RE: تردید در انتخاب همسر؟؟؟(جنسیات یا منطق؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
حرفهاي شما خنده دار است خانم gh.sana . هر فردي جاي ايشان و در سن ازدواج باشد بديهيست كه به اطرافيان خود دقت مي كند و سعي در برآورد وضعيت خود و مقايسه خود با ديگران دارد. شما خانمها خودتان از مارك زير پوش شوهرهاي دوستانتان خبر داريد آنوقت اين آقا حق نداره چشماشو باز كنه خوب انتخاب كنه؟؟نگيد نه چون من همكار خانم داشتم و مي دانم راجع به همه چي زندگيشون به هم مي گن.
خب اين آقا داره دقت مي كنه كه خوب انتخاب كنه تا فردا حسرت به دل نمونه و سر و گوشش نجنبه تا يه وقت خانمش مثل شما نگه باي باي. شما خانمها بعضي ها تون خيلي از خود راضي هستيد(بلا نسبت شما). توقع داريد هر چي هستيد طرف بياد يه دل نه صد دل عاشقتون بشه و بعدش هر عيبي هم داريد چه اندامي چه اخلاقي اصلاً توجه نكنه و عروسي و خلاص. از اونطرف پسر بيچاره بايد از هفت خان رستم بگذره كه همه ي دار و ندارش رو به پاي شما بريزه و به طور اكمل از عهده ي توقعات خانم برآيد.
تو همين تالار بخونيد بعضي از خانمها چه ايراد هاي بني اسرائيلي از نامزد يا خواستگاراشون مي گرفتند.
داداش من شما حق داري تا چشماتو خوب باز كني و هر كي و كه مي پسندي انتخاب كني. به حرفهاي خاله زنكي هم گوش نكن . بله ما مردها هممون اينجوري هستيم. ايشون مي خواد زن بگيره. سبزي خوردن كه نمي خواد بخره.
برادر عزيز اولا ممنون از ابراز لطفتون نسبت به بنده....فكر كنم تالار رو با رينگ كيك بوكسينگ اشتباه گرفتين....ثانيا چشم باز براي انتخاب خوب و مناسب با چشم باز براي برانداز كردن خانم هاي ديگه(اونم از لحاظ سايز سينه و ....)هيچ مشابهتي ندارن..اين حرف شما بيشتر شبيه توجيحي براي اين عمل زشت ميمونه تا تشويق براي ديد باز و انتخاب مناسب و .......:305:
ببخشيد با اين حساب مردايي كه چشم چروني نميكنن و قبل از ازدواج اندام همكار و دوست و اشنا رو بررسي نميكنن چه طوري زندگي رو شروع ميكنن؟اين جور ادما كم نيستن.اتفاقا موفقيت اونها در زندگي زناشويي هم بيشتر از....هاست
دوستان ، بهتره از بحث اصلی خارج نشین و با هم به جدل نپردازید .
در ضمن گویا این دوست محترم ما به نتیجه رسیده اند ، پس بهتر نیست تا خود مجدداً نظر خواهی نکرده اند ، ما اطاله کلام نکنیم ؟
با سلام به همه دوستانی که در این بحث شرکت نموده اند البته هر کس با دیدگان خود به واقعیات اطرافش نگا میکنه و هرکس در این مورد با خودش اتمام حجت کرده پس واقعیت مسلمی وجود نداره که بشه برا همه تعمیم داد ..... اما اون کسی که سرشو میندازه پایین انتخاب میکنه در هیچ جای دنیا نمیشه چنین کسی رو پیدا کرد من هنوز ازدواج نکرده ام وحق دارم طرف مقابلم رو از هر لحاظ مقایسه و بپسندم حالا کسی اسمشو بزاره چشم چرانی، وسواس و ... کاری ندارم اما خانم gh.sana هر کسی در هنگام ازدواج، طبیعیه به همه نظر کنه چه دختر چه پسر فرقی نمیکنه اینا همش بخاط اینه که بعد ازدواج چشم چرانی (به گفته شما) در فرد نهادینه نشه (با توجه به انتخاب درست) بیشتر مردهای متاهلی که چشم چران هستند بخاطر اینه که در هنگام انتخابش به حد کافی چشم چرانی نکرده اند
سلام،
من فکر میکنم،
اینکه میگن دو طرف به دل هم بشینن به همین معنی هست،
یعنی جذابیت جنسی برای همدیگه داشته باشن....
و تا اونجا که من میدونم حتا این موضوع از نظر شرعی هم مشکلی نداره...چون موضوع مهمّی هست
من وارد جزئیات نمیشم...
اما دقت کنین، این در صورتی هست که قصد و هدف ازدواج باشه...
به نظرم اگر شما فردی که دارین برای ازدواج بهش فکر میکنین براتون حداقل جذابیت جنسی رو نداره، ایشون مورد مناسبی برای ازدواج با شما نیست....
