RE: آیا شوهرمن روانی است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط laleh
ای کاش یه عیب دیگه داشت حتی می گم ای کاش معتاد بود ولی هرچی فکرمی کنم عقلم به جایی نمیرسه که چه طورممکنه یکی به خاطر فامیلاش زنش رو که با هزارآرزو اومده توخونش اذیت کنه.
خدایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لاله خانم سلام
به تالار خوش اومدی
تمام این هایی که گفتی همه اش از روی حس خشم و عصبانیتت شکل گرفته بود
مطمئن باش که مشکلت حل می شود
قبل از هرچیز یه نکته ای بهت می گم یه کم روش فکر کن
چرا شوهرت را دوست داری؟
دوستش نداری؟پس اگر دوسش نداری چرا برایت مهم هست که به دیگران محبت می کنه ؟
برای طلاق که دیر نمیشه ؟میشه؟
یه کم از نکته های مثبت شوهرت بگو
دلیل اینکه این قدر شوهرت برایت مهم هست چیست
از روی خشم و نفرت جواب نده
با صبر و در آرامش جواب بده
سلام خانمی
بهت حق میدم و رفتار شوهرت واقعا زشت و زننده هست و هیچ دلیل منطقی وجود نداره که باهات اینجوری برخورد کنه اگر به هر راهی زدی و درست نشده ازش جدا شو تا عمر داره خودش فدای خانوادش کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط همون شادزی
سلام خانمی
بهت حق میدم و رفتار شوهرت واقعا زشت و زننده هست و هیچ دلیل منطقی وجود نداره که باهات اینجوری برخورد کنه اگر به هر راهی زدی و درست نشده ازش جدا شو تا عمر داره خودش فدای خانوادش کنه.
سرنوشت بچه حاصل از این ازدواج هم که مهم نیست چون ما جای اون نیستم ......!!!!!!!
اختلاف سطح تربیتی شما واقعا زیاده . و بعیده که بشه با این روند کمش کرد.
به هر حال شاید یه اولتیماتوم اساسی کار ساز باشه.
سلام ..لاله چان ..نوشته هات از خيلي بابت برام آشنا بود ....ميدونم اگر شوهرت به خانوادش محبت ميكرد و كمي از محبتش رو هم براي تو و پسرت ميگذاشت اينطوري عصباني نميشدي ....و حق داري ..ميفهمت ...من با كمي اينور اونور ..اين دوران رو گذروندم ..الان سالها از اون دوران ميگذره ..و همسرم ...تغيير كرده ..اما ميدوني ..من با اينكه خيلي سعي كردم فراموش كنم تمام بي محبتي هاشو ..اما رد پاي اون خاطرات هميشه با منه و منجر به خيلي اتفاقايي تو زندگيم شده كه اصلا خودم قبولشون ندارم ..اما خوب خشمي كه در وجود ادم ..ريشه كنه اثرشو يك روزي توي زندگي ميگذاره ...من اگر به گذشته بر گردم ..به خودم ميگم كاش همون روزا ازش جدا شده بودم ...بخاطر بچه ها زندگي كردن ...خيلي قشنگه ..خيلي با ارزشه ..اما يه روزي ميبيني بچه ها هم رفتن ..و تو موندي ..تو ..با يك زندگيه باخته ...و تنها ..و مطمئن باش اينجور مردا رو نميتوني عوض كني ..يعني اصلا هيچ ادمي رو نميتوني عوض كني ..مگر اينكه خودش بخواد .......
به نظر من هم همسرت خيلي مشكل داره ..و با اين كاراش ميخواد تو رو تحقير كنه ...و انتقام بگيره كه اون همه منتظرش گذاشتي تا بهش پاسخ مثبت دادي .......
..........من از تجربيات خودم گفتم تا بدوني بي خودي حرف نميزنم ...خيلي اتفاقا تو زندگي رد پاشون تا اخر عمر باقي ميمونه ..و زخمهايي كه ايجاد ميشه ...جاشون ميمونه ......
...........به نظر من خيلي منطقي بشن باهاش حرفاتو بزن ..و سنگاتو باهاش وا بكن ...عصباني نشو ..ارام و منطقي ...بدون كشمكش ..(البته بعيد ميدونم بشه ..چون خودم هزار بار امتحان كردم و نشد فقط با سكوت من تومو ميشد ...هميشه هم متهم بودم ...) در هر حال ...اگر به نتيجه رسيدي ..كه اميدوارم برسي ..كه خيلي خوبه و گرنه ...درباره ي مهريه ..و به اجرا كذاشتن ..جز اينكه اونو خشمگين تر بكنه و بيشتر حرمتت از بين بره ..فايذه اي نداره ..به نظر من بري اقدام كني براي جدايي ...آبرومند خيلي بهتره از اين كاراي ..عكس العملي كه نتيجه ي مثبتي برات نداره ......اما يه چنذ روزي با خودت تنهايي بشين فكر كن ..همه چي رو سبك سنگين كن ..بعد تصميم نهايي رو بگير و اقدام كن ....اقدام نهايي ........خدا كمكت كنه ..من كه شهامتشو نداشتم ..و الان خيلي از اين بابت خودمو سرزنش ميكنم ..زندگي زناشويي براي آرامشه ..براي اينه كه ادم در كنار هم ..به تكامل برسه ..نه اينكه همش صحنه يجنگ و رودر روئي و زور ازمايي باشه ...من ديگه اعتقاد دارم اگر آدم با كسي كه هم راهشه حتي ..فقط 10 سال زندگيه ارام داشته باشه بهتر از سالها زندگي ؟؟؟ با عذاب و جنگه ........برات بهترينها رو آرزو ميكنم ....:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
با سلام
من هم کاملا با kimiakhaton موافقم چون پدر من هم همینطور هست.پیش خودت فکر کن که همین الان همه کمتوجهی هاش و... تموم بشه ببین میتونی کاملا گذشته را فراموش کنی انگار که اتفاقی نیافتاده و دوستش داشته باشی.
