مهربان می بخشد از منبع دانش خود .
با خودم فکر می کنم آقای سنگ تراشان یک انسان است - یک مرد است - خانواده ی عزیزی دارد - مشکلات کاری و زندگی و .........دارد . درد و رنج و شادی و غم برای او هم مثل من و تو تعریف شده است .
مگر بعضی از ما ادعای دوستی اش را نداریم ؟
اما همیشه و در سخت ترین لحظات زندگی اش مرد و مردانه سکوت می کند و....
در حالی که هر زمانی که ما نیاز به مشاوره و گفتگو داریم حرف می زنیم و نوازش و مشاوره می گیریم و.... اما او با رسالت کاری که دارد حتی در سخت ترین لحظات زندگی اش ................بازهم یک مشاور مقتدر است و در پیشگاه مراجعان و حتی دوستانش رسالت حرفه ای اش نمی شکند و.....
این را هم بگویم و بروم
استاد جان
بنده هنوز در خماری ایجاد تاپیک بحث " خودمتمایزی " از طرف شما هستم :163:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام وجود اين عضو اقاي كيوان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي كيوان مديري دقيق و فعال دلسو ز زحمت كش تيز بيني قابل تحسين تاپيك عالي است مطالب عالي و پرمحتوا است ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشد ايشان مشاوره ها خوب است بهترين مدير تالار است براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مهتاب چرا پاچه خواری ؟! ( برچسب نزن ) این قشنگ ترین کاری است که نسبت به هم می کنیم . ضمن نوازش همدیگر - فیدبگی مثبت از نوع عملکردهایمان به هم می دهیم .
دوست و استاد محترم من جناب آقای سنگ تراشان
روحیه ی مصمم با پشتکار زیاد و هدفمند جهت حفظ و پایداری این فضا
قشنگ ترین حرکت ایجاد فضایی است به نام تالار همدردی . یک کار گروهی و تمرین و درک حرکت گروهی جهت همدلی و....( اتکا متقابل ، ایرانی ها در آن ضعیف هستند ) .
با روحیه " دهنده " به این دلیل که بیش از اینکه از این تالار و اعضا چیزی دریافت کنند و بگیرند از منبع علم و دانش و مهر خود سخاوتمندانه به دیگران می بخشند .
مشاوره های فوق العاه
معمولا مشاوران دوست ندارند روش های کار مشاوره خود را به نمایش عمومی بگذارند اما ایشان با شهامت چنین کاری را انجام می دهند .( شهامت)
مدیریت یک جمع هزار چهره مجازی با روحیات مختلف کار به واقع دشواری است و حفظ اعضا و تعامل با آنها در لحظات بحران به نظرم کار بسیار دشواری است و ایشان این مهارت را دارند .
به واقع پستهای محتوایی که بارها و بارها از آن استفاده کرده ام و گاها تلنگری برای یافتن جمله ای که مال من و مربوط به من است و حتی گاهی واژه ای و یا جمله ای که در پستهای ایشان خواندم مرا به سمت پیدا کردن کتاب مربوط به آن و تفکر و تغییر نوع عملکرد و مدیریت احساس کرد و........( تاثیر گذاری )
سلیقه موسیقیایی خوب :104:
این را هم دلم می خواهد بگویم چرا که بعضی وقتها و در مقاطع زمانی خاصی به آن فکر کرده و می کنم .
او چه با سخاوت و مهربان می بخشد از منبع دانش خود .
با خودم فکر می کنم آقای سنگ تراشان یک انسان است - یک مرد است - خانواده ی عزیزی دارد - مشکلات کاری و زندگی و .........دارد . درد و رنج و شادی و غم برای او هم مثل من و تو تعریف شده است .
مگر بعضی از ما ادعای دوستی اش را نداریم ؟
اما همیشه و در سخت ترین لحظات زندگی اش مرد و مردانه سکوت می کند و....
در حالی که هر زمانی که ما نیاز به مشاوره و گفتگو داریم حرف می زنیم و نوازش و مشاوره می گیریم و.... اما او با رسالت کاری که دارد حتی در سخت ترین لحظات زندگی اش ................بازهم یک مشاور مقتدر است و در پیشگاه مراجعان و حتی دوستانش رسالت حرفه ای اش نمی شکند و.....
این را هم بگویم و بروم
استاد جان
بنده هنوز در خماری ایجاد تاپیک بحث " خودمتمایزی " از طرف شما هستم :163:
ضمن تاکید بر همه گفته های آنی عزیز ،باید یاداور شوم که احساس بسیار خوبی دارم که اخیرا حضوری بسیار موثر در تالار دارند :104::104::104:، ومثل گذشته ها کم کار نیستند و این نوید بهتر شدن جو تالار رو میده(بسیار ممنونم جناب سنگتراشان)
دوستتان داریم بابا ابولی:72::72::43:[/b]
-
سلام وجود اين عضو خانم مهتاب در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم مهربان عضو همراه دلسو ز مهربان با اعضا تالار خوب مهربان است براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72:
-
پر انرژی - خلاق - اجتماعی - توی تالار کلی موج نشاط میاره - خوشحالم که هم تالاری هستیم
-
مهربون ،صمیمی،صادق ،جو شادی به تالار میدن:43:
دوست دارم که از حساسیت هایی که اذیتشون می کنه ، رهایی یابند ،انقد دنیا رو سخت نگیر تا دنیا هم واست سخت نگیره:46::46::72:
-
سلام وجود اين عضو اقاي بي بي در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي بي بي عضو فعال مهربان دلسو ز دقيق تاپيك هاي واقعا مفيدي ايجاد مي كنند روحيه طنز پردازي هم دارند راهنمايي ها شون هم مفيده ايجاد تاپيك هاي موثر بسيار مهربان دوست داشتني محترم خوش فكر من به واقع از بيانانشون استفاده مي كنم براتون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
-
تاثیر در تاپیک ها
وقتی از خصوصیات مردونه و انتظارات مردها می گویند خیلی مفید واقع میشه .. اکثر زنها دقیقا خواست مردها و نحوه برخورد با اونها رو بلد نیستند که با راهکارهای ایشون خیلی از مسائل حل میشه
البته در مورد یک تاپیک ... چرا اواتار انتخاب نمی کنی؟:324:
تاثیر بر من
خیلی خیلی حرفت کارساز زندگی ام شد
" اینکه گفتی دوست داری خودت بری سراغ خانومت نه اینکه وقتی از راه میرسی اون بیاد به سمتت... و اینکه باعث شدی از زاویه دیگری به مشکلم نگاه کنم:72:
-
تاثیر؟ تاثیر از این بیشترکه سردسته باند ضد زن هست؟:311: ولی همیشه گروهشون در حال شکست هستن
و اغلب فراری ، حتی عکساشون هم تو روزنامه ها چاپ شده ولی گشتیم نبود ،نگرد نیست
-------------------------
ایمانشون از روی تعصبات کورکورانه نیست ،هر انچه را که باور دارد می گوید ،نه انچه که از ان نفعی برایش دارد:163:
دقیقا به این نکته که هر سخن جایی و مقامی دارد ،توجه میکند
شوخی هاش در عین اینکه خیلی شاد هست ولی هیچ وقت از خطوط قرمز رد نمی شه
راهنمایی های خوبی به افراد می کنند و خیلی دلسوز هستن
امیدوارم هیچ وقت حضورشون در تالار کم رنگ نشه:72::72::72:
-
مهتاب >>> راهنماییهای خوبی در بسیاری مواقع به اعضا میده ، حساسیتش تو تالار کمتر شده ، اگر راهنماییهایی که نشانه درک خوبش از مشکل است را در زندگی خودش هم به کار بگیره عالی میشه .
بی بی >>> مرد به موقع جدی و به موقع شوخ طبع تالار ، تعامل با اعضاء و راهنماییهای بسیار مفید و سازنده اش و عقیده مندی لطیفش اثرات بسیار مفیدی بر تالار دارد ، نبودش کاملاً حس میشه . امیدوارم همیشه سربلند باشه
-
سلام وجود اين عضو خانم طاهره در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم طاهره فعاليت ايشان بسيار مفيد و سازنده است خصوصا راهنمايي هاي ايشان و در تمامي انجمنها حضور فعال دارند مديريت و تعامل خوب پاسخ هاي سنجيده و منطقي براتون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
-
سلام و جود اين عضو اقاي نقاب در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي نقاب مديري لايق فعال همراه سازنده به تمام معنا و يك دوست واقعي است پاسخهاي منطقي و همواره همراه با ارامش براتون ارزوي سلامتي و موفقيت دارم:72::72::72:
-
نقاب آخرشه! بیست بیست:104:
فقط فکر میکنم روانشناسا یه خورده دل گنده تر از بقیه باید باشن:163:
البته به شرط اینکه حرصشونو یک روانشناس دیگه در نیاورده باشه!:311:
:163::160:
به هر حال چند وقتی بود از وجود این عضو در تالار بی نصیب بودیم انشا اله من بعد بیشتر سعادت زیارت نام کاربریشان را در تالار داشته باشیم.
اما قبل تر تر ها وجود آقای نقاب پر از خیر و برکت بود برای تالار هم با مقالات مفیدشون هم با مشاوره هایی که به اعضا میدادند.
-
ما كي باشيم در مورد نقاب عزيز نظر بديم:82:
نقاب محكم و استوار، بينشي صحيح و آگاهانه؛ اهل تجزيه و تحليل و يك دوست خوب و دوست داشتني
با احساس مسئوليتي كه نسبت به اعضاء داره؛وجودش رو در تالار همه حس ميكنند، و واقعا" مفيد بوده؛ چه به لحاظ فعاليت كلي و چه به لحاظ مشاوره به مراجعين ؛ با دقت نظر خاصي كه در پاسخ به مراجعين دارد به نظر من در بسياري از موارد راهگشا بوده و خواهد ماند؛
-
طاهره عزیز >>> گم گوی و پخته گوی . هم تاپیکهاشون هم راهنمائیهاشون کاملاً سنجیده و عالمانه هست ، من به شخصه هر فردی که طاهره عزیز در تاپیکش حضور پیدا می کنه ولو فقط با یه تشکر می گم خوش به حالش. چون واقعاً عمیق و دقیق و متفکر و عالمانه راهنمایی میده یا تاپیک میزنه . همچنین در راستای مدیریت کاملاً خاموش و بی ادعا ایفای نقش می کنه بی آن که بخواد نمودی داشته باشه . من ایشان را از سرمایه های فکری و علمی قوی تالار می دانم . و نقدی هم بهشون دارم اونم اینه که ای عزیز فقط پستها و تاپیکها را از نظر نگذرانید ، راهنمائیهای مفیدتان نیاز تالاره ، به نظرتون دریغ کردن این راهنماییها حیف نیست ؟ ، به مهربانی شما این دریغ کردن نمیاد شاید غفلتی باشه یا دلیلی منطقی که من نمیدانم .:163:
نقاب >>> همون نقاب که بود ، حقیقتاً راهنمائیهاش قوی بود و سازنده من نقاب را اینگونه دیدم ، که در عین توانایی در مشاوره با سن کمش ،روند تعاملش با مراجعین همراه باتواضع بود و همراه با آموختن ، لذا با جرأت میگم با این که سالها از من کوچکتره اما به شخصه همیشه از راهنمائیهاش به مراجع بخصوص هم حسی ها ، و صبر و حوصله اش در رابطه با مراجع یاد می گرفتم .
در مدیریت هم وظیفه شناس و جدی و محکم ، هر وقت درخواست میکردم فلان پستم را حذف کن خیلی محکم و جدی می گفت دلیل بیار و اغلب هم دلیلمو نمی پذیرفت :311: و من رو به کیوان میاوردم اما از قاطعیتش در مدیریت خوشم اومد ، امیدوار بازگشتش با همون نقاب باشد و همچون گذشته بداند که همدردی موقعیت خوبی است برای تجربه اندوختنش پس استوار و توانا در راستای اهداف تالار نیرو بخش دیگر اعضاء باشد
.
-
نقاب عزیز ،تعداد تشکرهایی که ازش شده و خوشحالی زایدالوصفی که اعضا از بازگشتش دارند ،خودش همه چی رو به ما میگه که نقاب با سن پایین و درابتدای جوانی چقدر پخته عمل میکند ، واقعا درست گفته اند دانایی به سن نیست
مسولیت پذیر ،منطقی ،متین ، خوش فکر ،مهربان
از همه مهمتر فردی از خطه آذربایجان:227::227::227:
-
با سلام
در مورد طاهره همين بس كه او سابقه حضورشان از من در تالار بيشتر هست.:300:
اما چون به خاطر فروتني اشان تمايل به مطرح شدن ندارند. من هم به همين مقدار اكتفا مي كنم. و راجع به ايشون هيچ توضيحي نمي دهم.
در مورد نقاب عزيز هم بايد اشاره كنم. يكي از فعالترين اعضايي هست كه جوابهاي تخصصي به مراجعان مي دهد. او بسيار عالي با سرعت عمل، همراهي و همدلي با مراجعان به كمك آنها مي آيد.
حجم فعاليتهايش مخصوصا در ارتباط با مراجعين ستودني هست. انتخاب مقالات مفيدشان براي تالار به غناي علمي تالار كمك زيادي كرده است.
او وقتي قبول زحمت مديريت كرده بودند ، هماهنگي و همراهيشون در انسجام و يكپارچگي ارتباط با مراجعين كمك فراواني كرد تا با وحدت رويه به آنها كمك كنيم.
البته مانند هر رشته تخصصي، تفاوت نظر يا ديدگاه و رويكرد در بعضي مسائل بين ما وجود دارد كه ايشان بزرگواري كردند. براي اينكه مراجعان دچار تعارض نشوند، در اين موارد نيز با مديريت تالار هماهنگ باشند.
-
با سلام و تشکر از لطف تمامی شما دوستان و بزرگان عزیزم :72:
البته شایسته این همه تعریف نبودیم....... هرچند هر که خود اهل دل باشد :310: دیگری را این گونه می بیند (خداکنه من هم اهل دل باشم)
در برخی از نوشته های شما دوستان دیدم اشاره کردید مشاور..یا راهنما.... در صورتی که من مشاور یا فرد مجربی در راهنمایی نیستم تنها نظر می دهم و بس. این را گفتم خدایی ناکرده توقع به عنوان مشاور نباشد و دیگر اعضاء دچار سوء برداشت نشوند.
در مورد برخی اختلاف عقیده ها هم بله قبول دارم در هر سیستمی هست من هم همواره گفته ام: ما با افکار هم مشکل نداریم نه شخصیت هم.
بازهم سپاس از لطف تک تک شما بزرگواران کوچک شما "نقاب" :46:
در آخر تا یادم نرفته از محمد ابراهیمی عزیز بخاطر راه اندازی چنین تاپیکی قدردانی کنم ایشان به واقع یکی از خیرخواه ترین افراد تالار هستند دوستت داریم محمد جان
-
من خییلی عقب موندم از این تاپیک
گل مریم عزیز : مثل اسمش گل هست و صاف و یک رنگ . احساساتی پاک و بی ریا . عضو دلسوز تالار که حضورش باعث دلگرمی است .
سارا عزیز : فعال و سرزنده و شاداب ، احساساتی. یکی از اعضاء شادی بخش تالار هست . عروس خانمی که این روزها کم پیداست . به دنبال رشد و پیشرفت در زندگی .
غزاله عزیز : دختری شاد و سرزنده و همچنین بسیار رک و صادق و فوق العاده احساساتی .یکی دیگه از اعضاء فعال تالار که حضور پر رنگی داره و نظرات مفید .
بالهای صداقت عزیز : عضوی که از اول به دنبال تغییر و پیشرفت بود و موفق هم بوده . اکثر مطالبش مفید هست و سرزنده و شاداب و پر انرژی و احساساتی . وقتی میبنم اومده تالار خیلی خوشحال میشم البته حضورش کم شده و سخت سرگرم زندگی است .
کیوان گرامی : از افراد پرتلاش تالار که در زمینه نظارت به راستی بسیار دقیق و تیزبین هستند و تالار واقعا به حضورشون نیاز داره . واقعا خسته نباشید .
مدیر گرامی : دیگه جای گفتن نداره بزرگ ترین هنرشون همین فضای پر از صمیمیت که ما رو دور هم جمع کرده و سبب شده هر روز درسی تازه بیاموزیم .در این تالار از ایشون بسیار آموختم و همچنین صبر و تلاششون برای حفظ تالار ستودنی است . ممنونم بابت این همه تلاش وهمتتون.
مهتاب عزیز : از اعضاء فعال و پر انرژی تالار و مهربان و صادق . یکی از افرادی است که باصداقت تمام حتی اشتباهات خودش رو هم بیان می کنه . برات آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در راه تغییر موفق شوی .
بی بی گرامی : یکی از افراد با تجربه تالار که راهنمایی هاشون بسیار مفید و کامل هست و تجارب شخصیشون رو در اختیار دیگران قرار میدن و بسیار دلسوز هستند . همینطور شادی بخش تالار هم هستند . نمیدونم چرا جدیدا سایه شون سنگین شده .
طاهره عزیز : از مدیران دلسوز تالار هستند که مشخص هست به این تالار عشق می ورزند .پست هایی که از ایشون خوندم خیلی پخته هست و واقعا مفید و آموزنده حداقل برای خود من آموزنده بوده . از حضورتون ممنونم.
نقاب گرامی : تاثیر و حضورشون در تالار واقعا مفید هست ومشاوره های مفیدی دارند که از روز اول پیگیر پست هاشون بودم و از این پاسخ های دقیقشون لذت میبردم . ممنونم که باز هم برگشتین تا با مشاوره هاتون به مراجعین این تالار کمک کنید .
-
سلام وجود اين عضو خانم پريوش در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم پريوش عضو همراه دلسو ز مهربان و با تجربه است تاپيك خانم پريوش در تالار خيلي عالي و مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است براتون ارزوي سلامتي موفقيت دارم:72::72::72:
-
پریوش عزیز: نمادی از صبر و پشتکار هستند برای تالار.... نشان دهنده اینکه امید به تغییر همواره راهگشاست.
شاید برترین تاثیر وجود ایشان بر تالار درک این جمله است که اتفاقا امضای پریوش هم است:
اگر ميخواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد ، باور محال بودنش را عوض كن
امیدوارم همواره شاد باشند:72:
-
پریوش عزیز همیشه دقت خاصی روی مقالات دارن و به دنبال بهره گیری از اون هستند ، به دنبال پیشرفت در زندگی هستند و از تغییر کردن برای بهبود زندگی استقبال می کنند . یکی دیگه از افراد تالار که برای حفظ زندگیش تلاش می کنه .
-
فهیم و مثبت اندیشه و سعی در برطرف کردن نقاط ضعف رفتاریش داره ، تعامل خوبی با اعضا داره و عطر و بوی دلسوزیهای پریوش ، بوستان همدردی رو معطر میکنه.
همین جا آرزو میکنم تلاش و پشتکارشون به بار بشینه
-
پریوش بی نظیر است .
زنی توانا و قوی با انرژی های بسیار مثبت و سازنده او در پی خودشناسی است و نسبت به روزهای اول ورود به تالار تغییرات چشم گیری داشته است .
به او به دلیل پشتکار و توجه و دقت نظرش آفرین می گویم .
ضمن اینکه بسیار مهربان و دلسوز و فهیم است و تعامل خوبی با اعضا دارد ./
موفق باشی پریوش بانو :43::46::104:
-
سلام
من هم با پشتكار و صبري كه در پريوش مي بينم اميدوارم با آگاهي ها و مهارتهاي جديد بتواند موفق تر از گذشته باشد.
پريوش هم از كساني هست كه وقتي در تالار نيست جاي خاليشو ميشه حس كرد. هم حسي هاي خوبي داره و از اين نظر به اعضاء انرژي ميده.
اميدوارم هميشه شاد و سرحال در تالار ببينيمش و از تجاربش هم استفاده كنيم.:72:
-
سلام وجود اين عضو اقاي كنجكاو در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي كنجكاو عضو فعال دلسو ز با تجربه است ايشان تاپيك اموزنده ايجاد مي كند تاپيك مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است خلاق ايجاد شور نشاط سازنده در تالار همدردي براتون ارزوي سلامتي موفقيت دارم:72::72::72::72:
-
کنجکاو گرامی دیر به دیر به تالار میان اما تاپیک های جالبی ایجاد می کنند و شور و نشاط خاصی به تالار میدن . موفق باشید
-
همیشه شور و هیجان خاصی به تالار میدن و کلا انرژیتیک هستن
بابت ایجاد تاپیکهای قشنگ و متفاوت ازشون ممنونم:104::104::104:
-
خیلی ممنون اینقدر منو شرمنده نکنید دارم خودشیفته میشم با این کارتون لطف دارید
:43::43::43:
:46::46::46:
-
کنجکاو ،جوانی با روحیه شاد و اهل خلاقیت و تنوع و شوخ طبع .
کنجکاو اهل دقت و توجه است و صاحب نظر با پشتکار و با شهامت .
به واقع پستهای وی حکم زنگ تفریح تالار همدردی را دارد .
-
از اين همه اظهار لطف دوستان خوبم واقعا خوشحالم و ممنونم .من پيشرفتهاي خودم رو در اين مدت مديون راهنمايي هاي دوستان خوبي چون شما مي دونم و همينطور وجود اين سايت ارزشمند كه جناب مدير عزيز و زحمتكش اين تالار ايجاد كردند .
اميدوارم همينطور كه شما دوستان مي گيد باشم و بتونم بهتر از اينها عمل كنم و از راهنمايي هاي خوبي كه شما دوستان به من داشته ايد بتونم در جهت كمك به ديگران استفاده كنم .
خيلي دوستتون دارم :72:
-
سلام وجود اين عضو خانم ساقي در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم ساقي ايشان در فعاليتهاي مديريتي تالار بسيار كوشا هستند مهربان دلسو ز با تجربه با دانش بهترين ناظم همدردي است براتون ارزوي سلامتي موفقيت دارم:72::72::72: