من دوست دارم یه نقشه یا دست نوشته قدیمی باشه
جعبه خالی هم باشه دوست دارم همینکه بدونم یه نفر چند صد یا هزار سال پیش به این دست زده و من الان دارم لمسش می کنم برام هیجان انگیزه
نمایش نسخه قابل چاپ
من دوست دارم یه نقشه یا دست نوشته قدیمی باشه
جعبه خالی هم باشه دوست دارم همینکه بدونم یه نفر چند صد یا هزار سال پیش به این دست زده و من الان دارم لمسش می کنم برام هیجان انگیزه
منم مثل هنرمند دوست داشتم توش یک چراغ جادو بود که تمام آرزوهامو براورده می کرد
سلام
من دوست داشتم نمونه سوالای امتحانای رشته ام با جوابای همونا توش باشه
اگر این بود که من دیگه غمی نداشتم
دوست دارم توش یه تخم دایناسور باش
دوست داشتم توش فرشته بود
دوست داشتم توش یه عروسک بود که حرف میزد!کوچولو با موهای طلایی!! خیلی خیلی خوشگل با چشای درشت آبی .فقط خودم میدیدمش و تا ابد پیشم میموندو همراهم بود!!و توانایی های بینهایت داشت از جمله اینکه زمانو نگه میداشت هروقت من بخوام-اگه اشتباهی مرتکب میشدم منو به عقب برمیگردوند تا درستشو انجام بدم!هم صحبتم بود و....آرزوهامو برآورده میکرد حداقل 3تا آرزوی مهم زندگیمو!!!!یکیشونم اینه که من قبل از اونایی که دوستشون دارم بمیرم....همین یکیم برآورده میکرد خوب بود!!چقدر من حرف میزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست داشتم یه نیرویی توش بود تا با اون از افکار و احساسات آدمها با خبر می شدم...
دوست داشتم توش "يونجه فهم" ميبود تا يه انسان چهارپا ميشدم. شايد بهتر از هر حيوون دوپايي ميفهميدم كه فلسفه وجوديم چيه؟ معرفت رو كجا بايد شناحت! خدا رو زير خاك هم ميشه پيدا كرد! قبله ام ديگه سنگي نبود! به جاي اينكه تو صورت آدما بگم "جناب" و پشت سرشون "مرتيكه" خطابشون كنم، با خلوص نيت عرعر ميكردم!
سلام آرزو جان !:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
فکر کنم پیدا و زنده کردن این مطلب بعد از انهمه مدت به نوعی همون گنج و جعبه قدیمی باشه!:D
هر چند من همه اینهائی را که گفتی دلت میخواد من توی کشوی اتاقم و توی قلبم دارم .خیلی هم خاک گرفته و قدیمی نیست و هر روزم میتونی آپدیتش کنی!:73:::227:
امیدوارم به همه آرزوهای قشنگی که داری برسی!:203:
وتو هم شادی عزیز!
این نیرو را به تمام معنا تو ذهن و قلبت داشتی و داری که میتونستی به همه متناسب با شرایطی که دارن کمک کنی!امیدوارم زودتر برگردی و بازم از این نیروئی خدادادی به نفع بقیه بهره برداری کنی!
موفق باشی گلم!
پر از الماس و طلا