-
RE: می خوام کمکش کنم
سلام
دوست عزیز
به این راهت ادامه بده ، یعنی انس با خدا و هر چه نزدیک تر شدن به او ، که آرامشت عمیق و عمیق تر خواهد شد ، و در سایه این آرامشه که بصیرت پیدا می کنی و همون یگانه ی یکتا بهت نشون خواهد داد که چی به خیر و صلاح تو هست و چی برات شره و به عبارتی روز به روز عقلانیتت بالنده تر خواهد شد .
عزیزم
عشق حقیقی ، آرامش می دهد نه آشفتگی ، هر جا علاقه ای بود و آشفتگی و دور شدن از خدا در آن پیش اومد ، باید بدونی اون وابستگی است نه عشق ، و حقا که درست گفته اند حکیمان که :
آنچه نپاید دلبستگی نشاید
تازه گفته، دلبستگی نشاید ، پس وابستگی اساساً مردوده ، چون هر جا وابستگی هست کوچکترین فاصله ای ولو مکانی رنج و دغدغه آفرینه ، و به قول سهراب سپهری :
همیشه فاصله ای هست
حتی برای آنان که گویی یک روح در دو جسمند .
تنها کسی که هر چه بیشتر بهش وابسته بشیم وارسته و آزاد تر و رها و بی دغدغه می شیم ، خداست . چون فقط اونه که هیچ فاصله ای با ما نداره و فاصله با او از ماست ، و هر چه بهش نزدیک تر میشیم ، خودمونو بهتر پیدا می کنیم ، بهتر می بینیم و بیشتر درک می کنیم ، و آرام و بی دغدغه ایم .
اونه که هر چه بیشتر بهش نزدیک بشی خواهی دید که همه جا و همه وقت و همه جوره و بی توقع و با تمام محبت با تو خواهد بود و خواهی دید که چطور سنگ جلوی پات انداخته وقتی داشتی به سوی پرتگاه می رفتی تا زمین بخوری ، و نری که سقوط کنی ، و تو که پرتگاه رو ندیدی این زمین خوردن ( ناکامی ) را بدی در حق خودت دیدی .
اما وقتی بهش نزدیک شدیم و طعم محبتش رو بهتر چشیدیم ، و بهش اعتماد کردیم به خاطر این که باور کردیم که جز خیر برای ما نمی خواهد در این صورته که در همه جا و همه کار به او توکل خواهیم کرد و چنان مؤمن به خواست و اراده ی خیر خواهانه اش می شویم ، که در آنچه خیلی مایلیم که بدست بیاریم، از او درخواست خواهیم کرد اما اصرار بلا شرط نخواهیم داشت .و خواهیم گفت که خدای مهربانم ، من مصرانه این خواسته رو دارم ، اگر خیر و صلاحه از من دریغ نکن .
و اگر نشد یقین خواهیم داشت که خیر و رشد ما در آن نبوده ، چون فهمیدیم خدا بخیل نیست ، حسود نیست و... رئوفه ، لطیفه ، خبیره ، کریمه و.....
خواجه حافظ می فرماید :
قسم به حق که غم پرده بر شما ندرد
گر اعتماد به الطاف کارساز کنید
و چنان می شوی که قرآن می فرماید :
لا خوفٌ علیهم و لا هُم یحزنون
همچنان در آغوش مطمئن خدا پناه گیر و در گرمای آرامش و محبتی که از او دریافت می کنی ، چشم به روی هر چه دغدغه هست رو ببند و از او بخواه که تنها خودش تو را کفایت کند که بهترین و مطمئن ترین کفیل و وکیل است .
-
خوشحالم که آرومی
امیدورام خدا اون راهی که به صلاحته جلوی پات بزاره و بتونی بهترین چیزها رو بدست بیاری
:72:
-
ممنو ن بچه ها بخاطر حرفای قشنگ و دلداری هایی که بهم میدین
امیدوارم روزی برسه که احساس کنم بهترین راه و انتخاب کردم و مردد نباشم برای موندن یا رفتنم