فكر نميكنيد از كاه كوه ساختيد و مشكل رو خيلي بزرگ و حساستر از حد نرمالش كرديد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فكر نميكنيد از كاه كوه ساختيد و مشكل رو خيلي بزرگ و حساستر از حد نرمالش كرديد؟
جناب آقای "یاریم کن/یاریم کن" تاپیک شما مقوله ای جدا از مشکل ایشونه. شما دلایلی واضح و مبرهن برای عدم اعتماد داشتید ولی ایشون صرفا از نظر فکری و بدون هیچ شواهد مشکوکی ذهن خود را مشغول کرده اند.
ارتباط دادن این دو تاپیک صرفا ایشون را سردرگم تر می کنه.
chashmdarrah شما با مراجعه به مشاور می تونید کمک بگیرید و اگه احتیاج به تخصص بیشتری باشه خود مشاور شما را ارجاع میده.
می تونید از صدای مشاور هم کمک بگیرید تا دقیقا متوجه بشید از کجا باید شروع کنید. دوستان متخصص تالار هم اگه بتونند شما را راهنمایی می کنند که به کجا مراجعه کنید.
دقت کنید: در عنوان تاپیک ذکر کردید "در گذشته ی طرف مقابل" در صورتی که این گذشته ی هر دوی شماس و این رو در نظر بگیرید که به خواست و اصرار شما بوده .
در شکل گیری این مشکل در ذهنتون تجدید نظر کنید.
این یک اشتباه از جانب هر دوی شماست ولی شما عامل اصلی برای بروز اون مسئله بودید و جهت پیکان این اشتباه بیشتر به متوجه شماست.اون خانم فقط با شما همدسته.
بازنگری کنید.[i][u][size=large]
سلام من اینجا فقط میخوام بهت بگم یه جور دیگه هم میتونی به این قضیه نگاه کنی
اینو بدون شاید این دختر به این دلیل با اصرار های تو وارد این بازی شده که فکر کرده میتونه اینطوری کمکت کنه و باعث بشه تو به گناه نیفتی و اندکی از نیازت رو اینگونه برآورده کنه و به دلیل اینکه تو براش قابل اعتماد بودی و عزیز خواسته همراهیت کنه تا تو رو حفظ کنه و کنارت باشه و کمکت کرده باشه.
این رو بدون که توی روایات دینی ما هم بدگمانی نسبت به کسی بسیار گناه بزرگی هست.و متاسفانه به دلیل اینکه ما همیشه سنتی فکر میکنیم و نه عرفانی و دینی اون مسائل سنتی رو بزرک میبینیم اما مسائلی که واقعا بزرگ هست رو از کنارش خیلی راحت رد میشیم
میتونی اون صحبت هایی و چتهایی رو که داشتی بذاری رو حساب اینکه خواستی شناختت در این زمینه ها از طرفت زیاد بشه .و بدون که خیلی ها سکس کامل رو با کسی تجربه میکنن اما اینقدر شناختشون در همه زمینه ها از طرف کامل هست و اینقدر بهش اعتماد دارن که حتی فکر بودن با کسی غیر از اون هم به ذهنشون نمیرسه(البته من نیمخوام اینجا بگم که سکس کامل رو تایید میکنم چون هنوز فرهنگش تو کشورمون جا نیفتاده و ممکنه که آسیب زا باشه)
واما کلا سعی کن اینقدر شناختت رو نسبت به کسی بالا ببری که به این راحتی ها نسبت بهش بدبین نشی.فقط کافی هست که کامل اون رو بشناسی که البته قبلش باید خودت رو بشناسی .چون اگه تو خودت رو شناخته بودی هیچوقت با این دختر معصوم وارد اینجور صحبتها نمیشدی که بعدش بخوای اینقدر راحت بهش بدبین باشی.و سعی کن کلا بدبینی و شکاکی رو از خودت پاک کنی
موفق باشی دوست من:72:
ممنونم.
واقعا من دلیلی جز اون حرفها برای این بدگمانی پیدا نکردم. این دختر وقتی نگاهش می کنم تجسم معصومیت و وقاره. اونقدر که هر بار دستهاشو می بوسم از شوق این معصومیت. برای این افکار هم باید پیش یک روانکاو برم. دیدم مشکل از خودمه. ببخشید این سایت روانکاو داره؟
خوشحالم كه به نتيجه ي درست رسيديد...راجع به روانكاو اين سايت اطلاعي ندارم.....
دوست دختر شما براش این کار خیلی سخت بوده چون من خودم دخترم و میدونم چه حسی داشته ولی از روی علاقه ای که به شما داشته در برابر خواسته شما تسلیم شده
سلام.
من تمام جواب هاب دوستان رو نخوندم.
ولی بهت یه پیشنهادی میکنم ، برو از گذشته دوستت کامل با خبر شو تا بلای من سرت نیاد.
من الان در سن 22 سالگی 42 سالمه ، به خدا توو یه روز 20 سال پیر شدم.
البته اصلا داستان زندگی من مهم نیست ولی از من به شما نصیحت حتما حتما برو از گذشته دوستت باخبر شو.
یه چیزی من به شما میگم که میدونم ممکنه دیونتون بکنه و به من فحش بدین:
نمیدونم چندساله که با هم هستید ولی مطمئن باشید که دختری که 3سال با یه پسر بوده حتما اتفاقاتی افتاده بینشون همونطور که الان بین شما میوفته.
هیچ چیز محال نیست ولی من میگم که محاله که یه دختر 3 سال با یه نفر دوست باشه و چیزی بین اونا نبوده باشه.
یه روزی یه پیر زنی به من گفت " به هر گل رسیدی ببوی و برو" گفتم یعنی چی ؟
گفت اگر خواستی با کسی ازدواج کنی حتما یه بار ببویش تا ببینی که قبلا بوئیده شده یا نه!
من خودم کاملا کاملا کاملا با رابطه جنسی قبل از ازدواج مخالفم ولی شاید چاره شما همین باشه.
به من اعتماد کن من خیلی ساده از رابطه دوستم(که میخواهم باهاش ازدواج کنم) قبل از من گذشتم که اتفاقا اونم 3سال با یه پسری دوست بوده گذشتم و توو یه روز 20 سال پیر شدم.
تو رو خدا بیشتر فکر کن و بیشتر تحقیق کن.
میشه منظورتون رو از این جمله واضح تر بیان کنید؟یعنی شما ارتباط جنسی رو برای شناخت بیشتر پیشنهاد میدین به ایشون؟:325:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebisoft
سلام . دخترا اكثرا بعد دلبستگي ( يا به خاطر طرف مقابل يا نياز خودشون ) وارد چنين مسائلي ميشن
يه سري هم .......... كه با توجه به خصوصياتي كه شما گفتين مورد شما اينجور نيست
يه مسئله اي هم كه هست مطرح كردن و درخواست شما با اصرار و طرف مقابل رو توي منگنه قرار دادن فرق ميكنه اگه با شما پيش اومد ولي با سرعت كمتر از نياز و محبتش نسبت به شما بوده. اگر نه هم فقط به خاطر علاقه به شما
در مورد نظر ebisoft عزيز كه گفتن:
[/quote]نمیدونم چندساله که با هم هستید ولی مطمئن باشید که دختری که 3سال با یه پسر بوده حتما اتفاقاتی افتاده بینشون همونطور که الان بین شما میوفته.
هیچ چیز محال نیست ولی من میگم که محاله که یه دختر 3 سال با یه نفر دوست باشه و چیزی بین اونا نبوده باشه.گفت اگر خواستی با کسی ازدواج کنی حتما یه بار ببویش تا ببینی که قبلا بوئیده شده یا نه!نقل قول:
اتفاقا امكانش هست كمم نيست .
بستگي به دو طرف بازه ي سني كه ارتباط برقرار كرده بودن و... داره
اين نكته هم بايد مدنظر باشه كه بي پروايي در روابط بعدي بيشتره. پس نميشه با قاطعيت در موردش نظر داد. شايد با شص دوم ارتباط عاطفي برقرار شده باشه كه تو رابطه اول وجود نداشته يا به اين شدت نبوده.
من خودم کاملا کاملا کاملا با رابطه جنسی قبل از ازدواج مخالفم ولی شاید چاره شما همین باشه.[quote]
به اينم فكر كنيد كه اون دختر ممكنه چنين عكس العملي نشون بده :1 - رابطه رو تموم كنه 2 - طرف مقابل از چشمش بيوفته و راه واسه از بين رفتن ارتباط باز بشه حتي چنين بدبيني كه شما بهش دارين اون به شما داشته باشه . و بعد ازدواج كه عاقلانه تر به قضيه نگاه كرد با خودش بگه چه راحت به من چنين پيشنهادي داد لابد به همين راحتي هم به بقيه ...
چت روم با دنياي واقعي متفاوته . شما از كسي كه نقاشي دزدي كشيده راحت تر ميگذرين يا كسي كه دستش تو جيبتونه و داره كيفتونو ميزنه ؟
روابط جنسي قبل از ازدواج آنچنان تاثير مخربي در زندگي آينده داره كه توصيه شمارو بي معني مي كنه . از چاله تو چاه افتادنه
يه مورد ديگه اينكه اگه اون ازدواجتون رو 100 % بدونه جاي تعجب نداره كه حاضر به چت در اين موضوع شده . چرا ؟
به دليل اينكه غريزه جنسي داره و عده اي متاسفانه قادر به كنترلش نيستن
به دليل اينكه آيندش رو با شما تصور ميكنه و شايد با خودش گفته باشه اينكه همسر آيندمه ( كه خيلي فكر غلطيه ولي دخترا خيلياشون ازين فكرا زياد ميكنن )
به دليل اينكه شايد تصور كرده اگر مخالفت كنه به شما يا رابطتون صدمه ميزنه.
از يه منظر ديگه هم به قضيه نگاه كنيد
اگر اون تجربه رابطي قبلي داشته شما هم داشتيد
اگر اون يك طرف قضيه ي شك برانگيز براي شما بوده شما طرف ديگه بودين . طرفي كه عامل اصليه چون شروع كننده بوده.
اگر به فكر اينين كه هرجوري تا الان بودين يا هستيد طرف مقابلتون بايد پاك پاك باشه توقع بيجا و اشتباهيه اگه خودتون پاك نباشيد.
همون جوري كه شما دوست داريد اون قبلا با پسررابطه نداشت اونم دوست داره كه شما گذشتتون پاك باشه
همون جوري كه شما دوست داشتين به درخواست شما جواب نميداد اونم دوست داشته كه شما آدم خودداري باشيد و اين مسائل رو وارد رابطتون كه گويا قصدتونم ازدواج بوده نكنيد
در كل به هيچ وجه عكس العملش رو تائيد نمي كنم اگه به قول شما انقد پاك و .... هست چرا راضي شده ( البته ممكنه خيلي محجوب باشه ولي بيشتر ازون به شما علاقه داشته باشه و آدم ساده اي باشه )
اگرم به دليل تجارب اطرافيان يا خودتون آدم بدبيني هستيد مراجعه به مشاور بهترين كاره چون آدم بدبين مريم مقدسم بذارن جلوش بهش شك داره.