RE: فرار از مشكلات رابطه جنسي قبل از ازدواج
سلام
اگر درست متوجه شده باشم شما نگران اين هستيد كه فرداروز نسبت به همين خانم نظر بد پيدا كنيد و با خود بگوييد كه چرا در اين مدت با شما رابطه ... داشته.
اگر درست گفته باشم به شما توصيه مي كنم كه اعمال خودتان را هم مورد بازبيني قرار دهيد. گاهي دختر خانمهاي جوان تنها به واسطه اعتماد و تكيه اي كه به يك پسر مي كنند حاضرند هر كاري با پا گذاشتن روي هر عقايدي انجام دهند. مطمئن باشيد اگر ايشان از لحاظ شما و تصميمتان و احساس قلبيتان با خبر نبودند اجازه يكسري كارها را به شما نمي دادند.
كمي در رفتارتان تجديد نظر كنيد. شما در پست اول عنوان كرديدكه ايشان را خوب شناخته ايد و تصميم خودتان را گرفته ايد پس چطور است كه مي ترسيد روحيه شكاكي شما باعث تأثير در تصميمتان شود؟ پس يعني هنوز از تصميم خود مطمئن نيستيد؟!؟!؟
:72:ممنون.دارم كم كم به نتايجي ميرسم.كاملا درسته.منم به خاطر همين متن نهاييمو با يه توضيح اجمالي از رابطه ام با 2تا سوال جلو بردم كه هر 2تا برام مهمه.منظورم از شناختن يعني اينكه معيارهاي همسر مورد علاقمو داره.در ضمن من نيت بدي نداشتمو ندارم فقط به همون دليلي كه گفتم (اول دل بستم بعد شروع به شناختن كردم) هنوز عشقم به اندازه اون نيست و اين نابرابري آزارم ميده.ممنونم ومنتظر
راستي يادم رفت.2تا خواهر بزرگترش ميدونن.با نفس كار مخالفن اما چون با هم صحبت كرديمو آشنا شددم با خود من مشكلي ندارن.والدين منم ميدونن.مخالف ادامه رابطه هستن اونم فقط بخاطر سن پايين.منم به خدا حرفي ندارم .ميخوام اول 2تا مشكلمو كه گفتم حل بشه بعد رابطمون كم بشه اونقدري كه عاقلانه بشه.فقط همون 2تا مشكل......در موردشناخت معار هاي اصلي و همسر آينده مطلب ميخواستم.ميخواستم نظرمو محكمتر كنم.مر30
اینا رو اغلب توجیهات اولیه برای دوری میبینم..
اگه، اگه فکر میکنمی میخوایش، بدون این افکار ابتدای شروع توجیه برا دور شدن خودته ازش..
تعارف که نیست... صحبت هات رو ریز ریز خوندم، خودتم بخونی، نکت جالبی دستت میاد
ممنون مهرداد اما راستش اصلا نفهميدم منظورتون چيه.حرفاي همه دوستان كامل و جامع هست.اما نميدونم چرا برام قابل جمع كردن نيست.شايد اگه موردي بود(جواب سوالارو ميگم)بهتر بود.بازم ممنون
سلام
یکی از عواقب رابطه جنسی قبل از ازدواج ، همینه ، که به طور طبیعی در وجود پسر تردید ایجاد می کند ، و نسبت به خودداری دختر مطمئن نیست .
همیشه به درون خود باید مراجعه کرد ، ما یک نگهبان درونی داریم به نام عقل که هر وقت می خواهیم کاری کنیم لحظاتی مکث و توجه به پیامهای عقل برایمان روشن می کند که آن کار درست است یا نه ، عقل در ابتدا نسبت به کاری که اشتباه است به صورت یک ندای لحظه ای که : " نکن " است حاضر می شود ، کافیست توجه کنی و بپرسی چرا ، و دقیق شوی ، برایت تحلیل خواهد کرد که چرا نکن و با دور اندیشی نسبت به عواقب ، و توجه دادن به ارزشهای شخصیتی ، و دوری از خود خواهی و نفس پرستی ، دلیل را نشانت می دهد و تو قطعاً منطقی خواهی دید ، بعد از آن کمی خموده می شوی ، چون سخت است از خواسته دل بخصوص در مسائل جنسی عقب نشینی کردن ، در همین لحظات بگو چه کنم ، و قطعاً در این زمینه هم کمک می کند و نشانت خواهد داد و می گوید چه کن تا بر خود مسلط شده و دست برداری ، و اگر به راهنمائیش توجه کردی و عامل به آن شدی ، احساس پیروزی ، به تو توان و قدرت می بخشد که اگر این روند ادامه پیدا کند تو تسلط بر نفس پیدا خواهی کرد . همه اینها را به صورت یک گفتگوی درونی خودت با خودت خواهی یافت .
