مرسی اگه وقت کنم چون اصلا امروزا وقت ندارم دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی اگه وقت کنم چون اصلا امروزا وقت ندارم دوستان
به نظره من براش دعا كنيد كه خدا كمكش كنه تا از اين مشكلات رها بشه...دعا كنيد تا به سمت خدا بره.
دلسوزي انگيزه خوبي براي ازدواج نيست؛
توي دنيا هيچ كسي دوست داشتني تر و مهمتر از خود آدم براي آدم نيست.
يه بار دانشمندا جمع ميشن و يك ميمون مادر رو به همراه فرزندش (منظورم تولشه!) ميندازن توي يه دونه قفس آهني، و زير قفس آتيش روشن ميكنن.
ميمون اول بچشو بغلش ميگيره و شروع به دويدن به اين طرف و اون طرف ميكنه. ميبينه نه آقا فايده نداره!
فكر ميكني آخرش چي شد؟!
بچشو گذاشت زير پاش تا خودش نسوزه!
نتيجه اخلاقي: دلت براي خودت بسوزه
دوستان من میخوام دیگه اصلا بهش فکرم نکنم ولی وقتی تصمیم میگیرم تا یه هفته نمیتونم طاقت بیارم شما نمیدونید چه حال بدی دارم با این همه کارو درس و ایدچیزا باز همش تو فکر اینم شما از خدا بخواین یه کاری واسم کنه اخه میگن با صبر درست میشه چقدر صبر کنم شما بگید
چرا به خودت فكر نميكني؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط roz_zard
خودمم نمیدونم چرا فقط میخوام بدونم هدف اون از این کارا چیه یه روز میگه باهات هستم یه روز پسم میزنه یه روز خوب حرف میزنه یه روز ازم بیزاره من نمیفهمم چه هدفی داره
چرا تو اونو پس نميزني؟
اصلا تو چه هدفي داري؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
انجام كاري كه مداوم انجام ميگيره ؛ باعث به وجود اومدن يك توهم دروني و ملكه شدن اين موضوع در افكار شما ميشه.
پس نميشه گفت عشق ميشه گفت : عادت .
پس براي ترك اين عادت تلاش كنيد.
موفق باشيد .
دوست من تا خودت نخواي نه ما و نه هيچكس ديگه نمي تونه كمكت كنه .
اگه خودت نخواي هيچ مركز مشاوره گرون قميتي هم نميتونه كمكت كنه .
دوست من بهتره اول به فكر خودت باشي. وقتي ادما به فكر خودشون نيستن و دوست دارن توي منجلاب زندگي كنن و به ياري تو و من توجهيي نمي كنن پس بهتره رهاشون كني قبل ازاينكه خودت وارد اون باتلاق بشي. به خودت فكر كن .
سربلند و پيروز باشي
من تصمیم گرفتم به کل فراموشش کنم اگر هم زنگ راستشو میگم -میگم دیگه نمیخوام از این بیشتر باهام بازی بشه
امیدوارم ضربه نخورم چون اگه عشق نیست خیلی علاقه ی شدیدیه از شما هم میخوام کمکم کنید تا فراموشش کنم تا زندگیم بیشتر از این عقب نیوفتاده
سلام
من هم با نظر تارا خانم موافقم باید دورش خط قرمز بکشی.
اون از شما برای ارضای هوس هاش استفاده کرده . و در یک کلام شما رو اغفال کرده...
البته شما رو کمتر مقصر می دونم چون به اقتضای سنتان گول خوردین.برای شما خیلی زوده که اصلا بخواین فکر این چیزهارو بکنید. دوست داشتن با هوس فرق می کنه . متاسفانه در مورد شما فقط هوسه . شاید متوجه نباشی ولی مطمئن باش مورد شما هم همین طوره. اگه زندگی و آینده ات را دوست داری باید فراموشش کنی و خوشحال باشی که زودمتوجه شدی ... بهتره شما خودتون رو با درس سرگرم کنید و به فکر درستون باشید . شما تا 10سال دیگه فرصت دارید برای این جور کارها البته از راه درستش نه اینجوری باشههههههههههههههه
وپیش دل خودت بگو خدا منو دوست داشته که منو از دست اون عفریته هرزه نجات داده:203:
بیخیال بفرما چایی:82:
مرسی از راهنمائیت شیدا
خدا کنه بتونم طاقت بیارم
سلام roz_zard
خوشحالم که تصمیم گرفتی شرایط رو به نفع خودت عوض کنی ... و حتما می تونی از پسش بر بیای اگر که با تمام وجود بخوای که رها بشی ...
دوست خوب من ،
گاهی وابستگی آدمها به دیگران خیلی آزار دهنده است ... مخصوصا اینکه احساس بد و رنج آور پس زده شدن ، دوست داشته نشدن ، گول خوردن و بازیچه شدن ... خودش رو در ورای یک پوشش علاقه و محبت قایم کرده باشه و ما اونقدر بویژه از خودمون (و نه از دیگری ) رنجیده باشیم که بدون اینکه خودمون باور کنیم موجودی دوست داشتنی هستیم ... بخواییم به دیگری ثابت کنیم که موجودی دوست داشتنی هستیم ...
خیلی رنج آوره که من خودمو دوست نداشته باشم و نتونم خودمو ببخشم اما مدام و در یک تلاش بی نتیجه بخوام به دیگران خلاف اونو ثابت کنم ... چطور می تونم انتظار داشته باشم سایرین ارزشهای منو درک کنن در حالیکه خودم ، ارزشهای خودمو قبول ندارم ...
پسر خوبم ،
سعی کن دست از لجاجت با خودت برداری . تو خیلی بیش از اون چیزی که فکر می کنی می ارزی ... خودت رو ارزون به خودت نفروش ... فکر نمی کنی ریشه ی این همه وابستگی در اینه که خودتو دوست نداری ؟... عزیز من حتی اگه در حال حاضر او به هر دلیلی و با هر شرایطی به سمت تو برگرده این ارتباط از طرف تو ترمیم دائمی نخواهد شد چون تو به خودت گیر دادی ...
رها کن خودت رو از این پیله ای که به دور خودت کشیدی ... به خودت اجازه نفس کشیدن بده ... زندگی رو جور دیگه ای هم می تونی بخوای و جور دیگه ای هم می تونی ببینی ...
...
برگرد به عقب و به همه ی پست ها نگاه کن ... از این همه امید فردای روشنی که بهت داده شده بی اهمیت نگذر ... مطمئنم که موفق می شی ...
این پست رو دوباره ، سه باره و چند باره بخون :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1069&pid=10331#pid10331
موفق باشی .
پسر خوب به قول دوستان همدردی خودمون: بهترین کار فراموش کردن اونه آخه شما یک پسر 18 ساله خوشتیپ چرااااااااا؟
دیروز تولدم بود من فکر میکردم بهم زنگ میزنه ولی نزد . این خاطره ها منو ول نمیکنه خدا صبرم بده این روزا سرم شلوغه کارو درس و (صبح ها از ساعت 8 تا 2 سره کارم از ساعت 2 تا 6 هم سر کلاس ) فراموش کردنش خیلی سخته برام باید درکم کنید اگه بازم از اون حرف میزنم یا بهش فکر میکنم ولی من تصمیمو گرفتم . مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی از همتون دوستان
دوستان کجائین چرا به موضوع من سر نمیزنین
تصميم عاقلانه ايي گرفتي سعي كن روي تصميمت ثابت قدم باشي تا زودتر به نتيجه مطلوب برسي
دوستان خیلی تنهام نمیدونم چیمه دارم میمیرم باید چه کار کنم
برای فراموش کردن یک شخص یا خاطره بد و آزار دهنده باید اون مسئله رو رها کرد نباید زیاد بهش فکر کرد همین خیلی ساده !
مطمئن هم باش نمی میری همه اش تلقینه !
آیا با مجله موفقیت آشنا هستی مطالعه میکنی اگر نه حتما اینکارو بکن و شماره های سالهای قبل رو هم تهیه کن و مطالعه کن تاثیر شگرفی تو زندگیت داره !
دوستان دیگه دارم کم کم فراموشش میکنم یعنی عاقبت اون چی میشه
اینجا چه خبره ؟؟؟
خسته نباشی آقای رز زرد ...از بس دست و پا زدی خسته شدی ...! فکر کنم اگر همه مثل شما صبر داشته باشند آخرش میتونند مثل شما منطقی فکر کنند .اما ناامید نباشید بالاخره فرد مورد علاقه تان را پیدا خواهید کرد.
به به سلام آقا رز زرد
چطوري آقا ؟ خوبي ؟ چه خبرا ؟
خوشحالم كه همه چيز رو با عقل داري تموم ميكني عزيزم.
اون هم بنده خداست خدا هم بندشو فراموش نميكنه .
موفق باشيد.
خوبه تصميم خوبيه سعي كن بهش فكر نكني . اون هم يك فكري به حال خودش مي كنه تو بايد بيشتر به فكر خودت باشي تااون
سلام به دوست عزيز
رز زرد همه مطالبتو خوندم خوشحالم كه تصميم درست و عاقلانه اي گرفتي
ضمنا از اين جور زن ها حالم بهم ميخوره كه اسم ما خانومها رو بد ميكنه انشا... نسلشون منقرض بشه
فقط می تونم بگم خیلی متاسم که به خاطر هوس بازی ها و دامهای رنگی امثال این خانوم عشق پاک و واقعی ومتناسب خیلی های دیگه به لجن کشیده می شه و زیر سوال می ره!
این چه عشقیست که در سر دارم------------تازه چند روز پیش زنگ زده بود بهش گفتم چجوری دلت اومد با من اینکارو کنی گفت خوب من چه کار کنم تو بی جنبه بودی زود دلبسته شدی -----فکر میکنه خیلی بی تقصیره واقعا این ادما یکی مثل خودشون میخوان که فقط بهشون خیانت کنن
به نظر شما من چه گناهی کرده بودم بین این هم ادم من گیره این بیوفتم و این قدر ساده باشم دیگه طاقت ندارم بخدا
دوستان بگید من چه کار کنم
سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به آقاي رز زرد
خدمت شما عرض كنم من از ابتدا كه تاپيك شما رو خوندم ، متوجه همه چيز شدم ولي نمي خواستم بيان كنم اما چون شما هنوز اصرار داريد باشه ميگم .
جناب رز زرد شما اون زماني كه عاشق شديد يه بار هم تحقيق كرديد ببنيد واقعا اين خانم چرا طلاق گرفته ؟
حتما مي گيد اره صد البته بله شوهرش خلافكار بوده معتاد بوده فلان بوده بله درسته شايد هم اينجور باشه ولي شايد هم نباشه . اما من به شما ميگم اين خانم از همون ابتداي زندگي شايد هم قبل از ازدواج تو كله اش افكار انحرافي بوده و وارد اين كارها شده ، تو اجتماع بسياري از خانمها هستند كه شوهرشون رو از دست مي دهند اما پاكي و پاكدامني خودشون رو از دست نمي دن و اتفاقا بعد از مرگ شوهرشون خيلي ها رو ديدم كه به خدا نزديك تر شدن به واسطه دعا و توسل و راز و نياز .
اما اين خانم صد البته كه در زماني كه شوهرش هم جدا نشده بود اين مشكلات و انحرافات رو داشته و شايد دليل جدايي اش هم همين موارد بوده و ايشون شما رو به عنوان يك نوجوان يا جوان خام و احساساتي بازيچه خودش قرار داده اينو بدونيد كه قبل و بعد از شما هم با كساني ديگه رابطه داشته ، اما شما ساده دل بوديد و همه عقل و احساس خودتون رو دست اون داديد و بي خبر از اينكه اگه انساني متعهد و متشرع باشه هيچ گاه به خودش اجازه نمي ده از راه غير شرعي به كسي نزديك بشه حالا اين فرد هر كسي مي خواد باشه ، همونطور كه شما رو به حريمش راه داد مطمئن باشيد خيلي ها ي ديگه رو هم بازي داده و كسي هم كه در راه ارضاي نيازهاي جنسي خودش از هر طريقي مي افته به بدترين مفسده دچار شده كه بيرون اومدن از اون كاري بسيار بسيار سخت و طاقت فرسات و به غير از خدا هيچ كس نمي تونه اونو نجات بده اون به آدمها فقط از طريق غريزه جنسي و رفع نيازهاي مادي و جنسي خودش نگاه مي كنه گاهي هم اگه مهربوني نشون مي ده از احساسات زنانه اوست ، اما ناپاكي در خون و جريان فكر اون و روح و جسم اون شعله ور شده پس از اين شعله ها فرار كنيد تا پاكي و لطافت روح خودتون رو از دست نداديد .
ممنون و سپاسگزارم
سلام
:72::46:
يه سري به اينجا بزن:
بيوگرافي يك بلوغ دوماهه
ديگه ضايمون نكن فدات بشم.
:43::43::43:
شما گناهتون اينه كه نمي خواهيد با واقعيت روبرو بشي و واقعيت و نمي بيني و قبولش نداري
همه دوستان دارن شمارو از اينده و اخلاق اين خانوم مطلع مي كنند . خود اين خانوم با رفتارش و حتي با حرفاش به شما نشون داده كه از شما چي مي خواد و علاقه ايد به شما نداره اون وقت شما باز هم به دنبال ايشون هستيد و مي گيد كه چرا به من تولدمو تبريك نگفت واقعا كه ؟ ....
با سلام
من هم بعنوان يك زن واقعاً خجالت كشيدم . شما هنوز خيلي جواني و آينده خوبي مي تواني براي خودت ترسيم كني . فكر اين زن وامثال او را از سرت بيرون كن چون ارزش يك لحظه را هم ندارند. دنبال دختر نجيب باش و سعي كن با چشم دل زيبايي درون راببيني . خيالت را راحت كنم اين زن با دوست جديدش هم عاقبتي نخواهد داشت چون فكرش پليد است و ممكن است مدتي را با هم سركنند و بعدش يكي از آن دو بدنبال يار زيباتر و پولدارتر خواهد رفت .
مرسی دوستان ببخشید من یه خورده لج بازم بازم ممنونم
شاید بخاطر این اتفاقی که برام افتاد طرف هیچ دختری نرم که خدایی نکرده بخوام با احساساتش بازی کنم چون خودم دردشو فهمیم از همه ی دوستان اللخصوص fnh63 بسیار متشکرم
این موضوع بسته شده دوستان
به نظر شما همچين آدم بي قيد و شرطي بدرد فكر كردن مي خوره كه شما در اين دوران شيرين جواني بجاي اينكه فكرتون رو به ادامه تحصيل و شغل خوب مشغول كنيد داريد مثل آب خوردن اين دوران رو تلخش مي كنيد و اميدتون رو هم بخاطر شكست عشقي غلط از دست مي ديد عاقلانه فكر كن و با احساسات تصميم نگير مي خواي يه عمر زندگي كني به چه قيمتي .....
مرسی دوستان خدا کنه هیچ کسی مثل من گیر چنین ادمایی نیوفته
دوستان دیگه ازتون خبری نیست
دوستان من چند وقتی خیلی سرم شلوغه ببخشید اگه نمیتونم به ÷ست ها سر بزنم