[/size][size=xx-large]تولد همتون مبارک :73:
منم 15/4/61 به دنیا اومدم :227:
تولد تولد تولدتون مبارک :73::72:
تولد تولد تولدتون مبارک :73: :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
[/size][size=xx-large]تولد همتون مبارک :73:
منم 15/4/61 به دنیا اومدم :227:
تولد تولد تولدتون مبارک :73::72:
تولد تولد تولدتون مبارک :73: :72:
:47:http://i30.tinypic.com/317a2c9.jpg
سلام
دوتا افرین به دوستان یه بارک الله به خودم:104:
چرا؟
.
.
.
.
چون من دوتا تاریخ تولد دارم.:D
یک 13تیرماه که در شناسنامه ام هست.یکی ]13ابان
والدینم برای اینکه من را زود مدرسه بفرستن :302:4ماه به سنم اضافه کردند
می بنید تورو خدا چه جوری الکی سن ادم را بالا می برند.:47:
ولی خوب یه خوبی هم داره این که حالا شمابرام دوبله تولدمی گیرید:227::199:
دستتون درد نکند.
راستی هرروز صبح با باز کردن چشمهامون یه تولد دیگه و یه جشن دیگه .پس صبح با یه بسم الله الرحمن الرحیم و یه الهی به امید تو از رختخواب بلند شویم که خدا اولین نفری ست که به این تولد را تبریک می گه!
سلام
دلم به حال عرفان مي سوزه چون هيچ وقت براشون جشن تولد نمي گيرن!!!
آقا مدير دليل شادي هر روزه شما ماهيه كه توش متولد شديد آدمهاي ارديبهشتي افرادي هستن كه بسيار شاد و با انرژي هستن مثال اول شما دومي هم خودم(چه بچه پررويي هستم نه؟)
6/2/62 تاريخ تولدم چه رنده باحال نيست؟!!
سلام
دوستان عزیز منم متولد دی هستم 8 دی خواستید کادو بخرید با خودم مشورت کنید بهتره !!!!1
من چون روز تولدم را روز مرگم می دانم و از پدر و مادرم نیز به خاطر پدبد آوردنم بسیار ناراحتم،دوست ندارم روز تولدم را بگویم . . . .
ای کاش دستکم بی خرد پا به جهان می گذاشتم تا نفسم از این همه نامردمی،قتل،خشونت و قصابی و خونریزی و نامردی،بند نیاید=تف به این دنیا.
با سلام واحترام تاریخ تولد 30 مرداد برای من هدیه بخرید جشن بگیرد
12 بهمن.یعنی باید یک سال دیگه صبر کنم تا اینجا برام تولد بگیرید؟
با سلام واحترام اقای سنگ تراشان روز تولد تبربک میگویم شما نمونه انسان موفق هستی فراموش نکن چیزی که امروز هستی ارزوی دیروز ت بود
با سلام لازمه كه خدمت مركا خانوم عرض كنم مركا جان لازم نيست دلت به حال من بسوزه مي دوني چرا؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط merka
چون من فكر مي كنم روز اول فروردين رو تمام ملت ايران به خاطر تولد من جشن مي گيرن ، :73: چه خوشه كه روز تولد من همه مردم ايران شاد و خوشحال هستن و من از صميم قلب راضي هستم كه در همچين روز مباركي به دنيا اومدم كه تمام ملتم شاد و خندان هستند و لحظه شماري مي كنند تا عيد از راه برسه روز و سال نو از راه برسه ولحظه تولد عرفان از راه برسه بهترين هديه و جشن براي من همين خوشحالي و خنده ايست كه بر لبان مردم عزيز كشورم هست و فكر نكنم تو جشن تولد هيچ كسي اينجور مردم خوشحال وخندان باشند . حال مي ده مركا خانم ببيني روز تولدت همه جا سر سبز همه نيشها باز :D و گونه ها گلگون و لبها خندان و دلها پاك وقلبها صميمي گلها عطر افشان و درختان شكوفا و هوا مطبوع و آسمان آبي و ..........:104::227::43:
سلام ،
من هم نهم تیر به دنیا اومدم.
http://i32.tinypic.com/2qda2k3.jpg