دوستاي گلم جناب همسر من با اين كه گفته بود فردا مياد امروز ظهر اومد!!!!ميخواست غافلگيرم كنه............:227::227::227::227::227:از همتون يه دنيا ممنونم از همههههههههههههههههههههه:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستاي گلم جناب همسر من با اين كه گفته بود فردا مياد امروز ظهر اومد!!!!ميخواست غافلگيرم كنه............:227::227::227::227::227:از همتون يه دنيا ممنونم از همههههههههههههههههههههه:72:
هر دم از اين باغ بري ميرسد........!!!!
خدايا مغزم داره ميتركه.....
به نظرتون چرا مهموني رفتن براي آقايون انقدر راحته؟؟؟؟؟500 جا دعوت ميشيم ميرم خب وظيفم بوده اما اگه 4 جا دعوت كردن و نرفتم يعني "از مردم فراري"ام:160:
خدايا نميشد يه كم مردارو شبيه ما مي افريدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟:203:خيلي فرق دارن....درست موقعي ه فكر ميكني همه چي روبه راهه ميزنن همه چيو داغون ميكنن!!!!
خداااااااااااااااااا
اصلا انگار اين دلبند نازنين ما اگه از من گلايه نكنه شبش روز نميشه!!!!عجيبه ها
سلام
نباید از گلایه ها و انتقاد های همسرتون ناراحت بشین
شما با دو فرهنگ مختلف و از دو خانواده ای که با هم فرق دارند بهم رسیدید پس این طبیعیه که تا یه مدتی سر بعضی مسائل با هم تفاهم نداشته باشین و این عدم تفاهم ممکنه خودشو در غالب گلایه و انتقاد نشون بده چون هر کردوم از دو طرف سع می کنن که همسرشون رو به اون ایده آلی که در ذهنشون ساختن نزدیک تر کنن و این وسط اگر چیزی خلاف اون باشه احساس می کنن زندگیشون از مسیر طبیعی خارج شده بعد از مدتی به اخلاق های هم عادت می کنن و سعی می کنن خود همسرشون روقبول داشته باشن نه اون چیزی که در ذهن ساختن
این قضیه زمانی بهبود پیدا می کنه که شما در کنار همسرتون زندگی کنین
تا اون زمان سعی کنید خواسته هاشو درک کنین
:72:
غزاله جان سلام
خانمی قشنگی زندگی به همین گیر دادن هاست وگرنه برای هم یکنواخت می شین
گاهی خود شما هم به دنبال بهانه در رفتار همسرتون هستید و اگر چیزی متابق میلت نباشه ممکنه به قول شوهره من errorبدی
این انتقاد ها اگر به جا باشه سازنده است اگر بی جا باشه و بیشتر بهانه گیری باشه که به مرور حل می شه
این حل شدن یعنی اینکه هم همسرت کمتر بهانه گیری می کنه هم شما به یه سری چیزها عادت می کنی
غلط املایی داشتم متابق==مطابق:D
به نظر من این جور مواقع با اینکه سخته، ولی برخورد منطقی هر دو طرف رو آروم میکنه و بعد از چند دقیقه همه چیز به حالت طبیعی و اصولا عاشقانه اش میرسه! کافیه هر دو طرف یه کم زرنگ و زیرک باشن!
نكنه طرفمون اين صبر و تحمل رو به حساب مثلا مظلوميت بذاره و ببينه وقتي از كاراش شكايت نميكنم به به كارش ادامه بده.......؟؟
راستي نميدونم كار درستي كردم يا نه....يه ايميل بهش زدم و همه حرفايي كه نميشد رودر رو بهش بگم رو براش نوشتم ....ازش خواستم به افكار و عقايد بقيه احترام بذاره و خودشو مغز متفكر ندونه و بقيه رو خنگ و مونگول.....هنوز جواب نداده ميگه داره رو حرفام فكر ميكنه.....يه جورايي استرس دارم:303: