RE: شک و تردید در انتخاب بعد از 5سال ارتباط اینترنتی
من فعلا نمیتونم ببرمش تو جمع خانواده فقط میتونم ببرمش تو جمع دوستان و یا خرید و اینا
نه خیلی حرف نزیم اما بهش فکر کردم فقط همینا به ذهنم رسیده خوشحال میشم نظر بدی
اینکه گفتین باید زمان عصبانیت ببینیش من تو عصبانیتشم دیدمش مثلا خودم عصبانیش میکنم که هیچی نمیگه یا قطع میکنیم یه ساعت دیگه زنگ میزنه یا اگه پیش همیم سکوت میکنه یه بارم با باباش بحثش شده بود سر یه مسئله که از خونه رفته بود بیرون دو ساعت دیگه اومد تا عصبانیتاشون بخوابه کلا ادمی نیست که تو عصبانیت کار اشتباه بکنه یا دور از جون اقایون جمع مثل بعضی از اقایون نعره بکشه ملا خانواده ارومی داره من با خواهرشم دوست شدم اخه میدونم چه جور خانوارده ای هستن
عزيزم
كاملترين شناخت در درجه ا1 توي زندگي با آدما حاصل ميشه.....درجه بعدي 2 دوران عقد ........بعد2 نامزدي.......3 دوستي(با رفت و امد بيشتر).......دوستي 4 (رفت امد كم و تلفني و چت و نت و .....)
بد نيست....البته در جمع دوستان بود به خريد ارجحيت داره چون ممكنه مواردي بين دوستان پيش بياد كه بيشتر به هدفت نزديكتر بشي......هدف=شناخت بيشتر
حالا كه قصد بيخيال شدن نداري.......لا اقل بعد از ملاقات هاي هفتگي به ما هم خبر بده چه چي بدست اوردي....تا بتونيم كمكي بكنيم......:46:
خوب پس فعلا که صلاح نیست به عقد و نامزدی تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که دیدارامونو بشتر کنیم که چون هم من سر کار میرو هم اون کار داره بیشتر از هفته ای یه بار نمیتونیم ، این از این حالا لطف کنین کمک کنین بگین حالا چیا رو باید بشناسم باید چیکارا کنم؟ کجا بریم ؟ تو چه شرایطی بسنجم هم خودم رو هم اونو
راستي ميتوني براي امتحان يه بار تو به شهر اونا بري؟يعني موقعيتش هست كه با اجازه و اطلاع خانوادت سري به شهرش بزني؟
جالبه اين مسئله تو انقدر برام اهميت داره كه همينجوري دارم پست ارسال ميكنم بعضي وقتا همزمان ميشه:D عذر ميخوام........
يه سوال.....از خانوادت كسي از رابطه ات خبر داره؟
اونا اصفهان هستند نه بدون خانواده اجازه نمیدن مامانم اینا تازه با خانواده هم که میرفتیم اجازه نداشتم با اون برم بابام اجازه نمیداد(من هم به بابام گفتم هم به مامانم) و ضمنا مثل اینکه نگفتم که الان سرباز هستش برمم فایده نداره نمیبینمش که ،
ببخشید شما چند سالتونه؟
خوب علتش این هست که مشکل مشابه منو داشتین . میشه بگین مشکل شما چی بود و چرا بقیه گفتن نه؟ و چی شد که تصمیم گرفتی جدا بشی؟ الان پشیمون نیستی؟
خوب قرار شد بگین کجا برم چیکار بکنم
ميتوني بعضي وقتا براي خريد مادرت رو هم با خودت ببري .........مادرا حس 6 عجيبي دارن......بهت كمك ميكنه شايد چيزايي رو مادرت تشخيص بده كه خودت نتوني......
اره حق با شماست من واقعا ممنونم از حرفاتون
دقيقا كه نميتونم بگم مثلا برو تنديس يا قائم خريد كن:Dيا برو توچال:D خودت ميدوني كجا ببريش اما سعي كن جمع تون 2 نفره نباشه......البته نبايد طوري رفتار كني كه حس غريبي بكنه و ساكت بشه و معمولي رفتار نكنه.........هفته اول يكي دوتا از دوستات رو بهش معرفي كن......از خواهر و شوهر خواهرت ميتوني كمك بگيري؟