RE: اعتیاد همسرم داره نابودم میکنه
شما باید نشون بدی که هر چقدر این کار و همینطور با دوستاش بودن برای خودش عادیه برای شما اینطور نیست.
همونطور که گفتم ایشون به بلوغ نرسیده و آمادگی وارد شدن به زندگی مشترک رو نداشته.
شما باید کمی محکم برخورد کنید ، باید احساس کنه که دوست هاش و اعتیادش داره باعث از دست رفتن زندگیش می شه.
باید کمی احساس خطر کنه تا بلکه تلنگری براش باشه.
Re: اعتیاد همسرم داره نابودم میکنه
عزیز من
چرا اونقدر گذاشتی حیا از بین بره که راحت بهت بگه تو چه بگی چه نگی من میکشم
نذار قبح این قضیه شکسته بشه
ببین چون اون دوستاش رو دوست داره وقتی تو از اونها بد میگی دقت کن مستقیما بد میگی حالت تدافعی میگیره
نکته دوم نباید پولت را به عنوان خرج موادش بدی
چندجا وام بگیر بگو قسط دارم نذار روی پول تو برای خرج خونه حساب کنه
نکته سوم خانواده ها را درگیر این مسئله نکن ...خودت و شوهرت باید این قضیه را حل کنی
در مورد مهمان اخر هفته خیلی قاطع و در کمال خونسردی تحت هیچ شرایطی اجازه نده توی خونه بکشه
روی اعصابش هم نرو
مرتب به این قضیه فکر نکن که او داره میکشه
شاید الان بگه من معتاد نیستم چون باورش نشده
وست عزیز ما همه اینجا بر اساس گفته های شما به تو راهکار نشان میدهیم
این خودت هستی که باید از میان این راهکارها اونی که مناسب زندگیت هست را پیدا کنی
سولی عزیز
دوستان نظرات خوبی دادن وشما هم قاعدتا می تونی در حالات مختلف عکس العملای مناسب رو نشون بدی.
اما چندنکته بنظرم میرسه:
1. سعی کن وقتش رو پر کنی ، یعنی وقتائی رو که بعنوان اوقات فراغت داره پرکنی وبا هم برین بیرون وتفریح و...
2. رفت و امدتان رو با فامیل و دوستای خانوادگیتون خیلی خیلی زیاد کنید.
3. حتما با خانوادتون (پدر ومادرتون) وبعد هم با پدر ومادر همسرتون مطرح کنید. واجازه ندید که بدون اینکه اونها در جریان شروع این مشکل باشن یه دفعه بخواید اونها رو در جریان یه مشکل بزرگ قرار بدید.
4 با درایت وهوشمندی وگرفتن مشورت، با این مساله برخورد کنید.(هنوز حاد نشده):72:
در مورد اینکه وقتش رو پر کنید کاملا موافقم
قبلا هم گفتم که سعی کنید به هر طریقی شده از دوستاش جدا شه چون اونها عامل تقویت کننده هستند.
برنامه های دو نفری بریزید و کلا هر روشی که نتونه وقتی برای دوستاش بذاره.
بر عکس همسر بالهای صداقت که خودش متوجه شده بود که اعتیاد چیز خوبی نیست و واقعا می تونه به زندگیش آسیب بزنه همسر شما این اعتقاد رو نداره و این امر رو عادی میدونه و حتی از این مسئله راحت با شما حرف میزنه و بابت این موضوع احساس شرمندگی نمی کنه .
اول از هر چیز باید از دوستاش جدا بشه بعد متوجه بشه که اعتیاد به زندگیش آسیب میزنه و اونو به خطر میندازه بعد که به اینجا رسید که باید ترک کنه شما هم باید تمام سعیت رو بکنی که بهش کمک کنی و آرامش داشته باشی و به هیچ وجه تو اون لحظه سرزنش نکنی بلکه حمایتش کنی.
اما فعلا همسر شما اعتیاد رو عادی میدونه و دلیل این عقیده دوستانش هستند
با قاطعیت می گویم نباید پای خانواده ها به این قضیه باز بشه
با توجه به مشکل ایشون که از اول هم خانواده ها مخالف بودند به غیر از سرزنش و یا دیدی گفتم چیزی نمی مونه
زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند
فهمیدن خانواده ها به جز اینکه حرمت ها رو از بین ببره با توجه به گفته خانم سولی که شوهرش گفته چه بگی چه نگی من میکشم چیز دیگری عاید این قضیه نمیکنه
در پست قبلی گفتم هرکسی به قصد کمک به ایشون نظر میده آخرش خودشون باید تصمیم بگیرند
باز هم ممنون و سپاس فراوان از تک تکتون
اینقدر پاسخهاتون بجا و منطقی ان که جایی برای حرف من باقی نمیذاره
واقعا دارم سعی می کنم زندگیم رو دو دستی نگه دارم ، برنامه متفاوت میریزم ... مثلا از قبل بهش میگم امشب دو تا فیلم از کلوپ گرفتم با هم ببینیم ....با خونسردی کامل میگه تو بشین ببین من یه سر میرم بیرون و برمیگردم
مثلا میریم خونه مامانش اینا یه سر بزنیم و چون من صبح زود باید بیام سرکار ، میگیم زود برمیگیردیم ، ولی تا میرسیم اونجا منو میذاره و 2 ساعت بعد برمیگرده و شاد و شنگول تازه اول خوش خوشانشه و من هم عصبی هم خسته !!!! :47:
http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg
سولی نذار قضیه بینتون لوس بشه و قبح قضیه بریزه
نذاری زندگیت از هم بپاشه ها
دوستان عزیزم ، حالا به عنوان اولین گام بگید که من چیکار کنم :203:
اولــــــــین گام
شوهرم تا الان نه سیگار و نه تریاک رو جلوی من مصرف نکرده .. فقط به قول بالهای صداقت عزیز سعی میکنه قبح قضیه را بشکنه
ولی متاسفانه قلیون رو دیگه به حد اخررررررررررر رسونده
فرد معتاد باید تحت نظر روان درمان باشد و کم کم راه ترک را شروع کند و.....
گفتار نیک عزیز
من چه طور میتونم به ایشون بگم بیا ترک کن در حالیکه قبول نداره که اصلا میکشه آخه کشیدن از نظر اون یعنی صبح تا عصر و چه طور میتونم ببرمش ترک اعتیاد در حالی که میگه من معتاد نیستم و تو دهنی بهم میزنه ...
ایشون اصلا قبول ندارن که میکشن و میشه بهشون گفت معتاد
چون از نظر خودشون چون تفریحی مصرف میکنن و دائم نیست .. اسمشون و نمیشه گذاشت معتاد
مامنش که از درد دل من خبر نداشت یه بار بهش گفته بود ؛ اگه بیرون میری و زنت میخواد اینجا واسه ما اخم کنه و ادا در بیاره همون بهتره نیاریش
نمیگه مامان تو نرو بیرون .. میگه زنت و نیار