پدر من هم که الان نسبت به قبلا بهتر شده ولی من نمیتونم بی توجهی هاش را فراموش کنم.
قابل توجه دوستان عزیز که اصرار دارند بسازی و بسوزی.
بعد از چندین و چند سال هم همسر از ادامه زندگی ناراحته و هم فرزند از تحمل شرایط نحمیلی ناراضی و خشمگین.
تجربیات kimiakhaton و shookan4 نشون میده طلاق, این واژه منفور بعضی مواقع عین نعمته.
با چه منطقی میشه عذاب کشیدن و مجازات در تمام عمر فقط به خاطر یه اشتباه (انتخاب همسر) را توجیه کرد؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tarane.h
قابل توجه دوستان عزیز که اصرار دارند بسازی و بسوزی.
بعد از چندین و چند سال هم همسر از ادامه زندگی ناراحته و هم فرزند از تحمل شرایط نحمیلی ناراضی و خشمگین.
تجربیات kimiakhaton و shookan4 نشون میده طلاق, این واژه منفور بعضی مواقع عین نعمته.
با چه منطقی میشه عذاب کشیدن و مجازات در تمام عمر فقط به خاطر یه اشتباه (انتخاب همسر) را توجیه کرد؟!!!
مسلما حق با شماست ما مسئول انتخاب های خود نیستیم .آمار انجمن متارکه و طلاق هم نشان میدهد که پس از طلاق مشکلات کاملا برطرف میشود و فرد مطلقه با مشکلاتی کمتر از گذشته روبه رو می شود و بچه های طلاق پس از رهایی از شرایط تحمیلی واقعا خوشبخت زندگی می کنند .پیشنهاد تلاش برای بهبود وضعیت فعلی سوختن و ساختن محسوب می شود اما پیشنهاد طلاق بدون شنیدن صحبت های همسر این خانم کاملا منطقی و عین نعمته !!!
باسلام به همه دوستای خوب ودلسوزم
ازدیدن جوابهاتون اشک توی چشمام حلقه زده وسخت می تونم تایپ کنم. این دوروز رو اصلا" نخوابیدم. sogand عزیز من کاملا" می فهمم که حرفهای شما بی حساب وکتاب نیست نمی خوام هم بگم که فقط منتظرم همه تاییدم کنند وبگن آره برو طلاق بگیر، ومطمئن باش تاحالا هرچی تحمل کردم فقط به خاطر پسرم بوده ویک کم هم به خاطر اینکه تحمل دیدن یکی دیگه رو سرخونه وزندگیم که باسختی نگهش داشتم روندارم حالا می خواد ازدواج مجدد اون باشه یا حتی خوشحالی که خونوادش از خالی کردن عرصه توسط من پیدا می کنن ازفکراینکه بیان توخونم راحت بشینن وبگنن آخیش راحت شدیم این ... مزاحم هم خونه رو خالی کرد ورفت دیگه حالا راحت می تونیم ازصبح بیاییم اینجابشینیم وکیف کنیم. والا واقعا" ازشوهرم متنفرم. باورم نمیشه ازدواج این بلا رو به سرم آورده باشه. باورم نمیشه بامن این کارهاروکرده باشه. ببین شوهرم وقتی بامن دعواش می شه خرج پسرم رو هم نمی ده حتی باهاش حرف هم نمی زنه طوریکه پسرم بازبون شیرینش می گه بابا مگه زبون نداری، مگه زبونت رو پیشی خورده؟ پس واقعا" فکر می کنی این بچه به این پدرنیازداره؟ هرچندشایدبرای آزارمن مثلا" بعداز7 سالگی ازم بگیردش ولی فقط برای زجرمن، اینکه فکرکنم پسردسته گلم توگاوو گوسفندها بخوادبزرگ شه، آرزوی مرگ می کنم.
سلام
لاله خانم عزیز سعی کنید آرامشتون رو حفظ کنید و امیدوارم پس از مشاوره با متخصصان مجرب بهترین و مطمئن ترین تصمیم رو بگیرید:72: