سلام هوشیار جان از راهنماییت ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام هوشیار جان از راهنماییت ممنون
سلام ليدا جان.
من با خيلي از افراد كه ميگن پسر نبايد كوچيكتر باشه مخالفم.
1) تو هيچ جاي دين نيومده كه اين كار ايراد داره
2) خود پيامبر اسلام با كسي ازدواج كرد كه سالها از ايشان بزرگتر بود (اما خودمونو گول نزنيم ما كه پيامبر نيستيم)
3) هيچ كس نمي تونه ثابت كنه كه اين ازدواج منجر به شكسته همه كارشناسان بر اساس تحقيقات روي ساير افراد نظر ميدن و هيچ دليل عقلاني وجود نداره
درسته بيشتر اين ازدواجات منجر به شكست شده ولي اصلاً بذار يه خاطره بگم. من يه دوست دارم تو فرودگاه يه روز يه زوج پيريو ميبينه وقتي شناسنامه هاشونو باز ميكنه ميبينه مرده 4 5 سال كوچيكتر از خانومشه و وقتي اين مسئله رو به زوج ميگه. پيره مرده يه لبخند ميزنه و ميگه درسته ولي جداً خانوماً جوون تر از من نيست!!!!!
همه حرفايي كه دوستان زدن درسته اما يه مسئله وجود داره
اگه پسر به بلوغ فكري و اجتماعي رسيده باشه و بتونيد از پس نياز هاي هم بر بياييد مطمئناً خوشبخت مي شويد ولي من فكر ميكنم كه اين آقا پسر از رو احساس حرف ميزنه و هنوز به اون رشد فكري نرسيده
من با همه ی حرفای elenor غیر از ( اين آقا پسر از رو احساس حرف ميزنه و هنوز به اون رشد فكري نرسيده )موافقم و درباره ی پسر هم نمیتونم نظر بدم ولی همه چی به خودت و خودش ربط داره مخصوصا عقلش!
من خودم می شناسم مرد بسیار زیبایی که 10 سال از خانومش بزرگتره پوست دست خانومش کمی چروک شده ولی خوشبختن هر چند زنه از این مسئله کمی غصه میخوره ولی مرده واقعا دوسش داره آدم عاقل میدونه که زیباییه زن جز کوچکی از زندگیه و آدمای احمق بخاطر زیبایی صرف ازدواج میکنن یا کسی رو رها می کنن!
با سلام
به نظر من تفاوت سنی زیاد مهم نیست یعنی نمیشه به عنوان یک اصل مهم به اون نگاه کرد اصل مهم درانتخاب درک متقابل .شاید به این دلیل که خودم هم یک چنین انتخابی داشتم اینطوری قضاوت می کنم چون خودم هم 5 سال از طرف مقابلم بزرگتر هستم اگر نظر من استباه است لطفا راهنمایی کنید
به نظر من هم احساسی تصمیم نگیر
گفتی تو این دوره کسی دنبال نجابت نیست اما عزیزم خطاکار ترین ادم ها هم دنبال کسی هستن که نجیب باشه و این دور از واقعیت نیست
منم مخالف سن کم نیستم اما این همه اختلاف سنی
سلام د
من 24 سالمه و حدود دو سال با پسري كه 3 سال ازم كوچكتر بود رابطه داشتم(تازه از هم جدا شديم)
خيلي جالبه اون آقاي 19 ساله و بيدار كردن براي نماز صبح و اعتقادات محكم و تمام اين تو ضيحات مطابقت مبكنه با كسي كه من دوستش دارم.
ليدا خانوم منم تموم حرفايي كه شما زديد رابهش گفتم
منم هميشه جواب شنيدم كه هر چي تو بگي.
همين مسئله توجهم را جلب كرد.
من بهتر از هر كسي موقعيت شما را ميفهمم.
ميدونم چقدر دلتون ميخواد همه دست از انتقاد بردارن و بگن عشق به سن و سال مربوط نيست.
منم هنوز عاشقم.
اما هر چي بيشتر ميگذره از جدايي مون بيشتر ميفهمم كه چقدر كور بودم
خيلي چيزا را نديد ميگرفتم
خيلي مسائل را به بهانه عشق از فكرم بيرون ميكردم.
حالا ميبينم اون اصلا منو نفهميد
هيچوقت.
اما من سعي داشتم تظاهر كنم كه فهميده.
سعي داشتم خودمو اونقدر پايين بيارم تا بفهمه.
اين اواخر ديگه حرف نمي زدم
فقط سكوت
آخه چه فايده از حرف زدن وقتي كسي نفهمه چي ميگي
اونم شاكي ميشد كه من همون دختري را ميخوام كه قبلا بودي
اما خب آدما عوض ميشن مگه نه؟
مي ترسيدم از اينكه حرف بزنم و نفهمه
ضربه بزرگي خوردم از جدايي.
ضربه بزرگتر را دارم الان ميخورم كه احساس ميكنم هيچ كس تو اين دنيا منو نميفهمه
احساس ميكنم انقدر متفاوتم با همه آدما كه هيچوقت يه هم زبون پيدا نمي كنم
اينكارا با خودت نكن
خودتو داغون نكن
خودتو گول نزن
تنهاييتو با اون پر نكن
اينايي كه من تجربه كردم خيلي سنگين و سخت بود
اونقدر كه حتي نميتونم بگم
بازم اگه سوالي داشتي هستم
منم به یه دختر 26 ساله علاقه مند شدم خودمم 20 سالمه آتیشم نزنید من نمی تونم فکرشو از سرم بیرون کنم!
بهش ابراز علاقه کردم اما هنوز جواب میلمو نداده!
منم فكر مي كردم نمي تونم
تا حالا كه تونستم
از اين به بعد هم ميتونم
انسان موجود خارق العاده ايه
قدرتي كه در خودتون نهفته را باور كنيد
وگرنه خودتون را به دست سرنوشت بسپاريد و بگذاريد سرنوشت براي شما تصميم بگيره نه شما براي اون
اين يه واقعيته
دختر بايد كوچكتر از پسر باشه
وگرنه حتما مشكل پيش مي ياد
من سعي كردم عليه اين مسئله كه فكر ميكردم يه تفكر منسوخ هست بجنگم
اما خودم تجربه كردم و ديدم كه كاملا درسته
باسلام وخسته نباشید
به نظر من اختلاف سنی در ازدواج مهم است ولی مهمتر ازان هم کفو بودن میباشد و باتوجه به اینکه شما فرموده اید مثله خودتان می باشد
انشا ا.. که مبارک می باشد