من به شخصه، اگر هدف ازدواج باشه، مشکلی ندارم و فکر میکنم هر فردی چه دختر و چه پسر باید در نظر بگیره که فرد مقابل حداقل جذابیتهای جنسی رو براش داشته باشه....و این موضوع متفاوت از چشم چرانی هست
اما تا حدودی هم با خانوم gh.sana موافقم، به نظرم بهتره دست از مغلطه کردن کشید،
فکر میکنم برسی کردن اندام همسر یه دوست اونم به این دقت نه تنها چشم چرانی هست بلکه سو استفاده از اعتماد یه دوست هست که به شما اعتماد کرده ....
و از اونجا که این مساله ربطی به انتخاب برای ازدواج نداره، نمونه کامل چشم چرانی هست....
متأسفم اما من به شخصه هیچ تعریف دیگه ای از چشم چرانی تو ذهنم نیست...بقیه رو نمیدونم...
ضمنا، خواهشاً همهٔ مرد هارو با هم جم نبندین و هیچوقت کلی صحبت نکنین،
موفق باشی،:72:
کامران
اولا من همسر دوستمو فقط یه بار و در یه لحظه دیدم اینطور که همیشه بهش زوم کنم نیست اونم در حد مقایسه نه بصرف لذت و... اصلا فرهنگ ما غلطه بصرف اینکه در مورد جنسیات و نقش و لزوم آن در ازدواج حرفی زده بشه همه با دید منفی بهم نگا میکنن اصلا انگار تو جامعه نباید در اینمورد حرفی زده بشه یا اشاره ای بشه من جایی خونده بودم بیش از 50درصد طلاقها دلیلش جنسیه اما این موضوع نهان میمونه و علت یابی اش به بی راهه میکشه این موضوع تا حدی مهم است که به گفته ای اگه کسی از لحاظ جنسی از همسرش زده بشه یا براش دلچسب نباشه هر چند که اخلاقش یک باشه اما این ازدواجبه حتماٌ به شکست منجر خواهد شد در صورتی که برعکس آن یعنی اگر کسی از لحاظ جنسی همسرش براش سیری ناپذیر باشه اما از لحاظ اخلاق جور نباشن میشه به این ازدواج ادامه داد و ترمیمش کرد یعنی جای امیدی هست که به طلاق نیانجامد اما برا شرایط اولی اصلا
برادر عزيز...از حرف من ناراحت نشيد بهتره من با مثال منظورمو بگم....
1 وقتي شما خانم X رو براي ازدواج تحت نظر دارين بايد از هر نظر حتي خصوصيات جنسي مورد نظرتون هم بررسي كنيد اين حق شماست و در اين مورد كاملا با شما موافقم كه نبايد به دليل متانت و خجالت و.....از اين بررسي كوتاه بياين....
اما
2 همين بررسي اگر راجع به زن ديگه اي(مثلا همكار و اشنا و ....)انجام بشه هيچ اسمي جز چشم چروني نداره....براي اينكه برسي مشخصات جنسي همكارتون به درد شما نميخوره فقط هوس رو در شما بيدار ميكنه اما در مورد اول خب اين حق شماست كه بدونيد همسر آينده تون چه اندام و خصوصياتي داره.......
نميدونم متوجه تفاوت اين دو تا مورد شدين يا نه....
من مورد اول رو نه تنها زشت و ناپسند نميدونم بلكه لازم ميدونم اما براي مورد دوم هيچ عذري پذيرفته نيست...
موفق باشيد:72:
نه ناراحت نیستم اما یادتون باشه من هنوز ازدواج نکردم
انتخاب یعنی چی؟
یعنی فقط یه نفرو زیر نظر داشته باشی و فقط شرایط اونو زیر نظر داشته باشی؟
در انتخاب مقایسه است
به هر حال اين مقايسه شامل خانم هاي متاهل اطرافتون نميشه....!!فكر كنم ديگه نميتونم بيشتر از اين بحث رو باز كنم.....
اميدوارم در انتخابتون موفق باشيد.....
با این حال از تمام کسانی که در این بحث شرکت نمودن نهایت سپاسگذاری را دارم بنده در این بحث مطالبی گیرم اومد که قابل تامل هستند یکی از کاربران گفته بود همسرتان باید از حداقل جذابیت جنسی برات بهره مند باشه جذابیت نامزدم برای من از100، 70هستش مشکل من شاید با گذشت زمان حل بشه چون اکثر خانوما با گذشت سن سین... بزرگ میشه:46:
ولي به نظر من اون قسمت از بدن هيچ دخالتي در نوع فعاليت جنسي نداره ها. شما فقط از لحاظ بصري به اين مسئله حساس و تحريك پذيريد در صورتيكه اصلاً دخالتي در كيفيت رابطه ي جنسي نداره. البته اين نظر منه