RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
آخه برادر من مثل اینکه شما هم باورتون شده که نامحرمید ها !
با نامه شاید بشه با اون حرف زد اما شما باید قبل از اینکه یه مدت رفت و آمد تون رو کم کنید حتما" این مسئله رو با والدینش در میان بذارید تا فکر نکنن حق با دخترشونه .اگر هم نامه نوشتید با بزرگترهاش هم حتما" صحبت کنید :305:
دوسته خوبم اصلا پدر مادرش گفتن یه مدت تنهاش بزار اونا هم به خدا اصلا حرفی از جدایی نمیزنن فقط میخوان مساله حل بشه ولی من بهشون گفتم زیاد نصیحتش نکن بزارن راحت باشه نظرتون چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hnv
دوسته خوبم اصلا پدر مادرش گفتن یه مدت تنهاش بزار اونا هم به خدا اصلا حرفی از جدایی نمیزنن فقط میخوان مساله حل بشه ولی من بهشون گفتم زیاد نصیحتش نکن بزارن راحت باشه نظرتون چیه؟
به نظر من این حرفهای والدینش یعنی اینکه خانم شما گاهی اینطوری میشه! یعنی گاهی که از چیزی دلخور میشه باید یه مدت کاری به کارش نداشته باشن تا خودش آروم بشه و همه چی رو فراموش کنه .برای همین پدر و مادرش موافقن .مطمئن باشید چه شما بگید چه نگید اون بندگان خدا تمام تلاششون رو میکنن که زندگی شما دو نفر حفظ بشه و چون دخترشون رو بهتر از شما میشناسن هر کاری بهتر باشه انجام میدن .یعنی میدونن چه زمانی نصیحت پذیره و چه زمانی حرف حرف خودشه .
پس دیگه با اطلاع والدینش برید یه مرخصی کوتاه مدت اما دورا دور احوالپرسی بکنید و از اوضاعش خبر بگیرید از خانوادش .
موفق باشید:72:
درسته پدر مادرش اخلاقشو میدونن یه خورده بد راضی میشه حالا من سوال برام پیش اومده از کسی روم نمیشه بپرسم دوسته عزیز یعنی میشه کسی که 4 سال منو میخواست منم میخواستمش یهو محبتم از دلش بیاد بیرون یعنی میشه؟
نه نمی شه یهو کل محبت از دلش بیرون بره محاله
خانومتون فقط یکم دلخوره و یکم از بحث و دعوا و مشکلات فراری شده بهتره یه مدت بزارید آروم باشه
البته من فکر می کنم اولش باید خودتونو آروم کنید شما باید یکم به خودتون مسلط باشید مرد زندگی نباید انقدر سریع نسبت به مشکلات ضعف نشون بده در چنین شرایطیه که شما می تونید با مدریت مشکل خودتونو نشون بدین
یکم صبور باشیو و بزارید آروم باشه برای هدیه هم بهتره خودتو برین تا اینکه هدیه رو بفرستید
چون ایشون هدیه رو در کنار شما می خوان هدیه بدونه شما فکر نمی کنم براشون معنی داشته باشه
دوست خوبم به خدا نمیشه برم خونشون میخوام منو نبینه میخوام یه نامه براش بنویسم یه دسته گل با یه هدیه براش بفرستم نظرتون چیه میخوام یه مدت راحت باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hnv
درسته پدر مادرش اخلاقشو میدونن یه خورده بد راضی میشه حالا من سوال برام پیش اومده از کسی روم نمیشه بپرسم دوسته عزیز یعنی میشه کسی که 4 سال منو میخواست منم میخواستمش یهو محبتم از دلش بیاد بیرون یعنی میشه؟
نه برادر عزیز محبت 4 ساله یکدفعه از دل یه دوست هم بیرون نمیره چه برسه به شریک زندگی . انقد نگران نباشید .حوصله کنید و فقط مراقب باشید با شتابزدگی یه مشکل دیگه ایجاد نکنید .خانم شما الان برای شما هم دلتنگه و هم لحظه به لحظه به شما فکر میکنه اما خب لج کرده دیگه میخواد اینجوری تلافی کنه .شما هم که عجولید و بیشتر به مسئله دامن میزنید و در واقع با این کارتون اونو مجبور میکنید که بیشتر لج کنه .
خواهرمون mamfred درست میگن شما الان باید به خودتون هم فکر کنید و آرامش داشته باشید تا بتونید درست تصمیم بگیرید که چه کاری تو این شرایط برای به دست اوردن دل خانم تون بهتره .
از محبتتون ممنون من بازم ازتون سوال میکنم امیدوارم نگید این چقدر سریشه به خدا نیستم فقط میخوام اطلاعاتم زیاد بشه مشکلم برطرف بشه
نه برادر گرامی این چه حرفیه .من و بقیه دوستان شما رو درک میکنیم و خوشحال میشیم اگه بتونیم کاری بکنبم .
امیدوارم این مشکلتون هر چه زودتر به خوبی حل بشه و بیاید خبرشو بهمون بدید .
اصلا" هم ناراحت نباشید و همیشه سعی کنید تو زندگی قبل از هر کاری اول خوب در موردش فکر کنید بعد عمل کنید اینطوری کمتر دچار مشکل میشید. شما و همسرتون باید در کنار همدیگه باشید نه رودر روی هم ! شریک و همدرد و همراز همدیگه باشید نه نامحرم .قدر همدیگه و قدر عشقی که باعث پیوند بین شما شده رو بدونید و نگذارید به هیچ قیمتی از دستتون بیرون بره.
انشاء الله موفق و تندرست باشید:72:
خواهر عزیزم شرمنده من الان برای خانمم میخوام یه نامه بنویسم بالاخره شما هم یه خانمید چی براش بنویسم چی بهش بگم ؟