دوستان لطفاَ بيشتر راهنمايي كنيد. مشكل من كمي مشابه به اين دوستمون هست با اين تفاوت كه اون اقا يه مدت ابراز علاقه مي كنه و يه مواقعي بي توجهي. در پست 14 توضيح دادم .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان لطفاَ بيشتر راهنمايي كنيد. مشكل من كمي مشابه به اين دوستمون هست با اين تفاوت كه اون اقا يه مدت ابراز علاقه مي كنه و يه مواقعي بي توجهي. در پست 14 توضيح دادم .
تلفن هامو جواب نمی داد یا اینکه قطع می کرد والبته مطمئن بودم کسی تو زندگیش نیست چون بعد از دوسه روز که جوابمو نمی داد یا وقتی بحثمون می شد زنگ می زد گریه می کرد و التماس می کرد که تمومش نکنیم
یادمه یه بار بهم گفت من نمی توننم تورو ول کنم تو رفتی تو خون و جسمم ولی نمی دونم چرا نمی تونم خودمو برای ازدواج راضی کنم منه احمقم فقط به این حرفا گوش می کردمو هیچی نمی گفتم می خواستم خودشو خالی کنه و اگه دردلی داره بگه بی اونکه ناراحت بشم بهش گوش می کردم و سعی می کردم بهش فرصت بدم تا با خودش کنار بیاد ولی اون هر بار بازم همین حرفا رو تکرار می کنه
من دوست دارم ولی نمی تونم بیام جلو
سع کردم با حرفام به زندگی امیدوارش کنم ولی اون هر بار از من دور می شد والان خیلی راحت بهم می گه که بهم زنگ نزن حوصله تو ندارم
ولی من هیچ غیرتی سر این قضیه ندارم انگار اون هرچی بیشتر به من توهین می کنه و بی توجه من بیشتر به سمتش کشیده می شم گاهی خودمم باورم نمی شه یه سری توهین ها رو از دهنش شنیدم
خودمم نمی دونم اسم این احساس رو چی بزارم حماقت ،عادت،وابستگی نمی دونم
باور کنین شده من یکماه هم اونو نبینم یا هفته به هفته صداشو نشنوم ولی اصلا از ذهنم بیرون نمیره و نبودنش عذابم میده
توی این تاپیک الان چند نفر هستند و دارند صحبت می کنند
هر شخصی جدا برای خودش تاپیک باز کنه و یا اگر مشکلش شبیه هست اگر راهنمایی داره بده نه اینکه وسط پست های بیاد حرف خودش رو بزنه
با تشکر
همیشگی عزیز
این هایی که دارید تعریف می کنید
قصه زندگی است یا محسنات این آقا؟
1-می خواهی فراموشش کنی؟
2-یا در حال گرفتن راهنمایی بر سر اینکه چگونه دوباره با ایشون رابطه بر قرار کنی؟
3-یا قصدت درد و دل کردن هست و نیاز به همدردی و شنوده می خواهی؟
4-یا شاید هم قصد داری بپرسی ایا این آقا کیس مناسبی برای ازدواج هست یانه؟
لطفا دقیقا مشخص کن تا توی همون مسیر حرکت کنیم
در ضمن فرشته مهربان هم خوب راهنماییت کرده بود
شاید شما درست میگین
من خودمم نمی دونم چی می خوام یا اصلا نمی دونم چیکار باید بکنم یا اینکه اصلا حتی قدرت ندارم که درباره محسنات این آقا چیزی بگم و یا شایدم چون محسناتی نداره نمی تونم چیزی بگم
فرشته مهربان خیلی خوب منو راهنمایی کردن ولی اون راهنمایی به درد کسی می خوره که یکم از خودش اراده داشته باشه ولی من بنده ی احساساتمم
من نه می خوام به شما دروغ بگمم نه اینکه خودمو گول بزنم می خوام راست بگم می خوام بگم که من می خوام ولی نمی تونم هیچ کدوم از این راهنمایی هارو بکار ببندم و دارم از پا در می آم
از این همه بی اعتنایی و سردی که از طرف مقابلم می بینم
از این همه عشقی که بی جواب می مونه
نمی دونم چی بگم تا بتونید بفهمید احساسم رو
همیشگی من الان دارم میرم خونه
ببینم عزیزم یه لحظه آروم باش خوب فکرت رو بکن ببین دوست داری این رابطه رو ادامه بدی با این آقا یا نه
فقط به همین سئوال فکر کن
شما لیسانس داری توی خانواده خوب بزرگ شدی نگو من نمی تونم اگر نمی تونستی الان اینجا بودی؟
یه کم آروم باش فقط به جواب همین سئوال فکر کن آره یا نه
من باید برم :72::72:
ببخشيد كه من هم مشكلم رو اينجا مطرح كردم.