اما چه چیز باعث می شود ما از اولین ندای عقل که " نکن " است بگذریم ؟؟؟؟
در قدمهای اول احساسات حاصل از علاقمندی و نزد هم بودن و بعد تماس نزدیک و در خلوت بودن و در این خلوت وسوسه شیطان که خود گفته اگر زن و مرد نامحرمی کنار هم در خلوت قرار گیرند ، من سومی خواهم بود و قسم خورده که کاری خواهد کرد که به رابطه جنسی برسند . و از همین جا می شود حکمت دستور دین مبینمان را مبنی بر پرهیز زن و مرد نامحرم از در خلوت قرار گرفتن را فهمید . خلوت تحریکات جنسی را بیشتر می کند و این هم ناشی از امواج احساسی بین دو نفر است ، هم همین وسوسه شیطان .
پس اگر مهار احساسات را همون اول به دست اون ندای عقل دهیم ( ندای " نکن " )
و بعد به حرفاش توجه کنیم از خلوت پرهیز می دهد ، راهنمائیهای بعدی را می کند و....
و اما سخنی دیگر :
ارزش یک مرد به غیرتش بسته است ، و خوش غیرتی یک مرد آن است که اول از همه نسبت محبوبش اگر واقعاً محبوبش باشد و عشق حقیقی به او داشته باشد چنان غیرت داشته باشد که تا ازدواج در عالم نامحرمی حتی خودش هم به اون دست نزند
و اما در مورد شما به نظرم بهتره به یک مشاوره حضوری تن بدی و خود و دختر مورد نظر از نظرگاه یک مشاور در مورد سنخیت مورد بررسی قرار گیرید و بخصوص شما در مورد روحیه بددلی و علت عدم عشق نسبت به دختری که حتی از وجودش هم کام گرفته ای ، این مسئله مهمیه که باید بررسی بشه .
مهمتر از همه رابطه جنسی را قطع و دیگه به آن نپردازید و تا وقتی تعهد ازدواج به طور رسمی پیدا نکردید اکیداً از این کار خود داری کنید که لازمه اش پرهیز از مجاورتهای نزدیک و در خلوته .
پسر خوب شما به شدت كار بسيار غلطي انجام داديد كه قبل از شناخت رابطه ي جنسي برقرار كرديد. انسانها و احساساتشان كه بازيچه نيست. اگر از اول به ايشان قول ازدواج نمي داديد يا قصدتان از آشنايي را ازدواج عنوان نمي كرديد رابطه جنسي هم كه داشتيد مي شد يك جوري تو جيهش كرد كه يك توافق دو طرفه به خاطر رفع نياز بوده. اما مسئله اينجاست كه اكر آن خانم فقط به واسطه ي اطمينان از شما و اينكه براي ازدواج با او مصمم و مطمئن هستيد حاظر به اين رابطه شده پا پس كشيدن شما قطعاً مصداق دروغ و كلاهبرداري و نامردي خواهد بود. من مي گويم حق شماست كه با كسي باشيد و در نهايت او را نپسنديد و از او جدا شويد. چون بحث سالها زندگي در ميان است و بايد بيش از اندازه مراقب و محتاط بود. اما رابطه جنسي برقرار كردن با قول ازدواج و پا پس كشيدن كاري ناجوانمردانه است. اگر ايشان را براي ازدواج نمي پسنديد هر چه سريعتر رابطه تان را قطع كنيد. و البته راهي براي جبران اين ظلم به اين خانم بيابيد. اگر هم قصدتان ازدواج است رابطه ي جنسي را قطع كنيد و تا بعد از ازدواج براي اين كار دست نگه داريد. و در پايان نظر شخصي من اين است كه 19 سال براي ازدواج بسيار سن كمي است. موفق و شاد و در ضمن سبز باشيد.
سلام
19 سالگی سن کمیه برای ازدواج و خودنونم تو حرفاتون گفتین امکان ازدواج زود رو ندارین چون با مخالفت خانواده رو به رو می شین
اولین چیزی که باید بهش عمل کنین قطع روابط جنسی بین شما و اون خانومه کنار هم باشین ولی از هم روابط جنسی نخواین می دونم که عمل کردن بهش سخته ولی برای ایجاد یک رابطه سالم لازم ولی اگز می بینید که نمی تونید خودتون رو کنترل کنید بهترین کار الان قطع رابطه ی کامله
اگه نمی تونید از هم جدا بشین پس کنار هم سالم بمونید :72:
ممنون از همتون واقعا دستتون درد نكنه پس يعني اينكه من هنوزم ميتونم به يه زندگي عالي و بدون مشكل با اون فكر كنم؟يعني با رعايت و پاكي ميشه گذشته رو از خاطره ها برد؟چون واقعا يه اميدي ميخواستم كه ديگه خطايي نكنم.راستي كسي در مورد عاشق تر شدنم چيزي نگفته بود! نكنه بي علاجه؟ممنونتونم
عاشق شدن هیچ دستورالعملی نداره توی هیچ کتاب و سایت روانشناسی و مشاوره هم راهکاری براش پیدا نمی کنی عشق یه حسیه که خودش باید تو دلت بوجود بیاد دوست داشتن و عاشق شدن تلقینی نمی شه
تو فقط سعی کن پاک و ساده دوست داشته باشی
هیچ عاشقی عاشقیرو یاد نگرفته از کتاب :72:
ممنون ميخواستم بدونم عشق خالص سازنده ميتونه حتي بعد رابطه اي مثل من به وجود بياد؟