RE: یک اصل مهم در زندگی همسران |||||
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
بله تعادل یک اصل هست که همیشه باید رعایت کرد . مخصوصا تو دوران نامزدی.
البته در کل زندگی و در هر رفتاری باید تعادل باشه.
این عقیده ی من هست که هر تعصب بی جا ، هر رفتار افراطی پبامد بدی به دنبال داره .
اما تو شرایط حساس که دل عزیز راجع به اون صحبت کردند بیش تر از تعادل مهارت کنترل رفتار مهمه.
اگه تو یک شرایط حساس یک برخورد بد و کاملا احساسی اتفاق بیافته ممکنه اوضاع رو از چیزی که هست بدتر کنه.
بهتره سعی کنیم از احساسی و سریع برخورد کردن با هر مساله ای دوری کنیم ، و همچنین مهارت کنترل رفتار رو یاد بگیریم تا بتونیم تو مواقع حساس هم درست برخورد کنیم.
باران عزيز دقيقا حرف دل منو گفتي.....دقيقا همينه....بايد ياد بگيريم كه چه طور وقتي همه چي بهم ريخته تعادل رو به زندگي برگردونيم....همين موقعيت هاس كه فرد مدير رو از بقيه جدا ميكنه....كسي كه خوب بلده به قول خودم مديريت بحران بكنه....هميشه توي زندگيش موفق اما واقعيت اينه كه تعداد كمي از ما ها بلدي همه جوره همه موقعيت هاي بحراني زندگيمونو با سلامتي بگذريم و به اون طرف پل برسيم......كاش ميشد تعادل رو ياد گرفت و ياد داد......اما واقعا كسي ميتونه به دوستش ياد بده چه طور تعادل توي محبت كردن رو حفظ كن؟چه طور خشمت رو متعادل كن....حتي توي مذهب هم بايد تعادل داشت....
RE: یک اصل مهم در زندگی همسران |||||
به نظر من کافیه فقط یه مقدار روی رفتار خودمون دقت کنیم .
مثلا وقتی احساس می کنیم خیلی عصبی هستیم به خودمون بگیم الان باید بتونم خودمو کنترل کنم ، می تونیم اون لحظه هیچ عکس العمی نشون ندیم تا به آرمش برسیم بعد .
به هر حال متعادل شدن نیاز به خودسازی داره باید روی شخصیتمون کار کنیم و این مهارت ها رو تو خودمون تقویت کنیم .
باید سعی کنیم تو همه چیز متعادل باشیم مثلا دقت کنیم و در مواقعی که: محبت افراطی میکنیم ، تعصب بی جا به داریم ، تند خو و عصبانی هستیم ، بیش از حد ناراحتیم ،بیش از حد مهربانی و دلسوزی می کنیم ، حمایت افراطی می کنیم و............... (که تو این تالار نمونه هاش کم نیست) به خودمون تلنگری بزنیم و روی رفتارمون دقت کنیم .
تمام این ها رفتارهای افراطی و به دور از تعادل هستند که نیاز به متعادل شدن دارند . باید تمرین کنیم تا شخصیت معادلی پیدا کنیم .
عقیده من اینه که هر رفتار افراطی و به دور از تعادلی مخرب هست .
این هم جمله ای از آقای مدیر در این رابطه :
هر چيزي كه از اعتدال خارج شود به ضد خود تبديل مي شود.