من حال شما رو درك مي كنم الان خيلي از نظر احساسي در گير شدي.صداقت عزيز درست مي گن. اول تصميم بگير كه جه كاري مي خواي انجام بدي و بعد به نظر من به مشاوره مراجعه كن تا به خودت مسلط نشي نمي توني تصميم بگيري
با سلام
میخواستم از اونجایی که منم یک تجربه ای مثل شما داشتم به شما بگم که یک اتفاقی مشابه شما برای من هم افتاد ولی یک سال پیش. من هم درست حال و احوال امروز شما را داشتم. از اینکه فکر کنم فراموشش کنم هم خودم را سرزنش میکردم. تا همین یک ماه پیش با اینکه 11 ماه بود که اصلا خبری هم از ایشان نداشتم باز هم همیشه توی فکرم بود و از فکرش بیرون نمیرفتم. تا اینکه این تالار را پیدا کردم و با کمک دوستان مشکلم کم کم حل شد. الان هم نه اینکه نامزدم را فراموش کرده باشم. با اینکه میدونم دیگه بر نمیگرده دوستش دارم ولی خودم را اذیت نمیکنم چون خواست خدا بوده که ما به هم نرسیم. به نظر من رفتار شما نادرست نیست. شما مثل بعضی ها آدم عهدشکن و سهل انگاری نیستید. فقط این وسط خودت را فراموش نکن. اینقدر هم نگران نباش.
قدر و ارزش خودت را بدون.
می خوام راستشو بگم
آره من دلم می خواد با این پسر بمونم چون دوستش دارم ازم نپرسین دلیلم برای دوست داشتنش چیه چون خودمم نمی دونم فقط می دونم که دوستش دارم ودلم نمی خواد از دستش بدم
ولی نمی دونم چیکار کنم که مثل اوایلش بشه
دوستان من در حال حاضر مشكل در نوشتن بعضي حروف دارم
شما وابسته شدي و اين هم علاقه واقعي نيست . هر جند كه علائمش مثل عشق هست! اين اقا نمي خواد بركرده و تلاش شما هم بي نتيجه ست. معمولا تجربه نشون داده اين افراد وقتي بر مي كردن كه كاملا كنارشون بكزاري (واي ببخشيد براي اين همه استباه در نوشتن) و بكي كه اصلا نمي خواي ارتباط برقرار كني و عملا به اونجه كه مي كي باور هم داشته باشي يعني اين اقا اصلا ديكه در زهنت نباشه. البته زمان مي بره شايد حدود 1 سال يا بيشتر و اكر در اين 1 سال خوب اين نقشو ادامه بديد به احتمال قوي ايشون بر مي كرده ولي اون موفع ديكه شما نمي خواييش :311:
اين مشكل براي من قبلا اتفاق افتاده بود. ولي در كل ايشون اصلا فرد مناسبي نيست
:72:خوب
حالا حداقل فهمیدی به دنبال چی هستی:104:
می خواهی این آقا برگرده و مثل اولش بشه
الان به این موضوع فکر نکن که چه طوری ایشون رو برگردونی هدفت این هست خوب همین هدف رو همین جا با هم نگه می داریم این آقا که در نمی ره هستش ما هم یک ماه در نظر می گیریم برای رسیدن به این هدف
حالا یا به این هدف می رسیم
یا نمی رسیم
الان به آخر قضیه کاری نداریم
مرحله اول هدفمون رو پیدا کردیم
مرحله دوم یه مدت زمانی برای رسیدن به این هدف تعیین کردیم
مرحله سوم که اساسی ترین اقدام و مرحله هست
بیا روی خودت سرمایه گذاری کن
بیا کمی اطلاعاتت رو بالا ببر
خودت و روحیاتت رو بهتر و بیشتر بشناس
ببین فکر کن عشق و علاقه از نظر تو چی هست
در رابطه دوستی چه انتظاراتی داری
در رابطه ازدواج چه انتظاراتی داری
زندگی مناسب و درست چگونه باید باشه
برای گذروندن این مرله بهت پیشنهاد می کنم مقاله های خوب این سایت رو مطالع کنی
مثل مقاله
عشق دلبستگی؟ یا وابستگی؟
شما مجذوبید یا معشوق
ده نوع رابطه زناشویی که سرانجامی نخواهد داشت
دختران را براي ايفاي نقش همسري تربيت کنید
هفت راز زوج های موفق و خوشبخت
ما به هم محتاجیم یا معتاد
چگونه ارتباط احساسی برقرار کنیم
نتایج فداکاریهای بیمورد برای بدست آوردن
منشا قدرت زنان
برای شوهرتان مادری نکنید
دوست داشتن چه نشانه هایی دارد؟
3 اشتباه در برقراری رابطه و راه حل 2 مسئله اصلی در روابط
ازدواج عاشقانه و رضایت از زندگی
و ...
یک ماه وقت داری دیگه درسته الان هم توی این یک ماه اصلا به برگشتن و یا برنگشتن این آقا فکر نکن
این مقاله حالا را مطالعه کن و هرچی دستگیرت شد اینجا خلاصه اش رو بگو
نظرت و نکته مثبت ای که با خوندن این مقاله ها به نظرت اومد را یادداشت کن
موفق باشید:72: