RE: بدتربن بلایی که می تونه سر ادم بیاد کمک لطفا
کلبه محترم
متاسفانه به هیچ عنوان با نوع تفکر شما که بسیار هم به آن احترام می گذارم هماهنگ نیستم .
و به دار مکافات هم آنچنان که شما به آن اعتقاد دارید بنده باوری ندارم و با فکر کردن به این موضوع هم دلم خنک نمی شود!
به هر حال کانون اصلاح تربیت فکر می کنم یکی از شاخه هایی است که نظام قضایی برای افراد کم سن و سال به آن فکر کرده هر چند که مورد این خانم در آن نمی گنجد اما با توجه به اینکه به کم بودن سن این خانم اشاره فرمودید به عنوان مثال عرض کردم .
باز هم از شما و سارا تشکر می کنم و سکوت اختیار می کنم تا سایرین در بحث شرکت کنند و بند ه استفاده کنم.
سلام آني عزيز
من فقط يك جمله را ميخواهم به شما عرض كنم براي اطلاعات بيشتر خودتان آن كانون اصلاح و پرورشي را كه در ذهن شما هست در عمل نيست و متاسفانه بايد به عرض تان برسانم آنجايي دانشگاهي است كه افراد كم تجربه را به آنجا ميبرند تا پس از اتمام مدت محكوميتشان يه دزد حرفه ايي به تمام معنا از آن ساخته شود و اين نظر شخصي حقير نيست بلكه نظر جامعه شناساني است كه در اين مورد دست به تحقيق زده اند بعضي از مسائل واقعيتهاي جامعه هست كه ما بايد آنها را بپذيريم هر چند خيلي تلخ و ناگوار باشند...موفق باشي:72:
کلبه عزیز
آیا این آقا راحت هر کار دلش خواست بکنه و مردم از ترس آبرو کاری نکنند بهتره یا این که حداقل در گیر و دار آمد ورفت های دادگاه و بازداشت و همون شلاق قرار بگیره بهتره و زهر چشمی هست براش ، کدامیک ؟؟
ولو حداقل اذیت و مجازاتی هم باشه براش خیلی خوبه .
ضمنناً اینگونه قضاوت نکنید که این خانم عمل مجرمانه انجام داده ، ایشان مصداق مورد اغفال قرار گرفته ها هست و شما بروید و ببینید که با مغفول واقع شده ها چگونه برخورد میشه ، شما به گونه ای بیان می کنید که گویی هر دوی اینها در یک کفه ترازو قرار می گیرند .
سابقه این پسر و قصد دزدی از برادرش و قطعاً در پیگیریها و کنترل سیستم کامپیوتریش خطاهای دیگر وی هم آشکار خواهد شد ، به احتمال قوی وی را یا بزهکار معرفی خواهد کرد یا خلاف کار حرفه ای در این زمینه ، کافیه با این اقدام در معرض تحقیقات قضایی قرار بگیره ، اونوقت این برادر محترم برای ما خواهد گفت که چه گند کاریهای دیگه ای از این آقا آشکار شده .
بنده هم با نوع توصیه و نگاه شما و دوری از پیگیریهای قانونی مشکل دارم .
نظرم اینه که برادر عزیز این خانم آسیب دیده ، حتماً حضوری با یک وکیل مشورت کنند و ریز ماجرا را هم از همون ابتدا بیان کنند ، و پیش بینی نتیجه اقدام قضایی را از این وکیل جویا شوند ، در صورتی که ضررش برای خواهرشان بیشتر از نفعش بود ، این راه را در پیش نگیرند ، و اگر برعکس بود ، آنوقت مسئولند هم در قبال خواهرشان که اقدام جدی علیه اون پسر تمدید روحیه اش خواهد کرد و هم مسئولیند در مقابل جامعه .
توجه کنید که اگر این پسر راحت باشد بعید نیست دوباره اقدامی کند و از طرفی اگر با مشاوره خواهر شما روحیه اش را به دست بیاورد ، اما همیشه راحت در رفتن این آقا ، گره روحی وی خواهد بود ، و دردی که همراهش خواهد بود و.... اما اگر برخوردی با او شود ، به آرامش وی کمک می شود که هر وقت یادش بیاید لاقل از این که برخورد باهاش شده آرام می شود .
باسلام : چون در محیطی هستم که چنین مواردی زیاداست پس این توصیه ها را در حد وسع خود عمل کنید
1- زمان را مدیریت کنید چون در حساس ترین سن بلوغیت است و طی زمان همه چیز را حل می کند.
2- تمامی چیزهایی که یادآور آن شخص باشد از شمار تلفن گرفته و عکس و نوشته ای و .. همه را معدوم کنید و مسیر دیگری را برایش هموار سازید .
3- مشغولیت ذهنش را بیشتر کرده و حتی مسافرت اجباری هم می تواند مشکل گشا باشد.
4-از معلمان سابق در مدارسی که تحصیل کرده و از آنها خاطره خوشی دارد حتما به کمک طلبیده و مشاور فقط آنها باشند!
5- در صورت عدم موفقیت در موراد فوق الذکر مواردی خصوصی می شود ذکر کرد که ذکرش فعلا نیاز نیست
سلام فرشته مهربان
درست است كه اين دختر خانم اغفال شده است ولي ايشان خودشان با آزادي كامل به يك شهرستان ديگر سفر كرده اند بهر حال هر دختري ميداند وقتي از شهر و ديار خود بتنهايي و بدون اطلاع خانواده خارج شود هرگونه آسيبي در كمين اوست پس با علم به تمام خطرات آشيانه خود را ترك ميكند آخر كدوم دختر با يه تلفن از يه استان ميرود به يه استان ديگر حال براي اثبات اين موضوع منم با نظر شما موافق هستم برادر ايشان به يه وكيل زبده مراجعه نمايد و كل شرح واقعه را براي او تعريف كند و نظر او را براي آگاهي و كمك بيشتر دوستان در تالار بنويسد اما همانگونه كه برادر ايشان نوشته اند يك بازپرسي از دوستان ايشان است گفته كه خواهر شما هم مجرم است پس در مجرم بودن ايشان شكي نيست از نظر قانون گذار شروع به عمل مجرمنه جرم است حتي اگر آن عمل بپليان نرسد و فرد پشيمان شود نصف آن تنبيهي كه براي آن جرم در قانون پيش بيني شده متوجه وي خواهد بود و فقط از نظر قانون تصميم به جرم،جرم نيست مگر اينكه به فعليت برسد و متاسفانه در مورد اين خانم عمل مجرمانه انجام شده و شايد اغفال و سن پائين او مجازاتش را كمتر كند اما مبرا نمي شود در هر حال منم با نظر شما به رفتن پيش وكيل موافق هستم...موفق باشي
با تشکر از اظهار نظر دوستان
با مشورت با یک وکیل و بازپرس که دوستم بود و نظر رییس دادگاه شهر شکایات پیگیری شد و یه اشنای دیگه که رییس منکرات شهر هست قرار شد ماجرا درز پیدا نکنه بیرون یه هیچ عنوان بعدش نامه برای پزشک قانونی داده شد و رییس دادگاه هم تاکید بر پیگیری قضایی ماجرا داشتند که با مشورت با چند تا وکیل ماجرا پیگیری شد
وقت مشاوره خانواده هم برای جلسات دوم و سوم گرفته شده که اجرا بشه ان شا الله که همه چی درست بشه
بازم تشکر بسیار زیاد دارم از همه دوستان عزیزی که همکاری نموده اند
اگه دوستان دیگر هم نظر بدهند ممنون می شم بالاخره نظر دو نفر بهتر از یک نفر هست
منم موارد پیگیری رو به عرض دوستان می رسونم تا ماجرا شفاف تر باشه
امیدوارم همه چیز ختم به خیر شود . برادر بهترین راه را انتخاب کردید.منتظر نتایج اقدامات شما هستیم.
[align=justify]satshop عزیز،
من هم امیدوارم بهترین راه را انتخاب کرده باشید. مواظب باشید آنقدر تحت تاثیر دادگاه و ... قرار نگیرید که مسائل روحی و تربیتی خواهرتان فراموش شود. مخصوصا حالا که بیش از هرزمان به توجه نیاز داره.
مشاوره رفتن کار آسونیه، اما عمل کردن به توصیه ها به جدیت زیادی نیاز داره. در این مورد پدرو مادرتون رو توجیه کنید که ریشه های این واقعه در خود خونواده ست و مبادا بیشترین تقصیر رو به عهده اون پسر بدونند و در حین شکایت و ... سهم خودشون رو از این سهل انگاری بی اهمیت ببینند و خدای نکرده پس فردا این مسائل با شخص دیگری تکرار بشه!
توجه داشته باشید که حتی اگه دادگاه حق رو به شما بده، بیشترین سهم از انحراف خواهرتون بر عهده خونواده ایشونه. پس این مهم رو در نظر داشته باشید، تا این شکست پل پیروزی خانواده شما باشه. :72:[/align]
ای کاش می تونستم با جمله "امیدوارم تصمیمتون درست باشه" خودم رو راضی کنم.
دوست عزیز، لطفا دلایل اینکارتون رو بنویسید. چرا فکر می کنید شکایت به نفعتونه؟
ما امیدواریم که رای دادگاه به نفع شما باشه، "اما این احتمال هم وجود داره که اینطور نباشه". در اینصورت اگه اون پسر شرایطش رو داشته باشه، عقدشون می کنند وگرنه شلاقشون می زنن.
و در هرصورت برای خواهرتون تشکیل پرونده می شه.
هرچی فکر می کنم شما دارید کاری رو انجام می دید که به صلاح خونواده تون و مخصوصا آینده خواهرتون نیست. مطمئنید که اسیر خشم و حس انتقام جویی نشدید؟
برای ترسوندن اون پسر راههای دیگه ای هم هست. هرچند مهمترین مسئله اینه که خواهرتون دیگه اسیر وسوسه هاش نشه. که اگه خواهرتون اشتباه نمی کرد اون پسر زورش نمی رسید اینکار رو بکنه. اون خواهرتون رو ندزدیده، بلکه حتی قصدش رو گفته، که با انجام این عمل خونواده هامون مجبور می شن ما رو عقد کنند. پس خواهرتون خودش انتخاب کرده. و این چیزیه که قاضی بیشتر بهش اهمیت می ده.
مطمئنید که اون وکیلی که باهاش مشورت کردید به فکر حق وکالت نبوده؟
مطمئنید که می خواید این دختر 17 ساله رو به محکمه ببرید؟
دقت کردید که خیلی از ادعاهای خواهرتون رو اون پسر می تونه توی دادگاه انکار کنه؟ ادعا با اثبات برای قاضی فرق می کنه.
چرا سری که درد نمی کنه رو دستمال می بندید؟
لطفا دلایلتون رو کامل بنویسید تا روی موجه بودنشون فکر کنیم. :72:
با تشکر از اعضای محترم تالار که دلسوازانه دوست گرامی satshop"" راهنمایی می نمایند :104:
لازم به ذکر است بنا به ضرورت یک نکته را عرض نمایم...::: خواهشمندم افرادی که ""satshop" راهنمایی می نمایند تنها به اصل موضوع بپردازند و مخاطب آنان دوست عزیزمان satshop و خواهرشان باشد....وگرنه اگر توضیحات و راهنمایی ها شامل تایید یا تکذیب نظر دیگری باشد عموما ثابت شده است که بحث از روند اصلی خارج شده و به حاشیه کشانده می شود..
با سپاس فراوان از شما اعضاء دلسوز و فعال تالار :72::72: