RE: شوهرم بی دلیل میگه دوستم نداره، دوران عقدیم
البته اگر اون رابطه دلیل بر عدم سلامت اخلاقی باشد (که قبول دارم هست) شامل همسر شما هم می شود و همسر شما هم عیناًً اون دختر خانم سلامت اخلاقی ندارد. مضاف بر اینکه همسرتان با داشتن چنین رابطه ای و بدون اتمام آن سراغ شما آمد و با شما عقد کرد. پس همسر شما آلوده تر هم هست.
من میدونم برای طلاق نیاز ب مدرک ندارم، من دوست دارم به دلیل فساد اخلاقی این آقا ازش جدا بشم تا حداقل همه بفهمن چه جور آدمی بوده چون من خیلی توی فامیل و دوست و آشنا آدم با آبرویی هستم و همه روی خودم و خانوادم خیلی حساب میکنن و همچنین ما فامیل هستیم دلم میخواد همه بشناسنش چون خیلی من رو اذیت کرد، اصلا هرجور رابطه ای با هر کسی توی دوران مجردیش داشته برای من مهم نیست، فقط اینکه بخاطر همچین آدم عوضی من رو آزار داده داغونم میکنه.
مشکل دیگه ای که من دارم اینه که ماه قبل توی روابطمون ناخواسته (من نمیخواستم) بکارتم رو از دست دادم و حالا نمیتونم از حق و حقوقم بگذرم . خیلی نا امیدم .
عزیزم دوران عقد دوران شناخته. حالا که همه چیز رو در مورد این اقا می دونی به نظر من هم ادامه دادن با همچین آدمی اشتباه هست.
سلام ببخشيد و بازم ببخشيد كه انقد تند ميگم من اگر جاي شما بودم از زندگيم مينداختمش بيرون كه بيشتر ازين خرابش نكنه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- آدمي با اين سابقه فساد اخلاقي داره
2- يه بچه به تمام معناست آدم مي خواد زندگي كنه نه اينكه هرروز بشينه فكر كنه اسباب بازياي شوهرش .......
3- آدمي كه به خاطر يه هرزه هرجايي عذاب وجدان داره ولي عذاب وجدان نداره كه همزمان با چند نفره عذاب وجدان نداره كه خودشو يه جور ديگه نشون داده عذاب وجدان نداره كه زندگي يكي ديگه رو بازيچه هوس بازيا و بچه بازياش كرده بدرد زندگي مي خوره ؟؟ من كه ميگم خاطراتش با اون زيادي براش شيرينه كه واسش عذاب وجدانم داره
4- من بودم نمي تونستم بشينم كل زندگيمو واسه يكي بذارم كه اولين چيزي كه الان بايد در موردش بدونم نه عشقش نسبت به منه نه برنامش براي زندگي كه جواب آزمايش HIV شه.
5- طلاق تو ايران تبعات بدي براي يه زن جوون داره ولي دردش كمتر از تحمل چنين آدميه.
بازم خودتون پيش خودتون فكر كنيد عاقلانه ترين تصميم رو خودتون مي تونيد بگيريد چون ما شرايط شما رو نميدونيم و جاي شما نيستيم ولي بايد به فكر مشكلات بعد طلاق و موقعيت هاي ديگه هم بود.
اميدوارم زودتر مشكلتون حل بشه.:72:
اخه دختر خوب توي يه رابطه اي كه هر لحظه احتمال بهم خوردنش هست چرا رابطه جنسي؟چرا مراقب نبودي!!؟
هنوز هم ميتوني از اين رابطه جون سالم به در ببري...
راجع به حق و حقوقت حتما در اسرع وقت و قبل از هر تصميمي با يه وكيل صحبت كن...گاهي ما به دليل بي اطلاعي از حقوقمون خدمون اين حقوق رو از خودمون ميگيريم....
بچه ها لطفا به آخرین تاریخی که صاحب تاپیک به اون سر زده دقت داشته باشید!!!
ممنونم
من هم علاقه خودم رو به دختر خانومی که باهاشون بودم از دست دادم! ما رابطه جنسی با هم نداشتیم!(یعنی من ابتدا تحریک شدم ولی بعد پشیمون شدم و اصلا شروع نکردم). ایشون اصلا ابراز علاقه کلامی نمی کنه! اصلا! من بارها با حرف زدن در پرده ازش خواستم که این کار رو انجام بده ولی واقعا دیگه از بودن در رابطه ای که مردش عاطفی تر از زنش باشه حالم بد می شه. هر چند ایشون دختر بسیار خوب نجیب و مودب و با خونواده ایه و تا حد زیادی هم مهربون! ولی اصلا بلد نیست ابراز عاطفه کنه!
از همتون ممنونم
بعد از اینکه شوهرم فهمید هارد لپ تاپش رو ریکاوری کردم همیشه بهم میگفت بهم شک داری و چرا چیزایی که نباید میفهمیدی فهمیدی و .........
یک ماه قبل به سرم د ایمیلش رو هک کنم این کار رو هم کردم ولی چیزایی دیدم که.....
عکسش رو واسه ی دخترا فرستاده بود ویه زنی هم واسش عکس فرستاده بود که البته دوست دختر سابقش نبود دوباره نتونستم خودم رو کنترل کنم و بهش گفتم اولش گفت تو که به من شک داری چرا ازم جدا نمیشی این کارا چیه که میکینی و ........ گفت حداقل کاش پیش کسی میگفتی میگفتم دنبال بهمونه میگرده که جدا بشه و منم بهونه دادم دستش بعدش طبق معمول گفت دوس دوستمه و از ایمیل من استفاده کرده و ... و خلاصه کلی چرت و پرت نحویلم داد. قبل از این جریان همش میگفت دوست داری عید کجا بریم و همش برنامه ریزی میکرد بعد از این جریان گفت اصلا بهم مرخصی نمیدن عید بیام دوباره گفت معلوم نیست کی بیام تا این که یه روز زنگ زدم هش گفت یدفعه بهش مرخصی دادن و تهران بود و مثلا رفته بود عیدی واسه من بخره . و گفت 3 روز دیگه میاد پیشم و چند روز میمونه و بعدش با دوستاش میره شمال منم حسابی ریختم بهم و دیگه با پدرم صحبت کردم اونم با خانوادش صحبت کرد و گت اگه مرد زندگی نیست بیاد تکلیمون رو مشخص کنه باهاش صحبت کردن و بعد از کلی عذر خواهی شب عید واسم عیدی آوردن و بعدش 5 وز با هم رفتیم سفر ولی از اونجا که اومدیم کار خودش رو کرد و الان با دوتاش رفته شمال .
دیگه نمیدونم باید چکار کنم ؟ آدم میخواد بدبین نشه؟ آخه این چه دوستایی هستن ؟ کیه که از زنش واسش مهم تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
داره دیوونه میشم.
ضمنا من در حد پرستش دوستش دارم و همه جوره ابراز علاقه هم میکنم ولی اون اصلا
سحر خانوم ایشون به دروغ عادت کردند! و این قضیه دوست و... هم مزخرفی بیش نیست! زندگی با ایشون بی فایدست.